παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Πως σβηνεις τη φωτια?(What if)
Μια και εχω ερθει εδω για να μαθω για τα Λιονταρια. Μολις εμαθα οτι μια κοπελα που ηξερα καποτε και τυραννηθηκε παρα πολυ απο μια σχεση, ειναι Λιονταρι. Την εχει σημαδεψει παρα πολυ αυτη η σχεση. Αν γινοταν αλλιως τα πραγματα τι θα μπορουσε να κανει?

Εισαι Λιονταρι και θελεις καποιον που τσιναει, παροτι υπηρξε αγαπη αλλα ισως το μονο που εχει μεινει στον αλλον ειναι η επιθυμια να σε κανει να υποφερεις απιστευτα παροτι απο δικο του λαθος χωρισατε.

Δεν μπορεις ομως και να τον ξεχασεις. Τι θα επρεπε να κανει ενας Λεοντας α)για να κερδισει καποιον που τον εχει υποταξει. β)για να ηρεμησει την καρδια του και να αφησει τον αλλο να φυγει αφου ΤΟΣΟ πια δε θελει να γυρισει.

Κλασσικα πραγματα οπως αδιαφορια κλπ τα ξερουμε. Εχετε συστασεις? Αν κατι εχει δοκιμαστει και πιανει.

Δεν ξερω απολυτα καλα την περιπτωση γιατι δε μου εχει πει λεπτομερειες το ατομο που υποφερε(Σημειωτεον οτι τωρα πια εχουμε χαθει και σπανια θα μιλησουμε), και θα ελεγα οτι της αρεσε να υποφερει σιωπηρα(οπως ταιριαζει σε ενα Λιονταρι - ετσι τη θυμαμαι εγω), θα ελεγα οτι ατομα με ισχυρα στοιχεια σε Σκορπιο, Λεοντα, Αιγοκερω, Ταυρο, Παρθενο, Υδροχοο μπορουν να συμπεριφερθουν ετσι, ειδικα απο Σκορπιο που εκδικειται.

Υποθετω οτι αυτος θεωρησε οτι ειναι δικο της λαθος το προβλημα στη σχεση παροτι ηταν απιστος.
Αποψεις?

Παροτι εχει περασει το θεμα, με ενδιαφερει ως το αν θα μπορουσε να αλλαξει κατι σε παρομοιες περιπτωσεις. Κριμα να υποφερεις, γιατι αυτη ηταν και πιθανοτατα παραμενει και γαμω τα ατομα(απο το τηλεφωνο δε μπορεις να κρινεις βεβαια αν την επηρεασε και στο πως αντιδρα με τους αλλους)
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 223 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...