παρακαλώ περιμένετε...

ΑΣΤΡΟΜΑΧΙΕΣ

  • bestgirl @ 27.10.2008 17:16
    Δίας στον 10ο μου : η πολυπόθητη μεταγραφή για άλλον οργανισμό από αυτόν που δούλευα ... στον οποίο αντιμετώπιζα σοβαρά προβλήματα συνεργασίας και διαφωνιών ... Ενιωσα σαν να είχα ένα και μόνο κανονάκι για να βγάλω την πιο δύσκολη πίστα και να κερδίσω το παιχνίδι. did it !

    ... και πολλοί νέοι άνθρωποι στη ζωή μου ... συνωστισμός να το πω? Οι φρέσκοι και οι αισιόδοξοι παραδόξως (!) μένουν ... οι άλλοι όχι (χωρίς όμως να φταίω εγώ και έχοντας κάνει αυτοκριτική σε αυτό που λέω για να μην φανεί "κάπως" ... είναι απλά "αλλού")
  • johnnyG @ 27.10.2008 17:35
    1.επιστροφη στον 1ο Οίκο -στην ακριβή μοίρα, ώρα(μην πω και δευτερόλεπτο!!! ), το χαρτι του στρατου.
    2.δευτερη επιστροφη ως αναδρομος την ίδια χρονιά, μέρες που ήμουν "πρωταγωνιστής" και πήρα φόρα για μελλοντικά επεισόδια, και νέες σπουδες. Και τέρμα η... γκρινια.
  • bestgirl @ 27.10.2008 17:36
    Απρίλιος 1997: Δίας σε σύνοδο με τη γεννέθλια Αφροδίτη μου στον 11ο και σε εξάγωνο με τον Κρόνο μου ... γνωριμία ... έρωτας ... 9χρονη συμβίωση ... μετά τέλος.
  • ofisofi @ 27.10.2008 21:33
    2000: Η σύνοδος Δία-Ήλιου (10ος) φέρνει μια σχέση, η οποία οδηγείται λίγο μετά σε συγκατοίκηση όταν γίνεται σύνοδος Δία-Αφροδίτης (11ος) . Το 2001 με την επιστροφή Δία (12ος) παίρνω το πτυχίο μου και "κλείνω" το μεταπτυχιακό μου (με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους). Το 2003 ο Δίας κάνει διαδοχικά σύνοδο με τον ωροσκόπο και τον άρη μου, και η προηγούμενη σχέση πρώτα κλονίζεται και μετά τελειώνει.
  • ZenBaller @ 27.10.2008 22:42
    Δίας στο Τοξότη. Όσους μήνες έμεινε στο 5ο οίκο μου εμφανίστηκαν από το πουθενά ανά τακτά χρονικά διαστήματα, δεκάδες video games που ΕΠΡΕΠΕ να παίξω.
  • zouzou @ 27.10.2008 23:22
    αν και δεν εχω μεγάλη εμπειρία κοιτάζοντας το χάρτη μου και τη διέλευση του δια στους οίκους μου παρατήρησα:
    διας στον 1ο : βρήκα δουλειά με μετριες αποδοχές, όμως με το που μπήκε στο 2ο πήρα ικανοποιητική αυξηση...
    παρατήρησα οτι όταν είχε μπει στο 12ο (αν και τοτε ειχε μπει και ο πλούτωνας στον 4ο οικο) έφυγε στενό συγγενικό μου πρόσωπο και υπήρξε επιδείνωση της υγείας και πολλά νοσοκομεία πάλι στο σπίτι...
    τελος όταν μπηκε στον 5ο πέρασα όμορφα αν και για λίγο μια και γυρισε (αναδρομος και πηγε παλι στον 4ο) οπότε τώρα που ξαναμπαίνει στον 5ο ελπίζω να υπάρξει συνέχεια στις ομορφιες!
  • ZenBaller @ 27.10.2008 23:58
    @gpano Ευχαριστώ αλλά δεν έχω απορίες, έχω φοιτήσει στη σχολή της elenastral!

