παρακαλώ περιμένετε...

Για πόσο ακόμα???

  • boa @ 02.10.2008 12:53
    Αν θες να χωρίσεις, χώρισε. Αν δεν θες, μην το σκέφτεσαι συνέχεια γιατί θα το προκαλέσεις και ξέχνα τους εγωισμούς. Κατά τα άλλα... καλό κουράγιο!
  • mme @ 02.10.2008 13:00
    γλυκιά μου διαβάζοντας το post σας κάνω τις εξής σκέψεις/διαπιστώσεις:

    είστε τόσο μικρή για να αναλώνεστε σε ταλαίπωρες σχέσεις. Κάντε κάτι γι' αυτο...

    δεχθείτε την "φάση" που περνάει ο καλος σας και κάντε υπομονη, αν όχι, μη κάντε υπομονη, παρτε τα "κουβαδάκια" σας πάτε σε άλλη "παραλία"

    έχετε προσπαθήσει καθόλου να μπείτε στη θέση του? ειναι δυσκολα τα διαζύγια για τα παιδια και μάλιστα τα "μεγάλα" παιδια... οταν είσαι μικρός τα ξεπερνάς όλα λιγάκι πιο ευκολα...

    εσείς για πόσο θέλετε να βασανίζεστε απ αυτή την κατάσταση? για πόσο ακόμη θα χάνετε τον αυτοσεβασμό σας?

    θέστε λοιπόν μερικά σοβαρα ερωτήματα στον εαυτό σας και δώστε τίμιες (μπορεί να σοκαριστείτε λιγακι απο τη διαδικασία, αλλά τουλάχιστον δεν θα συνεχίσετε να ταλαιπωρείστε οπως τώρα... )
  • WMAMI @ 02.10.2008 13:14
    Και εγω την ίδια άποψη έχω ,Προφανώς ο μικρός έχει ξενερώσει αλλα είναι αδυναμος κ να σε πληγώσει όποτε προσπαθει να στην σπάσει με την συμπεριφορά του. Το θέμα είναι ότι στις δύσκολες ώρες που περνάει θα επρεπε λογικά να εχει αγκιστρωθει επάνω σου -γιατι θα ήσουν οτι καλό του συμβαίνει- για να μην το κάνει ....δυστυχώς δεν γουστάρει!!!
    Ξεκίνα δραστηριότητες για να γεμισεις το μυαλό σου με δημιουργικά πράγματα κ προχωρα παραπέρα..... (γιατι είμαστε κ γνωστες βδέλες στο ζωδιακο)
    Καλο κουράγιο
  • zenobia @ 02.10.2008 13:51
    μμε, εγω δε θα μαι τοσο γλυκεια ...

    αγαπητη ομοζωδια, εσυ απο ολα αυτα τα "συμπτωματα" αυτο που κρατησες ειναι οτι "δε σου δινει σημασια"? Μετα οταν μας κατηγορουν ως εγωιστες διαμαρτυρομαστε?!?!?!

    Εχεις κατσει λιγο να σκεφτεις τι ειδους φαση περναει;
    Ενταξει μπορει να μη σου λεει, γιατι απο οτι φαινεται περναει την καταθλιψουλα του (δεν ειναι αστειο πραγμα), και γιατι - βρε αδερφε, αυτα τα πραγματα δεν ειναι και ευκολα συζητησιμα, ειδικα αν νιωθει στο ματι του κυκλωνα, και δεν ξερει ακριβως ΤΙ του γινεται. Αντε λοιπον να το εξηγησεις και σε εναν τριτο, που σου ζηταει και τα ρεστα.
    Γραφεις πως οι γονεις του χωρισαν με επεισοδιακο τροπο (τι αλλο να πει... ποσα γυαλικα εσπασαν?) και αυτος κλεινεται στον εαυτο του καθε μερα και περισσοτερο... και δεν κρυβεται απλα και μονο απο εσενα. Κι εσυ λες οτι το msn του επιανε χωρο??
    Ζητας και ζητας απο εκεινον ολα αυτα που θελεις εσυ, ζητας ακομη και να σου ανοιχτει - αλλα με το στανιο δε γινεται. Ασε που ειναι και ιχθυς, κι αν δεν το νιωσει, αποκλειεται να ανοιχτει ετσι επειδη το θες εσυ.

