παρακαλώ περιμένετε...

Who am I?

  • ariesaries @ 25.08.2007 16:43
    Don;t worry ne³! έχει ξανασυμβεί αυτό με τη χρονοκαθυστέρηση στις καταχωρίσεις... κι έχει ενδιαφέρον να συγκρίνεις αυτά που έγραψες πριν και μετά... άσε που μερικές φορές τη δεύτερη φορά γράφεις και την απάντηση.
  • zenobia @ 27.08.2007 07:57
    ... να σηκώνεσαι το πρωι μετά από "λευκή" νύχτα, με σκέψεις-σκέψεις-σκέψεις, να μπαίνεις στο σταρντομ μετά από μήνα και, και να βλέπεις σχόλιο που ανταποκρίνεται ακριβώς στο φηλινγκ σου... Αυτό το δίχρονο συνύπαρξης με Κρόνο μπορεί να μην έφερε σε όλους αισθητές, εξωτερικές αλλαγές, αλλά σίγουρα ήταν ένα γερο crash test για την ψυχική ηρεμία και τις αντοχές μας. Αλλά κάθε Κρίση είναι και Ευκαιρία... nenene, βρίσκομαι ακριβώς στην ίδια φάση με σένα (μια ανάσα από τέλος σπουδών, ένα μήνα μακριά από διάλυση σχέσης). Πολύ θα ήθελα να μάθω τι ακριβώς σου συνέβη... (έτσι, για να γίνεται διάλογος, και όχι ανταλλαγή δηλώσεων) Δεν είναι κακό να είναι κάποιος ρομαντικός - αλλά δε μπορεί να τρέφεται με αυταπάτες. Να ονειρεύεται, όχι να ονειροβατεί... Δεν ξέρω αν θα σε βοηθούσε, πάντως το δικό μου κρόνειο μάθημα στις προσωπικές σχέσεις ήταν να αφουγκράζομαι καλύτερα τα αισθήματα του άλλου... να είμαι πιο προσαρμοστική κι ευαίσθητη στις αλλαγές, να μην κάνω το στόχο (σχέση) αυτοσκοπό (να προσπαθείς να κάνεις τα αδύνατα δυνατά, ωσπου στην προσπάθεια, χάνεις τον εαυτό σου)... να απολαμβάνω την επικοινωνία με τους άλλους χωρίς να θέλω να είμαι στο επίκεντρο άνευ λόγου... Αν το μάθημα που πήρες, σου γίνει συνείδηση, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις στο "νέο" σου ξεκίνημα. Σου εύχομαι τα καλύτερα!!
  • nenene @ 27.08.2007 11:09
    zenobia και εγώ πολλές φορές βρίσκω καταχωρήσεις/ απόψεις που ταιριάζουν με αυτά που βιώνω και εκπλήσσομαι ευχάριστα. Έχεις δίκιο σε όλα αυτά που λες, ειδικά αυτό για τον αυτοσκοπό. Θα έπρεπε να έχουμε ένα μάθημα "σχέσεις" στο σχολείο να μαθαίνουμε σχετικά Κάναμε και οι δύο πολλά λάθη στη σχέση, όχι επίτηδες πιστεύω αλλά επειδή αυτό ξέραμε. Και μετά από τόσα χρόνια είναι εύκολο να χάσεις τη μπάλα. Το δικό μου λάθος είναι ότι έχασα τον εαυτό μου από ένα σημείο και μετά. Απορώ με αυτό γιατί πιστεύω ότι είμαι δυνατός άνθρωπος - τώρα ανακτώ σιγά σιγά τη δύναμή μου και πρέπει να μάθω να τη διατηρώ και μέσα στη σχέση. Κάπου διάβασα ότι ακόμα και στην τέλεια σχέση να είσαι πρέπει να ξέρεις ότι μπορείς να φύγεις από αυτή, έστω και αν δεν το κάνεις ποτέ. Μου φαίνεται τόσο σωστό τώρα ... Στεναχωριέμαι που δεν είμαστε μαζί αλλά πιστεύω ότι έπρεπε να γίνει αυτό για να είμαστε πιο συνειδητοποιημένοι και καλά με τους εαυτούς μας. Θέλω πάρα πολύ να τα ξαναβρούμε και να αρχίσουμε από την αρχή ... ο χρόνος θα δείξει ... δεν ξέρω αν τα άστρα μπορούν να πουν κάτι. Παραδέχομαι ότι αυτό με το timing του gp στην εβδομαδιαία πρόβλεψη με προβλημάτισε λίγο.
  • zenobia @ 31.08.2007 08:08
    nenene όπως είπες, ο χρόνος θα δείξει... είναι φορές που πρέπει να κυνηγάμε αυτό που πιστεύουμε ότι έχει προοπτική, κι άλλες που υποχωρώντας για λίγο κάνουμε καλό στην προοπτική μας... δεν ξέρω αν εκφράστηκα σωστά, ελπίζω να το πιασες...
  • nenene @ 31.08.2007 14:09
    zenobia μου άρεσε το λογοπαίχνιο με την προοπτική Όταν βάζω τη λογική να δουλέψει αισθάνομαι καλύτερα, με το συναίσθημα όμως αισθάνομαι χάλια ακόμα. Υπάρχει μέσα μου μία ελπίδα η οποία με δυσκολεύει και δεν μπορώ να γαληνέψω. Πότε στο καλό θα αλλάξει αυτή η κατάσταση? Παίρνω κουράγιο από τις προβλέψεις του gp για το Σεπτέμβρη . Πραγματικά θα ήθελα ο κος Πανόπουλος να μου πει κάτι για τα αισθηματικά μου, τα συν μου, τα πλην μου, τι προβλέπεται για το μέλλον, αν θα ξαναγίνει κάτι με την πρωην σχέση μου. Αλήθεια εσένα τι σου συνέβη? Αυτό με τα συναισθήματα του άλλου πόσο δίκιο έχεις - και εγώ έπεσα από τα σύνεφα όταν μου είπε ότι δεν ήταν καλά στη σχέση μας... Μήπως τελικά δεν γνωρίζουμε τον άλλο, ούτε κάν τον εαυτό μας ?

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...