παρακαλώ περιμένετε...

Υπάρχει ελπίδα επανασύνδεσης?

  • nenene @ 24.09.2007 13:16
    Ευχαριστώ συννεφάκι. Το δοκίμασα αυτό, αλλά μου είπε ότι θέλει χρόνο με τον ευατό του. Όποτε πάω να του μιλήσω λίγο πιο προσωπικά, μαζεύεται και κουμπώνεται. Από την άλλη μου δείχνει ότι με θέλει. Και δεν ξέρω τι να κάνω. Και τρελλαίνομαι με αυτή την κατάσταση. Γι αυτο ρωτάω τον gp αν υπάρχει ελπίδα. Δίνω ελπίδες στον εαυτό μου και μετά ξαναπέφτω στη μαύρη μαυρίλα.
  • Evangelique @ 24.09.2007 15:43
    Geia sou nenene kai kali sou evdomada! Ap; oti fainetai to toxotaki sou pernaei tin fasi tis eleutherias tou kai tou psaximatos me ton eauto tou! kane ligo ypomoni (oxi poly omws) kai mporei na to xakatharisei mesa tou. Otan ennoeis se thelei ennoeis sexoualika?
  • nenene @ 24.09.2007 16:17
    Επίσης Evangelique. Ναι και σεξουαλικά ... Έχει αισθήματα για μένα και δεν ξέρω τι στο καλό θέλει να ξεκαθαρίσει μέσα του. Μερικές φορές νομίζω ότι ο φόβος της δέσμευσης είνια μεγαλύτερος από τα αισθήματά του για μένα.
  • Evangelique @ 24.09.2007 16:31
    Nai to exoun auto ta toxotakia otan aisthanontai oti ehoun mpei mesa se mia sxesi me ta bounia! An pisteveis oti axizei na perimeneis ligo, kanto, exartatai kai apo to poso kairo eiste mazi. Vevaia ego pote den edina tetoio hrono emfanws ston allon yiati mporei na to ekmetaleutei, na kanei ta soulatsa tou kai me alles kai otan thelei to gnwrimo limani tou na gyrisei. Synepws dwstou na katalavei oti noiazesai yia ekeinon alla oti den eheis kai polu hrono .. yia allo pono! Exartatai panta vevaia apo ti fasi biwnei ekeinos kai ti ehete perasei mazi. Diladi an einai dyskola me tin douleia, tin oikogeneia klp i an einai genikoteri fasi "den xero ti thelo". Kali tyhi
  • nenene @ 24.09.2007 16:57
    Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας. Αυτό τον άνθρωπο τον αγαπάω και είμαι διατεθιμένη να του δώσω λίγο χρόνο. Διατηρώ μία ελπίδα μέσα μου (και σε αυτό φταίει και η μη ξεκάθαρη συμπεριφορά του) ότι θα τα ξαναβρούμε, απλά αυτό αντί να με βοηθάει με ρίχνει - αυτή η αμφιβολία. Το ένστικτό μου και η καρδιά μου λένε ότι θα είμαστε μαζί, αλλά μπαίνει στη μέση η λογική που λέει αν ήθελε να ήσασταν μαζί δεν θα σε έβαζε σε αυτή τη διαδικασία του θέλω, ίσως θέλω αλλά δεν ξέρω. Γιαυτό θα ήθελα να δω αν αστρολογικά υπάρχει κάτι.
  • leodina @ 24.09.2007 22:07
    Happy Cloud.........k edw eisai ?kseperases k ton bluev
  • maina @ 24.09.2007 23:39
    ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΓΩ ΜΕ ΕΝΑ ΤΟΞΟΤΑΚΙ {ΠΡΩΗΝ -ΝΥΝ -ΠΡΩΗΝ -ΝΥΝ} ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΜΕ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΤΟΥΣ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ Η ΕΛΞΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΞΟΤΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ!ΑΝΑΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΟΥ!
  • zenobia @ 25.09.2007 05:07
    nenene μου φαίνεται αυτός ο καφές μας κρύωσε! Εκανα μέρες να μπω μετά... ...τι να πω... Μερικές φορές ακόμα και τα πιο ταιριαστά ζευγάρια δεν τα καταφέρνουν... και τις περισσότερες φορές δεν υπάρχει μαύρο και άσπρο, αλλά γκρίζο και αμφιβολίες, κι εκεί δεν τα πάμε και πολύ καλα ως ζώδιο. Θα σού λεγα να δώσεις χρόνο κ στους δυο σας, και μην αγχώνεσαι... αν είναι να στε μαζί, θα γίνει.
