παρακαλώ περιμένετε...

Κρόνος στον 7ο, Πλούτωνας στο 10ο, Δίας στον 1ο ---> τέλεια????

  • elinamale @ 10.01.2010 21:33
    Βρε συ μια χαρά γενέθλιο έχεις... Τι σε ενοχλεί;
    Στον 7ο έχεις σελήνη, αφροδίτη, ήλιο...!! Ε, ας κάνει μία διέλευση και ο κρόνος να μαζευτούνε λίγο όλα αυτά... Ακόμα στον 7ο οίκο σου διελαύνει ο κρόνος. Τον είχες στην Παρθένο, θα τον έχεις και στον ζυγό. Κ απ' ό,τι βλέπω έχεις μέλλον ακόμη γιατί ο 7ος οίκος σου έχει μέσα όλον τον ζυγό έκτός από τις 5 τελευταίες μοίρες... Δύναμη ε!
    Ο Πλούτωνας είναι στις τελευταίες μοίρες του 10ου. Τον έφαγες τον γάιδαρο... Βέβαια έκανε και τις συνόδους του με τον Ποσειδώνα... Αλλά τέλος! Ακμή 11ου έχεις αιγόκερω 9η μοίρα. Εκεί βλέπω να έρχονται διάφορα με τους φίλους και τους στόχους.
    Δίας στον 1ο ναι, αλλά όχι ακόμα. Έχεις 1ο στην 8η μοίρα. Τον Ιανουάριο θα μπει στην 1η μοίρα, δηλαδή θα συνεχίσει για λίγο στον 12ο οίκο σου.
    Βασικά στη θέση σου θα ανησυχουσα πιο πολύ για τα εξής:
    α) άρης στον λέοντα και στον 6ο οίκο σου
    β) κυβερνήτης ωροσκοπίου - γενέθλιος ποσειδώνας στον 10ο Μμ...
    γ) τετράγωνο γενέθλιου ποσειδώνα με ήλιο και με αφροδίτη
    δ) διελαύνων ποσειδώνας στον 12ο οίκο σου στον υδροχόο και κάτι τετράγωνα του γενέθλιου άρη με ουρανό και κρόνο.
  • fuego @ 11.01.2010 00:05
    elina!

    Μια σημειωση! ο πλουτωνας δεν εχει κανει ακομα συνοδο με ποσειδωνα! ερχεται ερχεται!

    Αν ηθελα να κοιταξω τα εργασιακα μου ποιον κυβερνητη θα προτεινες να κοιταζα? του 6ου ειναι ο ηλιος. Να τον περιμενω το φλεβαρη να μπει στον 1ο μου οικο?

    Του 12ου ειναι ο διας κ αυτο τον καιρο κανει με το γενεθλιο τριγωνο.. περιμενω να δω τι θα φερει.

    Επισης, τα ξεκαθαρισματα στα προσωπικα πιστευεις εχουν τελειωσει μετα το τετραγωνο στον γενεθλιο ηλιο? Γιατι τωρα η κατασταση ειναι λιγο στον αερα..
  • fuego @ 11.01.2010 00:05
    του 10ου ηθελα να πω. sorry
  • elinamale @ 11.01.2010 16:32
    Βασικά δεν έχω καταλάβει αν θέλεις να δεις τι θα γίνει φέτος ή αν ψάχνεις τις γενικές κατευθυντήριες για την εργασία σου.
    Επίσης αν θες να δεις την έννοια εργασία (6ος) ή πώς δρας στο κοινωνικό πεδίο (10ος) γιατί ο γωνιακός είναι ο 10ος.
    Για φέτος, ναι κυβερνήτης του 6ου είναι ο ήλιος, που τον έχεις στον 7ο οίκο που σημαίνει ότι ευνοούνται οι συνεργασίες εν γένει. Ο άρης μέσα στην εργασία δίνει δυναμική, εκτός από όταν είναι ανάδρομος που πρέπει να επαναξιολογήσεις. Λογικά όταν ο διελαύνων ήλιος πιάσει τον 6ο και 7ο οίκο σου, δηλαδή πιάσει τον λέοντα, την παρθένο και μετά τον ζυγό (θα έχει μπει και ο άρης στην παρθένο) θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα.
    Προσοχή όμως γιατί η διαχείριση που θα κάνεις πρέπει να είναι κρόνια. (ο κρόνος είναι στον ζυγό).
    Ως προς τον 10ο οίκο κυβερνήτης είναι δίας, που είναι στον 2ο οίκο σου, δηλαδή στον κριό. Φαντάζομαι ότι όταν πιάσει ο διελαύνων δίας τις τελευταίες μοίρες του κριού θα είναι για καλό και θα κάνει και σύνοδο με τον γενέθλιο δία. Δηλαδή μεγα - επέκταση (τώρα για καλό, για κακό ... εσύ θα κρίνεις).
    Κυβερνήτης όλου του ωροσκοπίου σου είναι ο ποσειδώνας. Αυτός είναι στον 10ο. Είναι ο τομέας της κοινωνικής δράσης δηλαδή που σε ολοκληρώνει στην ουσία. Όταν ο ποσειδώνας μπει στον 1ο οίκο σου, στους ιχθείς, νομίζω ότι θα ενεργοποιήσει την ενέργεια του γενέθλιου πλανήτη και θα λειτουργείς με ιδεαλισμό κλπ. Προσοχή όμως στις πλάνες του.
    Τώρα για τα προσωπικά ο κρόνος είναι στην 4η του ζυγού. Εσένα ο 7ος τελειώνει στην 23η του ζυγού. Στην 9η του ζυγού έχεις γενέθλια αφροδίτη, στην 18η σελήνη και στην 1η ήλιο. Τι αναρωτιέσαι για τα τετράγωνα, ολόκληρος διελαύνων κρόνος σε όλο τον 7ο οίκο σου και ρωτάς αν τελείωσαν τα ξεκαθαρίσματα;

έχουν γενέθλια 211 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάκωβος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...