παρακαλώ περιμένετε...

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ

  • archangel @ 13.08.2007 12:33
    mrselen loipon kathoti leon kai egw ta teleytaia xronia opws oloi ths fylhs mas eimastan symmathites sthn taksi tou kathigiti kronou!! oloi pathame oloi niosame thn eksantlhsh....proswpika akoma thn noiotho!!! to kako omws einai ayto akrivws pou anaferes h ermhnia kai h parermhneia pou dinoume polles fores stis katastaseis kai anti na valoume myalo sthn ousia epanalamvanoume synexeia ta idia lathoi!!tha sou milisw apo proswpikh poira!! polles fores mh sou pw olles afhna pramata sthn mesh giati exana thn ypomonh mou!! alla ton teleytaio xrono analothika psixh kai swma giayto akrivws ton logo gia na anaptyksw thn areth ths ypomonhs....apotelesma???? tipota!!! noiothw para poly mperdemeno skai egw pote na analwnw olles tis dynameis mou kai na epimenw se katastaseis pou fenonte oti einai provlhmatikes!! den kserw telika isws isxyei to oti an den katsie kati apo thn arxh den kathetai katholou!! se mperdepsa perissotero????
  • Evangelique @ 13.08.2007 12:56
    Γεια σου MrSelen & Archangel, Αγαπητα μου λιονταρακια, συμπασχουμε απολυτα στο τρελο αυτο 2-χρονο που ο Κρονος μας ξετυναξεκυριολεκτικα και στα επαγγελματικα αλλα και στα προσωπικά μας! Αυτό που μπορώ να πω κι εγώ στο θέμα σου MrSelen είναι ότι καλό είναι να αφήσεις το ενστικτό σου να μιλήσει. Συνήθως μακροπρόθεσμα μας οδηγεί στις πιο ξεκάθαρες λύσεις και αυτές που μας κάνουν να νιώθουμε πιο πλήρεις και ήρεμοι! Εγώ το έκανα και πήρα τα μπογαλάκια μου κι εφυγα απο τον τόπο μου για έναν έρωτα ο οποίος μεσα σε 2 χρόνια δοκίμασε τα οριά μου στο έπακρων! Αυτοπροστατεύτηκα λοιπόν και επέστρεψα πίσω στην ζωή που άφησα και είμαι πολύ καλά τώρα! Όλα τα έκανα βάση ενστίκτου. Εντάξει δεν μπορώ να πω ότι δεν μίλησε και η λογική μου αλλά τελικά άκουγα αυτό που αισθανόμουν γιατί η αλήθεια έιναι ότι σε εάν ώριμο κεφάλι μετά απο διάφορες σφαλιάρες, λογική και συναίσθημα είναι συγκατοικοι και οφείλουν να συναποφασίζουν για το πως θα συμβιώσουν! Τί αισθάνεσαι ότι θα είναι καλύτερο για σένα? Μπορείς να φανταστείς την ζωή σου χωρίς το ταίρι σου? Είσαι ο εαυτός σου μέσα στην σχέση σου? Είσαι ευτυχισμένη έτσι ή αισθάνεσαι εγκλωβισμένη και πνίγεσαι σκεπτόμενη ότι η ευτυχία σου είναι κάπου αλλού? Δεν ξέρω εάν σε βοηθάω.. αλλά αν απαντήσεις αυτά τα ερωτήματα στον εαυτό σου ίσως καταφέρεις να βρείς την απάντηση που θα σε λύτρώσει. ΚΑμια φορά είναι μπροστα στα μάτια μας, την ψελίζουμε αλλά διστάζουμε να την βροντοφωνάξουμε. Καλή σου τύχη. :0)
  • bisba @ 13.08.2007 13:44
