παρακαλώ περιμένετε...

Ederlezi

  • Stardome* @ 18.09.2013 12:47
     
  • Gemini86 @ 18.09.2013 12:53
    Καλα κανανε οι χρυσαυγιτες.Γουσταρω τρελα-μπορουν να κανουν και νυχτα των μεγαλων μαχαιριων;
    Γιατι αυτο μας αξιζει-οταν δερνανε τον Αδωνι και τους λοιπους (φλωρους) ΛΑΟΣιτες στον Αγιο Παντελεημονα, κανεις δεν μιλησε-ουτε καν ο "πεζοναυτης" Πλευρης δεν αντεδρασε οταν τις μαζεψε.
    Οταν βαρεσανε τους Αιγυπτιους,ελα μωρε,δεν ξερουμε ε πως ειναι χρυσαυγιτες.
    Οταν φαγανε τον Πακιστανο-ελα μωρε,Πακιστανος ειναι,τοσους δικους μας τρωνε αυτοι ειπανε.
    Οταν  δειρανε την Κανελλη,ητανε μια γρια ενοχλητικη υποκριτρια κομμουνιστρια που χτυπησε πρωτη(με το Ριζοσπαστη στο γονατο) .
    Οταν βαρεσαν τους Νεοδημοκρατες σε Γραμμο και Μελιγαλα, ητανε προδοτες πατριδοκαπηλοι δωσιλογοι που εκμεταλλευονταν την πατριωτικη παραταξη
    Οταν δειρανε τους κομμουνιστες στο Κερατσινι, ηταν ΠΑΜΕτες αρχιτραμπουκοι που πρωταγωνιστουσανε σε πορειες.
     
    Απο οσους δειρανε, ΚΑΝΕΙΣ δεν αντεδρασε.ΚΑΝΕΙΣ.
    Ολοι τις φαγανε και φυγανε με την ουρα στα σκελια,σαν την πουτανα του λιμανιου που τρωει το χαστουκι απο τον νταβα της οταν της παιρνει τα λεφτα και την βιαζει κατοπιν.
    Και η πουτανα το δεχεται γιατι κατα βαθος το ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ.
     
    Αλλιως θα ειχε βγαλει ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗ ΣΤΗΛΗ,θα ειχε ορθωσει ΑΝΑΣΤΗΜΑ και θα ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΣ.Και δε θα εκλαιγε σα μυξοπαρθενα γεροντοκορη με περιοδο.
     
    ΥΓ.Προς γνωση και συμμορφωση η διαφορα μεταξυ των δυο νοοτροπιων που οδηγησε:
    A)
    http://en.wikipedia.org/wiki/Adolf_Hitler%27s_rise_to_power
    At the end of 1928, party membership was recorded at 130,000. In March 1929, Erich Ludendorff
    represented the Nazi Party in the Presidential elections. He gained
    280,000 votes (1.1%), and was the only candidate to poll fewer than a
    million votes. The battles on the streets grew increasingly violent.
    After the Rotfront interrupted a speech by Hitler, the SA marched into
    the streets of Nuremberg and killed two bystanders. In a tit-for-tat
    action, the SA stormed a Rotfront meeting on 25 August and days later
    the Berlin headquarters of the Communist Party of Germany (KPD) itself. In September Goebbels led his men into Neukölln, a KPD stronghold, and the two warring parties exchanged pistol and revolver fire.
     
    B) http://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Cable_Street
    The Battle of Cable Street was a major factor leading to the passage of the Public Order Act 1936, which required police consent for political marches and forbade the wearing of political uniforms in public. This is widely considered to be a significant factor in the BUF's political decline prior to the Second World War
     
     
     
  • agkou @ 18.09.2013 12:57
    Gemini86, τί από την λέξη "πάλι" δεν
    κατάλαβες και γράφεις το κατεβατό
    που γράφεις με αυτό τον τόνο κι όλας;
  • manini @ 18.09.2013 13:04
     
  • magia54 @ 18.09.2013 13:23
  • AriesLeo @ 18.09.2013 13:31
    ανάψανε τα αίματα και στο Στάρντομ
  • dubia @ 18.09.2013 13:36
    Γεροντοκόρες που έχουν περίοδο; σαν πουτάνα που τρώει το χαστούκι από το νταβά της; μήπως έχεις πρόβλημα με τις γυναίκες Gemini;  και όσο για αυτούς που αναφέρεις ΟΛΟΙ αντέδρασαν! Αυτοί που δεν αντέδρασαν ξέρεις ποιοι ήταν και θα είναι; αυτοί που ΜΙΣΟΥΝ όλους αυτούς και θέλουν να τους ξεφορτωθούν και αυτοί που έχουν ΟΦΕΛΟΣ από αυτή την κατάσταση.
    Υ.Γ. Ξέχασες να αναφέρεις και την κοπέλα που σκότωσε στο ξύλο ο Χρυσαυγίτης. Αλλά μπορεί να ήταν και πουτάνα και να το απολάμβανε, σωστα; Δεν ήταν άντρας να ορθώσει τη σπονδυλική της στήλη.
     
