παρακαλώ περιμένετε...

Για αστρολογικές συζητήσεις και μόνο!

  • nana @ 05.05.2007 15:30
    Και η ομήγυρις σε χαιρετά astropet!! Θα τα πούμε όμως άλλη φορά, γιατί η αγαπημένη μου Dream ανέβασε πολύ τον πήχυ Το μόνο που μπορώ να πω για συναστρίες είναι ότι εκεί που έχεις αλληθωρίσει να συγκρίνεις δυο χάρτες, σου λέει ο άλλος πως γεννήθηκε 40 λεπτά αργότερα και φτου κι απ την αρχή!!
  • astropet @ 05.05.2007 15:42
    Πάλι τάραξα τα νερά; Ρε παιδί μου, καλό το κους κους, αλλά το θέμα είναι να μαθαίνουμε και κάτι. Λες να φάω κράξιμο; Δεν πειράζει, έχω συνηθίσει! Λοιπόν, είμαι φαν του composite chart και μου αρέσει η ιδέα της σχέσης ως ξεχωριστής οντότητας και έχω διαπιστώσει ότι πράγματα που δεν τα δείχνει η απλή συναστρία, τα δείχνει το composite! Τώρα, πάλι υπάρχουν διαφωνίες εδώ. Κάποιοι ενώ για τον ωροσκόπο του composite βρίσκουν το μεσοδιάστημα των δύο ωροσκόπων, για το Μεσουράνημα κάνουν κάτι άλλο, δε θυμάμαι... Εγώ ακολουθώ πιστά τη Liz Greene (ναι, πάλι αυτή) όπου για κάθε πλανήτη, γωνία κλπ. βρίσκει το μεσοδιάστημα. Πολλές φορές βλέπεις μια σχέση δύο "αέρινων" ατόμων να είναι πολύ παθιασμένη και λες πού βρίσκουν τόσο πάθος; Κάνεις το composite και βλέπεις Ήλιο και Σελήνη στον 8ο! Βιβλιογραφία: 1) Planets in Composite (Robert Hand) - δεν το έχω διαβάσει, αλλά έχει πολύ καλές κριτικές, 2) Skymates 1, Skymates 2 (Steven Forrest) - διάβασα μόνο κομμάτια, γιατί αυτά τα βιβλία cookbook (Άρης στον Κριό αυτό, Αφροδίτη στον Καρκίνο εκείνο, τα βαριέμαι) και 3) Relationships and how to survive them (Liz Greene) - όπου το πρώτο κομμάτι του βιβλίου (είναι transcript από σεμινάριο) ασχολείται με τα composite charts.
  • astropet @ 05.05.2007 15:49
    Για αυτό σου είπα υπάρχουν διαφωνίες. Άλλοι βγάζουν composite με ώρα και τόπο γέννησης την ώρα και τον τόπο της γνωριμίας. Επειδή αυτά είναι λίγο δύσκολο να τα ξέρεις ακριβώς, για αυτό κι εγώ κάνω τη ζωή μου πιο εύκολη και βρίσκω τα μεσοδιαστήματα. Και ναι, το προοδεύεις κανονικά, δηλ. βγάζεις το composite των δύο προοδευμένων ωροσκοπίων. Τώρα αυτά με Ήλιο και άντρα δεν τα καταλαβαίνω. Composite μπορείς να κάνεις για οποιαδήποτε σχέση (φιλικές, με γονείς κλπ.) Αλλά και ερωτική να είναι η σχέση, σε μια gay σχέση τι κάνεις;
  • nana @ 05.05.2007 15:52
    astropet συμφωνώ απόλυτα και χαίρομαι που έχεις γνώσεις και διάθεση να τις μοιραστείς. Ως αρχάρια προς το παρόν παρακολουθώ!
  • LilithOnTop @ 05.05.2007 15:54
    Γεια σου φιλτατε , εχω κι εγω μια ερωτηση : εχω αδειο και τον 1ο (τοξ) και τον 7ο οικο(διδ με μισο καρκ) αλλαλεμε για ντιπ αραχνες!!! ο κυβ του 7ου στρογγυλοκαθεται στον ζυγο (ηλιος και σεληνη κατα το ηλιος και βροχη), ενα ζωδιο που διακρινεται -αντιθετα απο τους πλατια διαδεδομενους μυθους- για τα συγκλονιστικα του διαζυγια! πω ς θα ερμηνευες λοιπον κατι τετοιο σε εναν τριτο, αποφευγοντας την πεπατημενη με το "διδ αρα δυο γαμοι" ???? για την ιστορια σου λεω οτι (μεγαλο)παντρευτηκα( απο επιλογη) με αντρα μικροτερο μου, (κι αυτο απο επιλογη)! Θα με ενδιεφερε πολυ η αποψη σου
  • LilithOnTop @ 05.05.2007 15:56
    πληροφοριακα σου λεω οτι στην συναστρια με τον αντρα μου του στρογγυλοκαθησε ο κρονος μου στον 7ο αρα την πηρε την μεγαλυτερη! η απορια μου λοιπον , ειναι πως ερμηνευεις κατι ΠΡΙν γινει??? (γιατι η συναστρια ειναι ξεκα8αρη οντως)
  • astropet @ 05.05.2007 16:00
    Κι εγώ αρχάριος είμαι nana, και πέρα από ορισμένα ωροσκόπια φίλων δεν έχω κάνει τίποτα το σπουδαίο (είδες μετριοφροσύνη ο Λέων. Απλά αντιμετωπίζω την αστρολογία πάρα πολύ σοβαρά. Για αυτό και είμαι σε αυτό το site. Για να ανταλλάξω απόψεις με άλλα άτομα που επίσης την αντιμετωπίζουν σοβαρά, πέρα από τη λογική "είμαι Κριός, να τα φτιάξω με Σκορπιό;"
  • LilithOnTop @ 05.05.2007 16:00
    μας εχεις βαλει σε πειρασμο με την Liz G. , ετοιμη ειμαι να μπω στο amazon !
