παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Όνειρο!!!
Παιδιά είδα ένα απίστευτο όνειρο σήμερα, και πρέπει οπωσδήποτε να το πω κάπου!!

Είδα ότι ένας ξάδελφός μου που έχει πεθάνει εδώ και δέκα χρόνια τον πιάσαν για έμπορο ναρκωτικών. Πήγα λέει να αναλάβω την υπόθεση σαν δικηγόρος του, αλλά ο αδελφός του ο Τάκης μου είπε εσύ είσαι μικρή δεν σε εμπιστεύομαι. Του είπα σκασίλα μου, και πήγα να φύγω. Τότε γύρισε ο πατέρας μου με χρήματα από τον τάκη (χάρτονομίσματα) και μου είπε τρέξε εύη να αναλάβεις, οκ , μόνο γρήγορα γιατί τον πανε στο τμήμα.

Τρέχω εγώ και ...βλέπω τον Γιώργο (φτου φτου) τον ξάδελφό μου που χει πεθάνει, να φοράει Κόκκινα ρουχα και να ειναι περιτρυγιρισμένος από αστυνομικούς. Που τον πάτε; ρωτάω τους αστυνομικούς. Στο τμήμα τηςΑγίας Παρασκευής μου λένε. Ακολουθήστε μας, θα πάμε ευθεία , συμπληρώνουν.

Πάω εγώ να τους ακολουθήσω με το αυτοκίνητό μου, αλλά κάνω λάθος σε μία στροφή και τους χάνω και βγαίνω στον χολαργό. Εκεί ρωτάω κάποιον και μου λέει ότι για να πάω στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Παρασκευής, πρέπει να γυρίσω πίσω και να πάω από τον άλλο δρόμο. Και μετά ξύπνησα.

Το όνειρο ήταν σπούκι γιατί 1.Ο ξάδελφος ειναι νεκρός  2. φορούσε κόκκινα που θα πει γρήγορο και το 3 και πιο σπούκυ από όλα, αύριο ειναι της Αγίας Παρασκευής!!

σημειοτέον ότι δεν είχα ούτε στον νού μου τον ξάδελφο, ούτε έχω κανα κόλλημα με τους Αγίους (έχω χρόνια να πατήσω σε εκκλησία , αλλά οκ , γενικά πιστεύω) και το σημαντικότερο, ΔΕΝ ΕΦΑΓΑ ΒΑΡΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!

καμια γνώμη;;
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...