παρακαλώ περιμένετε...

ΚΡΑΜΕΡ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΡΑΜΕΡ

  • Moss istheboss @ 17.09.2016 11:42
    το θεμα σου μου φαινεται αρκετα περιπλοκο για να απαντηθεί αστρολογικα.
  • donantonio @ 17.09.2016 12:21
    Καλημέρα.
     
    Καταρχήν, αυτό το συναίσθημα ότι τα πράγματα θα αλλάξουν μου είναι αρκετά οικείο, οπότε δε χρειάζεται να νιώθεις μόνη σου. Γενικά, να ξέρεις ότι πολύς κόσμος περνάει αλλαγές τα τελευταία χρόνια, κι αυτό, στην αρχή, είναι δύσκολο. Μετά, σιγά σιγά, μπορώ να πω ότι συνηθίζεις - στο τέλος, μπορεί να καταλάβεις ότι ήταν για καλό. Οπότε, αντί να πηγαίνεις κόντρα στα πράγματα, δες που σε πηγαίνουν και δώσε κι εσύ ένα χεράκι, βοηθώντας ουσιαστικά τον εαυτό σου. 
     
    Αστρολόγος δεν είμαι αλλά με Πλούτωνα στον 4ο (αυτή τη στιγμή είναι πολύ κοντά στην ακμή του) θα έχεις - και ήδη έχεις - πολλές αλλαγές σε θέματα βάσης, σπιτιού, οικογένειας. Είναι αναπόφευκτες οι αλλαγές αυτές. Δες που σε πηγαίνουν και γίνε μέρος της αλλαγής, δες πως με τις αλλαγές αυτές μπορείς να γίνεις εσύ πιο ευτυχισμένη. 
     
    Πχ, δε μου είναι ξεκάθαρο αν έχεις χωρίσει ή όχι (ούτε και με αφορά), αλλά δίνεις την εικόνας μίας προβληματικής οικογενειακής κατάσταση που δε νομίζω να μπορεί να κρατήσει για καιρό. Διαβάζω ότι με Δία στο Ζυγό μπορεί κανείς σε θέματα σχέσεων - ακόμα και εκεί που εμπλέκονται θέματα μοιρασιάς, δικαιοσύνης κλπ (διαζύγια με άλλα λόγια) - να βρεθούν καλοί συμβιβασμοί. Δες τι καλύτερο μπορείς να πετύχεις. Αυτές τις μέρες έχεις και επιστροφή Δία, που σημαίνει ότι ανοίγει ένας καινούριος κύκλος για σένα.
     
    (Τώρα μου ήρθε φλασιά, δια-ζύγιο --> Δίας στο Ζυγό! )
     
    Γενικά, καταλαβαίνω ότι όταν τα σκέφτεσαι όλα μαζί όσα σου 'χουν πέσει τα τελευταία χρόνια, πελαγώνεις - και είναι λογικό. Οπότε, με τέτοια διάθεση, πως να προχωρήσεις και σε θέματα σχέσεων κλπ... 
     
    Άρα, όσο κι αν δε μου αρέσουν οι συμβουλές, έχω δυο-τρία πράγματα να σου πω:
    βάλε κάπου μια τελεία, τράβα μία γραμμή. Ό,τι χάθηκε, χάθηκε, ό,τι τελείωσε, στο καλό να πάει. Μην ταυτίζεσαι με τις απώλειές σου, η ζωή συνεχίζεται και μόλις φτιάξεις τα πράγματα που σου ρουφάνε ενέργεια και τη ζωή την ίδια, θα έρθουν και άλλα καλύτερα.
     
    Πάτα τα δύο σου πόδια κάτω στη γη, γειώσου, προσγειώσου και δες πρακτικά τι αλλαγές μπορείς να κάνεις. Βάλε προτεραιότητες, γίνε μεθοδική. Λύσε τα ανοιχτά θέματα, τις εκκρεμότητες. Όλα μαζί δεν γίνονται, θα πελαγώσεις και θα χαθείς. Οργανώσου. Έχεις και ένα Πλούτωνα στην Παρθένο, θα τον έβλεπα και έτσι.
     