    Agkou πολύ λάθος η επιλογή της λέξης θαύματος΄. Το τραγούδι ωραίο.
  • Shark @ 18.09.2013 13:41
    Εντάξει μάγκες; Ο πρώτος φονος αριστερου εν ψυχρό σε κοινή θέα έγινε. Ο επομενος ανοιχτός φόνος θα ειναι ενός gay, και μεθεπόμενος μιας οροθετικής γυναίκας. (Δεν μιλάμε για αλλοδαπούς αυτοί δολοφονούνται καθημερινα και δεν μας λένε πολλά , πολλά.)Όταν ήρθαν να πάρουν τους Εβραίους,δεν διαμαρτυρήθηκα, γιατί δεν ήμουν Εβραίος.Όταν ήρθαν για τους κομμουνιστές δεν φώναξα,γιατί δεν ήμουν κομμουνιστής.Όταν κατεδίωξαν τους τσιγγάνους,ούτε τότε φώναξα, γιατί δεν ήμουν τσιγγάνος.Όταν έκλεισαν το στόμα των Ρωμαιοκαθολικών που αντιτάσσονταν στο φασισμό, δεν έκανα τίποτα γιατί δεν ήμουν καθολικός.Μετά ήρθαν να συλλάβουν εμένα,αλλά δεν υπήρχε πια κανείς να αντισταθεί μαζί μου.
    (Πάστορας Martin Niemöller)(κλεμενο απο μελος του stardome με το οποιο αγαπιωμεθα εκατερωθεν)

    @dubia ειρωνικο ηταν το θαυμα που εγραψε το γατι
  • Gemini86 @ 18.09.2013 13:42
    dubia,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ.ΚΑΝΕΙΣ.Απλα σκουξανε λιγο.
    Εξου και το χθεσινο-το ΦΙΔΙ ΤΟ ΠΝΙΓΕΙΣ ΟΤΑΝ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΓΟ.
    Δεν περιμενεις να χαθουν ανθρωποι-και αυτο ακριβως ειναι το προβλημα με το σκηνικο στο Κερατσινι.Πως επρεπε ΕΞ ΑΡΧΗΣ να καταλαβουν ορισμενοι πως υπαρχουν ΟΡΙΑ.Και επειδη ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ,φτσαμε στο χθεσινο.
    Εγω προσωπικα το βρισκω μια πολυ ωραια Κρονια κατασταση-δεν μπηκαν τα ΟΡΙΑ οταν επρεπε,δεν τηρηθηκαν οι νορμες και φυσικα ηρθε η τιμωρια.
    Για την οποια ολη η κοινωνια ριχνει υποκριτικα κροκοδειλια δακρυα οταν αρχιζε η ολη κατασταση σκεφτοντουσαν στην καλυτερη "ε οκ,ας σκοτωθουνε μεταξυ τους"  στη χειροτερη "καλα τους κανουν".
     
    ΥΓ.Εσυ απο ολο το κειμενο καταλαβες πως εχω προβλημα με τις γυναικες;
     
  • dubia @ 18.09.2013 13:45
    @Shark προφανέστατα ήταν ειρωνική η χρήση της λέξης. Ωστόσο σήμερα περισσότερο από ποτέ ήταν λάθος. Ειδικά που δολοφονήθήκε έτσι ένας άνθρωπος και έχει να γίνει της κακομοίρας. Η ειρωνία μπροστά σε μια μεγάλη τραγωδία καλό είναι να μην χρησιμοποείται ελαφρά τη καρδία.
  • Shark @ 18.09.2013 13:53
    Εγω δεν το θεωρω μεγαλη τραγωδια...το θεωρω μια αναμενομενη δολοφονια.Και εχουμε να δουμε και χειροτερα.Τρομοκρατια στα χαμηλα στρωματα του λαου.
  • dubia @ 18.09.2013 13:56
    Gemini και πορείες έγιναν και δηλώσεις έγιναν και μηνύσεις και αγωγές και χαμός στα δίκτυα κοινωνικής αλληλεπίδρασης κτλ. Και πολλοί συμμετείχαμε στις αντιδράσεις και όχι κατ'ανάγκη υπό συγκεκριμένο κομματικό μανδύαΤι ήθελες να γίνει; δλδ να βγούμε να σφάζουμε και εμείς οι απλοί πολίτες δεξιά και αριστερά; Η να κάνουμε εγχείρηση στον εγκέφαλο όλων αυτών που πρεσβεύουν το μίσος;
    Και ναι αυτό κατάλαβα όταν αναφέρεσαι υποτιμητικά στην αδυναμία των θυμάτων που δεν αντέδρασαν και τη συσχετίζεις με γυναικεία στερεότυπα΄. Πως θα σου φαινόταν να αναφέρομαι σε όλους αυτούς που κράζεις ως μικροτσούτσούνους καταπιεσμένους από τη μαμάκα τους αντρούληδες που έχουν πρόβλημα καράφλας και καταβάθος θέλουν να τον πάρουν από τον κώλο σαν καταπιεσμένες αδερφές;
    (stardome,  γκέι και καραφλά μέλη του stardome η Αφροδίτη στο Ζυγό μου προτάσσει να ζητήσω συγγνώμη, συγγνώμη για τη χρήση αυτής της γλώσσας-πραγματικά προσπαθώ να κάνω μια αναλογία εδώ)
  • manini @ 18.09.2013 14:00
    Αυτό που μεταξύ μας δεν μπορούμε να συννενοηθούμε για την αηδία της Χ.Α. πάει πακέτο με το γεγονός ότι όλοι το καταδικάζουμε, αλλά κάποιιιοοιιιιι τον ρίχνουν τον ψόφο τους στο τέλος
    .
     
