παρακαλώ περιμένετε...

KYRIE MICHALI

  • didifish @ 09.10.2009 11:43
    ah ah ah... giati tha prepei se ayti tin ilikia na skeftesai to gamo kai desmeysi koritsi mou??
  • giami @ 09.10.2009 12:07
    TI ALLO NA SKEFTO STA 30!!!!
  • giami @ 09.10.2009 12:24
    ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑ
    ΜΕ ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΥΝ ΟΙ ΑΙΓΩΚΕΡΙΝΕΣ
    ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΑΦΩ ΕΡΩΤΙΚΑ Η ΗΤΑΝ ΜΕ ΑΙΓΩΚΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΓΩΣΕ ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΤΟ ΚΟΛΗΜΑ YOU KNOW...
    Η ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΙΓΩΚΕΡΙΝΑ Η ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΙΓΩΚΕΡΙΝΑ
    TI EINAI AYTO RE PAIDIA JEREI KANEIS???
  • apelpisiaaa @ 09.10.2009 12:30
    auto einai destiny...
  • giami @ 09.10.2009 12:34
    ΤΙ DESTINY
    EIXAN SPASEI TA NEYRA MOY SOY LEO
  • didifish @ 09.10.2009 12:56
    apeira fysika alla pramata opos....to pos tha gineis oikonomika aneksartiti, tous filous sou, ta taksidia, tis voltes, ta flert, ti doyleia sou, ta hobby sou, tin kaloperasi sou kai genika ESENA. Sta 35 to ksanavlepeis. Gnomi mou.
  • bestgirl @ 09.10.2009 13:01
    νευράκια giami ? αχαχαχα !!! δε φταίω ... προκαλείς !
  • bestgirl @ 09.10.2009 13:09
    και πέρα από την πλάκα ... συμφωνώ με την didifish .. κοίτα να περνάς καλά και να φτιάξεις όμορφη τη ζωή σου και την κάθε μέρα σου ... ο έρωτας είναι επικουρικός μιας ευτυχισμένης ζωής ... δεν είναι το Α και το Ω .
  • giami @ 09.10.2009 13:56
    MIA XARA TA LETE EIMAI ANXARTHTH OIKONOKMIKA
    OI FILES MOY PANTREYONTAI KAI GENOVOLANE OK THA VRO ALLES
    ALLA RE PAIDIA YPARXEI PIO ORAIO PRAGMA APO TO MAZI
    EGO OLA AYTA OY LETE TA KANO EXI XRONIA TORA POY EIMAI MONH MOY
    KI AKOMA DHLADH PROSPATHO NA TO DIASKEDAZO ALLA OK VARETHIKA
    OSO GIA SENA BEST GIRL...
    E NAI LOIPON EIXA NAYRAKIA ME ESAS ALLA HTAN LATHOS
    AYUTOI POY EMPLEKA HTAN KARAGIOZIDES TI MOY KANAN OI KOPELES
    APLA ROTHSA MIPOS EXEI KAPOIA EXIGISI GIATI HTAN SYNEXOS TO IDIO ERGO
  • bestgirl @ 09.10.2009 23:17
    giami είπες 2 σωστά πράγματα κι 1 λάθος ... όντως οι αιγοκερίνες με καραγκιόζηδες ως επί το πλείστον μπλέκουμε, μιλάω εκ πείρας και δεύτερον ναι να βρεις καινούριες φίλες, ν΄ανοίξεις τον κύκλο σου, να καταπιαστείς με νέα ενδιαφέροντα και πιστεύω πως αν δείχνεις και ακόμα πιο σωστά αν ΕΙΣΑΙ μια γυναίκα αυτάρκης και αισιόδοξη τότε αυτό που ζητάς θα έρθει και θα σε βρει πολύ πιο εύκολα απ' όσο πιστεύεις. Και θ΄αξίζει ! Γιατί αυτό είναι το ζητούμενο κι όχι το απλά "μαζί". Τις φίλες σου που παντρολογιούνται μην τις παρατάς, καταρχήν δεν είναι και τόσο σωστό ... και κατά δεύτερον όλο και κάποιον φίλο, γνωστό, δεύτερο, τρίτο ξάδελφο θα έχουν οι καλοί τους που θα μπορείς να "τσεκάρεις" !

