παρακαλώ περιμένετε...

(I) need ...

  • Argy10 @ 30.12.2008 19:04
    καλησπέρα και χρόνια πολλά! Μήπως είσαι επηρεασμένη λίγο απο το κλίμα των ημερών και θέλεις με τη νέα χρονιά ν'αλλάξουν όλα στη ζωή σου?
    Ένα έχω να σου πω, το οποίο κι εγώ το έμαθα αργά... Μια φίλη μου το είπε όταν ήμουν σε μια φάση περίπου σαν τη δική σου... Δεν χρειάζεται να είσαι απαιτητική από τους ανθρώπους, να περιμένεις να γίνουν όλα όπως τα έχεις στο μυαλό σου. Απο τον κάθε άνθρωπο παίρνεις ότι σου ταιριάζει. Για τα άλλα, απλά προσπαθείς να μην σ'ενοχλούν. Και τον αγαπάς γι'αυτό που έχει και σου κάνει. Κράτησε λοιπόν αυτούς που έχουν έστω ένα πράγμα για να τους αγαπάς. Και στον καθένα δώσε τη θέση που του αξίζει.. Καλή χρονιά!
  • melisimo @ 30.12.2008 21:19
    Sumfono argy10 ! Ki ego stin idia fasi me zenobia eimai ! Telika den boroume n'allaxoume kanenan kai tipota para mono tin diki mas stasi zois!

    KALI NEA XRONIA, NEA ZOI ME THETIKES ALLAGES STIN ZOI MAS !
  • zenobia @ 30.12.2008 21:28
    ευχαριστω Argy για την απαντηση! Και εχεις δικιο...
    Αλλα αναγκαστικα, γινονται ξεκαθαρισματα - ποτε δε βουταμε στα ιδια ακριβως νερα. Ολοι εχουμε καποιες απαιτησεις, ειδικα απο ανθρωπους που μας θελουν και θελουμε πολυ κοντα μας.
    Οταν ομως νιωθεις γενικα "ανασφαλεια", οπως κι αν εκδηλωνεται, πως το διαχειριζεσαι αυτο σε σχεση με τους αλλους; Αυτο εννοω οταν λεω πως μου ειναι ευκολο να κλεισω τις πορτες και να κατσω μονη μου χωρις να απαιτω τιποτα απο κανεναν
  • zenobia @ 30.12.2008 21:36
    ψαρη ψαρη, εισαι εδω???
  • zenobia @ 30.12.2008 21:51
    και τωρα που το σκεφτομαι ...
    καλη η μεγαλοψυχια, και η σωτηρια της ψυχης ειναι μεγαλο πραγμα, αλλα τι θα γινει δηλαδη, "περνα κοσμε, αλωνισε, και νταξ μωρε, εγω θα το διεργαστω μεσα μου και θα αλλαξω τη σταση ζωης μου"??
  • aralou @ 30.12.2008 22:18
    kalhspera zen kryo eksw, molis gyrisa..
    na soy pw twra to swsto? h ayto pou nomizw swsto estw.. ligo apo ola.. ligo ksekatharisma, ligo apo monaksia, ligo apo ekeines tis koubentes pou les les kai les (isws kai na fwnakseis) enw ksereis oti kai pou les tpt den allazei, ligo apo eilikrineis dhlwseis se xreiazomai, se thelw alla merikes fores den mou ftaneis (kala mhn to peis se kanenan etsi akougetai xalia).. thelw na katalhksw sto oti ta megala mpam mporei na se eksagnizoun gia ligo, alla an krinw apo mena sto telos se gemizoyn erwthmatika, enoxh, isws kai aytotimwria.. ase pou apo oti blepw to exeis apo monh ena krathma. Den tha ta eixes apo anaklastiko kai mono tinaksei ola ston aera an den antexes diaforetika?
  • aralou @ 30.12.2008 22:20
    na sou pw twra kai to synaisthimatiko? Tsakise oti se xalaei, diwkse to makrya soy, prostateyse ton eayto sou wste na ton antexeis kai meta na antexeis kai toys paradipla..
  • Psy @ 30.12.2008 22:38
    ζεν διάβασα κάτι που μου άρεσε και μπορεί να σε βοηθήσει αυτη την ώρα.
    " Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ερωτευμένοι με το δράμα της ζωής τους. Η ιστορία τους είναι η ταυτότητά τους. Εχουν επενδύσει σ' αυτήν ολόκληρη την αίσθηση της ύπαρξής τους. Ακόμα και η αναζήτησή τους για μια απάντηση γίνεται μέρος της. Αυτό που φοβούνται και στο οποίο αντιστέκονται περισσότερο είναι το τέλος του δράματός τους"
    Εκχαρτ Τόλλε.
    Εδώ και πολλά χρόνια ψάχνομαι και ψάχνω τον περίφημο κύκλο με την κιμωλία.
    Ενας νοητός κύκλος είναι που μας παγιδεύει μέσα. Είναι τόσο αυτονόητο και απλό να βγούμε που δεν το χωράει ο νούς μας και δεν αντέχει τόση ελευθερία η ψυχολογία μας.
    Σου εύχομαι ότι καλύτερο και τη γνώση του ότι και να κάνεις και αποφασίσεις, θα είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις τώρα. Με κέρδη και ζημίες και αύριο μπορείς να αλλάξεις.
    Take it easy.
  • flamescreen73 @ 30.12.2008 22:54
    Ελα ζεν, ψωνιζα και το Ιντερνετ μου πηγε πισω.
    Διαβαζω διαφορα μολις - και μεσα σε αυτα και το δικο σου.
  • flamescreen73 @ 31.12.2008 00:24
    δεν το πιστευω οτι δεν περασε το σχολιο μου!!! Γραφω εδω και δυο ωρες!!!
    Αισθανομαι να ερχεται να με επισκεφτει ενα τοσο δα ανευρυσμα.
  • flamescreen73 @ 31.12.2008 00:45
    Λοιπον, αναγκαστικα πιο συντομα...