    Τελος παντων, βασικα σκεψου τι αναγκες συναισθηματικες εχεις, πως καλυπτονται σε ικανοποιητικο βαθμο, και νιωσε και λιγο τον αλλον. Που απο ο,τι φαινεται δε θελει και να σε χασει, μα τα χει χαμενα
    Επισης, ασε λιγο τα κλισε - με πηρε δε με πηρε κι αν δεν παρει τηλφ δεν ενδιαφερεται κλπ - και ΝΙΩΣΕ!!!

    Για ο,τι αλλο θες, μιλησε μας, και απο εμενα, να ξερεις, θα πεφτει κραξιμο για το καλο σου!
  • zenobia @ 02.10.2008 13:57
    και διαφωνω και με την αλλη λιονταρινα, γιατι δε συμφωνω οτι ο αλλος ξενερωνει με το girlfriend, απλα επειδη εχει κι αλλα προβληματα. Αν και αν του τα λεει ετσι οπως εμας, κι εγω θα ξενερωνα.
    και επισης δεν το βλεπω καθολου λογικο να αγκιστρωθει σε καποιον επειδη ολα τ'αλλα πανε σκατα.
    και δυστυχως, δε μπορουμε να ξερουμε αν γουσταρει η οχι, ετσι ξερα, γιατι η λιονταρινα νουμερο ενα δε μας δινει σχετικες πληροφοριες, μονο πως τα "μεταφραζει" η ιδια.

    Ωραια, τωρα τα ειπα, ελπιζω, αν με δειρετε, τουλαχιστον να βγει κατι καλο για την κοπελα απο τη συζητηση
  • zenobia @ 02.10.2008 14:07
    φιου ... α στο καλο, το πηρα πατριωτικα.
  • TheHunter69 @ 02.10.2008 14:38
    .....
    Καταλαβαίνω πολύ την θέση του κυρίου...
    και θα πρέπει lio24 να είσαι δίπλα του χωρίς να τον πιέζεις.....
    σου το δήλωσε ότι σε χρειάζεται ("μου είπε πως δε θέλει να χάνομαι")

    όσο ποιο μεγάλος είσαι τόσο χειρότερα αντιδράς στον χωρισμό των γονιών σου.

    Στην πολυκατοικία που μένω υπήρχε μια τετραμελής οικογένεια..
    τα παιδιά αγόρι - κορίτσι
    Οι γονείς χώρισαν...Το αγόρι πήγε να πέσει από το μπαλκόνι ... το κορίτσι να κόψει φλέβες ... ηλικίες 26 - 25 ... τα προλάβαμε και τα δυο παιδιά και σώθηκαν.

    Εδώ θα φανεί η δύναμη της αγάπης σου...
  • lio24 @ 02.10.2008 14:41
    Μωρε παιδια..Πολυ συγκινηθηκα που κινητοποιηθηκατε έτσι! Είμαι και αρρωστούλα σήμερα...Η αλήθεια είναι πως ότι είπατε είναι μεσα στο μυαλό μου. Ακόμα και αυτά που έγραψες εσύ zenobia μη νομίζεις πως δεν τα σκέφτομαι...Δεν ξέρω τι μου γίνεται με τόσα που σκέφτομαι για να είμαι ειλικρινής! Και η αλήθεια είναι πως όταν υπάρχει απόσταση δεν μπορείς να καταλάβεις τι πραγματικά συμβαίνει στον άλλον...Ελπίζω ο χρόνος να το δείξει.
  • zenobia @ 02.10.2008 16:16
    μηπως καποια στιγμη να κανεις κι ενα ταξιδακι;
    οχι για να τη σωσεις, αλλα να δεις ρεαλιστικα την κατασταση, και να μη βραζεις και τσακωνεσαι μονη σου;

    ενας χωρισμος γονιων ειναι κατι σαν καταρρευση των προτυπων σου... και σε μια ηλικια που ο χαρακτηρας δεν ειναι και τοσο ευελικτος, οσο ενος παιδιου...
    καλα, hunter, εδω δεν επεσε απο πουθενα... ενα msn απεγκατεστησε