  • AriesLeo @ 18.09.2013 14:00
    @dubia
    well spoken σκορπίνα, μια χαρά το διατύπωσες ως επιχείρημα
  • Gemini86 @ 18.09.2013 14:05
    Dubia,γινανε 2-3 πορειες και ο πολυς κοσμος δεν συμμετειχε.
    Αντιθετως φωναζε "ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" με δαυλους στις Θερμοπυλες(θα τριζουν τα κοκκαλα του Λεωνιδα πως οι ταγματασφαλιτες-μηδισαντες του 1940 τον καπηλευονται).Τους ψηφισε στις εκλογες. Συμμετειχε στις δρασεις τους.Προπαγανδιζε στο φατσοβιβλιο, στα φορα, στο διαδικτυο.Μιλαγε για "δωρικο" χαιρετισμο.
    ΧΘΕΣ ΜΟΛΙΣ,ΧΘΕΣ ο Μπαμπης ο Παπαδημητριου(φτου παω να πλυνω την οθονη με betadine μετα) μιλαγε στο sky για συμπορευση της "σοβαρης χρυσης αυγης" με την κυβερνηση απεναντι στην ακραια κυβερνηση του commadante Alexis.
    Η Ντορα χαμογελαγε οταν της κανανε εις διπλουν χειροφιλημα μια ο Μιχαλοφυρερ και μια  ο χοντρος του χυτηριου.
    Κανεις δεν αντιδρουσε οταν οι καταπιεσμενοι μικροτσουτσουνοι αποτυχημενοι της ζωης(καραφλοι χοντροι και που το αφεντικο τους δεν τους σεβεται) εφορμουσαν με οπλο τη βια στην πολιτικη ζωη του τοπου(οπως βλεπεις συμφωνω πληρως στη διαπιστωση,για μενα και τα δυο συμβολιζουν παθογενεια).
    Αντιθετως,χαιροντουσαν-ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝΕ,ΡΙΞΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ,ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΨΟΥΜΕ.Γιατι dubia ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΜΑ. Π Λ Ε Μ Π Α. ΟΧΕΤΟΣ.Αυτος ειναι ο μεσος υποστηρικτης.
    Και τετοια ατομα δυστυχως ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ-ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΠΙΣΗ ΟΡΙΩΝ.
    ΤΑ οποια ορια δεν μπηκανε ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ απο οσους βρεθηκανε πριν στο στοχαστρο-ολοι κλαψανε απο λιγο και μεχρις εκει.
     
    Και επειδη ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝΕ ΟΡΙΑ.
    Κρονος λοιπον ασαλιωτος.
  • Shark @ 18.09.2013 14:07
    Εδω εχουμε μια στυγνη δολοφονια με προφαση τα οπαδικα,πιθανον να του την ειχαν φυλαγμενη για τα αριστερα πιστευω του.
    Μεγαλη τραγωδια και στοχευμενη ηταν το καψιμο της Marfin με τους νεκρους της που ειχε σαν στον (πετυχημενο) να διακοπουν ολες οι συγκεντρωσεις των αγανακτισμενων....
  • Shark @ 18.09.2013 14:10
    σαν στοχο* (φτου)
  • dubia @ 18.09.2013 14:17
    Gemini μιλάς για τους πολιτικούς/τους δημοσιογράφους/ και τους Χρυσαυγίτες πάλι.Αυτοί δεν είναι ο μέσος πολίτης ούτε ο μέσος υποστηρικτής . Και ποιος σου πε ότι έγιναν 3 πορείες μόνο; ποιος σου πε ότι δεν υπήρχε ευρύτερη ανθρωπιστική και ακτιβιστική δράση; Το ξέρεις ότι τα στρατόπεδα κράτησης των μεταναστών χωρίς έγγραφα έχουν τρόφιμα χάρη στις δωρεές των κατοίκων των γύρω περιοχών; Το ξέρεις ότι μετά τον πυροβολισμό των εργατών στη Νέα Μανωλάδα οι πωλήσεις της φράουλας έπεσαν κατακόρυφα; Εσυ τι έκανες συγκεκριμένα; πώς διαμαρτυρήθηκες; Τελικά δεν έχω καταλάβει θες να κάτσουμε και να βρίζουμε τους εγκληματιες αυτούς χωρίς να κάνουμε τίποτα;
    Υ.Γ.Αν πιστεύεις στην αναλογία που μόλις έκανα και αποδίδεις τα κακώς κείμενα εκεί και όχι στην απληστία και στο μίσος τότε προφανέστατα υποστηρίζεις στερεότυπα και θέματα με τις γυναίκες  έχεις και απ'ότι φαίνεται και με τους χοντρούς...και το χειρότερο όλων είναι ότι ό μεγαλύτερος υποστηρικτής αυτών των στεροτύπων είναι αυτός που αποκαλείς ΟΧΕΤΟ.
  • alfita @ 18.09.2013 14:19
    προφανως και του την ειχαν φυλαγμενη..προφανως και ηταν δολοφονια οπως λεει ο  SHARK..τον χτυπησαν στην καρδια αλλα ο στοχος ειναι στο μυαλο..ολοι εσεις  που γραψατε εδω συμφωνειτε στην ουσια μεταξυ σας..μας νιαζει η ουσια ρε ..αυτην κρατειστε..
     