    Πρεπει να βρεις εναν αξονα γυρω απο τον οποιο θα κινηθεις. Ο δικος μου ειναι η υλη. Οποιος προτιμαει αυτην απο εμενα φευγει με απολυτη διαγραφη και ελαφρα πηδηματακια. Επαφες τυπικες μπορει να διατηρησω, αλλα δε θα το ξεχασω ποτε.

    Επειτα, τι κανουν για εσενα και τι κανεις για αυτους. Αν δε μπορεις να εισαι σωστη απεναντι τους γιατι κατι με αυτους σε χαλαει, σου συνιστω να υποβιβασεις το επιπεδο σχεσης αρχικα για ενα διαστημα. Πχ, απο φιλους, σε γνωστους με τους οποιους μπορει να βγεις καποιες φορες.(Αν στις 6 φορες μαζι τους τις 3 και πανω περνας καλα, με την εννοια της εκπληρωσης των επιθυμιων σου, αξιζουν νομιζω να ειναι κοντα σου. Απολυτη ταυτιση δυσκολα θα εχεις)

    επειδη οι ανθρωποι αξιζουν δευτερη ευκαιρια. Σε ενα ευλογο διαστημα δυο μηνων, αν δεν σε πιασουν οι ιδιοι για να δουν τι συμβαινει, να συζητησουν μαζι σου μπορεις και να πας στα χειροτερα. Η αν θεωρεις οτι εισαι ενταξει με το χαμηλοτερο επιπεδο, τους κρατας σε αυτο μεχρι να εχεις κινητρο να τους ξανα-ανεβασεις(πχ να μην σε τρωει αυτο που κανουν και σε ενοχλει η να το αποβαλουν σα στοιχειο).

    Συνδιαλλαγες τελματωμενες χωρις στοχο. Ζεις σε κοινωνια, συνδιαλαγες ετσι και αλλιως θα κανεις. Θελεις τα πραγματα να εχουν νοημα? Προετοιμασου να εχεις το πολυ 5 φιλους, εκτος αν γινεις τοσο πολυ σημαντικος ανθρωπος και οι φιλιες σου πηγαζουν απο τις δραστηριοτητες σου και καποιες απο το εξωτερικο.

