παρακαλώ περιμένετε...

Χείρωνας στον καρκίνο!

  • renos @ 21.11.2008 14:34
    Κι όμως από αυτά που λες διαφαίνεται μια λιονταρίλα.
    Σκέψου λίγο.
    Επίσης δεν είναι ασυνήθης η έλξη μεταξύ λεόντων και ιχθύων,
    άσχετα αν του Λέοντα του βαράνε καμπανάκια και κάτι δεν του
    πολυαρέσει (συναισθηματικοί, άστατοι...)
  • flamescreen73 @ 21.11.2008 15:35
    Το "μπλεκω", που στεκει?
    Εννοεις οτι σε τραβανε απο το μαλλι για να σε αναγκασουν?
    Αν δε σου αρεσει κατι γιατι το κανεις? Ο χειρωνας δεν αποτελει δικαιολογια, γιατι τα παντα ειναι ταση.

    Απο την αλλη, μπορεις και να κρατησεις αυτους απο τους οποιους ελκυεσαι και να αγνοησεις οσα δε σου κανουν. Και τι εγινε αν θελουν γαμους και οικογενειες? Αν θελει η νυφη και ο γαμπρος λεει η παροιμια, 2 ατομα.
    Αν δε πατησεις ποδι για τα θελω σου μεσα σε μια σχεση, οι αλλοι τι σου φταινε? Το πορτοκαλι, αν το φας με τη φλουδα δε προκειται να σου αρεσει.

    Υπαρχουν και εγωιστικα ζωδια που μπορουν να σε εκμεταλευονται αν βρουν ευκαιρια. Αν την πατησεις και "μπλεξεις" μαζι τους, παλι αυτοι θα φταινε? Αν σου μυριζειι κατι που μαγειρευεις, η λυση ειναι να κοψεις τη μυτη σου, η να ανοιξεις τον εξαεριστηρα για να απομακρυνθει το στοιχειο που δε σου αρεσει?

    Τουλαχιστο αυτη ειναι η οπτικη μου.
  • leovirgo @ 21.11.2008 19:39
    Μα σου λέω ρε flamescreen,το προβλημα μου ειναι οτι ο χείρωνας αλλοιώνει τον λέοντα..και βέβαια δεν ταιριάζει ο Λέων με Ιχθύ μην τρελαθούμε!! Αντίθετοι σε όλα,δεν καταλαβαίνονται δε δινει κανείς σε κανένα..Αλλά ένας χείρωνας σε Καρκίνο ουσιαστικα σε μετατρέπει σε Καρκίνο!!!! Λέων και να θέλει δεσμευση και ρομαντισμούς? Που ακούστηκε! Λέων και ανασφάλειες? Ποτέ!
  • morgangreene @ 21.11.2008 20:06
    Leovirgo, οι Λέοντες είναι πολύ ρομαντικοί, πολύ γκράντε, τους αρέσουν πολύ αυτές οι εντυπωσιακές ρομαντικές χειρονομίες, φυσικά και θέλουν τη δέσμευση (σταθερό ζώδιο!!!), και φυσικά τρέχει η ανασφάλεια ποτάμι λόγω της περηφάνειας τους και της αγωνίας τους να φαίνονται πάντα σούπερ ντούπερ ουάου. Και οι Ιχθύες με τους Λέοντες είναι μια σχέση που απαντάται πολύ συχνά - πολλοί τη λένε καρμική - ακριβώς επειδή στο ζωδιακό κάνουν χιαστί και έλκονται από τη διαφορετικότητά τους.
  • leovirgo @ 21.11.2008 20:57
    Ωραια το έθεσες morgangreene! Έτσι εξηγούνται πολλά! Πάντως Λέων με Ιχθύ..είναι ζόρι. Και για τους 2. Λόγω των αντιθέσεων που κακα τα ψέμματα υπάρχουν. Ναι,ο Λέων θα πρέπει να νιώθει χάλια για να καταφύγει σε ψάρι..αλλιώς,σε νορμάλ κατάσταση ταιριάζει με φωτιά ή αέρα. Έτσι πάει.
  • flamescreen73 @ 22.11.2008 11:37
    LOL! Για να το παρουμε μη αστρολογικα, μπορει ο Λεων να πειναει και να θελει να φαει το ψαρι!!!