  • LilithOnTop @ 05.05.2007 16:06
    αναρωτιεμαι πως θα ερμηνευα κατι τετοιο στο ωροσκοπιο καποιου αλλου, να σου πω την αμαρτια μου, ? μπακουρι θα τον εβλεπα , εσαει! ενα αλλο παραδειγμα: μπορει μια συναστρια να ειναι τελεια (οχι μοιραια, ουτε τιγκα στα τριγωνα-βαριομαστε), αλλα τελικα να μην γινει κατι ουσιαστικο!?? αυτο που ρωταω ειναι:¨τελικα οι γενικες "προβλεψεις" ειναι φλασια?λογικη? ψυχρα μαθηματικα? ποια η αποψη σου?
  • LilithOnTop @ 05.05.2007 16:07
    ο ηλιακος μου και ο ερμακος μου ειναι ομοζωδιοι αλλα χαιρετιουνται απο πολυυυυ μακρια!
  • LilithOnTop @ 05.05.2007 16:12
    ΟΟΟΟΛοι οι ζυγοι/ες που ξερω ειναι χωρισμενοι! και μενουν ετσι! μακριαααα σας λεω
  • astropet @ 05.05.2007 16:15
    Σιγά, παιδιά, ζαλίστηκα. Λοιπόν lilith, o μακαρίτης Howard Sasportas (που παρεπιπτόντως το βιβλίο του για τα σπίτια θεωρείται από τα καλύτερα και δεν κυκλοφορεί πια, για αυτό όποιος το έχει το θέλω κολασμένα) έλεγε ότι δεν υπάρχουν άδεια σπίτια γιατί όλα έχουν κάποιο κυβερνήτη. Παρόλα αυτά, θεωρώ ότι τα σπίτια που έχουν μέσα πλανήτες είναι πιο σημαντικά από τα άλλα και καλύτερα να δουλέψουμε πρώτα με αυτά κι αν μείνει χρόνος ας ασχοληθούμε και με τα άδεια. Εσύ όμως ως Ζυγός, για να εκπληρώσεις την αποστολή σου, πρέπει να συμπεριλάβεις οπωσδήποτε και άλλους ανθρώπους. Η αρχετυπική πορεία του Ζυγού δεν είναι μοναχική. Το ότι παντρεύτηκες μικρότερο άντρα καθρεφτίζεται από τον Ερμή ως κυβερνήτη των Διδύμων. Ερμής στον 1ο οίκο π.χ. λένε ότι δίνει μια νεανίζουσα συμπεριφορά ακόμα και σε προχωρημένη ηλικία. Όσο για τον Κρόνο, αν και θεωρείται παραδοσιακά ως "κακεργέτης", λέγεται ότι πολύ σπάνια σχέση που έχει διάρκεια να μην έχει κάποια όψη Κρόνου, είτε στο composite είτε στη συναστρία.
  • LilithOnTop @ 05.05.2007 16:18
    σας αφηνω προσωρινα χαιρεσ8ε
  • astropet @ 05.05.2007 16:30
    dream, δεν ξέρω αν είναι μαθηματικά ή τυχαία ή συμπτωματικά, εκείνο που ξέρω είναι ότι φαίνεται να λειτουργεί. Όταν είχα προοδευμένο Ήλιο με Πλούτωνα, Πλούτωνα τρίγωνο με γενέθλιο Ήλιο, διελαύνοντα Πλούτωνα τετράγωνο με γενέθλιο Πλούτωνα, έκανα μια σχέση - ο Θεός να την κάνει σχέση, κάτι σαν αυτή που είχες στα 27 σου - που είχε έντονα Πλουτώνια χαρακτηριστικά, παρόλο που κανέναν από τους δυο μας δεν θα έλεγες ιδιαίτερα Πλουτώνιο άτομο. Τότε δεν ήξερα αστρολογία και δεν καταλάβαινα τι συνέβαινε, κατόπιν εορτής όμως κάνω το composite και βλέπω: Ήλιο, Σελήνη στον 8ο, τετράγωνο με Πλούτωνα και ωροσκόπο Σκορπιό!
  • astropet @ 05.05.2007 17:21
    Δεν έχεις αφήσει και κανέναν συνδυασμό απέξω! Νομίζω καλά κάνεις με τον Ερμή στον 7ο. Στο κάτω-κάτω ποιο είναι το ζητούμενο των Διδύμων: η γνώση μέσα από πολλές εμπειρίες. Μπορεί να μην εμβαθύνουν ιδιαίτερα (εκεί μπαίνει ο Τοξότης), αλλά εσύ με το τετράγωνο που έχεις με τον Ποσειδώνα, φαίνεται ότι ο δρόμος για τους Ιχθύς περνάει μέσα από πολλές διαφορετικές εμπειρίες σχέσεων. Βέβαια, αυτή την ελαφρότητα του Ερμή πώς τη συνδυάζεις με τη Σελήνη στο Σκορπιό και την Αφροδίτη στον Αιγόκερω; Α, και τι πιστεύεις για τα yod;
  • astropet @ 05.05.2007 17:35
    Λοιπόν, επίσης να τοποθετηθώ για τη Liz Greene, που τόσο συχνά την αναφέρω. Νομίζω ότι στον κλάδο της ψυχολογικής αστρολογίας δεν έχει ταίρι. Το βιβλίο της για τον Κρόνο (αν και παλιό τώρα πια κι έχουν βγει κι άλλα στο μεταξύ) είναι στο Νο 2 των δέκα καλύτερων βιβλίων σύμφωνα με το έγκυρο περιοδικό The Astrological Journal. Πριν όμως τρέξετε να αγοράσετε τα βιβλία της, σας λέω τα εξής: Δεν είναι βιβλία που δίνουν έτοιμες ερμηνείες. Στόχος της είναι να δώσει το αρχετυπικό νόημα ενός πλανήτη ή ζωδίου μέσα από τη μυθολογία και την ψυχολογία κυρίως κι από κει και πέρα σε αφήνει μόνο σου να κάνεις τις δικές σου ερμηνείες. Τα βιβλία της είναι πολύ πυκνά σε νοήματα και θέλουν πολλά διαβάσματα (εγώ είμαι ακόμα στην πρώτη ανάγνωση). Είναι εξαιρετικά κατανοητή και σαφής (Παρθένος γαρ) και δεν έχει καμία σχέση με όλους αυτούς τους new age astrologers που διαβάζουν το χάρτη σου και σου λένε όλες τις προηγούμενες ζωές σου. Αν αυτό το στυλ σας ταιριάζει, έχει καλώς. Αν θέλετε κάτι πιο μεταφυσικό, τότε δεν είναι ο άνθρωπός σας. Και όχι δεν παίρνω ποσοστά από τις πωλήσεις της!
