παρακαλώ περιμένετε...

ligi voitheia!!

  • MichalisVafeias @ 05.10.2009 18:44
    nandia82, πρώτα από όλα να εκφράσω την έκπληξή μου που από το 1997 βασανίζεστε στον αισθηματικό τομέα. Από 15 χρονών?...
    Ίσως να μην το γνωρίζετε αλλά στο site δεν αναλύονται συναστρίες, τόσο για το χρονοβόρο της υπόθεσης, όσο και γιατί δεν είναι ηθικό να μιλάμε για την ζωή ενός άλλου ανθρώπου εν αγνοία του. Μπορούμε όμως να πούμε δύο λόγια για τον δικό σας χάρτη.
    Ειδικά τον τελευταίο χρόνο δέχεστε πολύ έντονα την αντίθεση Κρόνου - Ουρανού στους οίκους 1ο-7ο. Δεν θα με εξέπληττε αν στην σχέση που βρίσκεστε βιώσατε όλο το προηγούμενο διάστημα εντάσεις που οδηγούσαν σε πρόσκαιρους χωρισμούς και μετά περιόδους ανακωχής. Από την άλλη μπορεί οι εντάσεις να μην εξωτερικεύονταν σαν χωρισμοί αλλά εσείς να θέλατε να δώσετε τέλος χωρίς επιτυχία. Με την διέλευση του Ουρανού στον 7ο οίκο υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να επιλέγεται συντρόφους που λειτουργούν εγωιστικά ή τυραννικά απέναντί σας, ανθρώπους που προσπαθούν να περιορίσουν την ελευθερία σας ή ανθρώπους που δεν μπορούν να είναι εκεί δίπλα σας (είτε για λόγους καριέρας είτε για λόγους άλλων δεσμεύσεων. Αυτό το κομμάτι το γνωρίζετε εσείς και δεν χρειάζεται να αποκαλύψετε κάτι δημόσια, το τονίζω αυτό)...
    Όπως και να έχει ο Κρόνος για τα επόμενα δύο χρόνια θα σας αλλάξει ριζικά. Επηρεάζοντας 5 πλανήτες σας που βρίσκονται στον Ζυγό, μεταξύ αυτών Ήλιο, Σελήνη και Αφροδίτη, θα βρεθείτε παραπάνω από μια φορές σε θέση που θα πρέπει να επιλέξετε το προσωπικό σας και μόνο συμφέρον. Αν ο σύντροφος σας δεν μπορεί να σας στηρίξει στα πλαίσια μια ισορροπημένης σχέσης, αν δεν μπορεί να σας δώσει απτές εγγυήσεις για το ενδιαφέρον του και ότι σας σέβεται, αργά ή γρήγορα θα δώσετε ένα τέλος στη σχέση.
    Ταυτόχρονα ο Ουρανός στον 7ο οίκο των σχέσεων σχηματίζει τετράγωνο με τον κυβερνήτη του 7ου οίκου που είναι ο Ποσειδώνας. Είχατε πριν από λίγες μέρες ακόμη μια διένεξη/ρήξη? Μάθατε κάτι που σας έκανε να πείτε "το ποτήρι ξεχείλισε"? Όπως και να έχει, αυτό είναι ακόμη μια ένδειξη πως ο τρόπος που λειτουργείτε στις σχέσεις πρέπει να αλλάξει ριζικά.
    Γενικά το θέμα των σχέσεων είναι πράγματι πολύ κομβικό για την ανάπτυξη του χαρακτήρα σας (είστε Ζυγός και έχετε σύνοδο Ήλιου - Αφροδίτης), αλλά με τον 7ο στους Ιχθύες πρέπει να πάψετε να είστε εσείς που κάνετε όλες τις υποχωρήσεις. Μπορεί να θέλετε να θυσιάζετε τα πάντα για μια σχέση, αλλά μην το κάνετε τόσο γρήγορα, γιατί δεν αξίζει ο καθένας την θυσία σας.
  • nandia82 @ 10.10.2009 07:34
    Akrivws apo 15!!apo efiviko flert katelikse xronia meta se vasanistirio!!anw!!S'efxaristw poly pantws gia tin apantisi.twra...epete i sinexeia!!

έχουν γενέθλια 235 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ανδρόνικος, Ανδρονίκη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...