    Νομιζω οτι σε φοβιζουν πραγματα που σου ξυπναει ο Ιχθυς και ο Καρκινος μεσω της εντασης των συναισθηματων τους. Οπως πολυ σωστα λεει και η morgangreene. Που προυπαρχουν αλλα αυτοι μονο μπορουν να σε κανουν να τα συνειδητοποιησεις.

    Εγω νομιζω οτι νιωθεις "τραβατε με και ας κλαιω", παροτι δειχνεις απολυτη. Στην ουσια προσπαθεις να πεις "φυγε μακρια μου γιατι με ηλεκτριζεις με τροπο που δεν εχω συνηθισει οταν εισαι κοντα" σε αυτα τα ζωδια.

    Μη νομιζεις ολοι για καποιες καταστασεις που θεωρουμε οτι δε γινεται να συμβαινουν σε εμας ετσι γινεται. Και τα πιο απιθανα πραγματα ομως κατω απο τις σωστες περιπτωσεις μπορει να ειναι τα πιο φυσιολογικα.

    Αφου προφανως τους θελεις πολυ, γιατι το κυνηγας? Μην επιδιωκεις την αντιπαλοτητα με τον ευατο σου. Η σχεση αυτη θελει πολυ αναλυση μεταξυ σας και αρκετη δουλεια, αλλα νομιζεις οτι αν επιλεξεις να πας με τα ζωδια που θεωρεις οτι θα επρεπε να εισαι εκει δε θα υπαρχουν δυσκολιες?

    Δε κρατιονται με ευχολογια η επειδη θα επρεπε να ειναι σταθερες οι σχεσεις. Δε φτιαχνετε απο μονη της βρυση που σταζει.

    Συνειδητοποιησε οτι καπου τους φοβασαι και νιωθεις ευαλωτη, γιατι αυτα διαβαζω εγω σε αυτα που γραφεις προσπαθωντας να πεισεις και τον ευατο σου. Δεν ειναι κακο και πρεπει να τους μιλησεις για αυτο. Θα βοηθησει τη σχεση σας. Κι αυτοι μπορει να φοβουνται πραγματα που τους ξυπνας εσυ, ξερεις.
  • flamescreen73 @ 22.11.2008 11:39
    "Μη νομιζεις ολοι για καποιες καταστασεις θεωρουμε οτι δε γινεται να συμβαινουν σε εμας αλλα τελικα γινεται." θα επρεπε να λεω.
  • leovirgo @ 22.11.2008 12:10
    Είσαι πολυ φιλοσοφημενος/η..ίσως εχεις καποιο δικιο. Δε το ειχα δει ετσι..
    Απλά πουθενα δε θα δεις για Λέοντα ιδανικο ζωδιο τον Ιχθυ..έχω σχέση με Ιχθυ και δε βρίσκω πουθενα την απλή συννενοηση,οπως στην περίπτωση με Ζυγό ή Υδροχόο που όλα κυλάνε εύκολα κ για τους 2. Για να μην πω για τον Καρκίνο..πολλοί καβγάδες..
    Αλλά είναι αυτή η ευαισθησία στα ζώδια νερού..που βγαίνει σε κακό για το Λέοντα πιστεύω. Ο Ιχθύς συγνώμμη κιόλας,αλλά δεν καταλαβαίνει τίποτα! Μόνο για τον εαυτό του είναι ευαίσθητος,πολλή κλάψα...
    Άρα στην τελική δεν.......
  • leovirgo @ 22.11.2008 12:14
    Κοίτα αν το καλοσκεφτείς,από μικρή δεν είχα ιδιαίτερη συμπάθεια στο ψάρι!
  • flamescreen73 @ 22.11.2008 18:12
    Χμ, η αληθεια ειναι οτι υπαρχουν αρκετα περισσοτεροι απο οτι θα θελαμε Ιχθυες, που ρεπουν πιο πολυ προς την κλαψα τη γκρινια και τη συνεχη καταθλιψη.(Για καρκινους δε ξερω γιατι δεν εχω ασχοληθει με τα του ωροσκοπου μου τοσο πολυ)

    Αυτο δε σημαινει κατ'αναγκη οτι ολοι ειμαστε ετσι η οτι δεν παιζουν ρολο και αλλοι παραγοντες του ωροσκοπιου. Εκτος αυτου, ο αλλος ειναι και πως θα του φερθεις και πως θα πιστεψεις σε αυτον. Θελεις διπλα σου αντρα βραχο, που να σε στηριζει και να μην καταλαβαινει απο πολλα πολλα?

