παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΗ ΛΙΟΝΤΑΡΙΝΑ ΑΛΛΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ !?!
Αγαπητή Stardonna,
Αγαπητέ Stardhomme,


Σας έχω ξαναγράψει αλλά καθ'οτι καλοκαίρι καταλαβαίνω ότι κατεβάζετε κι εσείς διακόπτε προκειμένουν να βγάλετε τον χειμώνα που έρχεται!

Συνοπτικά λοιπόν, θα ήθελα να ρωτήσω με μια ματιά στον χάρτη μου τι λένε οι πλανήτες μου για τα επαγγελματικά και προσωπικά μου.

Α) Εδώ και 8 μήνες έχω επιστρέψει Αθήνα (ζούσα 2 χρόνια στην επαρχία) και έχω κάνει μια νέα αρχή στα επαγγελματικά μου τους τελευταίους 5 μήνες. Είμαι ικανοποιημένη σε γενικές γραμμές αν και η εταιρεία αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα οικονομικής φύσεως, αλλά οι ανώτεροι μας καθυσηχάζουν! Ανησυχώ για το κατα πόσο θα πρέπει να κατασταλάξω εδώ που είμαι ή να είμαι σε αναζήτηση για κάτι καλύτερο και αν τα άστρα μου στέλνουν θετικά μηνύματα!?

Β) Οι λόγοι που επέστρεψα είναι διότι διαλύθηκε μια σχέση που είχα και είχα μετακομίσει για να ζήσουμε μαζί και να κάνουμε οικογένεια. Για πολλούς και σημαντικούς λόγους χωρίσα και έφυγα. Εδώ γνώρισα εναν Σκορπιό με ωροσκόπο Καρκίνο και Σελήνη στους Διδύμους, είμασταν μαζί 6 μήνες αλλά διακόψαμε απότομα και βάζοντας την λογική μας μπροστά. Ήθελα να ρωτήσω τι λένε τα άστρα για τα προσωπικά μου? Θα δω καλύτερες μέρες ή θα συνεχίσουν τα εμπόδια???

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ ... εκ των προτέρων!
ΧΧΧ

Μια ταλαιπωρημένη Λιονταρίνα ... αλλά αισιόδοξη!!!
:0)

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...