  • astropet @ 05.05.2007 17:44
    Dream, σου είπα νομίζω ότι κάνεις πάρα πολύ καλά. Δεν εννοούσα ότι αντιμετωπίζεις ελαφρά το θέμα των σχέσεων, αντίθετα πιστεύω ότι για σένα η ποικιλία είναι απαραίτητη. Απλά αναρωτιόμουν αν η Σελήνη στο Σκορπιό με τη σταθερότητά της σου δημιούργησε ποτέ πρόβλημα στο να ξεκολλήσεις από μια σχέση που η λογική του Ερμή σου έβλεπε ότι δεν οδηγεί πουθενά...
  • LilithOnTop @ 05.05.2007 18:05
    επεστρεψα, λυπαμαι για την αποτομη αναχωρηση μου, με τυρανναει μια νεα αγορα λαπτοπ (τρεχαμε να προλαβουμε το μαγαζι ανοιχτο)
  • zouzou @ 05.05.2007 18:12
    καλησπέρα! ελπίζω να γίνω δεκτή στην παρέα σας! να μάθω λίγα πράγματα παραπάνω για να δούμε μέσα από τα ζώδια τί είναι αυτό που φταίει! και άραγε μπορεί να αλλάξει.
  • zouzou @ 05.05.2007 18:17
    τι να αλλάξω; τα πάντα και τίποτα! μάλλον την εικόνα των άλλων για εμένα! ή τους φόβους μου για τους άλλους! ψαράκι είμαι με ωροσκόπο παρθένο! και θέλω να μάθω τα πάντα!
  • zouzou @ 05.05.2007 18:21
    ναι δυστυχώς μάλλον δείχνω πολύ σοβαρή μετρημένη κλπ! αλλά δεν ξέρω τι μου φταίει τις 2-3 τελευταίες εβδομάδες... σα να χαλασε το γλυκό! και δε μπορώ να με κάνω καλά με τίποτα... όλα μου φταίνε.
  • zouzou @ 05.05.2007 18:32
    όχι μόνο για 3 εβδομάδες... είναι πολύ περισσότερο απλά έδειχνε πως όλα αρχισαν να βελτιώνονται αλλά φτου κι απ την αρχή μελόδραμα και στενοχώριες. dream είσαι γκουρού απ ότι βλέπω από τις προηγούμενες σελίδες. εγώ μόνο που έχω τους πλανήτες μου ξέρω, αλλά όχι πως μπορώ να τα ερμηνεύσω.
  • LilithOnTop @ 05.05.2007 18:34
    zouzou kalws hr8es, na se rwthsw kati? hxera mia kopella zoyzoy apo polh kontinh sthn a8hna, me 8alassa, mhpws eisai esy?
  • astropet @ 05.05.2007 18:36
    Ξέρεις όμως zouzou, ότι αυτό δείχνεις στον κόσμο γιατί αυτή την αντίληψη έχεις για τον κόσμο. Όταν γεννιόσουνα, η Παρθένος ήταν το ζώδιο που ανέτειλε, άρα μέσα από το πρίσμα της Παρθένου βλέπεις τον κόσμο και όποιες γέννες κάνεις, κυριολεκτικές και μεταφορικές, θα πρέπει να τις εγκρίνει η Παρθένος. Τι φοβάται περισσότερο η Παρθένος; Το χάος! Ο,τιδήποτε μπορεί να ταράξει τα μικρά τελετουργικά πάνω στα οποία έχει βασίσει τη ζωή της. Εσύ όμως ως Ιχθύς, θα πρέπει να καλωσορίσεις το χάος στη ζωή σου. Πώς θα τα συνδυάσεις αυτά τα δύο; Σκοπός σου είναι να βαδίσεις το δρόμο της Παρθένου για να γίνεις Ιχθύς. Δεν έχεις και εύκολο έργο...
  • zouzou @ 05.05.2007 18:37
    μια φίλη μου με λέει ζουζου γι αυτό το έβαλα! αλλά μάλλον 250χλμ μακρυά από Αθήνα με θάλασσα δεν είναι διπλα σωστά?
  • LilithOnTop @ 05.05.2007 18:40
    zouzou kalws hr8es, na se rwthsw kati? hxera mia kopella zoyzoy apo polh kontinh sthn a8hna, me 8alassa, mhpws eisai esy?
  • LilithOnTop @ 05.05.2007 18:41
    ma ki egw gia nick milaga! kai fysika gia pio konta ok as mhn apasxolhsw allo to post me tis kataskopeies mou
  • zouzou @ 05.05.2007 18:43
    ναι τα άτιμα είναι ακριβώς απέναντι! astropet με ζωγράφισες τέλεια. δεν αντέχω τις αλλαγές στο πρόγραμμά μου θέλω τα πάντα όπως τα θέλω εγώ κι αν κάτι κάτι τόσο δα αλλάξει το ΧΑΟΣ. με αποσυντονίζει. και θέλω μέρες μήνες να επανέλθω σους ρυθμούς μου... γιατί? αυτό που μου αρέσει στο χάρτη μου είναι η σελήνη στον τοξότη. και πάντα κάτι με τραβάει σε τοξότες ενώ εγω τους είμαι αδιάφορη... ακόμα και για φίλη.
  • zouzou @ 05.05.2007 18:44
    Lilith any time! κατασκοπείες; χμ πολύ μου αρέσουν!
