παρακαλώ περιμένετε...

Προς stardome.Αφοσιωση η εμμονη?

  • blueview @ 05.10.2008 20:35
    Ερωτικη εμμονη ..... period !
    Tο χω κανει κι εγω ! Μετα ετζασα ....
  • lolitsa @ 06.10.2008 00:12
    Αγαπητε sagrilegious ημουν κι εγω..στο κοτερο πολλαααααα χρονια!!Εξαρταται απο πια πλευρα μπορεις να το δεις.Αν πας απ τα πρεπει και τα μη αστο καλλιτερα.Απλα το ζεις κι οπου σε βγαλει.Και να συμπληρωσω πως η διαφορα ηλικιας απο μονη της δεν κανει μια σχεση δυσκολη.Ειμαστε εμεις που κανουμε τις σχεσεις δυσκολες η απλες!Φιλικα μια παθουσα και ουχι ακομη τουλαχιστον μαθουσα.
  • gpano @ 06.10.2008 00:14
    sacrilegious...δηλαδή ανόσιος, βέβηλος, ιερόσυλος...εντελώς συνεπές με την γενέθλια Αφροδίτη σας (σχέσεις) σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (εμμονή, πάθος, σπάσιμο των ταμπού) που ενεργοποιήθηκε- να υποθέσω γύρω από τις αρχές του 2005- όταν δηλαδή ο Πλούτωνας έκανε ακριβή αντίθεση με την Αφροδίτη σας και όταν επί πλέον ενεργοποιούσε και την σύνοδο Αφροδίτης (σχέσεις) με Κρόνο (μεγαλύτερα άτομα, απαγόρευση, περιορισμοί) στον 12ο (απαγόρευση, πόνος, αδυναμία της σχέσης να ολοκληρωθεί εξ αιτίας ρεαλιστικών προβλημάτων, αδυναμία της σχέσης να ολοκληρωθεί ή να εμφανιστεί δημόσια) οίκο σας;
    Ταυτόχρονα αυτή την εποχή ο γενέθλιος Κρόνος σας κάνει δύσκολη γωνία (τετράγωνο) με τον διελαύνοντα Κρόνο και ο γενέθλιος Πλούτωνας σας κάνει για τρίτη και τελευταία φορά τετράγωνο με το διελαύνοντα Πλούτωνα.. Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ότι με τους γενέθλιους Κρόνο και Πλούτωνα σε οίκους υδάτινους/εσωτερικούς/βαθιά ψυχολογικούς οίκους (12ο και 4ο) καλείστε να μεταμορφωθείτε. Αναρωτιέστε αν είναι ζήτημα αφοσίωσης ή εμμονής.. Ίσως αυτή η ερώτηση να έπεται μιας ερώτησης που πρέπει να απαντηθεί πριν... Τίνος πράγματος είναι "σύμπτωμα" αυτή η σχέση που ζω;
    Πάντως κάθε φορά που επιτρέπεις σε κάποιον άνθρωπο να σε πλησιάσει ταυτόχρονα καλείς και τον Πλούτωνα δηλαδή εκθέτεις τον εαυτό σου στην αλλαγή, στη μεταμόρφωση και στις σκοτεινές και καθόλου συνειδητές ανάγκες και παρορμήσεις. Δεν μπορείς να αποφύγεις τη βουτιά στα μαύρα νερά της ψυχής παρά μόνο αν αποφεύγεις να σχετίζεσαι στενά- πράγμα που πολλοί με όψεις Αφροδίτης- Πλούτωνα κάνουν σαμποτάροντας τις σχέσεις τους.
    Είστε από τους ανθρώπους που μαθαίνετε μέσα απο δύσκολες καταστάσεις ή για να είμαι πιο σαφής μέσα απο κρίσεις. Αυτή η σχέση σας δίνει την ευκαιρία να μάθετε κάτι για εσάς τον ίδιο. Παρόλο που φαινομενικά είστε δύο, ουσιαστικά σε τέτοιες περιπτώσεις είναι ο καθένας μόνος του αντιμετωπίζοντας τους φόβους, τους εφιάλτες, τον πόνο αλλά και την ησυχία που δημιουργεί η συνειδητοποίηση του εαυτού του.
  • sacrilegious @ 06.10.2008 21:40
    Ευχαριστω Nik και lolitsa για τις απαντησεις. blueview εχεις χιουμορ,βλεπω συχνα τα σχολια σου και γελαω.Για τον Γιωργο Πανοπουλο τι να πω..με κολλησε στο τοιχο..

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...