    Στη χωρα μας παντα θα εχεις και σχεσεις με ατομα που σου προσφερουν η τους προσφεριες κατι και εκει θα τελειωνει η σχεση σας. Θεμιτο αυτο, ειναι ειδος μη-παραδοσιακης σχεσης. απλα μην επενδυεις περισσοτερα παο οτι πρεπει σε τετοια σχεση.

    Γενικα για οσους πρεπει να κρατησεις: Εαν τους προξενευες σε καποιον που αγαπας και θαυμαζεις, θα τους παινευες και εξτρα και θα τους συνιστουσες, η θα τους εθαβες? Νομιζω εκει θα δεις πως θα συμπεριφερθεις γενικα.

    Επισης, οικογενεια, ποσο κοντινες σου ειναι αυτες οι σχεσεις? Το αιμα νερο δεν γινεται. Αν υπαρχει προβλημα, αλλα τουλαχιστο σε νοιαζονται, σκεψου διπλα το τι θα κανεις, παντα με γνωμονα τον αξονα σου. Απομακρυνσου για διαστημα που εσυ θεωρεις ικανο για να παρεις τελειωτικες αποφασεις.

    Θα σου πω παντως οτι με τα αδερφια και τους γονεις μου παντα θα ειμαι κοντα, γιατι διαφορες ως ανθρωποι θα εχουμε πολλες, αλλα αξιζουν και με σκεφτονται ακομη και αν μπορει να το κανουν και με λαθος τροπο. Πιο μακρυνοι συγγενεις που εχουν παραβιασει τον αξονα βασει του οποιου κινουμαι, ειναι στην φαση που ειμαι τυπικος μαζι τους.
  • flamescreen73 @ 31.12.2008 00:56
    Επισης να βαλεις καποια ορια και στις παλιες που ισως κρατησεις και στις καινουριες. Να γινεις δυσαρεστη μεχρι ενος σημειου. "Απο εδω και περα δε θα προχωρατε φιλοι μου γιατι θα σας δαγκωνω" στυλ.

    Οι ανθρωποι πρεπει να ξερουν οτι υπαρχει οριο γιατι αλλιως γινονται ασυδοτοι.

    Και κατι αλλο. Μην κλεινεις την πορτα σε καποιον που θα σου πει "ξερεις προβληματικη η σχεση μας, θελω να συζητησουμε για να δουμε αν φτιαχνεται". Συζητα το μπορει κατι να βγει. Εννοειται αν το κανει πριν περασουν χρονια αφου διακοψετε την οποια σχεση σας.
  • flamescreen73 @ 31.12.2008 01:02
    Μου αρεσε τμημα και αυτου που ειπε Argy10(να κρατησεις ανθρωπους που τους αγαπας για ενα τουλ πραγμα, αλλα ας το κανουμε αυτο 3 πραγματα) αλλα και η psy, οτι δηλαδη αυτο που θα κανεις θα ειναι το καλυτερο που μπορεις τη συγκεκριμμενη στιγμη.

    Δεν συμφωνω οτι θα φτιαξει μετα, αν δεν ειναι σωστο(δεν εξαρτωνται απο εσενα μονο οι σχεσεις), αλλα τουλαχιστο κανεις βηματα προς μια κατευθυνση που θεωρητικα θα βελτιωσει πραγματα. Καλυτερα απο το να αφηνεις το ηφαιστειο να βραζει και τελικα να εκρηγνυται. Το κανεις για το καλο ολων τελικα, γιατι το δικο σου καλο ευνοει και τον αλλο καπου.
  • zenobia @ 31.12.2008 03:38
    Καλησπερα!
    Πολυ ομορφα τα λετε. Και συμφωνω, το ιδιο θα ελεγα κι εγω. Και δεν ειρωνευομαι. Τα εκανα ολα και θα τα ξανακανα. Ειπαμε: εδω συμφωνουμε, εδω διαφωνουμε, να το συζητησουμε, να κρατησουμε ο,τι λειτουργει, τα ορια σου τα ορια μου (τα Ορη μου τα Ορη σου και τα Λευκα τα Ορη), με πλγωσες σε πληγωσα, συγγνωμη, παρακαλω κλπ.