    Kαι ναι, οι σχέσεις είναι δύσκολες, ιδίως οι ερωτικές, δε σου λέω κάτι πρωτότυπο τώρα, αλλά girl ... υπάρχουν κι άλλα πράγματα στη ζωή εντωμεταξύ απ' τα οποία μπορείς να αντλήσεις την ίδια μη σου πω και περισσότερη ικανοποίηση. Και από το "μαζί" που λες ω ναι, υπάρχουν διάφορες μορφές του που δεν είναι και τόσο όμορφες όπως "σκατά μαζί", "και μαζί και μόνος", "μαζί στα εύκολα και στ΄αγγούρια μόνη", "μου'χεις γίνει βδέλα", "μαζί ναι ! αλλά για πού ?" κλπ κλπ ...
  • AriesLeo @ 10.10.2009 01:51
    Εγώ πάλι, με συγχωρείτε αλλά δεν μπορώ να μην το θεωρήσω το Α και Ω.
    Όχι το οποιοδήποτε "μαζί" βέβαια. Αλλά απ' όλα τα μαζί της ζωής σου, κάποιο θα έχει ξεχωρίσει περισσότερο. Αυτο το μαζί είναι ικανό να σε κάνει να θες να παντρευτείς όχι στα 30, αλλά και στα 25 και τα 20. Το κακό μ'αυτές τις ιστορίες είναι το αναίσιο τέλος που σε πονάει μέχρι να φτάσεις με τον ένα ή άλλο τρόπο στην πλήρη απάθεια.
    Παρασύρθηκα... Ζυγίνα αν θες "μαζί", ψάξεεεε με ζυγίσια υπομονή.
    Don't give up.
  • MichalisVafeias @ 10.10.2009 21:15
    giami, πρώτα από όλα θα ήθελα να σε διορθώσω σχετικά με τον Ζυγό. Ο Ζυγός πράγματι στην αστρολογία είναι το ζώδιο που κυβερνά τις σχέσεις και τον γάμο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως όλοι οι Ζυγοί θα βρουν την ευτυχία όταν παντρευτούν, ούτε πως είναι αποτυχημένοι αν δεν τους συμβεί αυτό. Ζυγός σημαίνει πως ανακαλύπτω την ταυτότητα μου μέσα από τις διαπροσωπικές σχέσεις, χρειάζομαι έναν άνθρωπο για να συναποφασίζω, να συναναστρέφομαι αλλά και να έρχομαι αντιμέτωπος. Ένας γάμος δεν σου εξασφαλίζει απαραίτητα αυτή την επικοινωνία που έχεις ανάγκη. Χρειάζεσαι νομίζω αληθινές σχέσεις και όχι κοινωνικά καλούπια. Καταλαβαίνω πως μετά από το χρονικό διάστημα των 6 ετών που αναφέρεις και λόγω του ότι περνάς επιστροφή Κρόνου, όλα αντιμετωπίζονται κάτω από ένα πρίσμα σοβαρότητας και κοινωνικής αποδοχής (χωρίς να συνυπολογίζω αυτό που αναφέρεις σχετικά με τους γάμους των φίλων σου) αλλά όλα θα γίνουν ευκολότερα αν απεμπλακεί το μυαλό σου από τον προορισμό του γάμου. Προσωπική άποψη αυτή, αν θες τη σκέφτεσαι, αν θες την πετάς. Στο δια ταύτα τώρα...
    Το θέμα ερωτικές σχέσεις δεν είναι και το πιο εύκολο σημείο σου. Πρώτα από όλα έχεις ένα χάρτη προσανατολισμένο πλήρως στην προσωπική δράση, στην διεκδίκηση των δικών σου θέλω. Η παθιασμένη δυναμική που βγάζεις προς τα έξω (Σελήνη - Άρης στον Λέοντα σε σύνοδο στον 10ο αλλά και σύνοδος Ήλιου ? Πλούτωνα) αλλά και η δεδομένη αυτοκυριαρχία και ο αυτοέλεγχος που σου παρέχουν οι 3 πλανήτες στον Σκορπιό στον πρώτο οίκο σου, νομίζω αρκούν για να μας δείξουν πως το λιγότερο που απαιτείς από τον άνθρωπο που θα βρεθεί απέναντί σου είναι μια εξίσου ισχυρή προσωπικότητα. Σε κάθε άλλη περίπτωση μπορείς κυριολεκτικά να αφομοιώσεις τον άλλο. Να τονίσω επίσης πως αν και Ζυγός, η Αφροδίτη σου βρίσκεται στον Σκορπιό. Είναι μια Αφροδίτη που τα παίζει όλα για όλα στον έρωτα. Δεν διαπραγματεύεται, δεν υποχωρεί, δεν αρέσκεται στα ημίμετρα και πάνω από όλα αποζητά ενστικτωδώς την απόλυτη ένωση με τον άλλο. Μια Αφροδίτη που στο θέμα των σχέσεων δεν μπορεί να χαλαρώσει και να νιώσει αληθινή ασφάλεια εύκολα.