    Αντε! ποιος τη χαρη σου! τετοιο πεισμα μονο λεοντας μου βγαζει... βλεπω τη φατσα μου στον καθρεφτη
  • bebe3 @ 02.10.2008 18:06
    symboyli mias tsipoyras......siko kai fige esy prin figei aytos kai pligothei kai o egoismos soy liontarina!!!!!exo pathei kati analogo me ton proin arraboniastiko moy mono poy aytos den mporoyse na kseperasei polles apo tis dyskolies tis zois.efiga 10 mines prin to gamo.den tha xaramisoyme emeis ta niata mas an aytoi den mporoyn na stathoyn san antres........ skepsoy aytos sti thesi soy tha kathotan???????? antexeis na doseis xrono kai xoro??? h apanthsh brisketai mesa soy
  • KaMiKaZe @ 02.10.2008 19:31
    To gegonos oti 8a se steilei enw esy katanalwneis energeia prospa8wntas na ton kaneis na anoixtei k na ton voi8iseis psyxologika, profanws den to xeis skeftei. H ayto, i apla sou exei perasei ap to myalo sa mia idea k mono. Ektos an exeis kana ptyxio psyxologias k goustareis na kaneis tin praktiki sou panw tou. Tote allazei. Alliws....
    Episis: Einai olokliros mantraxalos, ok nai, pligw8ike me to skiniko twn dikwn tou, alla nta3...eipame. Ypotei8etai oti einai enas wrimos an8rwpos, enilikas pleon, pou eprepe na eixe parei idi ti zwi sta xeria tou k aytos ka8etai k kanei nazakia k psyxonevrwtika games apo apostasi.
    Egw 8a eixa 3enerwsei, aytoi den einai antres. H mallon einai antres (oxi kata ti diki mou apopsi fysika ), alla gia gynaikes pou goustaroun na to paizoun miteres Terezes, na tous taxtarizoun paristanontas to ypokatastato tis manoulas ktl.
    An se enoxlei poly i fasi, min to polypsaxneis, xaneis tin ousia. Episis xaneis k polytimo xrono k akomi pio polytimi energeia, ka8ws k tin kali sou psyxologia.
    Ayta eixa na pw egw, esy kane oti se fwtisei
  • bestgirl @ 02.10.2008 20:25
    lio24 για άκου κι αυτό ... αν για παράδειγμα πάρεις ΕΝΑ και μόνο ΕΝΑ τηλέφωνο και του πεις το πώς νιώθεις (ήρεμα και γλυκά) του πεις ότι είσαι στη διάθεσή του όταν σε χρειαστεί, ότι έχει το χρόνο και το χώρο που θέλει να ξεμπερδευτεί και τον αφήσεις με μια πάρα πολύ ωραία πασα ... τί λες? Φυσικά μετά εξαφανίζεσαι (ΕΝΤΕΛΩΣ), δεν ενοχλείς, δεν τηλεφωνείς, δε στέλνεις μηνύματα ΤΙ ΠΟ ΤΑ. Μυστικά μέσα σου βάζεις ένα deadline (εσύ θα το ορίσεις). Δεν είσαι περίεργη να δεις τί θα κάνει με την μπάλλα στα χέρια? Και πραγματικά θέλεις να χάνεις τον αυτοσεβασμό σου? Οχι για το ψαράκι ή για οποιονδήποτε αλλά για σένα την ίδια. Αυτό πώς θα μπορείς μετά να το συμμαζέψεις? Ακόμα κι αν ζεστάνουν τα πράγματα ... αυτό μέσα σου δε θα σε πληγώνει και κατ΄επέκταση δε θα πληγώνει και τη σχέση σας? Στο μέλλον πολύ πιθανό, ακόμα κι αν ξεπεραστεί αυτό, θα έρθει ένα μη αναστρέψιμο τέλος και για μια πολύ ασήμαντη αφορμή και δεν θα έχεις καταλάβει το γιατί ... το διότι όμως κατά τη γνώμη μου βρίσκεται εδώ - σ΄αυτό το σημείο - στο γεγονός ότι εσύ με το pressing χάνεις την αυτοεκτίμησή σου κι αυτός θέλει να είναι αλλού - και δικαίωμά του - (ναι μπορεί να έχει βαρεθεί, ναι μπορεί να του έχει κοστίσει πολύ το διαζύγιο, ναι μπορεί μπορεί να είναι μπερδεμένος, ναι μπορεί να θέλει να είναι μόνος του, ναι μπορεί να έχει ερωτευτεί άλλη ... πολλά μπορεί ... δεν έχω ακουσει την άποψή του) Εσύ τί κάνεις sweetheart είναι το θέμα ... Και καταλαβαίνω ότι ΝΙΩΘΕΙΣ (αυτό δεν στο αμφισβητώ προσωπικά εγώ) ... άσε όμως να δεις τί ΝΙΩΘΕΙ κι ο άλλος ... δεν ξέρω αν βοήθησα λιγάκι.
  • euterpi @ 02.10.2008 20:29
    Pour moi τα πράγματα έχουν ως εξής. Εσύ με βάση αυτά που θέλεις και πιστεύεις, προσπάθησες? Από κει και πέρα μη ζεις την ζωή του άλλου αλλά τη δική σου. Έχεις έναν εαυτό και ένα μέλλον να ζήσεις οπότε μάζεψε τα κομματάκια-πραγματάκια και όπως αλλιώς θες πες τα, ψηλά το κεφάλι ευχήσου του καλή τύχη και προχώρα. Δύσκολα θα είναι αλλά μάλλον καλύτερα για όλους και κείνος θα χει τον χρόνο που ίσως χρειάζεται με τον εαυτό του και αν ισορροπήσει σύντομα (δεν το λέω ειρωνικά προς Θεού) σε ξανά μανα αναζητά.

