παρακαλώ περιμένετε...

ΠΡΟΣ STARDOME : ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ!

  • sgouromallousa @ 09.09.2007 22:30
    Kane ipomoni liontaraki!!O kronos eftaige gia ola ayta gia ta opoia les...Pantos edo kai liges meres efige apo to zodio soy epeita apo 2 kai kati oloklira xronia poy evoske!Perimene ligaki mexri na xanaprasinisei to oneiro kai san kalos georgos tha drepseis toys moxthoys soy!filia
  • Stardonna @ 10.09.2007 11:46
    NINOVIO με Κρόνο στον Λέοντα στον 1ο και στη συνέχεια στον 2ο οίκο σου αναμενόμενο ήταν το προσωπικό ζόρι και το οικονομικό στένεμα το οποίο πρέπει να κορυφώθηκε μέσα στον Αύγουστο με την ανάδρομη Αφροδίτη. Το θέμα δεν είναι το στρίμωγμα αυτό καθαυτό (το οποίο μπορεί να γίνει πάλι αισθητό τους τελευταίους μήνες αυτού του χρόνου) αλλά το ότι εσύ δίνεις πολύ μεγάλη σημασία στο να έχεις χρήματα και ανέσεις, έχεις «καλομάθει» θα έλεγα και μόνο έτσι μπορείς να νιώσεις ασφάλεια - διαφορετικά νιώθεις σαν κατσιασμένη γάτα και καθόλου μα καθόλου Λιοντάρι. Πιστεύω ότι μπορείς να προβάλεις τον εαυτό σου ακόμα και με λιγότερα χρήματα –δεν θα κρατήσει άλλωστε για πολύ η αφραγκία, ίσα μέχρι να πάρεις το μάθημα της διέλευσης του Κρόνου από τον 2ο οίκο σου και να αποφασίσεις να αυτοπεριοριστείς επενδύοντας ίσως σε ένα ακίνητο ή ένα μελλοντικό σου στόχο κι όχι στα λούσα σου. Εν ολίγοις λέω ότι μάλλον είσαι ένα ακόμα «υπερβολικό Λιοντάρι» και καθόλου στα πρόθυρα της πτώχευσης… Ως προς τα ερωτικά, τα πράγματα είναι ευοίωνα και ως το τέλος του χρόνου πολλοί μνηστήρες θα συνωστίζονται στα σκαλοπάτια σου –το πώς θα ξεδιαλέξεις τα σκέτα βατράχια από τα μεταμφιεσμένα πριγκιπόπουλα είναι ένα θέμα –δικό σου θέμα! Όσο ο Ποσειδώνας είναι ανάδρομος αλλά και όποτε είναι ανάδρομος ο Ουρανός πρόσεχε λίγο παραπάνω τις αξιολογήσεις που κάνεις για αυτούς που σε ενδιαφέρουν πολύ. Πίστη χρειάζεσαι ότι η μπόρα πέρασε και όλα θα πάνε καλύτερα – η τύχη ήδη άρχισε να σου χαμογελά και περιμένει την δική σου κίνηση στη σκακιέρα. Αν τις δεις «σοβαρά» τις σχέσεις σου θα κάνεις «δεσμό» αν όμως προτιμήσεις την ευκολία των φλερτ καλά θα περάσεις μπορεί όμως να μην ρεφάρεις.
  • belissa @ 10.09.2007 12:31
    To who it may concern!!!!!!!!!! Ήλιος, Ερμής στον Λέοντα, ωροσκόπος, Άρης και Αφροδίτη στους Διδύμους, Ουρανός στην Παρθένο στις 8. Σε διαπραγματεύσεις για σοβαρή αλλαγή στην εργασία, με νέο εργοδότη. Πανικός. Should I stay or should I go? Κάθε βοήθεια δεκτή, παίζονται πολλά, όχι μόνο οικονομικά, έδώ. Μιλάμε για την επόμενη πενταετία, τουλάχιστον, και το μέλλον μου στον επαγγελματικό μου χώρο. Μήπως ξέρετε κάτι που δεν ξέρω εγώ?
  • NINOVIO @ 10.09.2007 16:22
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΠΟΛΥ! ΗΔΗ ΜΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΤΟ ΗΘΙΚΟ!

έχουν γενέθλια 239 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...