παρακαλώ περιμένετε...

ΠΡος stardonna: - Σπουδές-Σχέσεις

  • zenobia @ 31.08.2007 21:18
    nenene, είναι τυχαίο άραγε πως έχουμε γεννηθεί την ίδια ημερομηνία (εγώ το 80) και μας απασχολούν τα ίδια ζητήματα αυτο τον καιρό;;!
  • nenene @ 31.08.2007 22:03
    zenobia πρέπει να βρεθούμε θα έχει πάρα πολύ πλάκα να μιλήσουμε σε φυσικό επίπεδο. Είσαι για κανά καφέ αύριο το απόγευμα ή κυριακή πρωί?
  • nenene @ 09.09.2007 12:44
    Stardonna, μπορείς να κοιτάξεις και αυτό σε παρακαλώ? Ευχαριστώ!!!
  • Stardonna @ 10.09.2007 14:21
    nenene σα να μου φαίνεται πως ένας κύκλος σπουδών μόλις τώρα λαμβάνει τέλος μαζί με τον πρώτο μεγάλο κύκλο της ζωής σου. Το εξωτερικό σε προβληματίζει ίσως γιατί ξέρεις μέσα σου πως θα είναι κούραση και δουλειά-δουλειά-δουλειά. Προς το παρόν (και για περίπου ένα χρόνο) σαν κάτι να σε κρατάει στο σπίτι σου και την πατρίδα –αν εννοείς ότι θα φύγεις το επόμενο καλοκαίρι για να δουλέψεις πάνω σε ένα στόχο σου, παιδαγωγικό, δημιουργικό ή άλλο, τότε ναι, όλες οι λεπτομέρειες θα έχουν τακτοποιηθεί και θα μπορέσεις να αφοσιωθείς σε κάτι που σου αρέσει έστω κι αν στερηθείς καθημερινές μικροχαρές, κλπ. Όσον αφορά τις συντροφικές σου σχέσεις, όντως «παίζει» πολύς κόσμος τριγύρω. Από την υπερπροσφορά (δεν θα υποστηρίξω βεβαίως ότι εν τω πολλώ είναι το ευ) αλλά και από την τάση σου να φοράς ροζ γυαλιά όταν αντικρίζεις τον Άλλο, πράγμα το οποίο σε ευαισθητοποιεί συναισθηματικά σε πολύ μεγάλο βαθμό και σε αποδιοργανώνει, έχεις κατά κάποιο τρόπο αφεθεί. Αρχές Οκτώβρη θα έχεις μια πολύ καλή ευκαιρία εκτός από το να δεις ένα όνειρο σου να γίνεται αληθινό (Πτυχίο; Ένταξη σε ένα σωματείο ή Οργανισμό που επιθυμούσες; Συνεργασία με φίλο για κάτι δημιουργικό ή κοινωφελές ή θεραπευτικό; Ταξίδι; ) και να ερωτευτείς, να σχετιστείς ενδεχομένως με άτομο που έχει σχέση με τον φιλικό σου κύκλο ή ένα σύλλογο στον οποίο ανήκεις ή το διαδίκτυο και κάτι θα γίνει ξαφνικά. Αυτό που στη συνέχεια έχεις να μάθεις είναι να σχετίζεσαι βαθιά, να ενώνεσαι με τον άλλο σωματικά και ψυχικά, να μπορείς να ξεγυμνώνεις την ψυχή σου χωρίς να τρομάζεις, το φλερτ και το σεξ να γίνουν Έρωτας και πάθος. Καλά είναι τα πράγματα –απλώς τώρα έχεις επιστροφή Κρόνου και πρέπει να κάτσεις να σκεφτείς τι έκανες και τι θα κάνεις από εδώ και πέρα στη ζωή σου, πρέπει υποχρεωτικά να περάσεις σε μια πιο ενήλικη φάση σου, κατά κάποιο τρόπο να γίνεις ο «κηδεμόνας» σου, να επιλέξεις σπίτι, καριέρα και… εαυτό.
  • nenene @ 10.09.2007 17:43
    Ευχαριστώ Stardonna, βρίσκω πολύ βοηθητικά τα σχολιά σου. Η αλήθεια είναι ότι είμαι ακόμα "παιδί" και έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να μεγαλώσω επιτέλους.

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...