    Κατι ομως με ενοχλει, σε βαθμο που φωναζειμεςταυτιαμουκαιμουχεισπασειτατυμπανα
    ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ στοπ

    Λογω των ημερων να κανω την αυτοκριτικη μου... Την κανω καθε μερα, στο μπανιο, στον καθρεφτη, μαγειρευοντας στην κουζινα, στο δρομο (βλεπε αφροδιτη τετραγωνο με κρονο...). Βαρεταμπλ.

    Ειναι πολυ ομορφα τα οσα γραφουν -καποιοι- συγγραφεις. Αλλα, in real life and time, το συνολακι σημερα δε μπορω να το φορεσω, λυπαμαι. Κατι αλλο; Και να φανταστεις, αυτες τις Μερες τρελαινομαι να διαβαζω τη "μυρλα" του Σεφερη στις Μερες. (psy μου, ο,τι γραφεις εσυ ειναι ΤΟΣΟ μα τοσο καλυτερο απο του Τολλε - σε ευχαριστω!)

    Τωρα, τι με εχει πιασει κι εχω "πιασει" τους Αλλους; Δε φταινε, προς θεου δε φταινε. Και ξερω πως η ασθενεια ειναι δικια μου-κυριως. Αυτη η "Ελλειψη εμπνευσης".
    (aralou, παρα τις περιορισμενες πληροφοριες, μαλλον εχεις πιασει το νοημα - οχι, δε θελω αλλα μπαμ που γινονται μπουμερανγκ)
    Δε με πειραζει να μου λενε το μακρυ και το κοντο τους. (Αν και ομολογω οτι εχω αποκοιμηθει ακουγοντας, και πως τελευταια μιλάω στον αυτοματο πιλοτο).
    Ουτε η διαφορετικοτητα με πειραζει, τη θελω. Ουτε η κριτικη με πειραζει, ουτε το να μου προβαλλουν να τους προβαλλω τα "σκατα" μου. Κι ενα "χαδακι" που και που. Δε χρειαζεται να με καταλαβουν. Ποιος καταλαβε ποτε τιποτα;
    Μα που ειναι ο στο βαθος κηπος;
    Μια φωνη που να μη μιλαει αλλα να ακουγεται. Μια. Στα πολυ προσωπικα μου δεν θελησα πλουραλισμο.

    Ποιος ειπε "Πλουτωνα"? Ναι, κανει τετραγωνο ο διελαυνων απο τον 9 με τη Σεληνη μου στον 12. Και θα το κανουνε για ενα χρονο.
  • bitesFOOdies @ 31.12.2008 04:24
    ο στίχος λέει 'feeling uninspired, I think I'll start a fire'!
  • catnik @ 31.12.2008 10:14
    zen να σου θυμίσω ένα post και μια κουβεντούλα που είχαμε πριν 2 μέρες; Σε καταλαβαίνω, μαυρίζει ο κόσμος μερικές φορές και δεν φταίει μόνο ο κόσμος, φταίει και ο τρόπος που τον βλέπουμε και η δική μας οπτική γωνία...

    Εχω χαλάσει φιλίες χρόνων, έχω τσακωθεί με την οικογένεια μου, έχω σταματήσει να μιλάω σε συναδέλφους, έχω θελήσει να τα τινάξω ΟΛΑ στον αέρα... Όλα κάνουν τον κύκλο τους. Τίποτα δεν είναι μια ευθεία γραμμή και αυτό είναι καλό. Θα συμφωνήσω με τον flame οι φίλοι που χρειαζόμαστε και οι ουσιαστικές σχέσεις μαζί τους είναι λίγοι. Γιατί δεν μπορείς να ανοίγεις την καρδιά και το μυαλό σου σε πολύ κόσμο. Γιατί ο άλλος για να σε καταλάβει πρέπει να σε ξέρει πολύ καλά και να σε αγαπάει και να σε συγχωρεί ακόμα και όταν άθελα του τον πληγώνεις.
    Δώσε χρόνο, δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου και σε όποιους έχεις αντέξει και σε έχουν αντέξει μέχρι τώρα...
    Και προσπάθησε να χαμογελάς. Όσο κοινότοπο και αν ακούγεται προσπάθησε να βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο. Σε όλα υπάρχει το καλό και το κακό, το όμορφο και το άσχημο. Προσπάθησε να δείς το καλό. Προσπάθησε να βρείς λίγη αισιοδοξία. Άφησε ένα καλό φίλο να σε πάρει αγκαλιά και να κλάψεις αν το έχεις ανάγκη.
    ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!!!
  • flamescreen73 @ 31.12.2008 16:52
    Χμ, βλεπω οτι στην ουσια απο εναν τομεα ξεκινανε τα παντα.
    Λογικο αυτο γιατι εκει ειναι το αποκουμπι- στηριγμα μας.