    Εύχομαι να αλλάξουν όλα προς το καλύτερο.
  • Shark @ 17.09.2016 16:47
    Aν εχεις την δυνατοτητα χρειαζεσαι αμεσα νομικη και ψυχολογικη υποστηριξη.
  • chrysachrysa @ 18.09.2016 01:10
    Σας ευχαριστώ όλους που μπήκατε στον κόπο να μου απαντήσετε.Πράγματι τα θέματά μου είναι περίπλοκα .Όσοι γνωρίζουν λένε πως είναι ότι χειρότερο έχουν ζήσει από θέμα οικογένειας.Δεν έχω χωρίσει γιατί δεν έχω οικονομική δυνατότητα.Ο ''σύζυγος'' που έχει αρκετά χρήματα παρουσιάζεται ως πτωχός και προσπαθεί με δόλιους τρόπους να με βγάλει τρελή ώστε να πάρει την επιμέλεια των παιδιών με σκοπό το μερίδιό μου από το σπίτι.Στις 23/1/2016 και μόλις είχα πιάσει δουλειά σε 5μηνο πρόγραμμα μου έκανε εισαγγελική παραγγελία για να με κλείσει σε ψυχιατρική κλινική.Για να μην μακρυγορώ με έδιωξαν σε δυο μέρες με την εξής διάγνωση.Κακοποιημένο και μαζοχιστικό άτομο και να μην εγκλειστεί ποτέ ξανά χωρίς την θέλησή της. donantonio@ η φλασιά σου πολύ ενδιαφέρουσα Δίας στον Ζυγό άρα Διαζύγιο....μακάρι.Θέλω να τελειώσω οριστικά με αυτόν τον ''άνθρωπο''..Έλεγα πάντα πως μου ρουφάει την ζωή.Και τώρα καλούμαι να ξαναρχίσω την ζωή μου όχι απλά από το μηδέν αλλά ακόμα και πιο κάτω.Έδωσα ψυχή και σώμα σε αυτήν την σχέση και φεύγω με μεγάλο καημό.Μεγάλο μάθημα για μένα οι σχέσεις.
  • Moss istheboss @ 18.09.2016 10:54
    δεν υπαρχει δικαστηριο που να παρει την επιμελεια των παιδιων από την μανα. εδώ φυλακη μπαινουν και τα εχουν μαζι τους. Μονο αν τα κακοποιει μια στο δυσεκατομμυριο περιπτώσεις μαναδες τερατα. τι να πω δυσκολη κατασταση. Μην εμπιστεύεσαι κανεναν που λενε και οι αμερικανοι.
  • donantonio @ 18.09.2016 13:09
    Chrysa,
     
    Την κατάστασή σου τη βιώνεις και τη γνωρίζεις καλύτερα από όλους. Διαβάζοντας τους χάρτες - το δικό σου και του άντρα σου - θα φωτίσεις και θα σου γίνουν περισσότερο συνειδητά κάποια πράγματα, αλλά επί της ουσίας θα επιβεβαιώσεις αυτά που ήδη γνωρίζεις. Ωστόσο αξίζει να το κάνεις.
     
    Έχεις απέναντί σου (έχοντας εσύ ωροσκόπο ζυγό) έναν ιδιαίτερα μαχητικό άνθρωπο, ο οποίος λειτουργεί αρκετά υπόγεια και παρασκηνιακά (ο Άρης του βρίσκεται στο 12ο οίκο του), και με τον Πλούτωνά του πάνω στον ωροσκόπο του, θα αρέσκεται σε παιχνίδια (οικονομικής, και όχι μόνο) ισχύος.
     
    Εσύ, από την άλλη μεριά, έχεις Ποσειδώνα και Άρη στο 2ο οίκο, όχι ιδιαίτερα καλές θέσεις, γιατί υποδεικνύουν δυσκολία στο να βάλεις όρια στα περιουσιακά σου (που εν προκειμένου μας ενδιαφέρουν) και μία τάση να δίνεις από τα δικά σου στους άλλους.
     
    Από κει και πέρα όμως, υπάρχουν πράγματα που μπορείς να κάνεις. Δεν έχει νόημα να μείνεις κολλημένη μια ζωή σε μοιρολατρία, απραξία και απάθεια, γιατί βλέπεις ότι οι απέναντί σου κινούνται αρκετά απειλητικά. Τα πράγματα είναι απλά.
     
    Με το Δία στο Ζυγό (αλλά και μετά στο Σκορπιό), έχεις τη δυνατότητα - πιστεύω - να λύσεις θα θέματα αυτά, και αφού ξεκαθαρίσεις (ξεχωρίσεις) τα οικονομικά σου, να βελτιώσεις την οικονομική σου θέση. Όσο όμως έχεις απέναντί σου έναν άνθρωπο που σου ρουφάει ενέργεια (ο Ήλιος του πέφτει στον 8ο οίκο σου), αυτό δε θα είναι εφικτό. Ούτως ή άλλως, τα πράγματα πηγαίνουν από μόνα τους. Από τη στιγμή που σε μία οποιαδήποτε σχέση βγουν τα μαχαίρια, ο χρόνος κυλάει αντίστροφα.
     
    Ο Δίας στο Ζυγό δεν είναι βέβαια το μαγικό ραβδάκι που τα λύνει όλα. Όσο είναι στο 12ο σου, και ειδικά τώρα που αγγίζει γεννέθλιο Δία και Ουρανό (σε σύνοδο μεταξύ τους), μπορεί να σου έρθουν βοήθειες ή φλασιές ή ιδέες που θα σε βοηθήσουν φαινομενικά από το πουθενά ή γενικότερα από το "όλον", ωστόσο σύντομα θα περάσει στον 1ο οίκο σου, οπότε οποιαδήποτε δική σου προσπάθεια να δώσεις λύση θα έρθει στο προσκήνιο, θα φανεί (αναπόφευκτα - και καλώς θα γίνει).
     