    http://youtu.be/F_TzFK17hb0
  • dubia @ 18.09.2013 14:24
    Shark συμφωνώ για τους δράστες της Marfin. Και εκείνη τη μέρα τα ΜΑΤ πλακώναν στο ξύλο οικογενειάρχες με παιδιά, συνταξιούχους κτλ ενώ αφήναν τους γνωστούς-αγνώστους να αλωνίζουν. Όπως η Δίας (σύμφωνα με πολλές μαρτυρίες) κάθησε και ξυνόταν μπροστά σε ένα έγκλημα στο Κερατσίνι. Οσο για τα οπαδικά στο Κερατσίνι μια είναη ομάδα Ολυμπιακός. Δύσκολο να πλακωνόντουσαν με αφορμή τα οπαδικά. Και το να οργανώνεις έτσι μια εκτέλεση και να πετάς την κομματική ταυτότητα μετά δείχνει καθαρά πολιτικά κίνητρα Σε κάθε περίπτωση να σαπίσει στη φυλακή και αυτός και όλοι οι λοιποί τραμπούκοι που λακίξαν.
     
  • AriesLeo @ 18.09.2013 14:35
    "Κρόνος ασάλιωτος" λέει... καλά.
  • Gemini86 @ 18.09.2013 14:57
    Dubia, προσεξε: Δεν εχει σημασια τι λεει ο ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΣ μας.Δεν εχει σημασια τι λεει ο περιγυρος μας.ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.
    Ξερεις τι λενε; Τριτο μεγαλυτερο κομμα στον ελληνικο πολιτικο χωρο, 1η επιλογη στους νεους, 2η επιλογη στις ηλικιες μεχρι 40.Αυτο λενε.
    Οπως ειπε και η manini "ολοι καταδικαζουν αλλα τελικα ψηφιζονται".
    Ε οχι.Εμενα αυτο ειναι το προβλημα μου-αυτο και η συμπεριφορα των υπολοιπων προς αυτος.
    Ο εκαστοτε Παναγιωταρος ή εκαστοτε Παναγιωταρος, ο οποιος νιωθει κομπλεξικος για αυτο που ειναι,για καθε του προσωπικο μειονεκτημα,θα βγαλει χολη προς τον καθε αδυνατο.Παντα θα υπαρχουν καποιοι με απληστια,με δολο,με μισος.
    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ; ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ; ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙΣΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΠΩΣ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ;  ΠΩΣ ΤΟΝ ΠΙΕΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ;
    Και εκει ερχεται το ολο ζητημα-πως τον αντιμετωπιζουν οι αλλοι; Τον παραμεριζουν;
     
    Η μια μεγαλη μεριδα του κοσμου τον στηριζει και οι υπολοιποι τον αφηνουν να κανει το σοου του διχως επιπτωσεις; Διχως ποινες; Διχως ορια;
    Επομενως αυτο που σου λεω ειναι πως το προβλημα μου δεν ειναι πως θελω να τους βλεπουμε διχως να κανουμε τιποτα-το προβλημα μου ειναι ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΑΜΕ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΚΛΗΡΑ ΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ και ΕΠΕΚΤΑΘΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. 100% Κρονια φαση.
     
    Ολη η κοινωνια εβλεπε τι ειναι εξ αρχης αλλα δεν μιλαγε γιατι κατα βαθος μεγαλο μερος της επικρατουσε τη βια.Ε οριστε,ηρθε η βια.

     
  • AriesLeo @ 18.09.2013 15:21
    Ρε συ δίδυμε γιατί όμως κάθε φορά να πρέπει να λέμε τα ίδια κ τα ίδια και να αποδίδουμε τις ευθύνες και να αναλύουμε ποιος έκανε - τι έκανε - πώς το έκανε;

    Δεν παίρνω συνήθως κραυγαλέες θέσεις σε τέτοια πολιτικά θέματα γιατί είναι ΑΛΛΙΩΣ από μέσα κ ΑΛΛΙΩΣ από έξω. Έχουν γίνει και διαδηλώσεις και πορείες κ πολλά άλλα που δεν έχουμε δει εμείς. Κ αυτή τη στιγμή δεν αναφέρομαι γενικότερα στους Έλληνες αλλά κυρίως σε εμάς που ζούμε στο εξωτερικό και μακριά από την ελληνική πραγματικότητα.

    Και το συμπέρασμα τώρα δηλαδή ποιο είναι; Όπως στρώνουν θα κοιμούνται; Κ ότι η βία είναι φυσιο-λογικό επόμενο των πράξεων του ελληνικού λαού; Χαίρω πολύ… και λόγια του αέρα... δεν υφίσταται καν λόγος να μετατραπεί το ποστ/αφιέρωμα της κοπέλας σε τέτοιων διαστάσεων πολιτικό ντοκουμέντο.
  • Gemini86 @ 18.09.2013 15:33
    Ρε συ Ariesleo, δεν αρκουν πια τα ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΟΥ.
    Εχουμε νεκρο.+-
     
    Απο την ολη κουβεντα πρεπει να βγει ενα συμπερασμα,να δουμε τι φταιει,ποιος φταιει,τι εγινε λαθος,που καναμε μαλακια.Και να τη διορθωσουμε.Γιατι αν δεν γινει αυτο,θα ξαναεπαναληφθει το φαινομενο.
     