    Btw, όταν ο Δίας έγινε ανάδρομος στα μέσα καλοκαιριού, επέστρεψε στο 5ο οίκο μου για λίγο και εκείνες τις ημέρες με πήραν για beta tester σε ένα game πριν κυκλοφορήσει lol.
  • andreas_zepos @ 28.10.2008 14:00
    11 σεπτεμβρη 2001. (η μερα των διδυμων πυργων). διελαυνων διας σε συνοδο με γεννεθλιο κρονο(ανοχη 0,37),στον δεκατο οικο, στον καρκινο. η αρχη του τελους μιας εποχης, σκοτεινης, και το ξεκινημα μιας πορειας δυσκολης, για την κατακτηση μια αλλης ζωης.
    25 γενναρη 2003. διας (στα λιονταρια)εξαγωνο μεσουρανημα στους διδυμους. Ανοχη 0.64. διακοπη αυτης της πορειας-προσπαθειας. Δεν εχω καταληξει ακομα αν αυτο ηταν νικη η ηττα..για εκεινο το κονσεπτ, θεωρειται ηττα. Δεν ημουν ετοιμος προφανως, η δεν το ειχα πιστεψει οτι μπορω να κανω ακομα ενα βημα παραπερα. κι εφυγα.
    Τελη οκτωβρη 2004. διας συνοδο πλουτωνας στον πρωτο μου οικο. Συνεχιση απο τοτε, εως και σημερα..
  • andreas_zepos @ 28.10.2008 14:24
    εεεεεε....νομιζω οτι οι διελευσεις που περιγραφω, ειναι οι δυο στον δεκατο οικο, και η τριτη στον πρωτο οικο μου. θα προσπαθησω παντως και για κατι καλυτερο. (σορρυ που δεν απαντουσα τοση ωρα...δε με εβαζε μεσα..)
  • labtec @ 28.10.2008 16:23
    ...Δίας στον 10ο...και μάλιστα στον AC( Αίγα)...έναρξη μίας συναρπαστικής και συνάμα εξαιρετικής σταδιοδρομίας σε επαγ/κό επίπεδο...και όχι μόνον...η απαρχή μίας νέας ζωής βασισμένη σε στέρεα πρότυπα...οπότε τώρα τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή..αναμένουμε..νέες εξελίξεις και νέες επαγ/κές κατακτήσεις...ίδωμεν...!!!
  • andreas_zepos @ 28.10.2008 17:41
    well..ok. φεβρουαριος-μαρτιος 1987. 12 ετων.πρωτη επιστροφη δια. μαθαινουμε (βλεπε μανα) οτι σε εξι μηνες την κανουμε οικογενειακως για 5 χρονια στη γερμανια. πολλα καλα, ανοιξε το ματι μας, νεες ευκαιριες, νεοι ανθρωποι, νεες κουλτουρες, αλλος αερας, αλλα ειχε και πονο. και χασιμο.σπασιμο με το εδω(ελλαδα, φιλοι κλπ)και τωρα.
    δε θα μεινω σε αυτα που εχασα. θα μεινω σε αυτα που κερδισα, αλλα και στο κοστος. ηταν καλο μαθημα.
    ιουνιος-ιουλιος 1998. δευτερη επιστροφη δια. ηταν στραβο το κλιμα , το φαγε κι ο γαιδαρος...η κλιση της κατηφορας, αυξηθηκε γεωμετρικα. τεσσερις λεξεις. δεν-θελω-να-θυμαμαι. τελεία.
    η τριτη ερχεται ακριβως σε δυο χρονακια!! να ξανανεβασεις ποστ! θα εχω να γραψω ωραιιιια πραματακια!!
  • mafia7 @ 28.10.2008 18:18
    μούμπλε - μούμπλε...

    διαπιστώσεις που με ταρακούνησαν... (χωρίς να γνωρίζω την αστρολογική τους βάση..)

    Φλεβάρης - Μάρτης του 1992. Ο Δίας έκανε βόλτες από τον 12ο οίκο μου, και ως γνήσιος γαλαντόμος, μου έφερε μια 'όμορφη' χρόνια πάθηση!
    (υποθέτω ότι σε αυτά που αναφέρω έπαιξε ρόλο και η διέλευση των πλανητών από τον 6ο - 12ο).

    Ιούνιος 2001. Ο Δίας σουλατσάρει από το MC μου (δίδυμους)... Οι σπουδές πάνε καλά, φεύγω για 3 μήνες στην ξεχασμένη επαρχία - τέρμα Θεού - Έβρο, για πρακτική. Ζορίστηκα, κοντραρίστηκα με ανωτέρους, όμως, in overall, ήταν υπέροχη εμπειρία. Την ημέρα που ταξίδευα (01/06/2001) έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη μου θεία...

    Νοέβρης 2002.. Πάλι ο Δίας στον 12ο, συναντώντας τον Ερμή μου... νομίζω ανάδρομος... Ατύχημα με μηχανή, που από θαύμα γλιτώσαμε τα χειρότερα... σηκωθήκαμε μόνο με κάτι γρατζουνιές...!