  • astropet @ 05.05.2007 18:58
    Δεν υπάρχει γιατί, δεν είναι κακό αυτό που κάνεις zouzou. Υπάρχει λόγος που γεννήθηκες με ωροσκόπο Παρθένο και μόνο εσύ μπορείς να βρεις το γιατί. Αν δεν το έχεις βρει ακόμα, ίσως σε βοηθήσει ο Κρόνος από το Σεπτέμβριο. Η σελήνη σου να υποθέσω ότι είναι στον 4ο οίκο, άρα κάτι με σύνδρομο της Ηλέκτρας οσμίζομαι... Νομίζω πρέπει να ψάξεις περισσότερο τη σχέση με τον πατέρα σου. Ίσως υποσυνείδητα έλκεσαι από Τοξότες ως πατρικά υποκατάστατα για να βιώσεις ξανά και ξανά την παιδική απόρριψη. Αλλά, παρασύρθηκα μου φαίνεται... Χωρίς προσωπικό ωροσκόπιο, δεν κάνει να προτρέχω
  • zouzou @ 05.05.2007 19:01
    dream αστα βράστα! η σελήνη είναι στον τεταρτο οίκο. τώρα διάβασα για τον άρη μου και πικράθηκα, είναι στον ιχθύ και στον έβδομο οίκο! όσο για ανάδρομους 5 το σύνολο! γιατρέ μου δεν αισθάνομαι καλά!
  • KaMiKaZe @ 05.05.2007 19:01
    kalhspera boys and girls
  • LilithOnTop @ 05.05.2007 19:06
    girl says: hello kami-girl
  • KaMiKaZe @ 05.05.2007 19:08
    Hello Lilouko! Ti analyoun ta paidia edw mesa? :-/
  • KaMiKaZe @ 05.05.2007 19:09
    Nai karmara mou phgame kai gyrisame kai eimai mia dead woman typing. Mou vghke h pisth. (hpia kai kati ouzakia sth Nafpakto kai eimai psiolotsiou) AGAPH MOUUUUUUUUUUUU!!!!!!
  • zouzou @ 05.05.2007 19:10
    καλησπέρα kamikaze! astropet με μπέρδεψες λίγο όσον αφορά την παιδική απόρριψη. γιατί ξανά και ξανά; χμ τι άλλους πλανήτες έχω; αφροδίτη στον υδροχόο (στον 6ο οίκο) και ερμή ανάδρομο στον κριο στον 7ο
  • KaMiKaZe @ 05.05.2007 19:11
    Akmh 4ou oikou sto Skorpio ti mas leei karma mou? :| Drama?
  • karlito @ 05.05.2007 19:16
    Kalisperes se olo ton kosmo... Kala diavasa olo to post page by page kai mporo na po oti den katalava kai polla... Mipos ftaiei oti eimai krios me anaprosarmosmeno oroskopo didimo?? Pantos diakrino oti to exete kai to katexete kai profanos exei vgei apo poly meleti tou antikeimenou... Tha sas ekana ena slourp fantastikoi astomeletites na mou peite gia ta epagelmatika meloumena (nai douleva kai simera.... tin gantemia mou mesa) alla den thelo na gino kourastikos.. ama me theoreite case study ta panta dexta...
  • karlito @ 05.05.2007 19:17
    dream doulevei to mail sou?? den pira non -delivery report simeris
  • TARTaruga @ 05.05.2007 19:18
    -- giourisa....
  • TARTaruga @ 05.05.2007 19:19
    tsipouri twra pou to lene, phra ki egw delivery failure apo sena, gia to mail ths paraskevhs ths prohgoumenhs..... den to eixes parei? afou mou eixes pei nomizw oti to eides... :S
  • TARTaruga @ 05.05.2007 19:20
    kaaaaaaaaaaaaaaaaaam
  • karlito @ 05.05.2007 19:21
    entajei dream oti eimai gia to triajoniko gia ta mpaza nai to jero... den xreiazete na me petajeis kai sta skoupidia... LoooL
  • TARTaruga @ 05.05.2007 19:22
    mhn ta vazeis junk wre tsipouri! delete kateftheian!
  • karlito @ 05.05.2007 19:22
    Dream katalava... 40 kataskevastes astrologikon xarton me mena asxolountai.... LooooooooL
  • TARTaruga @ 05.05.2007 19:23
    kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam emfanisou marh na sou pw ena geia, giati den eimai gia na kathomai
  • karlito @ 05.05.2007 19:24
    Giati vre tart.... den exoume stasidia??
  • TARTaruga @ 05.05.2007 19:26
    eseis exete, o k**** mou den exei
  • astropet @ 05.05.2007 19:27
    Dream, λένε στη ψυχολογία ότι το πρόβλημα ποτέ δεν είναι ο γονιός που νομίζεις ότι είναι, αλλά ο άλλος! Φυσικά και υπήρχε χάσμα με τη μητέρα σου (Σελήνη quincunx ακριβείας με Κρόνο). Επειδή όμως στον 4o βάζω τον πατέρα, η Σελήνη στον 4ο δείχνει βαθιά συναισθήματα για τον πατέρα, ότι περιμένεις από αυτόν να ικανοποιήσει τις συναισθηματικές σου ανάγκες και είναι και ο πρώτος άντρας στη ζωή μιας γυναίκας, άσχετα αν τα πηγαίνει καλά μαζί του ή όχι. Όταν λοιπόν ακούω ότι "με τραβάνε οι τοξότες, αλλά δεν με θέλουν ούτε για φίλη", τι να υποθέσω; Για ποιο λόγο κάποιος έλκεται από την απόρριψη; Δεν έχει λογική. Μου λέει αυτό ότι υποσυνείδητα αυτό ακριβώς περιμένει, την απόρριψη. Και γιατί να περιμένει την απόρριψη από τους άντρες; Γιατί έχει συνδέσει τον άντρα με την απόρριψη. Είμαι σίγουρος zouzou, ότι είσαι μια υπέροχη κοπέλα, με πολλές κατακτήσεις, αλλά μήπως αυτούς που σε θέλουν δεν τους βρίσκεις εσύ γοητευτικούς και τρέχεις πίσω από τοξότες;
  • ElefantaS @ 05.05.2007 19:29
    besitos tara!
  • TARTaruga @ 05.05.2007 19:30
    caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar :******************************* ti kaneis carito????
  • karlito @ 05.05.2007 19:32
    Nai kala ... dream... afou jereis oti eimai krios... les na exo xamili aftoektimisi???
