παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Ωροσκόπος // Κρόνος στο Λέοντα
Καλησπέρα Γιώργο,

από τότε που αναρωτήθηκα τι ωροσκόπο έχω και άρχισα να ψάνχω, άλλες φορές μου βγαίνει ο ωροσκόπος μου Λέων και άλλες φορές Παρθένος. Το Stardome μου τον βγάζει Λέοντα, ενώ σε άλλες μου αναζητήσεις μου βγαίνει Παρθένος και μάλιστα θα έλεγα ότι όσο μεγαλώνω έχω αναπτύξει όλο και περισσότερα χαρακτηριστικά του Παρθένου. (Γεννήθηκα 17/8/75, στην Αθήνα, 06:15πμ).
Επίσης - και αυτό είναι το βασικότερο- θα ήθελα να παρακαλέσω για κάποιες περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα απότελέσματα της εισόδου-παραμονής-εξόδου του Κρόνου στα Λιοντάρια. Τι ακριβώς μας κάνει ο Κρόνος και ξαφνικά παθαίνουμε πανικό και ψάχνουμε λες και πρέπει να βρούμε ξαφνικά το νόημα της ζωής? Γιατί βαριόμαστε τα πάντα? Γιατί μας κυριεύει μια νοσταλγία για τα εφηβικά μας χρόνια ? Και αν τώρα ο Κρόνος μας αστυνομεύει (αφού όλοι τον αποκαλούν "μπάτσο"), όταν φύγει τι ακριβώς θα ανακτίσουμε? Θα γίνουμε όπως πριν την είσοδό του, ή έχει σημασία τι κάνουμε κατά την παραμονή του, που θα κρίνει το αποτέλεσμα?
Πάντως όποια γενικότερα στοιχεία μπορείτε να μου δώσετε σχετικά με το θέμα του Κρόνου στο ζώδιο του Λέοντα 2005-07, θα βοηθούσαν. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...