    Αφου συμφωνησω λοιπον με την catnik για το οτι ειναι καλο να χαμογελας, θα σου πω οτι τις αποφασεις για το τι θελεις πραγματικα να κανεις, τις εχεις ηδη μεσα σου.

    Φανταζομαι οτι εδω ζητησες συνδρομη για πιο ευκολη αυτο-εκμαιευση.
    Οτι κανεις, παραμενει καλο, γιατι αυτο που θελεις εσυ, αυτο θα κανει ΕΣΕΝΑ να νιωσεις καλυτερα. Και νομιζω οτι οσοι σε αγαπουν και σε θελουν στη ζωη τους θα το δεχτουν, ακομη και αν μεινουν στην απεξω, γιατι αντιλαμβανονται οτι ετσι θα λειτουργεις εσυ καλυτερα.

    Δε μπορει να σε κρατησει ο αλλος με το ζορι αν δει οτι σε βασανιζει, θα ηταν απανθρωπο μαλλον. Ισως αυτα που θα επιλεξεις να χαλασεις, ξαναφτιαξουν στο μελλον υπο ευνοικοτερες συνθηκες και πιο μεγαλο ποσοστο ωριμοτητας απο την πλευρα που δεν εχει αρκετο.

    Και στο λεω αυτο μολονοτι δεν βοηθαει μαλλον(ελπιζω οτι δε χειροτερευει τα πραγματα), αλλα περισσοτερο ως ενδειξη οτι θα ηθελα να βοηθησω.
  • zenobia @ 02.01.2009 07:35
    http://www.youtube.com/watch?v=WSO6dfTgVOY
    Για τη Σεληνη στον Κριο... :-/
  • lio24 @ 02.01.2009 16:27
    Γεια και απο εμένα...! Έρχομαι αρκετές φορές και γω στη θέση σου zenovaki και νιιώθω σαν πληγωμένο λιονταράκι... Πολλές από τις σχέσεις μας είναι πλέον ανούσιες.Ξεκίνησαν αλλιώς και στο δρόμο έγινε κάτι που δεν το αντιλήφθηκες και οι άνθρωποι άλλαξαν..Φαντάζομαι πως το δίλλημα βρίσκεται εδώ. Σκέφτεται δηλαδή κανείς να παιζει θέατρο στη ζωή του προσποιούμενος πως όλα πάνε καλά ή να βροντοφωνάξει σε όλους την αλήθεια? Μάλλον επιλέγεις την μέση λύση... Γιατί εκ των πραγμάτων ούτε τους στενούς σου συγγενείς μπορείς να απαρνηθείς αλλά ούτε και φίλους χρόνων που αποτελούν και αυτοί οικογένειά σου πλέον. Η αλήθεια είναι ότι αποδέχεσαι την κατάσταση. Κάπως έτσι δεν έχεις και εσύ πολλές απαιτήσεις απο τους ανθρώπους αυτούς , οπότε δεν πληγώνεσαι, αλλά και αυτοί καταλαβαίνουν ότι και εσύ έχεις όρια...
    Εύχομαι να βοήθησα λιγάκι...
  • NovemberRain @ 02.01.2009 16:46
    Μήπως να κάναμε κανένα σύλλογο πληγωμένων λιονταριών??? Γιατί και εγώ βρίσκομαι σε ανάλογη φάση...
  • lio24 @ 02.01.2009 16:56
    Nα τον κάνουμε τον σύλλογο...!Πρόεδρο ποιον θα κάνουμε?
  • coracon10 @ 02.01.2009 17:05
    kalispera kai xronia polla.kali xronia na exete oloi sas me igeia pano apo ola k ola ta alla ginontai...
    oso gia to sillogo na ton kanete giati sxedon ola ta liontaria eimaste pano kato stin idia fasi...
  • lio24 @ 02.01.2009 17:21
    Μήπως αντί για σύλλογο ( μιας και είναι πολύ σύνηθες) να κάνουμε κατι άλλο...? Να κατευθυνθούμε όλα μαζί προς Μάταλα μεριά, να πιάσει το καθένα απο εμάς μια σπηλιά- φωλίτσα και εκεί μέσα να σκούζει και να γλύφει τις πληγές του, μέχρι να περάσει το κακό...
    Ε τι λέτε?
  • Argy10 @ 02.01.2009 17:47
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑ!
    ΩΡΑΙΑ Η ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ, ΑΛΛΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ???? Ο ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ... ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΗ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΩ ΤΟ ΧΑΡΤΗ ΚΑΝΕΝΟΣ. ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ zenobia, ΜΗΠΩΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ, Ν'ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ.... Π.Χ. ΔΟΥΛΕΙΑ, HOBBY. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΒΟΗΘΑΕΙ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ, ΟΤΑΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΜΟΥ ΒΡΩΜΑΝΕ ΠΙΑ, ΑΛΛΑΖΩ ΔΟΥΛΕΙΑ! ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ Ν'ΑΛΛΑΞΩ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ, ΜΕ ΔΕΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.... ΕΤΣΙ ΑΝΑΝΕΩΝΩ ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ!
  • zenobia @ 02.01.2009 17:55
    παιδια, σας ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σας! Καλη Χρονια να εχουμε ολοι!

