παρακαλώ περιμένετε...

Βοήθεια για κάτι σοβαρό....

  • Shark @ 10.04.2016 17:33
    Μαλλον κατι του χτυπαει τον 3ο οικο αλλα εφοσον δεν εχεις ωρα δεν μπορεις να το πεις με σιγουρια.
  • donantonio @ 10.04.2016 18:20
    Ο Ερμής του, στις 17 του Καρκίνου, τρώει Πλούτωνα σε αντίθεση και μάλιστα ακριβείας αυτές τις μέρες. Οπότε, στο θέμα των μετακινήσεων, καλό θα είναι να προσέχει ΠΑΡΑ πολύ και για αρκετό καιρό ακόμα, μιας και ο Πλούτωνας ετοιμάζεται να γυρίσει ανάδρομος ως τη 14η μοίρα και μετά ξανά μανά ως τη 17 και θα την περάσει κάποια στιγμή και μετά ξανά πάλι ανάδρομος θα περνάει μπρος πίσω τη 17. Μήπως να το σκεφτόταν για κανα 4τροχο όχημα, να μαστε σίγουροι; Ο Πλούτωνας, συμβολίζει και την αλλαγή, αλλά νομίζω ως τώρα θα πρεπει να το χε πάρει το μήνυμα ο θείος σου.
     
    Επίσης, τρώει κι ένα Χείρωνα (τραύμα) πάνω στον ψαρένιο του Δία. Ανεξαρτήτως οίκου, Χείρωνας στους Ιχθύες συμβολίζει και τραύμα στα πόδια - ουκ ολίγοι άνθρωποι τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρούνται με θέματα στα πόδια τους, που πολλές φορές τους προέκυπταν από το πουθενά (χρόνια προβλήματα που ξαφνικά έσκασαν, ατυχήματα κλπ).
     
    Προσοχή, σύνεση και ας κάνει ό,τι χρειάζεται να προστατέψει τον εαυτό του. Υγεία πάνω από όλα.
  • donantonio @ 10.04.2016 18:28
    Η επιρροή του δ.Χείρωνα στο Δία δεν είναι τόσο ισχυρή πια αλλά έχει ακόμα κι ένα Ν. Δεσμό που θα περάσει από πάνω από τον έρμο τον ψαροΔία του και θα του ρουφάει όλο το mojo. Σίγουρα θα βοηθούσε να είχαμε ώρα όπως λέει κι ο Shark αλλά κι έτσι νομίζω έχεις αρκετά στοιχεία Saggi...
  • Saggi212 @ 10.04.2016 19:55
    Κατ'αρχήν ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Η αλήθεια είναι πως δεν μπορώ να μάθω την ώρα γιατί δεν την ξέρει ούτε και εκείνος.Η δουλειά του είναι μεταφορέας και από όσο ξέρω με μηχανάκι γιαυτό οδηγεί και κάθε μέρα,τώρα δεν ξέρω αν μπορεί να ζητήσει να χρησιμοποιεί αυτοκίνητο ,ίσως γίνεται.Απλά εγώ ρώτησα γιατί πραγματικά παραξενεύτηκα με αυτό που γίνεται και είπα μήπως υπάρχει κάποια εξήγηση από αστρολογική πλευρά ....γιατί με τη λογική δεν υπάρχει σίγουρα! Θα του πώ και γω να προσέχει πάντως και θα δούμε!

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...