    Γιατι θα ξαναπαμε σε εκλογες,θα παρουν αλλο ενα 22% και θα λεμε "μα καλα δεν βλεπουν τι γινεται;".Και επειδη θα ξαναπαρουν 22%,θα αποθρασυνθουν.
     
    Δεν μου αρκει πια να λυπαμαι-θελω να παρθουν μετρα απο την κοινωνια ωστε να ΜΗΝ ξαναδω τετοιες καταστασεις.
    Δεν θελω να συλλαμβανεται ο δολοφονος,θελω να υπαρχουν προληπτικα μετρα ωστε ΝΑ ΜΗΝ υπαρχει ο δολοφονος.
    Και για να γινει αυτο πρεπει να ασκηθει κριτικη και αυτοκριτικη και να κανουμε διορθωσεις.Απλα.
  • Shark @ 18.09.2013 15:53
    Gem ξεκολλα με τον Κρονο....Αυτα που συμβαινουν ειναι απονερα απο τα τετραγωνα Ουρανου Πλουτωνα.
    Ο Κρονος ειναι θανατος μια εξω (σε συλλογικο πλαισιο) στην περιπτωση μας....Εδω παιζουν στοιχεια απο τα τετραγωνα που σου ανεφερα.
  • iridaKapa @ 18.09.2013 16:00
    @Gemini86

    Συγνώμη που ρωτάω, αλλά δεν καταλαβαίνω! 

    Πού διαφέρεις εσύ που καταγγέλεις-καταδικάζεις τα  ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΟΥ που δεν αρκούν;

    Τί καινούριο προτείνεις, εκτός απ' το να λες τί θα' θελες να γίνει;

    "Δεν θελω να συλλαμβανεται ο δολοφονος,θελω να υπαρχουν προληπτικα μετρα ωστε ΝΑ ΜΗΝ υπαρχει ο δολοφονος", πώς θα γίνει αυτό; Το μόνο που σκέφτομαι ειναι το "Minority Report".

    Όσο για το ποιος φταίει; Έχω σαν αρχή μου να φταίω έστω και λίγο σε όλα τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω μου και εγώ. Γιατί μόνο τότε μπορώ και να τα αλλάξω. Στην αντίθετη περίπτωση νιώθω εγκλωβισμένη.

    Αυτά!
  • AriesLeo @ 18.09.2013 16:12
    Λοιπόν, δε μιλάω πολιτικά, επαναλαμβάνω. Γιατί; Γιατί ξέρω ότι δεν υπάρχει κάποιο αντίκρυσμα, άσε που ο κόσμος γνωρίζει καλύτερα από μένα. Δε θα μιλήσω ούτε αστρολογικά γιατί πάλι δε γνωρίζω στα σίγουρα. Κ είμαι άτομο που αν δεν ξέρει, προτιμά να μασάει - κάτι το οποίο πρέπει να μάθουν να κάνουν κ άλλοι. Στεναχωρέθηκα κ εγώ για τον αδικοχαμένο νεκρό και ως εκεί, όσον αφορά το ποστ...

    Το δικό μου point όμως είναι:Καταλαβαίνω τι λες ότι θέλεις, αλλά αυτά που θες είναι πολλά -ή μάλλον, για να τα διεκδικείς στο στάρντομ, δεν τα θέλεις αρκετά..;
     
    Γιατί είσαι εκεί που είσαι, δε συμμετέχεις σε καμιά διαδήλωση ενεργά, δεν κάνεις τέτοιες ομιλίες παρά μόνο ιντερνετικά και στην τελική, αν έρθουν όλα πάνω-κάτω στην Ελλάδα σήμερα, δε θα είσαι εκεί και δε θα το νιώσεις στο πετσί σου... κ αν το νιώσεις δε θα κουνηθείς από τη θέση σου παρά μόνο για να γράψεις άλλο ένα από αυτά τα κείμενά σου. Κ εγώ έχω τα αισθήματα οργής όταν βλέπω αδικίες -δεν μπορείς να φανταστείς-, αλλά δε θα βγω να κράζω συνεχώς γιατί στην πράξη δεν κάνω τίποτα, κ έτσι αισθάνομαι ανειλικρινής με τον εαυτό μου.
     
    Εδώ θα βρεις αρκετούς άλλους αγανακτισμένους ανθρώπους, ψαγμένους, διαβασμένους και έμπειρους... αυτό είναι το κοινό σου εδώ και γνωρίζει ήδη το πρόβλημα στη χώρα καλύτερα από σένα - α, και φυσικά κ από μένα - επειδή το βιώνει καθημερινά. Το κράξιμο εδώ δε θα έχει κανένα αποτέλεσμα. Υπάρχει κάτι που θα αλλάξει αν εσύ εκφράσεις ή δεν εκφράσεις έτι μία φορά τις απόψεις σου περί πολιτικής εδώ; Αν έχει τόση δύναμη ο λόγος σου προτείνω να τον απευθύνεις έξω μπας και ανατρέψεις τα κατεστημένα.
     
