παρακαλώ περιμένετε...

ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΖΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΩ?

  • libra1976 @ 22.12.2009 01:48
    min eisai axaristi! koita ti omorfa pragmata sou efere i zwi: nea douleia,nea poli ,neo spiti,mia kainourgia arxi!!! xereis posoi parakalane gia kati tetoio? euxaristisou ta dwra tou theou prwta,kai ase tin agalia na parei moni tis to dromo tis pros se sena
  • anthiD @ 22.12.2009 04:21
    ..auto paei na pei oti eisai polu mprosta!!
    bravo re su !

    tou 78 ..ki eisai k me toksoti!mtoo
    ante as exoume elpida k 8etiki skepsi ki ola kala 8a pane..xwris agxos .e..
    den exoume etsi k alliws provlima..
  • Akanthous @ 22.12.2009 11:56
    Θα συμφωνήσω με libra1976. Κοίταξε να χαρείς ότι αλλαγή σου ήρθε και κυρίως να τα εκτιμήσεις γιατί όταν επιστρέψει ο Κρόνος θα ελέγξει αν ήσουν άξια να τα κρατήσεις. Και απο εμάς τους Παρθένους πέρασε ο Κρόνος αλλά τη ζεστή αγκαλίτσα όχι μόνο δεν την έφερε αλλά μας άφησε μόνους κι από όσους ήδη είχαμε δίπλα μας. Μη γκρινιάζεις λοιπόν...Μάθημα Κρόνου Νο1.
  • zwzoulia @ 22.12.2009 13:09
    I kaluteri apantisi pou pira me vasi tin erwtisi sou - i opoia einai kai diki mou fysika (mallon exei sxesi o wroskopos mas pu einai toksotis) einai afti - nomizw tha se voithisei:
    "Τα εντατικά του μαθήματα, σε οποιονδήποτε τομέα και αν ...παραδίδονται, επειδή είναι σοβαρά, σοβαρά πρέπει και να αντιμετωπίζονται. Χαχαχα και χουχουχου πίσω από την πλάτη του δασκάλου τιμωρούνται με αυστηρότητα. Το αν κάποιος δεν είναι προετοιμασμένος για πειθαρχημένη και εξαντλητική "μελέτη", ο γερο δάσκαλος είναι εκεί και να του ...τονώσει την αντοχή σε κακουχίες.

    Φαντάσου κάτι σαν μια ιστορία του Χότζα, που είχε έναν κηπουρό για τον κήπο του, στον οποίο είχε διαθέσει και ένα σπιτάκι ενός δωματίου για να μένει.
    Κάποια στιγμή ο κηπουρός παραπονέθηκε στον Χότζα ότι το σπιτάκι ήταν μικρό. Την επόμενη μέρα ο Χότζας τοποθέτησε στο μικρό σπιτάκι και μια παλιά ντουλάπα με ρούχα. Ο κηπουρός ζορίστηκε, αλλά δεν είπε τίποτα. Λίγες μέρες μετά όμως, επαναδιατύπωσε το παράπονό του στον Χότζα. Τότε αυτός, την επόμενη μέρα, προσέθεσε άλλο ένα κρεβάτι στο ένα και μοναδικό δωμάτιο του μικρού σπιτιού που έμενε ο κηπουρός. Ο κηπουρός άρχισε να ζορίζεται και ξαναπαραπονέθηκε στον Χότζα.
    Λίγες μέρες μετά, ο Χότζας τοποθέτησε και ένα τραπέζι στο δωμάτιο. Η κίνηση του κηπουρού μέσα στο σπιτάκι από προβληματική που ήταν κατάντησε πλέον σχεδόν αδύνατη. Κυριολεκτικά σκουντουφλούσε σε κάθε του βήμα και δεν μπορούσε να κάνει σχεδόν τίποτα μέσα στο σπιτάκι, πέρα από το να ξαπλώνει στο κρεβάτι του.
    Με δάκρυα στα μάτι πήγε στον Χότζα και του μίλησε για τις δυσκολίες που είχε. Ο Χότζας τότε του είπε ότι κάτι θα κάνει για αυτόν. Δύο μέρες μετά, πηγαίνει στο σπιτάκι και παίρνει το τραπέζι. Ο κηπουρός χάρηκε πάρα πολύ, γιατί αμέσως έφυγε ένας μεγάλος όγκος από το δωμάτιο και μπορούσε να κινηθεί κάπως πιο άνετα.
    Πριν καλά καλά συνέλθει από την ευχάριστη τροπή και πριν ακόμα χαρεί τον ελευθερωμένο χώρο, ο Χότζας πήγε και πήρε το δεύτερο κρεβάτι, που και αυτό συνέβαλλε πολύ στον περιορισμό του ζωτικού χώρου. Ο κηπουρός του πήγε να τρελαθεί από τη χαρά του. Την άλλη μέρα ο Χότζας αφαίρεσε και την ντουλάπα. Εκεί πια ο κηπουρός, με δάκρυα στα μάτια, χαράς αυτή την φορά, έπεσε στα γόνατα για να τον ευχαριστήσει και να του πει ότι νιώθει σαν να έχει το μεγαλύτερο σπίτι που μπορεί να έχει άνθρωπος και ότι τον ευχαριστεί για αυτό. Τον ευχαρίστησε γιατί του έδωσε τη δυνατότητα να καταλάβει τι πραγματικά είχε και δεν το εκτιμούσε..."
    Tha erthei kai i agkalia loipon, as ektimisoume afta pou exoume! Oxi gkrinia - na bei kala to 2010!

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...