παρακαλώ περιμένετε...

KANE ENA ΨΥΧΙΚΟ

  • giami @ 19.02.2010 12:50
    Νερολάμψη το 2009 έκανα μετακόμιση αλλάγη δουλειάς και στα ερωτικα μια τρύπα στο νερο χωρις λάμψη όμως
  • giami @ 19.02.2010 13:29
    Καταρχήν σ'ευχαριστω που το κοιταξές
    Με οικους κατοικους και ενοικους δεν εχω επαφές και δε μπορω να βγάλω ακρη
    πάντως ειμαι Ζυγος με Ζυγο
    Το Μιχαλιώ (ΚΡΗΤΗ ΟΛΕ) εκοιταξε το χάρτη μου μια φορά και μου είπε μέσες ακρες να χαλαρώσω και να ζω οτι μου συμβαίνει ,να φύγω απο τετρημενα και να αφήσω τον εαυτο μου ελευθερο αλλιώς ΔΕΝ.....
    Εγω μια φορά δε μπορω να χαλαρώσω παραπάνω
    Εχω και τα όρια μου σαν ανθρωπος
    και έτσι δε βλέπω φώς
  • dimi84kara @ 19.02.2010 14:59
    bre giami μου αφου τα εχουμε πει χωρις ημερομηνία και ωρα δεν γίνεται...!δεν ειμαι και ειδικος αλλα για να βλεπαμε 5 βασικά πραγματα και καμια οψη...
  • giami @ 19.02.2010 15:32
    14/10/1979 7:00 PROI PROI ME THN AUGOULA
  • blueview @ 19.02.2010 19:15
    Εαν ελθει το "ερωτικο" σάμ-χάου εσεις ειστε ετοιμη για τους οργασμους του πρωτου εξαμηνου ? (συνηθως τοσο διαρκει , ο ερωτας οχι ο οργασμος!)
  • anthiD @ 24.02.2010 14:51
    ΖΥΓΟΣ με ΖΥΓΟ
    &
    ΑΦΡΟΔΙΤΗ στις 03°28' ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    Η Αφροδίτη στο Σκορπιό. Αυτή δεν είναι και πολύ ευνοϊκή θέση για τον πλανήτη. Έχει την τάση να κάνει τα αισθήματα, τις επιθυμίες και το συναίσθημα υπερβολικά δραστήρια και παρορμητικά, έτσι ώστε είναι πιθανόν να χρειάζονται κάποια συγκράτηση και τακτοποίηση. Σας αρέσουν υπερβολικά οι απολαύσεις, η πολυτέλεια και μερικές φορές η ακολασία. Χαρίζει έντονη ερωτική φύση και ισχυρή έλξη προς το αντίθετο φύλο. Υπάρχει κίνδυνος προβλημάτων στον έρωτα ή στο γάμο, βιαστικές ή ασύνετες σχέσεις, τάση για σκάνδαλα, δυσαρμονία ή ζήλια στον έρωτα ή το γάμο και χωρισμός ή θάνατος κάποιου αγαπημένου. Αν μπορείτε να ασκήσετε τον αυτοέλεγχο, τα χειρότερα από τα προβλήματα αυτά δε θα συμβούν και θα εμφανίσετε μια γενναιόδωρη, συμπονετική, πρακτική φύση, που είναι πολύ χρήσιμη για τον κόσμο, δυνατή και ικανή να βοηθήσει εκείνους που είναι αδύναμοι. Θα έχετε κάποια τάση προς την υπερβολή και την απώλεια χρημάτων, αλλά αυτά μπορεί να σας επιβάλλονται από τις συνθήκες και να μην είναι δικό σας σφάλμα. Υπάρχει κάποια πιθανότητα για χρήματα από γάμο ή από κληρονομιά, αλλά μπορεί επίσης να χάσετε χρήματα από το γάμο ή από κάποιο συνεταίρο, όταν βρίσκεστε κάτω από κακές κατευθύνσεις.

    5ος Οίκος ΥΔΡΟΧΟΟΣ στις 27°33'
    Η ερωτική σας ζωή είναι έξω από συμβατικότητες, πολύ ελεύθερη. Ο σύντροφός σας είναι έξυπνος και πρωτότυπος. Είστε αναζητητές του νεωτερισμού με αποτέλεσμα πολλές ρήξεις, απότομες αλλαγές και ελάχιστα παιδιά.

    7ος Οίκος ΚΡΙΟΣ στις 25°05'
    Ο γάμος πιθανόν να γίνει σε νεαρή ηλικία και το έτερον ήμισυ να είναι παρορμητικό και δίκαιο.

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...