    Γιατι δεν του φερεσαι σαν να ειναι ηδη? Οταν κανει μαλακιες του τυπου, "με εχει πιασει αυτο το κατι και θελω να κλαψω στην αγκαλιτσα σου" αφου σε απωθει μην του δινεις αγκαλια. Κανε αυτο που κανει και αυτος. Σηκω και φυγε σαν τελευται λυση.

    Γινε σκληρη μαζι του και χτυπαγε του συνεχεια τις αδυναμιες του. Αν δε σε αντιπαθησει ιδιαιτερα(που σημαινει οτι ειναι ανωριμος)κατι μπορει να βγαλεις γιατι θεωρητικα θα σε ρωτησει γιατι του φερεσαι ετσι και τοτε του εξηγεις οτι προσπαθεις να τον κανεις να ειναι λιγο περισσοτερο σε αυτο που θελεις και αν ηθελες να προσφερεις και οχι να δεχεσαι (συνεχεια) αγκαλια για κλαμα δε χρειαζοσουν αντρα, αλλα τις φιλες σου.

    Μηπως θελει να μεινετε φιλοι ο ανθρωπος και φοβαται να στο πει, η προσπαθει να σε κανει να τον διωξεις για να μην θεωρει αυτος οτι εγινε αιτια και προσπαθει να τον σιχαθεις? ΔΕΝ μπορει να μιλατε, να του ξεκαθαριζεις πραγματα και αυτος να μην κανει σημαντικη προσπαθεια να τα αλλαξει. Ο Ιχθυς θεωρει πολυ σημαντικο το συντροφο του, και σε ανωριμο σταδιο, ανωτερο και απο τον ευατο του, οποτε το να μενει στασιμος, σημαινει οτι κατι δεν παει καλα, για μενα.

    Μηπως να αναρωτηθεις και αν σε θελει πραγματικα, η σαν πιο δυναμικο ζωδιο τον εβαλες στο τριπακι να δοκιμασει και τωρα δεν του ερχεται να σου πει οτι ειναι δυσαρεστημενος και περιμενει τον απο μηχανης θεο να βαλει τα πραγματα εκει που πρεπει?

    Αν παλι ειναι μικρουλης, κατω απο 27 χρονων, για Ιχθυες ειναι φυσιολογικα πραγματα αυτα. Πρεπει να εχει επιρροες απο αλλου για να μην ειναι συναισθηματικος. Με τα χρονια που ωριμαζει και παιρνει εμπειριες, μαθαινει οτι συναισθημα ειναι και αλλα πραγματα.

    Επισης, κατι που μπορεις να κανεις ειναι να τον οδηγησεις σε καποια δημιουργικη ασχολια για να απορροφαται εκει το πολυ συναισθημα.
  • leovirgo @ 22.11.2008 19:16
    Βασικά το ενοχλητικό είναι πως το ψαράκι μου,αν και ώριμο -23χρ-
    θέλει συνέχεια αγκαλιές και παρηγοριά και μου τη λέει οταν δε μπορώ να γίνω και τόόόσο συναισθηματική..Λέων είμαι,πόσο ανοιχτή να γίνω?? Αν το ψάρι θέλει δυναμισμό,ας μην ζητάει συνεχώς αγκαλίτσες..είναι εκνευριστικό να φέρονται σαν παιδιά..αν οι Λέοντες γίνουν όμως συναισθηματικοί και ζητήσουν αγκαλιές,τότε τα ψαράκια μπερδέυεστε...
    Και το λέω ξέροντας οτι το ψαράκι μου ενδιαφέρεται για μένα.. απλά δε χαραμίζετε την ευαισθησία σας σε άλλους..και οι ίδιοι τα θέλετε όλα..
    Γιατί δε το παραδέχεται κανένα ψάρι αυτό????
  • flamescreen73 @ 22.11.2008 21:51
    Χμ, να σου πω, τι παει να πει συνεχεια αγκαλιες? Ζευγαρι δεν ειστε? Και εγω συνεχεια αγκαλιες φιλια και χαδια και σεξ θα ηθελα, αφου ειμαι μαζι σου σε θελω και πολυ και συνεχεια. (ΤΙ ειδους αγκαλιες εννοεις?)