    lio24, εχω σκεφτει (και νιωσει πως θελω) να "μονασω", αλλα πισω απο αυτο κρυβεται οτι θελω να αλλαξω και εγω. Για αυτο και εγραψα το ποστ. Θελω να συμβαδισω, οσο κι αν αυτο φαινεται σα να ζηταω πυγμαλιωνες. Να αφεθω με παρουν απο το χερακι, δυο χερακια θα ναι, ισα.
    Παλιοι οροι και ορια, καποτε περνουν απο κοσκινο και πρεπει κι αυτα να αλλαξουν. Προς τα που; Δεν εχω ιδεα.
  • zenobia @ 02.01.2009 17:56
    Α, ναι, και το επαγγελματικο βρισκεται σε αλλαγη κι εχει δρομο ακομα.
  • zenobia @ 02.01.2009 17:58
    ακομα δε φτιαξαμε συλλογο, και ψαχνουμε για αρχηγο? τςτςτς μετα μας τα "χωνουν" με το δικιο τους τα αλλα ζουδια
  • zenobia @ 02.01.2009 18:04
    Μολις διαβασα τις ετησιες προβλεψεις ...
    "Απο τη μια πλευρά μπορείς να συμπονάς, να αγαπάς, ή να αδιαφορείς για τους χειρότερους εχθρούς σου και από την άλλη μπορείς να γνωρίσεις τους ανθρώπους που θα σε καλύψουν συναισθηματικά, θα ανοίξουν νέες λεωφόρους στη ζωή σου και ίσως ναι ναι-δεν έχεις μόνο εσύ αυτό το προνόνομιο- να λειτουργήσουν σαν Πυγμαλίωνες για σένα."

    χαχαχαχαχα!
  • lio24 @ 02.01.2009 21:45
    Ναι το καταλαβαίνω αυτό που λες..Απλώνουμε τα χεράκια μας και περιμένουμε κάποιος να ανταποκριθεί στο κάλεσμα για αγάπη και στοργή...Το πρόβλημα είναι πως των άλλων τα χέρια είναι κρύα ή μήπως τα δικά μας παραείναι ζεστά?

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...