παρακαλώ περιμένετε...

για blondymary

  • blondymary @ 21.05.2007 10:03
    mailpal μου Αstropet, σ ευχαριστώ παραγματικά... Τί να πω...Εκπλήσσομαι ειλικρινά! Ετσι ακριβώς είναι ο Σκορπιός μου με αυτό το σκληρό πρόσωπο...Μόνο που όταν είμαστε μόνοι ή & με παρέα ακόμα του ξεφεύγει το "παιδί" από μέσα του που μου δίνει να καταλάβω ότι του το βγάζω εγώ...Εχουμε έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να επικοινωνούμε ακόμα & όταν δε μιλάμε...Δεν είμαι καθόλου ονειροπαρμένη-Πραγματικά είναι πολύ περίεργο αυτό που συμβαίνει μεταξύ μας!! Νοιώθω ότι του λείπει στοργή & συναίσθημα που δεν έχει λάβει (το ίδιο σαφώς ισχύει & για μένα) & είναι σα να έχουμε βρεθεί εσκεμμένα για ένα συναισθηματικό αλισβερίσι για το καλό & των 2 & από εμάς εξαρτάται άν θα το αξιοποιήσουμε & εκτιμήσουμε.. Του ξέφυγε προ 2 ημερών ότι είναι σε δίλλημα & τί θα κάνει με μένα...Τον ρώτησα άν εννοεί μές τη δουλειά & δεν απάντησε & έκλεισε το τηλέφωνο... Θα δούμε...Στο μοναδικό που διαφωνώ είναι η σχέση με τον πατέρα..Πάντα είχα σοβαρές διενέξεις & αντιθέσεις με τον πατέρα μου(& τη μητέρα) & είναι ένας από τους λόγους που έφυγα από το σπίτι & έμεινα μόνη-χωρίς πόρους αρχικά...Εφυγα νύχτα κοινώς!!! 12 χρόνια με πολλές υποχρεώσεις & άπλετο χρόνο να κάνω τα λάθη μου & στο καπάκι την αυτοκριτική & αυτομούντζωμά μου!!! Επαθα & έμαθα-Πίστεψέ με... Οσο συνεπής & σοβαρή άλλο τόσο επιπόλαιη έχω φανεί στο παρελθόν ...Δε συχγωρώ τον εαυτό μου αλλά συνειδητοποίησα...Ο Κρόνος με έμαθε πολλά πράγματα & μέσα από πόνο τον ευγνωμωνώ!! Σ ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου & ελπίζω για όλους σε ένα αισιόδοξο & καινούργιο μέλλον! Καλή τύχη & σε σένα λιονταράκι (γιατί αποκλείεται να πέρασε αναίμακτα ο Κρόνος & από εσένα) & τις ευχές μου!!
  • blondymary @ 21.05.2007 12:00
    Happy μου έτσι ακριβώς είναι...Το ίδιο έκανα & η ίδια αλλά στη συγκεκριμένη φάση στη ζωή μου έχω τόσα να δώσω & τόσο συναισθηματικό απόθεμα...Μετά από τον απολογισμό που έχω κάνει νομίζω ότι πλέον είμαι σε φάση να "δώσω" πολλά...Ομως τώρα πιά θέλω & έχω ανάγκη & να "πάρω"... Ο συγκεκριμένος άνθρωπος (που μου έχει γυρίσει τα πάνω-κάτω) θα "δείξει" άν μπορεί αυτό το "πάρε-δώσε"!! Προσωρινα...Τα νεύρα μου "ΝΕΡΟ"!!!!! Thnx για την ευχούλα!
  • astropet @ 21.05.2007 20:17
    Κι όσο για τον πατέρα σου, ακριβώς επειδή δεν είχες καλή σχέση μαζί του, ψάχνεις κάτι ανάλογο! Αν ήταν όλα μέλι-γάλα ανάμεσά σας, ποιος ο λόγος να ψάχνεις υποκατάστατα; Όμως αρχικά τουλάχιστον, όταν ίσως ήσουν πολύ μικρή, τον αγαπούσες και τον έβρισκες όμορφο...Και περιμένεις τώρα από ένα άλλον άντρα να σου δώσει την αγάπη που ποτέ δεν πήρες από εκείνον... Δεν θέλω να επιμένω, δεν σε ξέρω και οι αναλύσεις εξ αποστάσεως είναι πάντα επισφαλείς, αν θες όμως, κοίταξέ το...
  • magissoula @ 21.05.2007 20:24
    εγώ έχω να σου πω μόνο μπράβο για όλες σου τις σκληρές προσπάθειες και τον κόπο σου να σταθείς στα πόδια σου και να στηρίξεις τον εαυτό σου...Είναι αξιοσέβαστο αυτό και σου αξίζουν χίλια μπράβο..Σου εύχομαι τα καλύτερα!

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...