    Για την παρηγορεια ενταξει, ξενερωνει αυτο. Για αυτο εχουμε και τους φιλους, μας συμπληρωνουν οπου η σχεση μας δε μπορει. Γιατι δε κανεις το απλο και να του πεις αυτο που ειπες σε μενα? Και να πληγωθει, δε μας θεωρω παραλογους.

    Κανεις λαθος. Αγκαλια οποτε και οσο θελει εννοειται οτι θα εχει η συντροφος μου, αλλιως δε θα δαπανησω χρονο να ειμαι μαζι της. Οταν ποναει και υποφερει αυτη θα ισχυει και για μενα αυτο. Αν θελει να μεινει μονη της θα την αφησω. Αλλιως δεν θα την αφηνα ποτε απο την αγκαλια μου μεχρι να ηρεμησει.

    Υπαρχουν Ιχθυες και Ιχθυες, οπως αν θυμασαι απο το δικο μου ερωτημα, υπαρχουν Λεοντες και Λεοντες. Εγω την πρωτη Λεοντα που εχω γνωρισει τη θεωρω και γλυκια και ευαισθητη και πολυ πολυ ρομαντικη, αλλα και δυναμικη. συνυπαρχουν αυτα και συμβιβαζονται.
  • leovirgo @ 22.11.2008 22:12
    Ναι,απλά μας συμβαίνει καμμιά φορά να περνάμε δύσκολες στιγμές και εκεί θές ο άλλος να σε στηρίζει..όταν περνάς μια δύσκολη φάση κι ο άλλος σου ζητάει χαδάκια και κόλπα είναι σπάσιμο....γιατί να μην στέκεται δυνατός δίπλα σου..?Κι αντ'αυτού να φέρεται σαν μικρό αγοράκι παντού και πάντα.....για τις καλές στιγμές δε λέω.. όταν θέλω τρυφερότητα από Ιχθύ υπάρχει απεριόριστη,γι'αυτό εξάλλου τον επέλεξα..
    ρομαντισμοί και αγκαλιές,ναι. Αλλά απο κατανόηση...........
  • leovirgo @ 22.11.2008 22:23
    Επίσης η σχέση δε ειναι φιλιά και σεξ..είναι να συμπορεύεσαι με τον άλλο...και δυστυχώς οι Ιχθύες πάσχουν απο έλλειψη ωριμότητας και σοβαρότητας στα δύσκολα..Αν τους πεις ''άντε γειά" δε θα αγωνιστούν για τη σχέση,θα βάλουν μαύρες πλερέζες και θα αυτοκατηγορούνται..
    Πάρε τον φίλο μου πχ..δεν ήξερε πως να με βοηθήσει σ'ένα θέμα σημαντικό για μένα και όταν του είπα να χωρίσουμε μου είπε ''Έχεις δίκιο να μ'αφήσεις,είμαι μ****ς''..αλλά δυο μέρες μετά που μιλήσαμε έιπε πως μ'αγαπά οσο καμμία..Βγάζεις άκρη εσύ? Η τέλεια ανωριμότητα!! Δέν ξέρετε να στηρίζετε τον άλλο αλλά θέλετε να σας στηρίζουν ,τέλος. Τουλάχιστον το 90% απο εσάς.
  • leovirgo @ 22.11.2008 22:40
    Περί υπευθυνότητας ο λόγος..........
  • flamescreen73 @ 22.11.2008 23:39
    Χμ, για τις δυσκολες στιγμες, δε μπορω να σε βοηθησω, θεωρω οτι θα αντιδρουσα διαφορετικα και θα στηριζα τον αλλο. Εννοειται οτι δε θα ημουν σαν αγορακι η να τον βλεπω να καιγεται και να ζηταω φιλακια και αγκαλιτσες κλπ. Πως θα μου τα προσφερε κιολας και να δεχοταν, αν δε με διαολοστελνε εχω σοβαρη αμφιβολια και δε νομιζω να τα χαιρομουν.