  • TARTaruga @ 05.05.2007 19:32
    vlepw den allaxe kai polu h prwinh suntheshs
  • karlito @ 05.05.2007 19:34
    nai tart ... ekana post gia ton metalagmeno mou oroskopo kai "kolisa" kai ego edo mesa...
  • ElefantaS @ 05.05.2007 19:34
    ok eimai tara.ok.
  • LilithOnTop @ 05.05.2007 19:34
    hola car! hello karl !
  • zouzou @ 05.05.2007 19:35
    astropet με βολεύει η άποψη θα την κρατήσω! όσο για τον μπαμπά επικοινωνούμε ενώ τσακονόμαστε! τον μαλώνω με μαλώνει και έτσι είμαστε καλά, μέσω γκρίνιας! όμως ποτέ δε με απορρίπτει. άτιμε τέταρτε οίκε!
  • LilithOnTop @ 05.05.2007 19:36
    tartar mou
  • TARTaruga @ 05.05.2007 19:36
    ki esu metallagmenos???? re ti exoume pathei!!! --- car ) thn prohgoumenh fora kapws hsoun h mou fanhke???
  • ElefantaS @ 05.05.2007 19:36
    hola a todos!
  • TARTaruga @ 05.05.2007 19:36
    lilouko!!!
  • karlito @ 05.05.2007 19:37
    Nai tart mia arxeologiki anaskafi se me palia vivliothiki mou edeije oti den eimai stis 07:00 opos pisteva alla 07:35...
  • ElefantaS @ 05.05.2007 19:37
    kapws eimai. de sou fanike. h sis mou pou einai?
  • LilithOnTop @ 05.05.2007 19:38
    emena ki o 4os einai ...tzoufios alla doxw tw 8ew, o 10os kala kratei ! kai parakaratei!!!
  • LilithOnTop @ 05.05.2007 19:39
    erxetai h kami, den einai o car, erxetai o car, leipei h kami! pardon, allaxodidymies kanete??!?!?!?
  • TARTaruga @ 05.05.2007 19:40
    h sis sou me grafei epideiktika.... nomizw thn phre to mati mou thn wra pou bhka.... kai meta exafanisthke! ama thes pare msn apo sis na ta poume kapoia fash trelodudimi
  • ElefantaS @ 05.05.2007 19:40
    vasika lil eimaste to idio atomo k prospa8oume na sas paraplanisoume!
  • karlito @ 05.05.2007 19:41
    erotisi asxetou... oi oikoi pou lete einai opos vlepoume ton xarti edo mesa kai exei sto kentro to asteri kai gyro gyro noumera??
  • TARTaruga @ 05.05.2007 19:41
    kar ase, giati to xoun hdh pathei polloi edw mesa lately kai etoimazomai ki egw gia to metallagmeno egkefaliko...
  • ElefantaS @ 05.05.2007 19:42
    ok tara
  • TARTaruga @ 05.05.2007 19:43
    hahahahaha nai kar
  • karlito @ 05.05.2007 19:43
    tart ego to egefaliko to exo sto tsepaki... tora pote tha skasei h kefala mou na eisaste makria kalytera...
  • LilithOnTop @ 05.05.2007 19:43
    lllooolll car, xairomai pou an kai -kata dhlwsh sou-den eisai kala, diathreis to humour sou!, eyxomai..perastika , o,ti ki an exeis
  • TARTaruga @ 05.05.2007 19:44
  • TARTaruga @ 05.05.2007 19:45
    den xanoun to humor tous ta metavlhta! statheres axies
  • ElefantaS @ 05.05.2007 19:46
    merci beaucoup lil! ante re alter ego-sis! empaine!
  • karlito @ 05.05.2007 19:47
    diladi opou vlepo paniko kai omixli opos sto 12o : xeiron,afroditi kai ilio ola mazemena na anysixo??? na tous kano ligo xoro giati ola einai mazemena kai fovamai mpas kai xtypiountai metaji tous...
  • TARTaruga @ 05.05.2007 19:47
    ki egw ekei to exw....
  • TARTaruga @ 05.05.2007 19:48
    19:45
  • TARTaruga @ 05.05.2007 19:49
    dream ki esu metavhto den eisai h lathos to matha to mathhma?
  • LilithOnTop @ 05.05.2007 19:49
    mh mou varoute ton wroskopo!, den pame se kanena allo post giati e ...xm...gmsame th syzhthsh? kai na to paizoume diporto! allou ta sovara ki allou na leme tis trellitses ma
  • LilithOnTop @ 05.05.2007 19:50
    ama einai ston 12o genika na anhsyxeis! dreaaam exhga paidi mou to oneiro!
  • TARTaruga @ 05.05.2007 19:50
    den exei anagkh o wroskopos sou lil allou fun park
  • zouzou @ 05.05.2007 19:50
    μεταβλητό κι εγώ δηλώνω παρούσα! τα όπλα δεν έχω αλλά...
  • karlito @ 05.05.2007 19:54
    ere glentia... tora pou mathame gia tous oikous ... arage eimai kai metavlitos??
  • zouzou @ 05.05.2007 19:54
    μόνο το χιούμορ μας έμεινε να κοροιδεύουμε τις αναποδιές που τυχαίνουν
  • zouzou @ 05.05.2007 19:56
    μεταβλητά είναι ιχθύς δίδυμοι παρθένοι και τοξότες νομίζω
  • bluelion @ 05.05.2007 19:57
    tartUFOs eisai akomh edw? eblepa sta astromathhmata pws gnwrizeis pws mporw na brw N k B desmo.se epsaxna
  • karlito @ 05.05.2007 19:57
    pantos opos ton vlepo ston xarti stin apenanti meria kai me perisotero aera exo plouto kai selini sto 5o kai ourano ston 6o .. ekei malista einai evaera evilia...
  • karlito @ 05.05.2007 19:58
    opote zouzou metavlito oroskopo... malista....
  • zouzou @ 05.05.2007 20:00
    Β δεσμός έχω την εντύπωση ότι είναι η γραμμή ανάμεσα στον 1ο και 12ο οίκο δηλαδή η αρχή των οίκων (ωροσκόπος. ή κάνω λάθος. πάντως ο νότιος είναι ακριβώς απέναντι.