    ΥΓ: Θυμήθηκα που μας μάθαιναν κάποτε για τους Φαναριώτες στο μάθημα της ιστορίας... σκέψου λίγο -πριν μου ανεβάσεις κανένα απόσπασμα περί φαναριωτών από το wiki... μη χάσουμε το φόκους γιατί δεν είναι αυτό το θέμα, απλά ένα παράδειγμα. ; )
     
    Στην τελική μπορεί να έχεις και δίκιο, ε; Απλά δε βρίσκω λόγο να διεκδικείς το "συμπέρασμα" ή τη δικαιοσύνη σε αυτό εδώ το χώρο, μέρα παρά μέρα. Περισσότερο μοιάζει με την ανάγκη για προσωπική προβολή των απόψεων/γνώσεών σου, καθώς και της ρητορικής σου δεινότητας- αν θες την άποψή μου, και οι πολιτικοί ένα τέτοιο σύνδρομο έχουν. Συν όλες τις αλλοπρόσαλλες βλακείες για περιόδους, νταβατζήδες κτλ που μπορεί να χωρέσει κανείς σε μια συζήτηση περί πολιτικής και κοινωνίας. Κ έτσι να μετατρέπεται το κάθε σεμνό ποστ σε πολιτικό μονόλογο... απευθυνόμενο σε ποιον; Επιτέλους. Το πολύ το κυρ ελέησον το βαριέται κ ο παπάς.
     
    [Για αστρολογική αναφορά, αυτή ήταν μια καθόλου πολιτική, εντελώς ιδεολογική σκοπιά των πραγμάτων, from my Mars in Aquarius -trine Moon- with love.] . . .
  • Gemini86 @ 18.09.2013 17:22
    Οκ,AriesLeo,θα σε βοηθησω:
    Πως ξερεις πως εγω σε σχεση με το εσωτερικο δεν εκανα πολιτικες ομιλιες;
    Δεν εστειλα επιστολες; Δεν ζητησα απο φορεις πχ κομματα να λαβουν δραση; 
    Που ξερεις αν δεν εκραξα επανειλλημενα φιλους που ψηφισανε ΧΑ;
    Και που ξερεις αν η απαντηση που πηρα ητανε  απο ολους "ελα μωρε" ή πενιχρες ηλιθιες δικαιολογιες του τυπου "σιγα μωρε,δεν ειναι τερατα" ή "μας πολεμα το κατεστημενο";
     
    Και τωρα φυσικα τα απονερα που βλεπω ηταν η συμπεριφορα του "ελα μωρε".Για αυτο τσαντιζομαι,για αυτο γκρινιαζω,για αυτο επιμενω στο συμπερασμα-γιατι καποιοι πιεζανε εν ετει 2011(ΠΡΙΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ) πως το θεμα της ΧΑ ειχε παρει διαστασεις και αγνοηθηκανε.
     
    Shark,το ΦΟΝΙΚΟ ηταν μεν  αποτοκο του τετραγωνου Πλουτωνας Ουρανος αλλα ολοκληρη η κατασταση φωναζει Κρονο απο μακρια: Τοσο για τους νεοναζιστες με τον Κρονο πανω τους οσο και για την κοινωνια.
     
    IridaKappa,για αρχη, ενα γερο ξεχεσιμο σε οσους ξεραμε και ψηφισανε ΧΑ θα ηταν μια καλη αρχη.Ειτε προκειται για θειους γειτονες συγγενεις και φιλους.
    Επισης  μια πιεση προς τους πολιτικους φορεις να παρουν σοβαροτερα μετρα (πχ νομοθεσια) εναντιον της δε θα με χαλαγε.
  • iridaKapa @ 18.09.2013 17:38
    @Gemini86

    Δεν απάντησες στις ερωτήσεις μου!

    Όσο για τα υπόλοιπα, το γερό ξεχέσιμο σε όσους ξέραμε και ψηφίσανε ΧΑ, αυτά χωρίς να θέλω να σε θίξω είναι τα αυτονόητα.

    Και για το"μια πιεση προς τους πολιτικους φορεις να παρουν σοβαροτερα μετρα (πχ νομοθεσια) εναντιον της δε θα με χαλαγε". Ο τρόπος που το διατυπώνεις είναι λες και το όλο θέμα είναι τί θα σε χάλαγε! Και για κάνε ένα explain τί είδους πίεση σε ποιους πολιτικούς φορείς, πραγματικά ρωτάω γιατί δεν καταλαβαίνω!
  • Gemini86 @ 18.09.2013 17:54
    Οκ,απαντω στο ερωτημα τι καινουργιο προτεινω-απαντηση: Τιποτα.Δεν θελω να προτεινω κατι καινουργιο-θελω να ειχε εφαρμοστει εξ αρχης αυτο που παει να (ισως) εφαρμοστει τωρα-η απομονωση της νεοναζιστικης ομαδας.Απο το μαναβη που δεν θα αφηνει μελη της ΧΑ να ψωνιζουν πια("δεν εξυπηρετουμε εγκληματιες") μεχρι την πρωην φανατισμενη ΠΑΣΟΚα γνωστη που της λες καταμουτρα "ντρεπομαι για λογαριασμο σου,οταν αποφασισεις να γινεις ανθρωπος,ελα να μου απευθυνεις ξανα το λογο".
    Και οχι τα "αδελφα κομματα" του νομαρχη Ζορο,η ανοχη στην ψηφο τους,τα κλεισιματα ματιου.Μερικες φορες δεν χρειαζεται να προτεινεις κατι νεο-αρκει να ζητησεις ωστοσο να εφαρμοστουν οσα ηδη βρισκονται στη θεωρια.
     
