παρακαλώ περιμένετε...

oxi allo

  • ssdd32 @ 28.09.2009 08:08
    ena na xeris: YOU ARE NOT ALONE
    kouragio; den exo tipota allo na sou po; aah mono afto WHAT GOES AROUND COMES AROUND; min xanis tin psiti ston eafto sou; THA TA KATEFERIS; PISTI KAI PROXORA ME TO KEFALI PSILA; i zoi einai toso bitch pou den axizi na tin pernis sta sovara;
  • Gourounaki @ 28.09.2009 08:58
    ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ,ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΝΑ ΣΕ ΧΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ. ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΒΑΤΖΑΣ ΔΗΛΑΔΗ.ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΟΤΑΝ ΠΟΤΕ ΓΥΡΙΣΕΙ (ΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ) ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΛΕΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ.
  • lostinlines @ 28.09.2009 11:33
    Λές και ακούω την ιστορία της ζωής μου, τους τελευταιους μήνες. (από Απρίλιο!!! χαχαχα) , σε........ τίτλους!!!!! Copy - paste κανονικά !!!!

    Ξέρεις όμως πλέον (γιατι ακόμα συνεχίζει κι ο δικός μου) ...με κούρασαν ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ !!! Στα λόγια όλοι καλοί είμαστε.....με τις πράξεις τι γίνεται????

    Είμαστε όντως καβάτζα...συναισθηματική....κι έρχονται απλά να καλύψουν τα κενά που δεν γεμίζουν από αλλου!!!!
    Το λουκετάκι το έχω πάρει "ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ" ....ακόμα όμως δεν έχω καταφέρει να κλειδαμπαρώσω γ...$$%&%& !!!

    Απλά πλέον, με όλα τα πισωγυρίσματα, πιάνω τον πάτο μου....και νιώθω οτι σιγά σιγά αφήνω πίσω καταστάσεις....
    Ναι, χρειάζεται να έχουμε πιστη στον ΕΑΥΤΟ μας,να τον αγαπάμε και να τον σεβόμαστε .....κι όλα θα έρθουν μόνα τους !!!!!!!!!!!!!!!!!!! (τα λέω για να τα πιστέψω κι εγώ.....χαχαχαχα!!)
  • Alaia @ 28.09.2009 11:59
    αυτός ο μάρτιος-απρίλιος....από τότε όλο πισωγυρίσματα είμαι...και από τη μια είχα πει δε θα κάνω τα ίδια μάθη, θα κοιτάω πρώτα τον εαυτό μου κ τα όνειρά μου, από την άλλη γυρίζω πίσω....τόσο εξαρτημένοι είμαστε οι ζυγοί? που δε μπορούμε μόνη μας? ένα θα σου πω μόνο: γύρω σου υπάρχουν κιάλλοι, και αν δεν τους βλέπεις είναι γιατί δε θες να τους δεις. και γω περιμένω να δω πράξεις, αλλά ως τώρα με κρατάνε τα λόγια, και η δική μου ζωή γ#$%@ται. τι να πω, περιμε΄νουμε κ τον κρόνο, τρομάρα μας.....
  • astropet @ 28.09.2009 13:10
    Ποια μεγάλα λόγια ρε παιδιά; Παπαριές λέει ο άνθρωπος! Μου αρέσει που μου έλεγε σήμερα μια συνάδελφος ότι εμείς οι άντρες είμαστε ηλίθιοι και οι γυναίκες είστε οι έξυπνες! Στα θέματα σχέσεων, ΟΚ, όλοι έχουμε υπάρξει κατά καιρούς αφελείς και ηλίθιοι, αλλά πώς είναι δυνατόν να γυρίζεις να λες: "Θα γυρίσω μια μέρα να σε ξανακάνω ευτυχισμένη"; χαχαχαχα! Μιλάμε, έπεσα κάτω στα πατώματα, λύθηκα στο γέλιο, κανονικά! Ποιος είσαι ρε μεγάλε που μοιράζεις ευτυχία δεξιά και αριστερά; "Πεθαίνω για σένα, αλλά θα σε χωρίσω προς το παρόν να αποκτήσω 5-6 εμπειρίες, όμως θα ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μας, μην ανησυχείς!" Ήμαρτον!!!!!!

    Το θέμα μας όμως δεν είναι τι μλκίες λέει αυτός, αλλά τι μλκίες κάθεσαι και ακούς εσύ. Όταν λέμε "πεθαίνω για σένα" σημαίνει ότι δεν μπορούμε να διανοηθούμε άλλον άνθρωπο δίπλα μας. Ότι δεν μπορούμε να είμαστε μακριά από αυτήν/ον που αγαπάμε ούτε δευτερόλεπτο. Για όσο κρατήσει ο έρωτας τέλος πάντων. Για ένα πράγμα επομένως να είσαι σίγουρη, ότι δεν κόβει φλέβες για σένα. Μπορεί θαυμάσια να ζήσει την υπόλοιπη ζωή του, χωρίς να σε ξαναδεί ποτέ μπροστά του.

    Αλλά ας πούμε ότι αμφιβάλλεις και σκέφτεσαι μήπως λέει την αλήθεια. Λέμε τώρα... Πάρτον στο τηλέφωνο και πες του: "Πόσο δίκιο είχες τελικά! Ακολούθησα κι εγώ τον δικό σου δρόμο και αποφάσισα να αποκτήσω εμπειρίες. Μπορεί να πεθαίνω για σένα, αλλά γνώρισα ένα άλλο παιδί και είπα να κάνω σχέση μαζί του, έτσι για την εμπειρία. Ε, λοιπόν, περνάμε φανταστικά! Δεν το περίμενα, αλλά είναι όλα τέλεια! Μπράβο, ήταν καταπληκτική η ιδέα σου!" Να δούμε πώς θα αντιδράσει, χαχα!
  • KaMiKaZe @ 28.09.2009 18:56
    den einai ka8olou tyxaio pou oi perissoteroi didymoi 8ewroun tous zygous varetous k stokous. tara taraaaaaa: EINAI ontws.-
  • labtec @ 28.09.2009 20:11
    ...ηθικόν δίδαγμα: οι ζυγοί είναι χειρότεροι από τους Ταύρους...?(τόση υπομονή πια...!!)
    ρητόν:αλάργα και οι θεοί πείθονται...!!

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...