παρακαλώ περιμένετε...

ti tha ginei pia??

  • Stardhomme @ 19.06.2007 15:41
    fanitsa, για να δω..... Η πρωτοτυπία σου και αυτό που σε ξεχωρίζει από τους γύρω σου είναι το μυαλό σου. Η επικοινωνία σου και το άνοιγμα σε νέες ιδέες και θεωρίες πιστεύεις πως είναι ο τρόπος που θα σε κάνει να ξεπερνάς την καθημερινότητα. Βέβαια αυτό σημαίνει ότι είναι πιθανό να μην ξέρεις πως να εφαρμόσεις αυτή την τάση σου. Τι να σπουδάσεις, που να δουλέψεις, τι να ονειρευτείς για το μέλλον. Και δε φτάνουν όλα αυτά, έρχεται και η εποχή που από τη μία πλευρά θέλεις να εκφράσεις τη διαφορετικότητά σου και τα δημιουργικά σου ταλέντα και να τα κάνεις μέρος του επαγγέλματός σου, της καθημερινής ρουτίνας. Από την άλλη πλευρά, μία πατρική φιγούρα, ίσως και ο πατέρας σου, σου λέει να αντιμετωπίζεις την κοινωνία περισσότερο προσγειωμένα. Να μην ενθουσιάζεσαι από τις ιδέες που μπορούν να σου φουσκώνουν τα μυαλά αλλά να βάζεις περιορισμούς και φραγμούς στο άνοιγμά σου σε φίλους και παρέες. Και δε φτάνει μόνο αυτό, αλλά αρχίζεις να σκέφτεσαι αν τα φλερτ και οι έρωτες που είναι τριγύρω θα σε οδηγήσουν σε οικογένεια. Και έχεις ανάγκη τη σχέση, δρας ευκολότερα όντας σε σχέση με αποτέλεσμα να επιδιώκεις τη σχέση. Πως όμως θα ισορροπήσεις την τάση σου για μία παραδοσιακή οικογένεια με τον αντισυμβατικό σύντροφο που σε γοητεύει? Πως θα την ισορροπήσεις αυτή την αντίθεση Κρόνου-Ποσειδώνα? Υπομονή, επηρεάζει μέχρι αρχές Ιουλίου (7 του μήνα αν δεν κάνω λάθος) και μετά αρχίζει και ατονεί.
  • fanitsa @ 19.06.2007 16:03
    xilia efxaristw stardhomme!! ase...exw pelagwsei..eidika afto me ta flert pou mou eipes!! les na tairiazw perissotero me ton filo mou pou einai gennimenos 17/6/83 i me ena paidi pou mou aresei poli kai einai gennimenos 29/9/75?? pes mou mono afto mpas kai kataferw na katalavw ti paizei!!
  • Stardhomme @ 19.06.2007 22:52
    fanitsa, δίνοντας μόνο την ημερομηνία γέννησης, μπορώ να σου πω ότι το πρώτο άτομο που αναφέρεις δείχνει καλύτερη χημεία με το χάρτη σου. Βέβαια είναι μόνο μία παράμετρος, οπότε δεν μπορώ να σου πω οριστικά.

έχουν γενέθλια 225 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...