    -------------------------------------------------------------------------------
  • smile @ 28.10.2008 23:38
    (Η μόνη που έχω παρατηρήσει και θυμάμαι, γιατί τώρα τελευταία κοιτώ με συνέπεια τις διελεύσεις στο χάρτη μου): Δίας από μεσουράνημα: την πρώτη φορά ορθόδρομος: δύο διαφορετικές προτάσεις εργασίας (χωρίς να τις έχω επιδιώξει) στο ίδιο αντικείμενο με την υπάρχουσα δουλειά (αρνήθηκα κυρίως για οικονομικούς-ασφάλειας λόγους), ενώ εκείνη την περίοδο είχα στείλει το βιογραφικό από που ήρθε η επόμενη πρόταση, τη δεύτερη φορά ανάδρομος: πρόταση εργασίας (με αφορμή το βιογραφικό) από πολύ μεγαλύτερη εταιρία με εντελώς διαφορετικό αντικείμενο (επίσης αρνήθηκα για οικονομικούς λόγους ενώ μετά και από αυτό το όχι συνειδητοποίησα πως δε θέλω να κάνω τελικά μια τρελή καριέρα, όχι δεν είμαι καριερίστρια και πως αυτό που μετρά για μένα είναι κάθε μέρα που περνά να μου αφήνει και κάτι και πως σημαντικότερο όλων είναι να είμαι καλά μέσα μου και έξω μου και τότε όλα τα άλλα έρχονται!). Ακόμη κατά τη δεύτερη διέλευση λόγω αναπάντεχου γεγονότος στην υπάρχουσα εργασία υπήρξε μια μικρή περίοδος ρευστότητας για το αν θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε εκεί. Περιμένω την τρίτη διέλευση, επίσης ορθόδρομη. Ελπίζω να με βρει σε φάση ολοκλήρωσης (οριστικής αυτή τη φορά) μιας χρόνιας εκκρεμότητας που θα με απελευθερώσει από πολλά και ίσως και να με οδηγήσει σε μια οριστική αλλαγή στο θέμα επαγγελματική αποκατάσταση...
  • KELLY79 @ 29.10.2008 12:50
    για κάποιο λόγο ο Δίας έκανε τη διαφορά όταν πέρασε από τον ωροσκόπο μου. Στο jUPITER διάβασα ότι με το πέρασμά του από ένα σημείο, σηματοδοτεί ένα δωδεκαετή κύκλο ζωής και θα συμφωνήσω. όπως ξαναείπα τη διαφορά την έκανε στη ζωή μου τα έτη 1996-97 που βρισκόταν στον αιγόκερω, δηλαδή στον ωροσκόπο μου. Τότε πέτυχα στο πανεπιστήμιο με την πρώτη φορά στην πρώτη επιλογή μου, χωρίς πραγματικά να το περιμένω βάσει πιθανοτήτων αλλά όμως έγινε! 2008: ξεκίνησα επίσημα το επάγγελμα το σχετικό των σπουδών κι ένα κρυφό όνειρο, να επεκταθώ στο χόμπι μου ,γίνεται πραγματικότητα.

    Δίας: τα τηλέφωνα χτυπάνε συνέχεια, η φήμη σου εξαπλώνεται θες δε θες, κυρίως θετικά, είσαι προσκεκλημένος παντού, η στραβή δε συμβαίνει εύκολα. Έχεις τον αέρα του "θα τα καταναλώσω όλα" , ολίγον επικίνδυνο αφού η ύβρις πάντα τιμωρείται, ωστόσο εσύ έχεις περάσει μια χαρά. Το βασικό όμως χαρακτηριστικό του Δία πάνω από τον ωροσκόπο, είναι η πίστη στον εαυτό σου. Πολύ σημαντική αίσθηση για να ξεκινήσεις πράγματα, να αποφύγεις κακοτοπιές, να επαναεκτιμήσεις τον εαυτό σου σε άλλη βάση, ανώτερη. Το αίσθημα υπάρχει και συνέχεια και μάλιστα καλή, ότι το παιχνίδι δεν τελειώνει εδώ και μάλλον δε θα χάσω κιόλας , ότι υπάρχει θεία δίκη αλλά όχι με την έννοια την εκδικητική. Γενικότερα, δίας στην ανατολή του ζωδιακού χάρτη σημαίνει πίστη και αισιοδοξία. χχχ

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...