παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
historia de un amor
Καλημερίζω όλες τις φυλές των ζωδίων με όλα τα χαμόγελα του κόσμου. I am cutting to the chase μιας και η εκτίμηση μου στο πρόσωπο σας κύριε Πανόπουλε είναι δεδομένη. Είμαι Ζυγός, 01-10-80 και ώρα 14:45 (με ωροσκόπος Αιγόκερω). Ήμουν με έναν υπέροχο Ιχθύ, γεννημένο στις 19-03-76 (ωροσκόπο μάλλον Ζυγό) κοντά έναν χρόνο τώρα. Ήθελε να σταματήσουμε γιατί είμαστε μακριά (δουλεύουμε σε άλλες πόλεις εδώ και 3 μήνες) και του λείπω πολύ. Το έχω πάρει ψύχραιμα και το συζητήσαμε όμορφα και πολιτισμένα.. Αντιλαμβάνομαι αλλά πονάει, γιατί είμασταν πολύ, πολύ αγαπημένοι και ερωτευμένοι to the bone, χωρίς τσακωμούς, με πολλές υποχωρήσεις και από τις 2 πλευρές.. Ούτε εγώ ούτε αυτός είμαστε από τους ανθρώπους που λέμε-ξελέμε.. Δεν είχε τεθεί ποτέ τέτοιο θέμα παλαιότερα ούτε κατά διάνοια-να είμαστε χωριστά δηλ. Και για τους 2 ήταν η μεγαλύτερη σχέση που έχουμε κάνει... για κάποιους μπορεί να φαίνεται αστείο το διάστημα 1 έτους, για ανθρώπους σαν εμάς όμως τα πράγματα ήταν απλά.... διαφορετικά. Και πολύ όμορφα. Σέβομαι την επιλογή του και δεν τον έχω ενοχλήσει καθόλου. Εξακολουθώ βέβαια να πονάω, μάλλον βουβά.
Έχουμε χωρίσει μία βδομάδα τώρα και αποφάσισα να μην βάλω πλερέζα. Ηδη βγαίνω μ’έναν καινούργιο άνθρωπο, Ζυγό, ενδιαφέρων για σινεμάδες, ποτά κλπ. Ξέρω πως του αρέσω. Είναι ενήμερος για την κατάσταση-με είχε γνωρίσει όταν είμασταν μαζί με τον Ιχθύ- και δείχνει πρόθυμος να επιμείνει.
Εγώ από την άλλη έχω συζητήσει το θέμα ελάχιστα μαζί του, αφενός γιατί δεν υπάρχει λόγος, αφετέρου γιατί δεν έχω τίποτα να πώ. Έχω στεγνώσει.
Δυστυχώς έρχονται Χριστούγεννα και θα πρέπει να είμαι στην πόλη του Ιχθύ αυτές τις μέρες. Λέω δυστυχώς γιατί δεν θέλω να τον δώ.. για πολλά χρόνια ακόμα και για τις υπόλοιπες 7 ζωές μου.. Το κακό είναι πως είναι χμμ.. ο άνδρας της ζωής μου και δεν έχω αγαπήσει άλλον τόσο δυνατά όπως αυτόν.
Δεν ξέρω τι έχει πάθει, τι του συμβαίνει. Αναρωτιέμαι, μήπως.. θα μπορούσε να υπάρξει μία επιστροφή..; Ποτέ; Σας ευχαριστώ και εύχομαι σε όλους χαρούμενες γιορτές.
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...