    Οσον αφορα την πολιτικη πιεση,θα κανω ενα προχειρο brainstorming:
    Θα ζητησει κανεις απο τον βουλευτη που ξερει να ψηφιστει αυστηροτερη νομοθεσια; Θα μαζεψει κανεις υπογραφες να τις στειλει στον προεδρο της Βουλης για αυτο το ζητημα;
    Θα ζητησει καποιος με επιστολες στον δημοτικο συνδυασμο που ψηφιζει αν κατεβει στις εκλογες να μην υπαρχει συνεργασια με την παραταξη της ΧΑ; Η να μην υπαρξουν συμβουλοι που σχετιστηκαν με αυτην;
     
    Μια συγκροτημενη κοινωνια δεν αντιδρα μονο σπασμωδικα με διαδηλωσεις-αντιδρα ΚΑΙ συλλογικα με οργανωμενη δραση.
  • Infernal @ 18.09.2013 18:01
    Δεν σκοπευα να γραψω αλλα τεσπα. 
    Sorry για την εκφραση μ αλλα για μενα ολοι ειναι τα ιδια ΣΚΑΤΑ !Δεν μπορω να το περιγραψω με πιο ομορφο τροπο .
     
     
    "Ομόφωνα καταδίκασε η Βουλή τη δολοφονία του Π.Φύσσα" 
     
    Ουτε που με νοιαζει τι εκανε πριν λιγες ωρες , ο οικος ανοχης που θελει να ονομαζεται βουλη των Ελληνων .Χαθηκε ενας ανθρωπος και αυτο με νοιαζει .
     
    Οπως εχουν χαθει αλλοι τοσοι τα τελευταια χρονια .Δεν με νοιαζει αν η δολοφονια προεχεται απο την Χρυση Αυγη την Ανταρσυα Ν.Δ  και παει λεγοντας.Και συγνωμη κιολας αλλα μολις συμβαινει κατι απο την Χρυση Αυγη πρωτο θεμα ειναι ....Ενω τα υπολοιπα τοσα χρονια τα εκαναν γαργαρα!
     
    Επι της ουσιας τοσα χρονια ολοι αυτοι που ηταν στην κυβερνηση μας εσπρωχναν στον γκρεμο αργα και σταθερα .
     
    Και στην τελικη δεν γνωριζουμε που ζουμε?Τωρα ευαισθητοποιηθηκαμε?Η καποιοι θελουν να κρυβονται πισω απο το δαχτυλο τους και να ονειρευονται οτι ζουμε σε εναν κοσμο ομορφα πλασμενο?Δολοφονιες πραγματοποιουνται σε αρκετα μεγαλο βαθμο πια ασχετα αν δεν παιρνουν την καταλληλη δημοσιοτητα !!!
    Οσοι μιλανε για αλλαγες που θα πρεπει να πραγματοποιηθουν και αμεσα κιολας .Να ξεκουνηθουν απο τους καναπεδες τους και τα pc τους και να κανουν "κατι".Αλλιως για μενα ολα αυτα ειναι λογια του αερα ετσι απλα .
     
    Εχω πραγματικα σιχαθει να βλεπω τον καθε ενα να λεει ΠΡΕΠΕΙ να γινουν αλλαγες. ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΕΠΕΙ !Και οταν τον ρωταω τι κανεις εσυ για αυτο ρε φιλε να με αντικρυζει αποσβολωμενος .Επαναστατες της μοστρας ετσι τους ονομαζω εγω ...
     
    ΥΓ:Ωραιο κομματι Agkou
     
  • iridaKapa @ 18.09.2013 18:22
    @Gemini86

    Αν δεν έχεις να προτείνεις κάτι, τότε απλώς γκρινιάζεις!

    Μπορεί εμείς να μη συμφωνούμε με τη ΧΑ αλλά δυστυχώς υπάρχουν αρκετοί που συμφωνούν, δε θα εξηγήσουμε εδώ τώρα τις αρχές της δημοκρατίας και το γεγονός ότι αυτοί μπορούν να την ψηφίζουν.

    Όσο για την απομόνωση της ΧΑ, δε θέλω να γίνω ίδια με αυτούς που καταδικάζω, ούτε να τους κάνω τους "κατατρεγμένους μάρτυρες της βουλής".  Το πρόβλημα είναι ότι είναι στη Βουλή και οι λόγοι που είναι εκεί.

    Επίσης το πρόβλημα νομίζω είμαστε εμείς, εσύ που φωνάζεις, λες τι θα' θελες να γίνει, αλλά δε προτείνεις λύσεις, ο άλλος που νομίζει για άλλη μια φορά ότι κάποιος ουρανοκατέβατος θα 'ρθει και θα τον σώσει, ο άλλος που μισεί γιατί είναι οργισμένος και είναι και εύκολο, και εγώ που μπορεί να μη καταγγέλω και να κάνω την έξυπνη (χα χα χα) σαν και 'σενα αλλά κάθομαι και το σκέφτομαι (όχι μόνο αυτό με τη ΧΑ την όλη κατάσταση).

    Ουφ! Πολλές βλακείες είπα πάλι!

     

    Σου αφιερώνω:

    Αν η καρδιά σου είναι ένα ηφαίστειο, πώς περιμένεις να ανθίσουν εκεί λουλούδια;

    Khalil Gibran

     

    Το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό.Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό.

