παρακαλώ περιμένετε...

leon me or scorpio

  • blueview @ 11.06.2008 19:39
    ...τα βλεπετε μαυρα απο ΜΕΣΑ προς τα εξω ή φορατε το γυαλι της οξυγονοκολλησης οποτε ολα ειναι μαυρα με τετοιους φακους !
  • Queenevi @ 11.06.2008 20:22
    λεων με ωροσκόπο σκορπιό! στις διαταγές σας! ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΑΑΑ , ανοιξτε καμια λαμπα, κανα παραθύρι , χαρά Θεού είναι απ' έξω... Δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο!!
  • corleone @ 12.06.2008 02:04
    Λετε να ειναι ετσι ρε παιδια κ να μη μπορω να το δω,τι να πω...Για να δουμε.Ευχαριστω για το ενδιαφερον,να'σται καλα.
  • Psy @ 12.06.2008 08:15
    Δεν ξέρω τί άλλο έχει ο χάρτης σου, αλλά είχες τον κρόνο μέχρι πέρσυ τον Σεπτέμβριο για 27 μήνες άν δεν κάνω λάθος πάνω στον ήλιο σου και σε τετράγωνο με τον ωροσκόπο σου. υποθέτω οτι είσαι καλύτερα τώρα αλλά είσαι ακόμα σφιγμένος και δεν το έχεις συνειδητοποιήσει.
    καλύτερα θα σου τα πεί ο pet. (νομίζω έχει το ίδιο)
    Καλή σου μέρα.
  • DEEPBLUESEA @ 12.06.2008 09:36
    κοιτα σιγουρα επηρεαζει ο σκορπιος στην ...μαυριλα που βλεπεις....
    βεβαια δεν ειχες και τις καλυτερες συνθηκες και το καλλιεργησες λιγο παραπανω...(λεων και εγω και σε καταλαβαινω απολυτα, απο σφαλιαρες τα τελευταια χρονια αλλο τιποτα...)
    αλλα τα λιονταρια ειναι εκ φυσεως αισιοδοξα...λιγο μας πιανει μια μελαγχολια οταν μας...εκθρονιζουν ή νομιζω οτι μας εκθρονιζουν ή δεν μας φερονται (οι φιλοι, οι αγαπημενοι...η ιδια η ζωη) οπως μας αξιζει.......
    αλλα για λιγο καιρο ξαποταίνει και ξανα προς την δοξα τραβα......σαν ξεροκεφαλο και κακομαθημενο παιδι που θελει να περναει το δικο του
    γι αυτο ασε το μαυρο στην ακρη ...αν και ειναι μια χαρα χρωμα..."κοβει" κιολας και συνδυαζεται μια χαρα με ολα τα αξεσουαρ...........αλλα καλοκαιρι ειναι βαλε και λιγο χρωμα στην ζωη σου.....
    οι αλλαγες παντα ξεκινανε απο μεσα μας δεν ερχονται ουρανοκαταβατες.....γιατι και να ερθουν δεν θα μπορεσουμε να τις εκτιμησουμε σωστα(και δεν αμπελοφιλοσοφω......μιλαω εκ πειρας....τα εχω νιωσει ολα στο πετσι μου...trust me)
    καλη μερα.................
  • Queenevi @ 12.06.2008 12:33
    psy πολύ σωστά τα λές, μέχρι σεπτέμβρη είχαμε κρόνο πάνω στον ήλιο μας και σε τετράγωνο με τον ωροσκόπο μας, στον 10 οίκο (για τους ώροσκόπους σκορπιούς). Αλλά οκ, υπάρχουν και χειρότερα (φαντάζομαι) και σε κάθε περίπτωση τα άσχημα περάσαν.
  • corleone @ 13.06.2008 01:48
    Εν μερει συμφωνουμε οτι ολα ειναι απο μετρια ως ικανοποιητικα,το πολυ....Τις πολυ καλες μερες εννοω...Κ ναι,ισχυει οτι ειναι πολυ καλυτερα απο πριν,πολυ-πολυ καλυτερα!!!Αλλα...
    Τελος με τα σκουροχρωμα,παμε αισιοδοξα!για να δουμε...............

    ευχαριστω κ παλι.

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...