    Μια ασφάλεια που όμως χάσκει και από αλλού. Ο Χείρωνας στον 7ο οίκο σου δείχνει πως όσο δυναμική είσαι, όσο παθιασμένα και αν αποζητάς την ένωση με έναν άνθρωπο άλλο τόσο σε τρομάζει η προοπτική αυτής της ένωσης. Ο Χείρωνας δείχνει που είναι ή που μπορεί να προκληθεί το αξεπέραστο ψυχολογικό τραύμα. Μέσα από την διαδικασία των σχέσεων, ο άλλος ξαφνικά γίνεται τόσο απαραίτητος για εσένα που μπορεί να σε τραυματίσει θανάσιμα, να σε κάνει να υποφέρεις αν φύγει μακριά σου. Ο χωρισμός δεν σε πληγώνει απλώς, πιθανόν να σε αφήνει σχεδόν ακρωτηριασμένη ψυχικά και να προσπαθείς να μαζέψεις τα κομμάτια σου για πολύ καιρό.
    Αυτό σημαίνει ότι δεν θα κάνεις σχέσεις; Προφανώς και όχι. Ούτε σημαίνει πως είσαι καταδικασμένη όλες σου οι σχέσεις να λήγουν με πόνο. Ίσως το πρόβλημα του Χείρωνα στον 7ο (σε συνδυασμό με τον εγγενή προσανατολισμό σου στην διεκδίκηση προσωπικών στόχων) να είναι ο φόβος του να πω σε κάποιον πόσο πολύτιμος είναι για εμένα, να αφεθώ σε κάποιον χωρίς να σκέφτομαι πως μελλοντικά πιθανόν να με πληγώσει/ να φύγει/ να τον χάσω. Μήπως αυτό είναι και το μεγάλο στοίχημα της ζωής σου από εδώ και στο εξής;
    Θα μπορούσαμε πολλά να πούμε πιθανόν για τα τελευταία 6 χρόνια και τι διελεύσεις είχες στο χάρτη σου, αλλά το παρακάτω της ζωής είναι πιο σημαντικό από το παρελθόν συνήθως. Ο Άρης στον Λέοντα θα ενεργοποιήσει πολλές φορές την Ηλιακή έκλειψη της 1/8/2008 που έγινε σε σύνοδο με τον Άρη, τον κυβερνήτη του οίκου των σχέσεων σου. Πιο συγκεκριμένα και μέσα στον Νοέμβριο του 2009 και τον Ιανουάριο του 2010 αλλά και τον Απρίλιο ? Μάιο του 2010. Ταυτόχρονα θα ενεργοποιείτε και η Σεληνιακή έκλειψη της 5/8/2009 που έγινε στον Υδροχόο και σε αντίθεση πάλι με τον Άρη σου. Επίσης κάθε φορά που θα γίνονται οι ενεργοποιήσεις θα βιώνεις και επιστροφή Άρη που σημαίνει πως η δράση θα είναι έντονη σε αυτές τις περιόδους. Μάλιστα από τον Ιανουάριο ο Δίας στους Ιχθύες θα βρίσκετε στον 5ο οίκο σου, και σε ευνοϊκή γωνία με την Αφροδίτη σου στο Σκορπιό. Όπως καταλαβαίνεις ευκαιρίες θα υπάρχουν (ειδικά με τις ενεργοποιήσεις μέσα στο 2010) για σχέση και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Το μόνο που μένει είναι εσύ να χαλαρώσεις και να αφήσεις τα πράγματα να εξελίσσονται μόνα τους. Αν περιμένεις εξ αρχής συμβόλαια πίστης και αγάπης, τότε πολύ δύσκολα θα βιώσεις ένα μοτίβο διαφορετικό από αυτό των τελευταίων χρόνων.
  • giami @ 13.10.2009 09:51
    BEST GIRL ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ
    ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΖΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.ΠΟΙΟ ΚΑΛΗ Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕ ΦΤΑΝΩ...ΔΕΝ ΤΟ ΣΗΖΗΤΩ!!!!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΩ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ
    ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ...............
  • giami @ 13.10.2009 09:58
    ΚΥΡΙΕ ΜΙΧΑΛΗ ΕΧΕΤΕ ΤΟΣΟ ΔΙΚΙΟ
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΦΩΤΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ.

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...