    Η σχεση ειναι να συμπορευεσαι με τον αλλο, αλλα ειναι ΚΑΙ φιλια, χαδια και σεξ. Για μενα ειναι επισης και επικοινωνια που υπαρχει και γενικα να μοιραζεσαι πραγματα με τον αλλο αλλα και να αλληλοσυμπληρωνεστε. Να μαθαινεις και τον ευατο σου και να τον βελτιωνεις και ο αλλος το δικο του. Δεν μπορει να ειναι στατικη μια σχεση, αν δεν εξελισεστε, δυστυχως ατονει.

    Για το αλλο σε βρισκω λαθος. Η το διατυπωσες λαθος. Στα καλα του καθουμενου γιατι να πεις αντε γεια, εστω και για προβλημα που σε απασχολει? Ψυχολογικα παιχνιδια παιζεις με τον αλλο? Δοκιμαζεις τις αντοχες του? Αν θα εχει τη σωστη αντιδραση και απο αυτο θα τον κρινεις και ως ανθρωπο? Ειπαμε, κλαψιαρηδες και μαμακηδες δε γουσταρουμε αλλα μην παμε και στο αλλο ακρο.

    Γιατι σε συνθηκες πιεσης, μπορει ο αλλος καλλιστα να κανει μαλακια, δεν σκεφτεται καθαρα. Αμα το κανεις αυτο, για μενα ειναι πολυ ανωριμη αντιδραση. Ειδικα ξεροντας οτι εισαι με Ιχθυ που τρελαινεται με το συναισθημα ευκολα και δεν πιεζει κιολας. Ακομη και που ο αλλος πρεπει να παλεψει για μια σχεση που τον γεμιζει και εναν ανθρωπο που τον ενδιαφερει και λαθος του που κατεθεσε τα οπλα.

    ΜΗΝ το δυσκολευουμε και μονοι μας. Δηλαδη θεωρεις εχεις εσυ ολο το δικιο που τον εστειλες γιατι δεν μπορουσε να βοηθησει(?) και αυτος ολο το αδικο που σου ειπε πως νιωθει μετα ενω σε αφησε να τον διωξεις εσυ?
    Δεν φταιει παντα μονο ο αλλος. Καταλαβαινω να ξεσπασεις σε προσφιλες σου ατομο, αλλα μην διαλυεις πραγματα επειδη ο αλλος καπου δεν εχει πηξει το μυαλο του ακομη.

    Δε βαζεις μεσα να μην μπορει να εκφρασει πραγματα? Και εξαλου πως ενω πριν μου ειπες οτι ειναι 23 χρ. ωριμος, τωρα διεπεται απο ανωριμοτητα?(Κατ αρχην σε τετοια ηλικια ολοι ανωριμοι ειναι) Μπορει και να μην του ετυχαν δυσκολιες και να μην ηξερε να τις χειριστει. Μαθαινεις και στην πορεια, γονεις φιλοι κλπ υπαρχουν για αυτους τους λογους για να βοηθουν αν δεν εχεις αλλου στηριγμα.

    Κρινεις απο 23χρονα παιδια? Και τη γενικη θεωρια περι ωριμοτητας να παρουμε, -5 χρονια βαζει στους αντρες. δηλαδη στην περιπτωση σου 18χρ.
    Που να ξερει να αντιδρασει ο καψερος?

    Και οι δυο κανατε μαλακια εν βρασμω ψυχης(επιμενω οτι δεν στελνεις τον αλλο αν δεν μπορει να σε βοηθησει, αλλα αν σου λεει "αει πνιξου και βγαλτα περα μονη σου, δεν ΘΕΛΩ να σε βοηθησω", τουλαχιστο μετα το παραδεχτηκε. Δεν ξερω και την κατασταση, αλλα μην περιμενεις ο Ιχθυς να σε πιασει απο το μαλλι και να σου πει, "αυτο θα κανεις γιατι ειναι το σωστο και δεν παιρνω λεξη".