    Ζήσε κουκλίτσα μην αφήνεις τον χρόνο να κυλά και όχι μόνο αυτό αλλά έτσι δίνεις και χώρο του εαυτού σου στον άλλον και όχι ότι είναι κακό αλλά όπως έχουν τα πράγματα το Ψάρι δεν το βλέπει και το αφήνει ανεκμετάλλευτο.

    Ότι και αν αποφασίσεις καλή δύναμη και καλή επιτυχία! Εύχομαι να είναι το καλύτερο!
  • judith @ 03.10.2008 20:52
    Νομιζω πως η bestgirl,σου δινει την πιο σοφη συμβουλη..ακολουθησε τη, εξαλλου δεν εχεις και πολλες εναλλακτικες ,κι αυτο στο λεω γιατι περναω κατι αντιστοιχο με τα δικα σου ,με τη διαφορα οτι εγω ειμαι το ψαρι στην υποθεση,κι εκεινος το λιονταρι.
  • lio24 @ 04.10.2008 16:53
    Λοιπον, παιδια...Καθησα και τα μετρησα τα πραγματα, και πιστεψτε με, η βοηθεια όλων σας μου ήταν πολυτιμη. Σας ευχαριστω πολύ! Νομίζω πως θα ακολουθήσω τη συμβουλή της bestgirl, γιατι περιλαμβάνει όλα όσα μου μου είπατε και σκεφτόμουν. Έχει ένα τόνο διαλακτικό που μου αρέσει: δηλαδή δεν έχω όρεξη να μου χαλάς τη διαθεση και να σου κάνω και τον ψυχολόγο αλλά απο την άλλη καταλαβαίνω τη φρίκη που τρως και σου δίνω το χώρο που μου δείχνεις με τη στάση σου, οτι χρειάζεσαι.. Βέβαια λέω να το εμπλουτίσω και λίγο, για να μη φανεί ότι πράττω σύμφωνα μόνο με τις δικές του ανάγκες. Γιατί στο κάτω- κάτω και εγώ δεν είμαι στα σύννεφα μαζί του όπως ήμουν. Έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι αν τελικά αξίζει να τα τραβάω όλα αυτά...
    Σας ευχαριστώ όλους και πάλι!!

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...