  • nenene @ 25.09.2007 10:47
    zenobia, θα τον πιούμε ζεστό κάποια στιγμή τον καφέ. Ο, τι είναι να γίνει θα γίνει, αλλά μερικές φορές συν Αθηνά και χείρα κίνει Θα σου πω αν προκύψει κάτι. Καμία εξέλιξη από σένα? Θυμάμαι ερωτικά και σπουδές σε απασχολούσαν επίσης.
  • nenene @ 25.09.2007 12:25
    maina, λες ο Οκτώβριος να είναι καλύτερος? Και εγώ πιστεύω στην έλξη που αναφέρεις, την έζησα πολλά χρόνια. Και δεν καταλαβαίνω πως ο φόβος της δέσμευσης κλπ μπορεί να τα διαλύσει όλα.
  • zenobia @ 25.09.2007 15:05
    να σου πω... επαγγελματικά, βλέπω φως και μπαινω σιγα-σιγα.. η φαντασία στην εξουσία! αισθηματικά, βλέπω αστράκια... μετά την επανάκαμψη, ουδεμία ριζική αλλαγή (στάσης, όχι χαρακτήρα-αυτό δε θα το θελα) επήλθε από την άλλη πλευρά (παρθένος γαρ...) - εγω όμως, αλλάζω αλλάζω... μια τα βλέπω κίτρινα, μια κοκκινα, την άλλη μαβιά... ελξη, ναι μεν, αλλα η επικοινωνία έχει κατεβάσει ρολά... Μετακομίζομεν; Θα δείξει... μη λέω κ πολλά με ερμή στον καρκίνο (άουτς!)
  • maina @ 25.09.2007 20:45
    Οι τοξοτεσ ειναι ενα απο τα πιο αισιοδοξα και κοινωνικα ζωδια.ομωσ εχουν το εξις :ενω φαινονται κοινωνικοι και η καρδια τησ διασκεδεσησ, τα πραγματικα δικα τουσ συναισθηματα τα κρατουν για αυτουσ νομιζω λοιπον οτι και αν απασχολει το τοξοτακι σου δωσε του χρονο και χωρο να το λυσει και μετα θα σασ πανε ολα καλα! το λεω απο πειρα πιστεψε με τα περναω και γω!
  • nenene @ 26.09.2007 11:38
    Σίγουρα είναι αισιόδοξοι και τυχεροί οι Τοξότες. Αλλά είναι και λίγο στον κόσμο τους ε? Και γιατί φοβούνται τόσο να ωριμάσουν και να μεγαλώσουν? Ο δικός μου τοξότης συμπεριφέρεται σαν να παρατείνει την εφηβία του. Τι άλλο ξέρουμε για τους τοξότες? Ειδικά για τις σχέσεις τους?
  • nenene @ 02.10.2007 17:11
    Τι έγινε βρε παιδιά με τους τοξότες? Ο δικός μου είναι ακόμα σε περισυλλογή. Γιατί πρέπει να σκέφτομαι εγώ το χρονο ή τις ανάγκες του (όσο και αν τον αγαπάω), ενώ αυτός δεν σκέφτεται τις δικές μου?
  • marinaki83 @ 02.10.2007 21:03
    Αγαπητη nenene σε καταλαβαινω απολυτα μιας και ειχα μπλεξει κι εγω με εναν τοξοτη τα 2 τελευταια χρονια,στη διαρκεια των οποιων ειχαμε χωρισει και τα ειχαμε ξαναβρει αρκετες φορες..χωρισαμε πριν 2 μηνες εντελως απροσμενα και οριστικα μαλλον..απο την εμπειρια μου λοιπον,μπορω να πω οτι συμπεριφερονται σαν παιδια ανεξαρτητως ηλικιας,οτι αλλαζουν διαρκως γνωμη και οτι γενικοτερα δεν ξερουν τι θελουν..δεν φανερωνουν τα πραγματικα τους αισθηματα για τους αλλους και κοιτανε μονο τις δικες τους αναγκες...δυστυχως..παντως ισως αυτο το διαστημα να περνανε καποια κριση γιατι κι εγω που του μιλησα ηταν πολυ down και σε φαση απομονωσης ακομα και απο φιλους του..τι να πω..ο χρονος θα δειξει για ολους μας..ελπιζω να βρουν τα λογικα τους συντομα..
  • nenene @ 09.10.2007 18:57
    Πάντως marinaki83 αν είναι να κοιτάνε μόνο τον ευατό τους δεν τους θέλω. Είναι αυτή συμπεριφορά προς το βασιλιά? Εγώ θέλω να μου δείχνει κάποιος την αγάπη του και να νιώθω ότι με αγαπάει - δεν ξέρω αν αυτό είναι χαρακτηριστικό του Λέοντα ή του Διδύμου (που μάλλον είναι ο ωροσκόπος μου).

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...