παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ
ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ
Με το εσωτερικό χαμόγελο βιώνουμε πόσο σημαντικό είναι να χαμογελάμε στα όργανά μας ακριβώς όπως και στους συνανθρώπους γύρω μας.
Όποτε είμαστε θυμωμένοι ή αγχωμένοι έχουμε συχνά ταχυκαρδία, δυσπεψία, πονοκέφαλο, σίγουρα κακή διάθεση και οι αισθήσεις μας είναι ενοχλητικά κλειστές.
Όταν όμως χαμογελάμε είμαστε χαλαροί, ευδιάθετοι και χαρούμενοι και αυτό αντανακλά αυθόρμητα σε όλο μας το σώμα και το επηρεάζει θετικά.
Αυτές τις στιγμές νοιώθουμε ένα μεγάλο μέρος της ενέργειάς μας να απελευθερώνεται και να είναι έτοιμο να εκφραστεί. Συχνά θέλουμε αυθόρμητα να δράσουμε, αξιοποιώντας αυτό που νοιώθουμε.
Είναι γενικά γνωστό πως το χαμόγελο μεταβιβάζει ενέργεια αγάπης που έχει την ισχύ να θερμαίνει και να θεραπεύει. Έτσι χαμογελώντας στα όργανά μας τα μαλακώνουμε, τα υγραίνουμε και δημιουργούμε ένα σύνδεσμό επικοινωνίας μαζί τους.
Με το εσωτερικό χαμόγελο δημιουργούμε ένα ευχάριστο κλίμα αποδοχής και ασφάλειας σε ολόκληρο το σώμα μας με στόχο την επικοινωνία με τα εσωτερικά μας όργανα.
Μέσα σε αυτό το κλίμα τα όργανά μας ανοίγονται ενεργειακά και μας στέλνουν μηνύματα με αντιληπτό σε εμάς τρόπο, βοηθώντας μας να κατανοήσουμε τις ανάγκες τους.
Μέσα από την διαδικασία αυτοσυγκέντρωσης και αυτοπαρατήρησης του «Εσωτερικού Χαμόγελου» αποκτάμε σταδιακά την ικανότητα να αντιλαμβανόμαστε στην καθημερινότητά μας πότε έχουμε κουράσει, εξαντλήσει ή παραμελήσει ενεργειακά κάποιο όργανό μας.
Στη συνέχεια με την ίδια την άσκηση του εσωτερικού χαμόγελου ή με άλλες ενεργειακές ασκήσεις, με την βελτίωση της διατροφής μας ή απλά με περισσότερο ύπνο ή τέλος με την αλλαγή κάποιων επιβαρυντικών συνηθειών μας, μπορούμε μόνοι μας, αργά, αλλά σταθερά να εξισορροπήσουμε την ενέργειά μας και την υγεία μας.
Το «Εσωτερικό Χαμόγελο» είναι άσκηση που λειτουργεί ως θεμέλιος λίθος για όλες τις ενεργειακές πρακτικές.
Μία φιλική και οικεία προς όλους άσκηση που εκτός των άλλων ωφελημάτων της, καταργεί τις εξαρτήσεις και τους εθισμούς με τον πιο ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο, το χαμόγελο!
'Οταν χαμογελάμε στον εαυτό μας τότε η δύναμη αυτή αντανακλά σε κάθε άνθρωπο που αγγίζει την καθημερινότητά μας! Ας μην ξεχνάμε οτι το χαμόγελο είναι η ταυτότητα του πιστού!!
………………………..
Nα χαμογελαμε για να λαμποκοπα το Συμπαν!!!!!
 Οι καλυτερες ευχες μου για μια γεματη Φως μερα!
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...