παρακαλώ περιμένετε...

5ος + 7ος οικος

  • kokopuff @ 19.09.2007 15:44
    e afou egrapses kai me ble grammatosira tha s apadisoun prin anigoklisis ta matia s!Just kidding...elpizo na s apadisoun grigora:QQ
  • Evangelique @ 19.09.2007 15:49
    ΧΑ ΧΑ λες να ειναι πολιτικο το ζητημα!! anyway... just hope so too! ()
  • Stardhomme @ 19.09.2007 21:10
    Evangelique, ας προσπαθήσω να φτιάξω μία μικρή ιστορία με όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά που αναφέρεις. Να ξεκινήσω με το Χείρωνα και τον 5ο οίκο σου. Με ακμή του οίκου στον Κριό, θα έπρεπε να έχεις κάνει τα δημιουργικά ταλέντα σου σημαία στην κοινωνία. Και όμως με τον Άρη στην Παρθένο, έχω την εντύπωση πως κοιτάς το δέντρο και χάνεις το δάσος. Δίνεις πολύ σημασία στη λεπτομέρεια, το γαρφειοκρατικό κομμάτι της εργασίας σου λαμβάνει μεγάλο τμήμα της ζωής σου. Με το Χείρωνα στον Ταύρο και τον 5ο οίκο σου, τα υλικά αποκτήματα, οι αξίες που έχουν πρακτικό σκοπό έχουν αποκτήσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού αισθάνεσαι πως απειλούνται. Υπάρχει ο φόβος της απώλειάς τους, με αποτέλεσμα να μπλοκάρεις τη δημιουργικότητα και την αυτοέκφρασή σου με στόχο να εργαστείς για το οικονομικό αποτέλεσμα. Με Τοξότη ωροσκόπο και τον Ποσειδώνα στην ακμή του, τα όνειρα σου είναι η εικόνα σου, τα ιδανικά της κοινωνίας η σημαία σου και το ανοικτό μυαλό σου το αποτύπωμά σου. Και όμως, ο Άρης σε δυσμενή όψη με τα παραπάνω δε σε αφήνει να ταξιδέψεις τα όνειρά σου, να τα παρουσιάσεις στον κόσμο και να ξεφύγεις από την πεζή καθημερινότητα. Ας περάσουμε στη Σελήνη στον 7ο οίκο στον Καρκίνο. Η ενστικτώδης αντίδρασή σου για να νιώσεις ασφάλεια στα εξωτερικά ερεθίσματα είναι μία σοβαρή σχέση στην οποία έχεις το ρόλο της Μητέρας ή του παιδιού που αναζητά τη φροντίδα (εναλλάξ ή και ταυτόχρονα, κάτι που μπορεί να τρελάνει το άλλο μέλος της σχέσης). Βέβαια με την ακμή του οίκου σε Διδύμους και τον Ερμή στο Λέοντα, δε νομίζω πως ο σύντροφος έχει και πολλά περιθώρια κυριαρχίας επάνω σου (τουλάχιστον επικοινωνιακής). Το πρόβλημα της Σελήνης σου είναι η δυσμενής όψη με τον Πλούτωνά σου. Δεν αφήνεις τα βαθιά αισθήματα να εκφραστούν στο σύντροφο, επιθυμείς τον έλεγχο της σχέσης αφού με αυτό τον τρόπο αισθάνεσαι ασφάλεια. Ίσως μία υπέρμετρη λατρεία από τη μητέρα σου απέναντί σου, σε έκανε να μην μπορείς να ξεμπλοκαρείς εύκολα τα συναισθήματά σου στο σύντροφο. Είναι πολύ πιθανό να φλερτάρεις έντονα, να κυνηγάς το στόχο σου, χωρίς όμως να εμφανίζεται η έντονη συναισθηματικότητά σου. Και με ποιον τρόπο αποφεύγεις να εκθέσεις τις ευαισθησίες σου; Με την κριτική απέναντι στο σύντροφο και τη διάθεση να τον βελτιώσεις με τον τρόπο που επιθυμείς (σε αυτό συντελεί και ο απόλυτος και ισχυρογνωμων Ερμής στο Λέοντα). Τέλος ένας 8ος οίκος στον Καρκίνο δείχνει πως το σεξ έχει συναίσθημα, η σεξουαλική σου έκφραση επιζητά ως αρωγό τη συναισθηματική ένωση με τον άλλο. Με τον Κρόνο παρόντα όμως παρατηρείται μπλοκάρισμα των παραπάνω όταν λείπει η ευαισθησία ή οταν απομυθοποιήσεις και παψεις να θαυμάζεις τον άλλο.
  • Evangelique @ 20.09.2007 10:44
