παρακαλώ περιμένετε...

8 οίκος και συναστρια

  • laourito @ 30.09.2018 01:45
    Περιμένω έστω μια απάντηση  ...  
  • Rοverandom* @ 21.11.2018 17:21
    Φυσικά και δεν είναι το ίδιο ...αυτός που έχει τον οίκο νιώθει τα βαρύγδουπα περί αδελφής ψυχής και κάρματος στο δόξα πατρί και αυτός που ρίχνει ήλιο-ερμή-και αφροδίτη  νιώθει ότι έπιασε "την καλή"!
  • laourito @ 24.11.2018 03:22
    Roverandom , δεν υπάρχει συναισθηματική "συνάντηση" έστω και σε βάθος χρόνου;
    Ένας οίκος που έχει να κάνει με συναίσθημα, δεν μπορεί να δυσκολεύεται να νοιώσει μια Αφροδίτη εκει...
    Αυτή η σχέση με έχει πονέσει αρκετά, λες και το κάνει επιτιδες ή μπορεί να μην το κάνει επίτηδες και να με στεναχωρεί  επειδή μου βγάζει παρελθοντικα συναισθήματα, όπου αυτό είναι θέμα δικό μου... Και όσο βλέπω να νοιώθω έτσι δε θέλω να φύγω γιατί λέω πρέπει να το αντιμετωπίσω για να γίνω καλά..ή το λέω έτσι γιατί δεν μπορώ να φύγω.. Μου λείπει ο εαυτός μου και απλά ήθελα να πω αυτά που έχω στο κεφάλι μου!
    Σ ευχαριστώ που απάντησες! 
  • Rοverandom* @ 25.11.2018 20:43
    laourito  Αν εξετάσουμε αποκλειστικά τον 8ο θα σου έλεγα ότι όχι . Δεν πιστεύω ότι μπορεί να λειτουργήσει καλά σε μια συναστρία γιατί θέλει πολλή δουλειά και μάλιστα εσωτερική και από τους 2.

    Είναι ο οίκος του "μοιράζομαι" για αυτόν που τον έχει με αποτέλεσμα όταν ο άλλος σου τον κάνει τούμπανο με ένα σωρό πλανήτες που ρίχνει εκεί μέσα να τρομάζει από τη δική σου εξάρτηση προς αυτόν. Κάτι τέτοιο αναλόγως το άτομο θα μπορούσε να λειτουργήσει είτε με συναισθηματικό χειρισμό προς εσένα που έχεις τον οίκο γιατί σε θεωρεί στανταράκι του και αρχίζουν τα παιχνίδια επιβολής, είτε με αδιαφορία γιατί τον πνίγει το πολύ σου συναίσθημα και νιώθει ότι πας να τον ελέγξεις. 
    Αυτός που έχει τον οίκο από την άλλη πιθανόν να δείχνει αδύναμος να αντισταθεί στην έλξη που του ασκεί το άτομο με τους πλανήτες και είτε να αντιδρά με υστερία είτε να δείχνει τόση αδυναμία που να τον καθιστά ευάλωτο και να μην μπορεί να αντιδράσει με βάση τη λογική.

    Ωστόσο, δεν υπάρχει κάτι αστρολογικά που να μην λύνεται...κι αν δεν λύνεται...κόβεται  

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...