παρακαλώ περιμένετε...

εναν ειδικο..

  • Stardhomme @ 05.05.2009 15:19
    yellowhat, υπάρχει συντονισμένη δράση Κρόνου, Πλούτωνα και Δία στο χάρτη σου. Από τη μία πλευρά ο Πλούτωνας σφυροκοπάει την Αφροδίτη σου και μία μακροχρόνια σχέση (ερωτική ή επαγγελματική) φαίνεται να τελειώνει. Αυτό σε βάζει σε σκέψεις για αλλαγή σπιτιού ή/και δουλειάς, αφού η μετακίνηση είναι η λύση που φαντάζεσαι στα προβλήματά σου. Ίσως πάλι να επιθυμείς ένα ξεκίνημα από την αρχή, μία απότομη αλλαγή επαγγελματικού τομέα που θα φέρει τούμπα τη ζωή σου. Ο Κρόνος από τον 8ο οίκο σου έχει κάνει τις στενές σου σχέσεις στενόχωρες με αποτέλεσμα να φοβάσαι να δεθείς σε κάποιον άνθρωπο ή καποια οικονομική συμφωνία. Αυτό όμως που βιώνεις αυτή την εποχή είναι ένα Κρόνιο μάθημα που τεστάρει τα όρια της αυτάρκειάς σου, της επάρκειας σου μέσα στη σχέση ή επαγγελματική συνεργασία που βρίσκεσαι. Οικονομικές πιέσεις μπορεί να είναι οι μοχλοί που σε πιέζουν να δεσμευτείς σοβαρά σε κάτι ή να το αφήσεις πίσω και να κυνηγήσεις την τύχη σου από την αρχή. Τέλος ο Δίας από τον Υδροχόο σε ευνοϊκες όψεις με το Δία και τον Ήλιο σου λέει να τολμήσεις το βήμα προς τα μπροστά. Θα σου έλεγα να πιστέψεις στο θαύμα που λέγεται τζόκερ, αλλά να έχεις αμφιβολίες ως προς αυτά που σου τάζουν στον οικονομικό τομέα άτομα που σε προσελκύουν σε μία δουλειά. Η οικονομική ανασφάλεια και η αμφιβολία σου σχετικά με τα στοιχεία που αποτελούν τα ταλέντα σου και διαμορφώνουν το πλαίσιο της εκτίμησης προς το πρόσωπο σου είναι στοιχεία που εντείνονται από το Χείρωνα, φουσκώνουν από τον Ποσειδώνα αλλά ταυτόχρονα βρίσκουν λυτρωτικές απαντήσεις μέσω του Δία που λειτουργεί ως ο φύλακας άγγελός σου αυτή την εποχή (είναι κάποιο υπαρκτό πρόσωπο ή η πίστη σου σε κάτι που θα σε βγάλει από το τέλμα; ). Νομίζω πως η μετακίνηση μέσα στις εκλείψεις του Ιουλίου θα είναι αναπόφευκτη (7 και 22/7), ενώ από τον Οκτώβριο με το Δία και πάλι ορθά και το Β. Δεσμό στη Σελήνη σου θα ξαναβρείς την ευκαιρία να οργανώσιες το μέλλον σου όπως το φαντάζεσαι..... Αυτά σε γενικές γραμμές.
  • yellowhat @ 05.05.2009 15:39
    δεν φανταζεστε πως αισθανθηκα διαβαζοντας το κειμενο..ειναι σαν να ξερετε τοσα για μενα..ολα μπορει να τα δειξει ενα χαρτης τελικα..σας ευχαριστω παρα πολυ..
    να κανω μια ερωτηση μονο..αυτη η μετακινηση τον ιουλιο μπορει να ειναι και για μεγαλο διαστημα η μονιμη;
  • Stardhomme @ 05.05.2009 15:45
    yellowhat, δε νομίζω πως είναι μόνιμη... Τα θέματα με μετακίνησεις δε θα λυθούν πριν τον επόμενο Μάρτιο, όσο ο Άρης δε θα φεύγει από την ανάδρομη κίνηση του στο Λέοντα και όσο ο Κρόνος δε θα μπαίνει οριστικά στο Ζυγό.... Να ξέρεις πως οι αποφάσεις σου του Ιουλίου θα ανακινηθούν (επαναπροσδιοριστούν, αλλάξουν, εξελιχθούν) το Νοέμβριο του 2009 και τον Ιανουάριο του 2010. Να είσαι καλά!!
  • yellowhat @ 05.05.2009 15:52
    και παλι ευχαριστω..

έχουν γενέθλια 307 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ειρήνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...