παρακαλώ περιμένετε...

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΧΑΡΑ, ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ;;;;

  • NovemberRain @ 29.12.2008 13:43
    Και γω παρακολούθησα με ενδιαφέρον τις προβλέψεις χτες, αλλά για να είμαι ειλικρινής έχω γίνει πια ένας άπιστος Θωμάς...όσα καλά και να λένε για τα αισθηματικά, το νιώθω βρε παιδί μου το συννεφάκι πάνω από το κεφάλι μου!! Γι αυτό, βουρ στα επαγγελματικά, που και αυτά δεν θα πάνε άσχημα...
  • catnik @ 29.12.2008 14:10
    Και εγώ ρε γαμώτο! Ακούω τα καλά ή διαβάζω πως θα πάνε καλά τα αισθηματικά και σκάω το χαμόγελο μέχρι τα αφτιά και καπάκι σκέφτομαι "καλά μην χαίρεσαι και πολύ γιατί είδαμε και άλλες φορές.." Ξέρεις όμως τι σκέφτομαι μερικές φορές; Μήπως επειδή εχουμε περάσει πολλά και προσπαθούμε να είμαστε προσγειωμένες, βάζουμε τα χεράκια μας και τα κάνουμε από μόνες μας χάλια;;; Μια σκέψη κάνω....
    Γιώργο πού είσαι;;; Βοήθεια!
  • NovemberRain @ 29.12.2008 14:37
    Η αλήθεια είναι ότι η αρνητική προκατάληψη είναι ένα θεματάκι...όταν φορτίζεις την όποια κατάσταση αρνητικά εξαρχής, τότε είσαι και λίγο άξιος της τύχης σου (καλή ώρα όπως εγώ). Από την άλλη ρισκάρεις άλλη μια απογοήτευση?? Ε??
  • Merneftha @ 29.12.2008 14:57
    Κοπελλαρες, μην απογοητευεστε. Λιονταρια και αρνητισμος δεν κολλαει. Μην σας περνει απο κατω. Δυσκολη η θεση σας, γυναικες του ζωδιακου.
    Αλλα το ξερετε οτι οι προβλεψεις δεν αντικατοπτριζουν παντα την πραγματικοτητα, αλλα πιθανοτητες.

    Ωστοσο σε πραγματα που ακουμπουν σε πραγματικες καταστασεις και οχι καταστασεις που ακομη και να θελουμε, δεν εχουν στερεες βασεις, βαλτε και λιγη αισιοδοξια.

    Επειδη εχεις πολυ ομοιο χαρτη με μια κυρια γνωστη μου catnik, ειλικρινα σου ευχομαι συντομα να εισαι στην αγκαλια του ατομου που σε ενδιαφερει.

    Ελπιζω ο κ.Πανόπουλος να ειναι στις καλες του σημερα και να σου απαντησου στις αποριες σου με καποιο μηνυμα. Αλληλεγγυη μεταξυ λιονταριων, και δη ερωτοχτυπημενων.
  • catnik @ 29.12.2008 15:02
    Α, γειά σου!!! Και εγώ το έχω πάθει και κατάφερα να χαλάσω την μακράν καλύτερη σχέση που είχα στη ζωή μου και να διώξω τον καλύτερο άνθρωπο που έχω γνωρίσει!!! και αυτό από την βλακεία και την ανασφάλεια ότι δεν παίζει να μου έτυχε εμένα κάτι τόσο καλό. Και άρχισα να ψάχνω ελλατώματα εκεί που επι της ουσίας δεν υπάρχουν. Κανείς και τίποτα δεν είναι τέλειο, και όλα μα όλα έχουν δύο όψεις. Το θέμα είναι αν θα βλέπεις την καλή ή την κακή πλευρά. Προσπαθώ πλέον να βλέπω την καλή πλευρά και ξέρεις κάτι; Νομίζω πως κάτι καταφέρνω και πάνε καλύτερα τα πράγματα. Αλλά όταν με πιάνουν πάλι οι φόβοι μου....
  • catnik @ 29.12.2008 15:02
    Ευχαριστώ mer!!!
  • zenobia @ 29.12.2008 16:42
    χμμμπφφφ... να συμφωνησω;; φοβαμαι!
    μου ελειψαν οι χλιαρες καταστασεις...

έχουν γενέθλια 245 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πελαγία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...