    Αυτο ειναι πειθαναγκασμος που ο Ιχθυς δεν θελει να βαλει ανθρωπο να κανει γιατι δεν θελει και να του κανουν. Λειτουργουμε στην αρχη της αμοιβαιοτητας. Αν πας να μου πεις και να μου επιβαλεις τι να κανω, εστω και για το "καλο μου"(και που το ξερεις εσυ το καλο μου καλυτερα απο μενα, θα σκεφτω?), πηρες ποδι.

    Με την επικοινωνια λυνονται τετοια θεματα. Πιανεις τον αλλο, αφου εισαι και θελεις να λεγεσαι ωριμος, και του εξηγεις καποια πραγματα "εγω αγορι μου ειμαι ετσι και νιωθω ετσι και εχω αυτο το προβλημα και θελω τη βοηθεια σου εκει και εκει, και δε μπορω αυτα και εκεινα που κανεις, με τρελαινουν, καταλαβαινεις?" και χαμπαριαζει καπως ο αλλος.

    Δεν εχει σχεση το οτι δεν ξερουμε να στηριζουμε η δεν θελουμε να στηριξουμε. Και ακομη και ετσι να ειναι, αφου αγαπας τον αλλο, κανεις για αυτον καποια πραγματα, τον βοηθας εκει που κολλαει. Μην εισαι περισσοτερο αυστηρη απο οτι πρεπει.
  • leovirgo @ 23.11.2008 00:07
    Άν πρόκειται για πρόβλημα σχέσης,όπως είναι η απόσταση και ο άλλος σου ζητά κατανόηση οτι θα λείψει 2+ μήνες ενώ θα μπορούσε να το αποφύγει και να είναι μ,αζ΄σου στο πρόβλημά σου είναι ή όχι λόγος να του πείς άντε γειά? Αν σου λέει οτι σε στηρίζει μέσω τηλεφώνου?? Ναι,πολλή κατανόηση!! Αν έφευγα εγώ για 2 μήνες, θα κλαιγόταν το ψάρι ή όχι?Η αν μετά απο 2 μήνες έλεγα,κάτσε και περίμενε άλλους 5..
    Δε βγαίνει ένα ψάρι απ'το βόλεμα του,και κυρίως δεν θέλει να δει το πρόβλημα του άλλου ως σημαντικό γτ κοτάει μόνο τα δικά του.. Και όσο για τα φιλιά,κλπ. δε χρειάζεται να τα ζητησει κανεις απο κανενα γτ είναι δεδομένο υλικό της σχέσης..Το ΠΕΡΑ απ'αυτά είναι η ουσία..
  • flamescreen73 @ 23.11.2008 13:27
    A, εκει ενταξει χοντραδα αυτη(με την προυποθεση οτι σιγουρα μπορουσε να το αποφυγει και το εκανε για να μη χασει τη βολη του και μονο, η για να μην πιεσει τα πραγματα απο εκει που του ειπαν να λειψει, αν και στην περιπτωση που ειναι θεμα δουλειας, δεν ειναι παντα ευκολο και σε καιρους κρισης).

    Θα επρεπε να σε βαλει πρωτη και να κατσει να τα βρειτε λιγο. αν δε ηταν πολυ δυσκολο να μη φυγει, εφοσον ηταν εντος Ελλαδας θα επρεπε να πεταγεται κοντα σου συχνα(πχ εβδομαδιαια ΠΣΚ) απλως και μονο για να ειναι εκει αν δε μπορει να βοηθησει αλλιως.

    Λαθος εκει, ναι, αλλα σου ειπα οτι δεν κοβει καλα το μυαλο του ανθρωπου σε αυτες τις ηλικιες. Να μην θελει να μοιραστει τον πονο σου και να θελει απλως να το αποφυγει το αποκλειω. Πας να μας πεις οτι οι Ιχθυες δεν ειναι συμπονετικοι, που δε μπορω να το δεχτω με τιποτα. Σα να σου λεω εγω οτι οι Λεοντες ειναι ηρεμες γατουλες και καθολου δυναμικοι.