    Η ζωη μας ειναι σπουδαια γιατι ειναι μικρη!Προσπαθουμε να την περιορισουμε μεσα στο (χρονο) και στο (χωρο)!Ας την αφησουμε να παρει το μονοπατι της και ας χαζεψουμε την διαδρομη!!Οι εικονες που θα δουμε το λιγοτερο θα ειναι εντυπωσιακες, διδακτικες!!Στη δικη μου περιπτωση ακολουθησα αυτο που ηθελα παρα τις (γνωστες σε ολους) καταστασεις των τελευταιων χρονων...Χωρισα, εμεινα απο δουλεια, φλερταρα με καταστροφικες συνεπειες, αφραγκος, χωρις συντροφο και με τους φιλους στις δικες του περιπετειες...Οτι ομως πιστεψα αληθινα μου βγηκε σε καλο!!!Ασχοληθικα με πραγματα που βγαλανε εναν αλλο εαυτο που ειναι πολυ συναρπαστικος, δημιουργικος!!Λιγο λιγο και σχεδον αθορυβα εγινε αυτο και ελπιζω να προχωρισω ετσι και στη νεα εποχη που ερχεται!! Αν εχεις μεσα σου και την παραμικρη αμφιβολια σημαινει πως κατι αλλο πρεπει να ψαξεις!! Η ζωη μας ειναι ενας δρομος...Καποιοι ερχονται μαζι μας και ξαφνικα αποφασιζουν να φυγουν μπροστα ή να αραξουν, καποιοι μας συντοφευουν σε ολη τη διαδρομη, καποιες στιγμες κουραζομαστε, βαριομαστε και αραζουμε να χαζεψουμε το τοπιο...Ετσι ειναι!!!Οτι αποφασιζουμε να κανουμε λοιπον σε αυτο το δρομο ειναι καθαρα δικη μας υποθεση και κανεις δεν πρεπει να μας την αλλαζει ή εμεις να αμφιβαλλουμε για τα τι, πως, γιατι! Αυτες οι ερωτησεις θα μας ακολουθουν εστι και αλλιως σε ολη μας τη ζωη!!!
  • bluesea @ 13.08.2007 16:03
    mrselen Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί εδώ και 2 χρόνια προσπαθώ να φύγω εξωτερικό για να κάνω κάτι διαφορετικό επαγγελματικά αλλά δε μου κάθεται με τίποτα. Ίσως επειδή έχω ωροσκόπο λέοντα; Ίσως γιατί τελικά με περιμένει κάτι καλύτερο εδώ; (ναι, το παίρνω και έτσι για να μην απογοητεύομαι! Δε λέω όμως ότι αυτό είναι στην περίπτωσή σου.) Δε ξέρω, πάντως η αλήθεια ότι δεν έχω παραιτηθεί ακόμα από αυτό το όνειρο. Τώρα είπες ότι ήσουν εξωτερικό και γύρισες Ελλάδα, έχεις άλλα περιθώρια να πεις ότι θα ξαναφύγεις για ένα 6μηνο ώστε να κυνηγήσεις το όνειρό σου; Αν όχι, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το επόμενο διάστημα στην Ελλάδα για να προσπαθήσεις να αποκτήσεις περισσότερη εμπειρία επαγγελματικά που θα σε βοηθήσει σε αυτό που θες να κάνεις στο εξωτερικό; Αν έχεις τη δυνατότητα να κάνεις και αυτό το τελευταίο θα δώσεις και μια ευκαιρία στον εαυτό σου να δεις που οδηγεί και η σχέση που έχεις, μήπως δηλαδή σε κουράζει περισσότερο από ό,τι αντέχεις. Στο τέλος μόνο εσύ ξέρεις τα όριά σου και τι είναι αυτό που έχεις ανάγκη. Καλή τύχη και μην απογοητεύεσαι : )
  • tatoo @ 13.08.2007 16:35
    Εγω θα σου προτεινα να χαλαρωσεις, η λυση θα εμφανιστει απο μονη της κι εσυ πρεπει να εισαι χαλαρη με τις κεραιες σου τεντωμενες για να την αντιληφθεις. Υπο το καθεστως αγχους και εσωτερικης πιεσης 99% παιρνουμε λαθος αποφασεις. Παρε δυο (αντε τρεις) βαθιες ανασες και δες τα πραγματα απο μια αλλη σκοπια.
  • gdv @ 14.08.2007 19:57
    Και ΒΕΒΑΙΑ να προσπαθησεις κατι καλυτερο!!!! Αυτος δε πρεπει να ειναι ο στοχος του καθενος μας??? Και ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ που το νιωθεις ΚΑΙ το λες!!!! Οκ, δε ξερεις το τροπο...αλλο αυτο... (Πλακα πλακα, KAI Λεων ειμαι, KAI Ελενη με λενε!!!! Οποτε κατι ξερω που στα λεω ολαυτα!!!) ΥΓ. ΑΝ θελεις αυτο που ΔΕΝ εχεις, μηπως απλα, ΥΠΑΡΧΕΙ αλλα ΔΕΝ ΤΟΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΑΚΟΜΑ???????????? gdv

έχουν γενέθλια 245 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πελαγία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...