  • TARTaruga @ 05.05.2007 20:01
    nai blue mono egw xerw --- to grafei stous planhtes paidi
  • LilithOnTop @ 05.05.2007 20:03
    ax moiraios antras mas hr8e sto stardome@! akou selhnh kai ploutwna mazi! egw eimai pantremenh, pianw toixo gia kalo kai gia kako!
  • TARTaruga @ 05.05.2007 20:03
    eipate tipota endiaferon, molis vghka apo banio kai stegnwnomai
  • TARTaruga @ 05.05.2007 20:04
    pame pali, to pou einai o v.desmos, den thelei kai polu psaximo..... ekei pou leei sto xarth pou einai oi planhtes leei kai gia ton v.d. --- akrivws apenanti einai o notios....
  • zouzou @ 05.05.2007 20:05
    α ναι tartufo σωστα! βλακείες έλεγα γιατί εμενα ωροσκόπος και Β δεσμός ταυτίζονται
  • TARTaruga @ 05.05.2007 20:06
    sunoditsa?! ti kala!
  • LilithOnTop @ 05.05.2007 20:06
    prosexe dreamoula! to exei dhlwsei oti ton travane ta nera kai oi eyais8hsies ! me tryferothta to neo mas melos please!
  • bluelion @ 05.05.2007 20:06
    nai tartufos grafei to desmo stous planhtes alla thumamai sta astromathhmata eksigouses kati me tis moires. ekei kollhsa
  • karlito @ 05.05.2007 20:07
    Symfourites kai Symfouritises sas aspazomai sto metopo kai apoxoro me olous tous oikous mou... Na pernate kala kai na exete ena yperoxo satavodrado... (ego exo diavasma tin gantemia mou mesa)
  • zouzou @ 05.05.2007 20:07
    αχ dream μελετήστε κι εμένα!!! σέλω σέλω κι εγώ να γίνω αντικειμενο μελέτης
  • TARTaruga @ 05.05.2007 20:08
    ti les? elega egw tetoia? masta... oute pou thimamai...
  • LilithOnTop @ 05.05.2007 20:08
    dream, egw xout xout alla na to melethsoume to paidi!
  • ElefantaS @ 05.05.2007 20:09
    h tara einai h megalyteri astrologa edw mesa,min tin akous liontari,to paizei metriofrwn twra..
  • TARTaruga @ 05.05.2007 20:09
    bb kar! ante ki eis anwtera
  • karlito @ 05.05.2007 20:10
    bb ??? ti einai touto??
  • TARTaruga @ 05.05.2007 20:10
    LOOOOOOOOOL car! akoma edw eisai alhtheia? egw etoimazomai parallhla
  • TARTaruga @ 05.05.2007 20:10
    bye bye
  • ElefantaS @ 05.05.2007 20:10
    akoma..akoma..
  • zouzou @ 05.05.2007 20:11
    τι διαβάζεις karlito?
  • karlito @ 05.05.2007 20:12
    pantos min ypologizete na me methisete... o filos mou jose guervo mou exei ftiajei plakete sto mexiko sto ergostasio...
  • LilithOnTop @ 05.05.2007 20:12
    ppu pate oloi oi leyteroi? ka8hste kale! symparasta8eite se mena!
  • bluelion @ 05.05.2007 20:13
    thanxxx paidia. mallon to brhka. mhpws thelei na melethsei kaneis kai to diko mou xarth? e? e? !!!!!!!!
  • karlito @ 05.05.2007 20:13
    zouzou ena katarameno Master Of science sto Information and Technology... Sta geramata apofasisa na paramorfotho... LoooL
  • KaMiKaZe @ 05.05.2007 20:13
    caaaaaaaaaaaaar!!!! taaaaaaaaaaaaaaaaar:*******************
  • LilithOnTop @ 05.05.2007 20:13
    egw sas eipa na pame se allo post gia na leme ta -wraia-palava mas! alla ,na, hr8an kai mas paresyran!
  • ElefantaS @ 05.05.2007 20:14
    kamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • KaMiKaZe @ 05.05.2007 20:15
    ti kaneis bro mouuuuu????????????????????? missed ya!
  • ElefantaS @ 05.05.2007 20:15
    amoivaia ta ais8imata sis!!!!!!!!!! epiviwnw!!!!!
  • LilithOnTop @ 05.05.2007 20:16
    loipon antres karl kai car,kai koritsia! pame se ena allo post? kalr katse , afou s aresei! katse!
  • KaMiKaZe @ 05.05.2007 20:17
    mia ap ta idia bro....epiviwnw ki egw. Vasika skylovariemai shmera. Pou 8eleis na pame Lilouko?
  • astropet @ 05.05.2007 20:18
    Πες τα dream...
  • zouzou @ 05.05.2007 20:18
    κουράγιο karlito. όσο για τα γεράματα ποτέ δεν είναι αργά! dream μη μου στεναχωριέσαι
  • karlito @ 05.05.2007 20:19
    ela vre lilith oloi oi kaloi xorane... giati na allajoume kai xasoume kai tin seira...
  • KaMiKaZe @ 05.05.2007 20:19
    Dreamaki mou thnx gia thn apanthsh peri 4ou oikou kai skorpiou prin :**************************
  • ElefantaS @ 05.05.2007 20:20
    lil,dwse sima k fygame.
  • TARTaruga @ 05.05.2007 20:20
    kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam :**********************
  • bluelion @ 05.05.2007 20:21
    loipon etsi opoios diavaza tous desmous eida pws an oi moires tou b.d. einai (paradeigma) 14 stous didumous tote o n.d. einai stis 14 tou toksoth. kati pou den isxuei sto xarti mou. exw mperdeutei hepl!!
  • TARTaruga @ 05.05.2007 20:21
    kai twra pou rhte to kamaki mou borw na apoxwrhsw hsuxa....
  • TARTaruga @ 05.05.2007 20:22
    mhpws sto xarth sou den fainetai o notios desmos? lew egw twra....