    Με ωροσκόπο Ζυγό, μπορείς να σκέφτεσαι και να λειτουργείς στρατηγικά. Οργανώσου κατάλληλα και κατέβα να κερδίσεις τη μάχη.
     
    Ο Shark έδωσε μία πολύ καλή συμβουλή. Βρες κάποιον έμπιστο και ικανότατο δικηγόρο, οργανωθείτε και μπείτε στη μάχη για τα καλά, τα πράγματα δεν είναι αστεία.Και η ψυχολογική υποστήριξη δεν είναι καθόλου αμελητέα τέτοιες στιγμές.
     
    Και μη θεωρείς ότι δε μπορείς να προχωρήσεις, γιατί δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα. Καμιά φορά μπορεί να εκπλαγείς από τις επιλογές που έχεις. Βρες έμπιστους και ικανούς ανθρώπους και επαγγελματίες να σε συμβουλέψουν και προχώρα. Όταν έχεις έναν τόσο δυναμικό και αδίστακτο άνθρωπο απέναντί σου, χρειάζεσαι να βρεις κι εσύ έναν αντίστοιχο σύμμαχο για να τα βάλει μαζί του. Μην ανησυχείς, όλοι βρίσκουν το μάστορά τους.
     
    Και όταν με το καλό ξεμπερδέψεις και ηρεμήσεις, θα προχωρήσεις τη ζωή σου με άλλο αέρα, αφού θα χεις πάρει τα μαθήματα που έπρεπε (όπως συμβαίνει με όλους μας).
     
    Καλή επιτυχία.
     
  • chrysachrysa @ 18.09.2016 13:53
    donantonio @ Δεν ξέρω πραγματικά πως να σε ευχαριστήσω ....η ψυχολογική υποστήριξη είναι αυτή που μου λείπει από την οικογένειά μου...την βρίσκω είτε από φίλους είτε καλή ώρα από ανθρώπους σαν κι εσένα....ναι πρέπει να σηκώσω τα μανίκια ψηλά και να προχωρήσω παρόλα τα εμπόδια που μπαίνουν στον δρόμο μου....και πίστεψε με είναι πολλά.....βαρύ κάρμα...                                                                                                                                                        Moss istheboss @ Σε ευχαριστώ από καρδιάς                                                                                    Shark @ Επίσης σε ευχαριστώ από καρδιάς 
  • roularoulaki2010 @ 18.09.2016 18:45
    Chrysachrysa....Συμφωνω με ολα τα παραπανω.....κι εαν χρειαστεις καλο δικηγορο εχω να σου συστησω!Επειδη απ'οτι καταλαβα εχεις να κανεις με επιθετικο ατομο,θελεις εναν αντιστοιχο δικηγορο....Θα κρυβεται ο μ@@@@@ς που εχεις μπλεξει,αυτο στο υποσχομαι.....Και με την βοηθεια του Δια προχωρα και μην φοβασαι τπτ....καλη επιτυχια!!!
  • chrysachrysa @ 23.09.2016 23:51
    roularoulaki2010 @ σε ευχαριστώ για την υποστήριξη κορίτσι μου....αλλά no money at all honey για δικηγόρο δυστυχώς κι επιπλέον από πουθενά βοήθεια οικονομική...είμαι πραγματικά απελπισμένη...κι επιπλέον έχω διαπιστώσει πως ο Δίας στον Ζυγό τις 2 τελευταίες φορές σήμαινε hospitalization δικών μου ανθρώπων...υιού και μητέρας...παλινδρόμηση νεφρών για τον έναν και καρκινοειδές για τον άλλο....Κι ο ''αδίστακτος'' κάνει την ζωή μου αφόρητη
  • roularoulaki2010 @ 24.09.2016 14:42
    Chrysachrysa.....θα προσπαθησω να δω εαν τον πεισω να κανει κατι για την περιπτωση σου γιατι συνηθως τα κανει κατι τετοια κι οταν κερδισετε,παιρνει ενα ποσοστο στο τελος....ειναι η ειδικοτητα του αυτη και πιστεψε με τα 'σπαει'.....Σκεψου οτι εβγαλε το διαζυγιο στην ****ζου(δυσκολο διαζυγιο με τον δικο της) και της Θεοδωριδου(αλλο παλουκι διαζυγιο)....οποτε γι'αυτον ο πρωην σου θα ειναι στραγαλι!!!Θα επικοινωνησω μαζι του κι αν δεχτει θα σου αφησω το τηλεφωνο του....οκ?Α!Επισης,αν μιλησεις τελικα μαζι του ειμαι ξαδερφη σου.....

έχουν γενέθλια 211 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάκωβος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...