    Και φυσικα ειναι οπως ειναι με τους αλλους γιατι αν ειμασταν μονο για τον ευατο μας, θα ειμασταν απλως μακακες εγωισταροι, που δεν ειμαστε. Ο Ιχθυς σκιζεται για το συνανθρωπο του πολλες φορες και σε βαρος του ευατου του. Ενταξει καποιοι μπορει να ειναι για χ λογους εγωιστες. Και καποιοι Λεοντες ομως θα ειναι ηρεμες γατουλες. Αυτα ειναι εξαιρεσεις.

    Κρινοντας απο τον ευατο μου, μοιραζομαι τον πονο και τα προβληματα ανθρωπων που δεν ξερω, τον δικο μου ανθρωπο θα αφησω ετσι? Παραλογο. Τρελο. Τελειως μη χαρακτηριστικο των Ιχθυων. Ισως αλλα πραγματα τον επηρεαζουν, γιατι δεν μπορει να διαφερω τοσο απο αλλους Ιχθυες.

    Μια εξηγηση ειναι οτι νιωθει τοσο πολυ τον πονο σου που τον καταστρεφει και επειδη υπαρχει ταση φυγης, επελεξε να φυγει(βεβαια αυτο εσενα δε σε βοηθαει καθολου και το αντιλαμβανομαι) Μια αλλη εξηγηση ειναι να ειναι ευθυνοφοβος και να αναλαμβανουν μια ζωη αλλοι ανθρωποι τα προβληματα του και να τον στελνουν αλλου, οποτε θεωρησε οτι εκανε αυτο που ηταν αναμενομενο(που και παλι δε σε βοηθαει βεβαια αλλα ισως σου απανταει?). Εκει απλως επιβεβαιωνει αυτα που εμαθε.

    Αλλα αυτα ειναι θεματα ανωριμοτητας που μονο με το περασμα του χρονου ξεπερνωνται. Δε μπορει να καταλαβει οτι κανει λαθος σε παρομοιες περιπτωσεις. Ισως δεν του ετριξε κανεις τα δοντια. Αλλα σε ολους τους αντρες, ειναι σε ηλικια ανωριμοτητας. Εγω νομιζω οτι και αντρας λεων σε τετοια ηλικια, πολυ πιθανον να φεροταν ετσι, για αλλους βεβαια λογους.

    Το ζωδιο παντως απο μονο του δε φταιει. Πιασε εναν Ιχθυ που δουλευει απο τα 12, εχει κανει μονος του στο εξωτερικο, και εχει δοκιμαστει γενικα. Δεν υπαρχει περιπτωση να εχει παρομοια συμπεριφορα. Εχει ψηθει. Καποιος που δεν εχει ψηθει δε μπορει να εχει παρομοια συμπεριφορα, ισως δε σε καταλαβαινει καν και σε βρισκει υπερβολικη. Δε φταιει αυτος που ειναι απειρος.

    Παντως παιρνεις το δικο σου πιρανχας και λες "ολοι ιδιοι ειστε!", μεγαλος αφορισμος κατα την αποψη μου. Ενταξει καταλαβαινω οτι σε θυμωνει η αντιδραση του, αλλα δεν βγαινει ποτε συμπερασμα ασφαλες απο το να γνωριζεις ενα ατομο, η και δυο και τρια κλπ.

    Υπαρχει εδω λιονταρινα που ειχε την ακριβως αντιθετη περιπτωση απο τη δικη σου, το δικο της πιρανχας(γιατι ο ορος ψαρι δε μου κανει) ειχε προβλημα και οχι μονο δε ζητουσε αλλα δεν την αφηνε να πλησιασει κιολας. απο το αλλο ακρο μιλαμε. Αλλα ετσι ειναι τα πιρανχας, μεχρι να βρουν μια μεση οδο.

    Παντως η δικη σου αντιδραση σιγουρα σε ενα μικρο ποσοστο τον ωφελησε.

