παρακαλώ περιμένετε...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΓΡΑΠΤΟ

  • blueview @ 04.04.2007 19:18
    Γινεται γινεται... η επιστημη κανει θαυματα σημερα!!!!!
  • Queenevi @ 04.04.2007 19:27
    φσδφ
  • Queenevi @ 04.04.2007 19:33
    μα ειναι δυνατό;παντού ακούω για καυτό πρώτο δεκαημερο, για τον καλύτερο ερωτικά μήνα, για εξαιρεικές στιγμές βρε φτου και πάλι φτου . σαχλαμάρες στο τετράγωνο. εμένα να ρωτήσετε. ΕΜΕΝΑ. από την δουλειά και τα πολλά κοινωνικάπέρα δώθε, κοντεύω τα τριάντα και παιδιά μονο από φιλες και αδελφές θα δώ. και φανταστείτε, έχω και ωροσκόπο σκορπιό , πράγμα που θα πει (ας γελάσω δις και καλχάσω once) ότι το σεξ παίζει σημαντικό ρόλο (!) στην ζωή μου.Παίζει γιατρέ μου , παίζει , αλλά αν υπήρχε και καθόλου το τελευταίο καιρό, θα ήταν πρωταγωνιστής και όχι κομπάρσος της κακίάς ώρας (από αυτούς που παίρνουμε από τα περίπτερα ,βουβός ο ρόλος , δεν χρειάζεται και ιδιαίτερα προσόντα. τι λέω μεγαλοτεταρτιάτικα... εμ , καυτό πρώτο δεκαήμερο μου υποσχέθηκε αυτή η γεματούλα ξανθιά που ΄βγαίνει στο μέγκα τις κυριακές,εκτός αν το καυτό πήγαινε για τα... αρνάκια που έχουν ζώδιο λέοντα και ωροσκόπο σκορπιό!!
  • blueview @ 04.04.2007 20:18
    Αυτη η γεματουλα "ξανθια" εχει να δει κρεας...απο τοτε που επεσε η ατομικη βομβα στην χιροσιμα....Μην την εμπιστευεσαι! Ολο και κατι θα σου σκασει.....αρκει να εχεις τα ματακια σου ανοιχτα...good luck!
  • mme @ 04.04.2007 23:31
    Μα περιμενεις τα αστρα και τα ζωδια να σου πουν ποτε θα εχεις εξελίξεις στην ερωτικη σου ζωη? Αν ειναι ποτε δυνατον!!!!!! Τα πράγματα γίνονται οταν δεν τα περιμένεις!!!!!! Σταματα να αγχωνεσαι και να επιδιωκεις πραγματα.... Θα ερθουν μονα τους..... Lay back and take it easy!!!!!!!!!!
  • Stardome* @ 05.04.2007 10:29
    Φίλη Λέαινα, με τον Κρόνο πάνω σου ψάχνεσαι για αγάπες και λουλούδια… χαρά στα κουράγια σου! Από Οκτώβρη που θα ξεμπερδέψεις με τον αξιότιμο Κύριο κι αφού έχεις αποφασίσει τα θέλω σου και τα πρέπει και θα νιώσεις ένα βάρος να φεύγει από πάνω σου, θα έχεις πολλά περιθώρια να χαρείς μικρές και μεγάλες χαρές, όλων των τύπων. Κι ενώ ο Κρόνος σε είχε βάλει τιμωρία να κάνεις 100 push ups απνευστί εσύ φόραγες τα σινιέ γυαλιά ηλίου στο καταχείμωνο για να κοιτάξεις τον Ποσειδώνα απέναντι σου κι όλα βάφτηκαν στο ροζ χρώμα της τσιχλόφουσκας… προκλητικό μάσημα, φούσκωμα, μπαμ! Η φαντασία χτύπησε το ταβάνι και η λογική το έβαλε στα πόδια. Δε λέω, ωραίο ήταν αυτό το θέατρο του παραλόγου αλλά μόνο για τη σκηνή –οι επιλογές ήταν λανθασμένες, δεν στηρίζονταν σε αλήθειες και δεν μπορούσαν να πάνε πολύ παρακάτω χωρίς σημαντικές αναθεωρήσεις. Όσον αφορά τους συναρπαστικούς έρωτες που θα σε πάρουν και θα σηκώσουν μην ανησυχείς διόλου –όπου να ναι μπαίνει ο Ουρανός στον 5ο σου οίκο και θα το γλεντήσεις καλά για αρκετά χρόνια μάλιστα. Τώρα με την Αφροδίτη στον 7ο οίκο σου καλά πρέπει να αισθάνεσαι με τις στενές σχέσεις σου και έπονται ακόμα καλύτερες μέρες. Τέλος, το σακί με τα λεφτά που φέρνει ο Αϊ Βασίλης-Δίας και το ακουμπάει στον 2ο οίκο σου μπορεί να κρύβει μέσα του και σαρκικές απολαύσεις, πολυτέλειες που σου ξυπνάνε τις αισθήσεις και σου ανεβάζουν το ηθικό -για κοίτα με προσοχή τι έχει στον πάτο του το σακούλι κι αν ότι λάμπει είναι χρυσός

έχουν γενέθλια 245 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πελαγία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...