παρακαλώ περιμένετε...

Κύριε Πανόπουλε please....

  • paspartu @ 11.09.2007 21:13
    Evangelique ελπιζω να σε βοηθήσει ο κύριος Πανόπουλος, αλλα πιστεύω πως πρεπει να εμπιστευόμαστε και την εμπειρία και τον ενστικτο μας.. Και μενα τα ερωτικά μου ειναι κακιστα και δεν βλεπω φως στο τουνελ. Ελπιζω να μην φταιει το οτι ειμαστε στις αρχες του Λεοντα (και γω 24/7) και να περνουμε και λιγο απο Καρκινο..
  • Evangelique @ 12.09.2007 11:04
    Γεια σου paspartu, σε ευχαριστώ για την απάντηση σου! Δεν ξέρω αν φταίει το καρκινάκι που είναι κοντά μας ή η Σελήνη μου στον Καρκίνο, ή όλοι οι δυνατοί πλανήτες μου που είναι στον Λέοντα (Ερμής-Κρόνος-Αφροδίτη) αλλά η ταλαιπωρία με έχει κουράσει και δεν είναι μόνο τα προσωπικά που τα τελευταία 2 χρόνια δοκιμάζουν τις αντοχές μου αλλά και οι επαγγελματικές δοκιμασίες! Ημαρτον.. για πόσο ακόμα?! Συμφωνω μαζί σου ότι θα πρέπει εμείς να αξιολογούμε σύμφωνα με τις εμπειρίες μας και το ενστικτό μας. Αυτό έκανα και θα συνέχίσω να κάνω και παρόλο τον συναισθηματισμό που μας διακατέχει, καταφέρνω να βάζω την λογική μου και την διαισθησή μου να συνυπάρχουν όταν πρέπει αλλά βλέπω πλεόν ότι δεν αρκεί! Υπάρχουν και πολλοι εξωγενείς παράγοντες που μας επηρεάζουν και το πιστεύω πλέον αυτό. Γιάυτο θα ήθελα την εκτίμηση και την συμβουλή του ειδικού να μου πεί τι επιρροές δέχομαι και τι είναι αυτό που πρέπει να αναπτύξω..χχχ
  • bluelion @ 13.09.2007 17:40
    evangelique phgaine sta astromathhmata stis karmikes sxeseis kai sou exw dwraki!!!
  • Evangelique @ 14.09.2007 11:56
    Πολύ καλό το site bluelion...διαφωτίζει την απορία μας τουλαχιστον. Επειδη δεν μπορώ να το διαβάσω τώρα το εκτυπώνω να το πάρω "εργασία για το σπίτι". Με λίγα λόγία όμως είναι τι δυνατότητες πρέπει να ανα΄πτύξεις για να φτάσεις το σκοπό της ψυχής σου??? Σε ευχαριστώ παααααρα πολύ!! ;0)

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...