  • LilithOnTop @ 05.05.2007 20:23
    anoixa to post stoys zygous alla den to exei emfanisei akoma! kamiii, carrr, akolou8eiste me adelfoiii tou aeraaa! dream esy kane kalo mou ta astrologika sou ki ela opote mporeseis! o karlito ti 8a kanei> ?? ta koritsia??
  • karlito @ 05.05.2007 20:23
    zouzou ama to kaneis xoris na exeis apetitiki ergasia einai kala... alla ego pizo kai stin douleia san giaourti me tria daxtula petsa...
  • LilithOnTop @ 05.05.2007 20:24
    anoixa ena post "Oloi oi trelloi xwrame", a pate stoys zygous 8a to vreite, den to exei emfanisei akomh
  • karlito @ 05.05.2007 20:24
    Lilith ego leo na apoxoro giati me vlepo na jenixtao pali me ta deadlines mou mesa.... CUUUUUUUU
  • bluelion @ 05.05.2007 20:26
    o desmos pou einai stous planhtes leei pws einai ston didimo me 24k42 kai akribws apenanti einai o toksoths pou grafei 26k 58. mporeis na mou ekseigiseis?
  • LilithOnTop @ 05.05.2007 20:29
    giati kaname wraies syzhthseis prin ki einai krima na tis xalame, mporoume na leme allou tis trellitses mas (ola xreiazontai)
  • astropet @ 05.05.2007 20:30
    Πολύ σωστά, Lilith...
  • KaMiKaZe @ 05.05.2007 20:31
    tara eisai aytou?
  • ElefantaS @ 05.05.2007 20:32
    mallon efyge..
  • LilithOnTop @ 05.05.2007 20:33
    loipon pame dipla ki edw as meinei opoios 8elei na rwthsei kati pio sovara, mh nomizete ki egw diporto 8a to exw didymiaaaa elate
  • KaMiKaZe @ 05.05.2007 20:35
    twra efyge h moulara???groumf....lil pou dipla?
  • KaMiKaZe @ 05.05.2007 20:37
    pali gia liontaria leme? Bro sou eipa???? Exw wroskopo leonta pleon.....
  • ElefantaS @ 05.05.2007 20:39
    pote allakses? ginetai?
  • LilithOnTop @ 05.05.2007 20:39
    oloi enan leonta exete? a m an! savana to kanate, savana!
  • bluelion @ 05.05.2007 20:39
    de mou dinei kaneis shmasia?
  • KaMiKaZe @ 05.05.2007 20:40
    ginetai. H mana mou einai koulh k 8ymotan la8os wra re bro as ta! Paei h par8enila loipon. Pleon lewn kai niaaaaaaaaaaaaar
  • ElefantaS @ 05.05.2007 20:42
    etsi eksigeitai re sisssssss!!!!!!!!!!! kala trelos alanosyndiasmos!
  • KaMiKaZe @ 05.05.2007 20:45
    caracas ayto eipa ki egw! Asixtiria tosa xronia ki eniw8a oti den hmoun o eaytos mou! Einai wraio to combination brooooooooooo!!!!!
  • LilithOnTop @ 05.05.2007 20:45
    bluelion DEN ginetai na mhn isxyei! afou einai diametrika anti8etoi!
  • ElefantaS @ 05.05.2007 20:45
    fora fylaxto,8a se matiasoume!
  • astropet @ 05.05.2007 20:46
    τσιγάρο, φαγητό dream. Είμαι σε μόνιμη μάχη. Επαγγελματικά καμία σχέση. Ένας ταπεινός δημόσιος υπάλληλος. Απογοητεύτηκες; Περιμένω να πάει ο Ήλιος μου στον Ουρανό, μπας κι αλλάξει κάτι...
  • zouzou @ 05.05.2007 20:46
    να πω κι εγώ το δικό μου? ποσειδώνας σε σύνοδο με σελήνη στον τοξότη στον τεταρτο οίκο!
  • LilithOnTop @ 05.05.2007 20:46
    bluelion einai san na leme 1os /7os oikos, einai apenanti! xanakoita mia ton xarth sou pls
  • KaMiKaZe @ 05.05.2007 20:46
    xaxaxax! fylaxta, skorda, panagitses, livania ki ap ola ta kala pleon bro! LOOOL!
  • ElefantaS @ 05.05.2007 20:48
    telika i oikogeneia ayti diaprepei panta k pantou!
  • KaMiKaZe @ 05.05.2007 20:48
    babourooikogeneia ruuuuulez.TELOS.-
  • zouzou @ 05.05.2007 20:53
    αχ dream ένας χαρτης όλο πίκρες είναι ο δικός μου... και από ταξίδια τίποτα... μόνο ίσα μέχρι θεσσαλονίκη αχχχχχ
  • KaMiKaZe @ 05.05.2007 20:53
    nai enw o dikos mou einai kalyteros nomizeis zouzou...skaaaata
  • zouzou @ 05.05.2007 20:56
    αστα καμι γεμάτος ανάδρομους και τετράγωνα!
  • KaMiKaZe @ 05.05.2007 20:57
    emena ouranos-poseidwnas-ploutwnas kai tigka stis anti8eseis. Ti wraiaaaaa
  • bluelion @ 05.05.2007 21:00
    thanxxx lilith
  • zouzou @ 05.05.2007 21:07
    καμι αυτοί είναι οι ανάδρομοί σου?
  • KaMiKaZe @ 05.05.2007 21:07
    nai zouzou
  • zouzou @ 05.05.2007 21:10
    εμένα πάρε να έχεις (εγώ δηλαδή να έχω αχ) ερμής δίας κρόνος ουρανός και πλούτωνας! όχι για να μη με πάς κόντρα (είμαι και ανταγωνιστική βλέπεις) χιχι
  • KaMiKaZe @ 05.05.2007 21:11
    wraia pernas ki esy vlepw....Jet jet! Stroumfakia la la la, stroumfiste la la la.....
