παρακαλώ περιμένετε...

Κρονοτρελαίνομαι!

  • MichalisVafeias @ 13.10.2009 12:00
    triunk, χωρίς να μου παρέχετε ημερομηνία και ώρα γέννησης δεν μπορώ να σας βοηθήσω πολύ. Θα περάσετε επιστροφή Κρόνου αλλά αυτό δεν αρκεί για να απαντηθεί κάτι τόσο συγκεκριμένο.
  • triunk @ 13.10.2009 12:16
    Κύριε Μιχάλη

    Ευχαριστώ για την απάντηση δείχνει πόσο επαγγελματίας είστε.

    12 Οκτωβρίου 1980 Αθήνα ώρα γέννησης 10:00 Ευχαριστώ και πάλι
  • MichalisVafeias @ 13.10.2009 13:30
    triunk, αν και αναφέρετε πως περιμένετε να κριθεί μια εργασιακή θέση για την οποία κοπιάζετε χρόνια. Μήπως όμως τελικά βρεθείτε κάπου αλλού από εκεί που υπολογίζατε. Η έκλειψη του Μαρτίου του 2007 στους Ιχθύες έγινε σε αντίθεση με τον γενέθλιο Δία σας στον 10ο οίκο (των οίκο της καριέρας) κλείνει οριστικά μέσα σε αυτό το μήνα με την διέλευση του Κρόνου. Μην ξεχνάμε ότι ο Δίας είναι κυβερνήτης του χάρτη σας άρα είστε πολύ ευαίσθητος στις ενεργοποιήσεις του. Μην εκπλαγείτε αν σας δώσουν πληροφορίες, σαν κάνουν κρούση ή σαν προτείνουν κάτι αυτή την εποχή, διαφορετικό από αυτό που αναμένετε.
    Η επιστροφή Κρόνου ξεκινά επί της ουσίας έχει ξεκινήσει ήδη, καθώς ο Κρόνος απέχει ελάχιστα από τον γενέθλιο Κρόνο σας. Ειδικά όμως τον Δεκέμβρη κάτι νέο φαίνεται να ξεκινά για εσάς επαγγελματικά. Ο Κρόνος σε απόλυτη σύνοδο με τον γενέθλιο Κρόνο σας, ο Πλούτωνας επίσης σε τετράγωνο και με τους δύο και σε σύνοδο με την ακμή του 2ου οίκου σας (χρήματα, οικονομικό σκέλος της καριέρας). Η μετάβαση μπορεί να μην είναι ευχάριστη το τονίζω αυτό. Μπορεί να μην ξεκινήσετε με καλές χρηματικές απολαβές ή τουλάχιστον με τέτοιες που να αντικατοπτρίζουν τις ευθύνες που θα αναλάβετε αλλά σας προτείνω να μην τα παρατήσετε ακόμη και αν δεχθείτε με κρυάδα τα όποια νέα σας καθήκοντα. Στον προοδευμένο χάρτη σας ο Ερμής (κυβερνήτης του 7ου οίκου των συνεργασιών) έχει πλέον γυρίσει σε ανάδρομη πορεία οπότε για κάθε συμφωνία που θα κλείνετε θα πρέπει να αναμένετε πως δεν θα ενθουσιάζεστε τόσο όσο θα περιμένατε. Αυτό όμως δεν έχει καμία σχέση με τα αποτελέσματα που θα έχουν αυτές οι συμφωνίες. Με τον Πλούτωνα στον 2ο οίκο σας από φέτος και για πάνω από μια δεκαετία δεν θα βγαίνετε ζημιωμένος.
    Για τον Κρόνο στο ζώδιο σας να μην τα βάφετε μαύρα εκ των προτέρων ούτε να φοβάστε. Θα τον αντιμετωπίσετε στον επαγγελματικό στίβο κυρίως, εκεί που μάλλον οι ευθύνες δεν σας τρομάζουν και τόσο.
  • triunk @ 13.10.2009 16:33
    Αυτό το διαφορετικό...είναι νομίζω φυσικό να με ανησυχεί (για να μην χρησιμοποιήσε κανένα άλλο ρήμα...)!!! ...σαν να γενικό συμπέρασμα: παναγια βόηθα! χιχιχιχιχι

    Ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο που διαθέσατε και την περιγραφή σας.

    Καλό απόγευμα!

έχουν γενέθλια 225 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...