    Stardhomme καλημέρα και σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντησή σου! Έχω πάθει πλάκα.. πραγματικά είμαι άναυδη από το πόσο μέσα έχεις πέσει! Τι να πω; Σε όλα έχεις δίκιο. Για το ότι έχω καταφέρει να αναπτύξω κάποια από τα ταλέντα μου, για το ότι έχω πολλά όνειρα επιθυμίες να ξεφύγω απο την ρουτίνα και να ασχοληθώ με τα όνειρα μου αλλά πάντα κάτι με κρατάει για να μην τα υλοποιήσω, μια φορτική δουλειά, μια οικογένεια που αγαπάω και δεν θέλω να απομακρυνθώ απο αυτήν, οικονομικές υποχρεώσεις! Είναι αλήθεια ότι έχω μια φοβία με τα υλικά αγαθά και για το αν καταφέρω να τα εξασφαλίσω για μια πιο άνετη ζωή και πολλές φορές γίνονται άγχος μου. Όσον αφορά το γεγονός ότι αναλύω πολύ την δουλειά μου, τα αισθηματικά μου είναι αλήθεια. Πολλές φορές το λεω στον εαυτό μου: Μην βλέπεις το δέντρο...δες το δάσος! και προσπαθώ να αυτυποβληθώ!! Η μητέρα μου πράγματι με λατρεύει και συνέχεια λεει ότι με θαυμάζει σαν προσωπικότητα. Είναι αλήθεια ότι από μικρή μπλόκαρα τα συναισθήματα μου και τώρα πια μπορώ να τα εκφράζω επικοινωνιακά αλλά δεν ανοίγομαι τελείως γιατί φοβάμαι ότι ο σύντροφος μου θα με “πατήσει” και μετά δεν θα μπορώ να σηκωθώ! Ναι, κάνω κριτική… το κάνω.. τον στήνω στον τοίχο αλλά όχι γιατί αισθάνομαι ότι είμαι εγώ η τέλεια και ικανοποιούμαι με αυτόν τον τρόπο, αλλά γιατί όταν έχω επενδύσει σε κάποιον θέλω τα καλύτερα από εκείνον γιατί το κάνω και σε μένα. Είμαι πολύ αυστηρή και με τον εαυτό μου! Το ξέρω ότι δεν είναι σωστό να περιμένω από τον σύντροφο μου ότι και από εμένα! Είναι ξεχωριστή προσωπικότητα και οφείλω να το σέβομαι. Αυτό μπορώ να πω ότι το έχω ψιλοπετύχει μετά από δουλειά με το "έσω" μου! Αυτό όμως που δεν γίνεται να παλέψω είναι το: "..με τον Κρόνο παρόντα όμως παρατηρείται μπλοκάρισμα των παραπάνω όταν λείπει η ευαισθησία ή όταν απομυθοποιήσεις και πάψεις να θαυμάζεις τον άλλο". Για μένα ΕΡΩΤΑΣ=ΘΑΥΜΑΣΜΟΣ τελεία & παύλα._ Όσο για το σεξ & συναισθηματική επαφή πανε ΠΑΚΕΤΟ για μένα!. Έχω προσπαθήσει το σεξ σκέτο αλλά δεν είμαι εγώ, δεν μου βγαίνει κι έτσι πια έχω καταλάβει ότι θα φλερτάρω και θα παίζω αλλά όταν μιλάμε για επαφή για μένα είναι κάτι ανώτερο. Ένωση!! Και αυτό δεν το παλεύω να το αλλάξω. Ευτυχώς μέχρι σήμερα το έχω απολαύσει και αισθάνομαι πολύ τυχερή σε αυτόν τον τομέα και ίσως δεν είναι τυχαίο ότι τις απόλυτες σεξουαλικο-συναισθηματικές σχέσεις μου ήταν με Ιχθύς & Σκορπιό. Έχει περάσει κι ένας Δίδυμος από την ζωή μου αλλά με απογοήτευσε ο επιφανειακός τρόπος που χειριζόταν την σχέση μας και την ζωή του γενικότερα. Με έχεις πραγματικά μαγέψει από την ανάλυση σου και σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σου. Συνεπώς η συμβουλή σου είναι να εκφράζω περισσότερο τα συναισθήματα μου στον σύντροφο μου και να μην «τον στήνω στον τοίχο»! Αλλά τι γίνεται με μένα: Ανοίγει νέος ορίζοντας στην συναισθηματική μου ζωή για να βρω την ερωτική επαφή που αναζητώ, τον απόλυτο έρωτα χωρίς μικρότητες και ματαιότητες, να μπορώ να στηριχτώ αλλά και να στηρίξω για να ταξιδέψουμε μαζί?!

έχουν γενέθλια 233 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πανάρετος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...