    Για το οτι πρεπει να υπαρχουν και αλλα πραγματα στη σχεση, συμφωνουμε απολυτα, εξαλου και στο προηγουμενο μου σχολιο το ειπα. Επικοινωνια πολυ σημαντικο παντως. Μην επιδιωκεις να κανει μαντεψιες ο αλλος, η να εχετε τετοιο αντιληπτικο επιπεδο που να σε καταλαβαινει μονο κοιταζωντας σε. Σε καποιες περιπτωσεις θελει καιρο να αποκτηθει αυτο και για μενα ειναι απορροια της επικοινωνιας που εχετε ετσι και αλλιως.

    Αστον να μπει μεσα σου και να γινεται ενα και θα σε καταλαβαινει πολυ καλυτερα και θα σου δινει αυτα που ζητας.
  • leovirgo @ 23.11.2008 16:16
    Και λίγα λές..Το θέμα δεν είναι να λέιπει ο άλλος γιατί δουλευει εκεί δείχνω κατανόηση..
    Το μεγάλο φάουλ είναι οτι το ήξερε όταν γνωριστήκαμε και δεν μου είπε τίποτα..από την δεύτερη μέρα άρχισε τους ρομαντισμούς και τα σ'αγαπώ και μετά με έφερε προ τετελεσμένου..συγνώμμες και αυτοκατηγορίες..
    Αυτό δε σηκώνει χωρισμό? Αλλά άμα του πώ να χωρίσουμε θα εξαφανιστεί και θα λέει οτι τον πλήγωσα και στεναχωριέται έυκολα (έτσι μου είπε!!)
    Για πολλή στενοχώρια!! Ή να το πώ αναισθησία?
  • flamescreen73 @ 23.11.2008 17:11
    LOL! Δυστυχως, οντως ετσι αισθανεται. Και συγνωμη που γελαω, απλως αυτη ειναι πολυ τυπικη αντιδραση ειδικα απο νεοτερους Ιχθυες και σκεφτομαι κατευθειαν "το εχω ξαναδει το εργο".

    Αναισθησια δεν ειναι. Ο Ιχθυς απλως προτιμα να ζει στον ωραιοποιημενο κοσμο του οταν θεωρει οτι πληγωθηκε(αλλα πολλες φορες τα μεγαλοποιει τα πραγματα). Βασικα θα του εκανε πολυ καλο να κανει αυτο που κανεις εσυ. Να μιλησει για αυτο με αλλους στο Διαδικτυο που θα εχουν και περισσοτερη εμπειρια η παραστασεις απο τη ζωη και θα του πουν ενα δυο πραγματακια.

    Τι να κανεις, πρεπει να ζησεις και λιγο με αυτο αφου τον γουσταρεις τον ανθρωπο. Πεστου ομως σε παρακαλω, ολα αυτα που λες και σε μενα τοσο καιρο.(Ερμ, δυο μερες μονο δηλαδη, δες πως περνα ο χρονος!!!)

    Ακομη και εαν δεν τα αντιληφθει εκεινη τη στιγμη, θα τα καταλαβει με τον καιρο. Βασικα, καλυτερα να του τα γραψεις για να μπορει να ανατρεχει σε αυτα απο καιρου εις καιρον.

    Δεν τον φερνεις και απο δω να του λεμε και τιποτα καμμια φορα?
  • leovirgo @ 23.11.2008 17:46
    Μπα,αμα τον ρωτήσεις τι ζώδιο είναι δε θα ξέρει!!
    Αλλά αρκει να του μιλήσεις 2 λεπτά για να καταλάβεις οτι είναι ψαράκης..
    απλά είναι πολύ γκρινιάρης και δεν παίρνει από συζήτηση..παρεξηγείται με το παραμικρό..τυπικότατο Ιχθυάκι. Αλλά τι να κάνουμε έχει και τα θετικά του....είναι πολύ ανεκτικός και "ήρεμο" παιδί ,για σχέση..
    Κάπου έχει πλάκα που δεν συννενοούμαστε..όποιος μας δει μαζί αυτό λέει. Οταν είμαστε στις καλές μας είμαστε το τέλειο ζευγάρι.
  • flamescreen73 @ 23.11.2008 21:06
    Μαλιστα, αρα η ολη ουσια της καταχωρησης ηταν οτι θελεις να ξεσπασεις και λιγο, LOL!
    Ενταξει καλο και αυτο. Να το προσεξεις για το μελλον ομως το να μη συννενοηστε.

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...