  • astropet @ 05.05.2007 22:04
    Όχι, από ελληνικά έχω διαβάσει μόνο της Ντάκου παλιότερα, για αυτό και δεν ξέρω καλά την ελληνική ορολογία. Την Καλογερά τη θυμάμαι από την τηλεόραση, αλλά μου είχε φανεί κομματάκι ... ανισόρροπη, να το πω; Έχω άδικο, ε;
  • marisia @ 05.05.2007 22:22
    metaferthikate kai den eipate koubenta!! kalaaaaaaaaaaaa
  • astropet @ 05.05.2007 22:50
    Ποια, τα Parkers astrology κι αυτά; Είναι καλά; Παίζουν πολύ στο Internet. Μη νομίζεις, δυο χρόνια μόνο ασχολούμαι, δεν έχω διαβάσει και πάρα πολλά. Επειδή κόλλησα με τη Liz Greene και μου ταιριάζει πολύ ο λόγος της και ο τρόπος γραφής της, δεν έχω ασχοληθεί προς το παρόν και με πολλούς άλλους συγγραφείς. Αν πας στο site της σχολής που ίδρυσε η Liz, www.cpalondon.com, τα περισσότερα από εκείνα τα βιβλία (όχι μόνο δικά της) τα έχω διαβάσει. Από τους λοιπούς, πολύ καλός είναι ο Stephen Arroyo, θεωρείται από τους κορυφαίους Αμερικανούς αστρολόγους, ιδιαίτερα το βιβλίο του Karma, Astrology and Transformation θεωρείται κλασικό. Άλλοι: Dane Rudhyar (πατέρας της σύγχρονης δυτικής αστρολογίας - δυσνόητος), Stephen Forrest (πολύ δημοφιλής - συμπαθής), Donna Cunningham (καλή), Linda Goodman (την περιμένω όπου νάναι), Jeff Green (πολύ μεταφυσικός). A, έκανα και τη βλακεία και πήρα την εσωτερική αστρολογία της Bailey (στα ελληνικά) και δεν κατάλαβα τίποτα. Επίσης, επειδή βλέπω ότι σου αρέσουν οι εκλείψεις, πολύ καλή θεωρείται η Bernadette Brady, η οποία λέει ότι, με βάση το γεγονός ότι κάθε έκλειψη ανήκει σε μια συγκεκριμένη σειρά (Saros series)-αν πας στο site της ΝΑΣΑ τις έχει όλες- έχει και διαφορετική σημασία με βάση το ωροσκόπιο της πρώτης έκλειψης της σειράς. Δηλαδή, βλέπεις πότε θα σε "χτυπήσει" η έκλειψη, βρίσκεις σε ποια σειρά ανήκει, φτιάχνεις το ωροσκόπιο της "γέννησης" αυτής της σειράς και κάνεις ερμηνεία. Δοκίμασέ το.
  • astropet @ 05.05.2007 22:51
    Καληνύχτα.
  • astropet @ 05.05.2007 23:23
    Κάθε 18 χρόνια και κάτι συμβαίνει μια έκλειψη που ανήκει σε μια συγκεκριμένη σειρά. Κάθε σειρά διαρκεί περίπου 2500 χρόνια. Κάνεις το ωροσκόπιο της πρώτης έκλειψης της σειράς και βλέπεις περίπου τη σημασία της. Μετά κοιτάς τι χτυπά στο ωροσκόπιό σου σε ανοχή 2ο περίπου, κυρίως με συζυγία και αντίθεση. Και βγάζεις συμπεράσματα. Κάποιες εκλείψεις είναι πάρα πολύ καλές. Ξέρω γω, Ήλιος τρίγωνο με Δία, συζυγία με Αφροδίτη κλπ.
  • astropet @ 05.05.2007 23:42
    Πραγματικά του Ebertin θεωρείται το κορυφαίο βιβλίο του 20ου αιώνα! Καλά που μου το θύμισες, να το παραγγείλω. Ωριαία αστρολογία πήρα ένα βιβλίο, αλλά δεν τρελάθηκα, δεν θέλω προς το παρόν να ασχοληθώ, δεν αισθάνομαι έτοιμος. Αυτό με τις μοίρες της Ντάκου το πήρα κι εγώ, αλλά είναι πολύ φρικιαστικό και πολύ κοντά στην παραδοσιακή αστρολογία, που έχει κάτι το φαταλιστικό. π.χ. 15ο μοίρα Κριού = αργός και βασανιστικός θάνατος (στην τύχη το είπα, έτσι, μην ταραχτεί κανένας Κριός βραδιάτικα). Νομίζω ότι κάθε μοίρα έχει και μια ιστορία από πίσω της, που αν έχεις το κουράγιο πρέπει να την αποκωδικοποιήσεις. Εγώ προς το παρόν και πάλι, δεν το έχω. Κάτσε να μάθουμε καλά τον Άρη πρώτα... Επίσης, για harmonics που ρωτούσες νωρίτερα, δεν έχω ιδέα, ο άνθρωπος που πρέπει να διαβάσεις όμως είναι ο John Addey. Εμένα με ενδιαφέρει και η αστρομετεωρολογία (ναι, με τον καιρό έχω ένα κόλλημα), αλλά δεν κυκλοφορούν πολλά βιβλία επί του θέματος. Από ιατρική αστρολογία, έχεις κάτι;
  • marella @ 07.05.2007 15:40
    astropet βλέπεις φως στην περίππτωσή μου ? 16.08.1977 ώρα 01.00 π.μ. αισθηματικά έχω βαλτώσει
  • astropet @ 07.05.2007 16:45
    marella, marella...τι τραβάς κι εσύ! Δεν σου έφτανε ο Κρόνος πάνω στον Ήλιο σου, είναι συγχρόνως και Κρόνια επιστροφή! Κι έχεις και τον Ποσειδώνα απέναντι! Δεν μου λες, το αισθηματικό σου ζήτημα παίζει στο χώρο εργασίας σου; Κι αν όχι τώρα, έπαιξε ποτέ τίποτα;
  • marella @ 09.05.2007 15:20
    astropet , δεν το πιστεύω η πιο σημαντική σχέση μου είναι απο τον χώρο εργασίας μου ,χωρισαμε πριν ενα χρονο , προσφατα επέστρεψε , λες να οδηγήσει κάπου ή είναι μάταιο ? αυτός (06-07-1975)

έχουν γενέθλια 244 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...