παρακαλώ περιμένετε...

Κρόνος=Δάσκαλος

  • tatoo @ 13.08.2007 16:26
    Γιατι να τον αλλαξεις καλε; εχεις τιποτα με τους ζυγους;
  • Evangelique @ 14.08.2007 11:03
    Καλημέρα Milupa7! Το οτι δεν έχεις ξεπεράσει τον πρώην είναι ένα θέμα, το ότι έχεις νεύρα είναι ένα άλλο θέμα που κρούουν τον κώδωνα ότι θέλεις διακοπές, χαλάρωση και διασκέδαση! Θα έλεγα να ξανασκεφτείς ότι ένας χειμώνας δεν βγαίνει έτσι χωρίς μια αλλαγή παραστάσεων. Πάρε έναν διαθέσιμο φίλο/η και κανε την εκτός αθηνών, στο πλησιέστερο νησάκι ή και mainland greece, κάπου τελωσπάντων με θάλασσα και κόσμο που κάνει διακοπές! α) αυτό θα χαλαρώσει λίγο την ένταση που νιώθεις γιατί θα την βγάλεις στο κολύμπι και β) μπορεί και να σου δοθεί μια καλή ευκαιρία να ξεπεράσεις τον πρώην και να πας παρακάτω με μια καινούρια περιπέτεια στην ζωή σου! Σκέψου το... Εσύ αποφασίζεις! ΧΧΧ
  • miloupa7 @ 14.08.2007 18:45
    ΤΕΛΙΚΑ ΦΕΥΓΩ ΠΑΩ ΣΥΡΟ ΑΓΑΠΗΤΗ Εvangelique, ΠΟΥ ΕΧΕΙΔΙΚΙΟ. ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ ΣΕ 5 ΜΕΡΕΣ. ΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΒΛΕΠΩ ΠΑΝΤΟΥ ΑΜΑΞΙΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΤΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΤΙΣ ΠΟΙΟ ΩΡΑΙΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΟΣΤΙΣΑ 3.062 ΕΥΡΩ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ tatoo ΤΙ ΕΧΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΖΥΓΟΥΣ;ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΜΙΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΟΙ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ. ΞΕΨΙΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΚΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΑΥΤΗ ΔΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΑ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΣΕ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ ΕΒΑΛΑ ΩΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ 11:45Π.Μ.
  • bisba @ 16.08.2007 15:23
    O σοφος κρονος σου ειπε...Που να πας τωρααααα...προσπαθεις να μαζεψεις τα κομματια σου!!Δεν ειναι καιρος γαι διακοπες!!Ετσι κι αλλιως πρεπει να φτιαξεις τη χαιτη σου, να γιαλισεις το τριχωμα σου....που να τρέχεις...Το να παρεις εναν φιλο και να φυγεις γιατι (και καλα) θα χαλαρωσεις, θα ξεπερασεις τα προβληματα ειναι (συγνωμη) μπουρδες!! Δεν μπορεις να φυγεις αν ακομη θυμασαι ειπε ενας ποιητης και ειχε δικιο!!!Ειμαι στη κατασταση σου εδω και παρα, μα παρα πολυ καιρο και οσες φορες εφευγα ερχομουνα πισω το ιδιο κουρελι... Αγαπητη Εvangelique δεν αλλαζει η διαθεση με ολιγοημερες διακοπες, ουτε οι εσωτερικες αναζητησεις και αναγκες σε εγκαταλειπουν τοσο ευκολα!!!Εξακολουθουμε να κουβαλαμε τον (ιδιο) εαυτο οπου και να παμε!!!Αν η φιλη μας δεν κανει ειρηνη με οσα της συμβαινουν, η (καρτ ποσταλ) εκπληκτικη παραλια την ωρα που ο ηλιος δυει, δεν πιστευω οτι θα της κανει και πολυ καλο!! Ο πολεμιστης του φωτος πρεπει να γνωριζει ποτε θα κανει πισω για να μαζεψει δυναμεις!!!Ενα λιονταρι μαζευεται στη σκια για να ξεκουραστει και να ξεκινησει οταν πιστεψει οτι εχει παλι τη δυναμη του!!! Ζητωωωω!!!Οπως καταλαβατε μολις αρχισα να βγαινω απο τη σκια, με καθαρη χαιτη!!!Τωρα, που παω και πως θα παω ειναι μια ιστορια που κανεισς δεν ξερει και ευτυχως... Φιλικους χαιρετησμους απο μια Αθηνα γεματη!!!Ναι!!ΧΕΧΕΧΕ!!
  • tatoo @ 16.08.2007 16:01
    Α μιλουπα μου τα χαλας κοριτσι μου ολα τα στραβα του κοσμου εχουμε αλλα καρμιρηδες και μιζεροι δεν ειμαστε! μηπως ο περι ου ο λογος ειχε 10 πλανητες μαζεμενους στην παρθενο η στον καρκινο; (φτου κακα!)

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...