    Martin Luther King

     

    Είναι λίγο μελό, αλλά ήλιο στον Καρκίνο έχω, μη τρελαθούμε κιόλας!

    Χα χα χα χα χα χα!
  • Hypatia @ 18.09.2013 18:23
    Τελικά θαρρώ πως συμφωνούμε διαφωνώντας ... Ολοι συμφωνούμε ότι αυτό που έγινε  ήταν τραγικό, ξεκάθαρα πολιτική δολοφονία  και οτι πρέπει να περάσουμε στα έργα και να μην μένουμε στις φραστικές καταδίκες και τα ευχολόγια. 
    Πέρα απο τους ατυχείς στερεοτυπικους χαρακτηρισμούς του Gem συμφωνώ με όλα όσα λέει και το θεωρώ και χρήσιμο να γίνονται τέτοιου είδους συζητήσεις και σε τέτοια ταπεινά και σεμνά φόρα...πολιτικά όντα είμαστε όλοι κι ας κοιτάμε τα άστρα που και που!!!
  • AriesLeo @ 18.09.2013 18:38
    Νομίζω και πάλι στα λόγια μου έρχεσαι Gemini:
     
    Όλα ωραία και καλά, αυτές οι κουβέντες όμως δεν είναι για εδώ μέσα, είναι για εκεί έξω... κ αν είναι για εδώ μέσα, τότε προφανώς είναι άσχετες με αυτό το ποστ (στο σημείο που το έφτασες τουλάχιστον). Αν έχεις τόση επιρροή έξω μπράβο σου -κ η αλήθεια είναι ότι περίμενα τέτοιου είδους απάντηση σχετική με τους αγώνες που μπορεί να έχεις δώσει.... Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι εδώ, σε αυτή την κατά τ'άλλα αστρολογική κοινότητα, αυτά είναι άσχετα, κ ας περνάνε...δεν έχω τίποτα ενάντια στην πολιτική συζήτηση αρκεί να γίνεται ως συζήτηση και με αξιοπρέπεια.
     
    Όσον αφορά το κράξιμο σχετικά με πράγματα που "έπρεπε τότε να γίνουν αλλά δε γίνανε και καταλήξαμε ΕΤΣΙ", κ οι πολιτικοί αυτό δεν κάνουν; Βγαίνει ο πασόκος στην tv σε κόντρα με το νεοδημοκράτη και μαλώνουν για το ποιος διαχειρίστηκε τι και τι έγινε λάθος και ΑΧΧΧΧ πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα αν δεν είχαν γίνει αυτά... ξέρεις κάτι;; Ίσως τελικά αυτό να με εκνευρίζει! Το ότι μας λες μια, δυο φορές "έχουμε ένα νεκρό!!"...και, τι; Τι;; Το θέμα δεν είναι η ΧΑ. Κάποτε είχαμε τους ναζί, μετά τη Χούντα κ τώρα αυτούς. Νεκροί θα υπάρχουν συνέχεια, ακόμα και χωρίς αυτούς γιατί πάντα και παντού θα υπάρχουν βλακες (Άσχετο: προχθές βράδυ δολοφόνησαν εν ψυχρώ στο δρόμο ένα παιδί που βγήκε να αγοράσει το καινούριο GTA).
     
    Το θέμα είναι η προσωπική αντιμετωπιση του καθενός. Θες να βγαίνεις να κράζεις νομίζοντας ότι αφυπνίζεις κάποιον; Be my guest, αν η κρίση σου λέει ότι μπορείς να το κάνεις εδώ μέσα.
     
    Φυσικά δεν περιμένω να αγνοήσουμε τι συμβαίνει έξω και πίστεψέ με, δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις απόψεις σου ούτε σε κοντράρω σκόπιμα. Ένα πράγμα θα σχολιάσω: Είμαι μέλος του σάιτ εδώ και χρόνια και εως τώρα δεν έχω δει άτομο να μπαίνει στο σάιτ και να τα κάνει τόοοσο πουτ@ν@ σε ποστ  -είτε αυτό αφορά την πολιτική είτε πρόκειται για ερωτικές απογοητεύσεις κτλ. Περνούσα πολύ χρόνο εδώ για λόγους ψυχαγωγίας κ εσωτερικής αναζήτησης και πλέον αισθάνομαι σα να ανοίγω την τηλεόραση στα ελληνικά νέα και να έρχομαι γι άλλη μια φορά αντιμέτωπη με τα λόγια που μου έχουν πει όλοι οι άλλοι. Κ φυσικά, τίποτα ορίτζιναλ. Άσε που, το συμπέρασμα που τόσο πολύ θες να βγει επειδή "έχουμε ένα νεκρό", δε θα αλλάξει τίποτα, ειδικά αν βγει στα πλαίσια του φόρουμ εδώ. Αυτό το τελευταίο αν θες παρτο ως δική μου απογοήτευση και γκρίνια.
  • Shark @ 18.09.2013 19:28
    Δύο τετράγωνα από το σημείο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, έφτασε ο
    Πάνος Καμμένος με το αυτοκίνητό του με τους δυο άνδρες της προσωπικής
    του φρουράς.
    Μόλις τον αντιλήφθηκαν οι διαδηλωτές, άρχισαν να του φωνάζουν “φασίστες,
    κουφάλες πολιτικοί, πουλημένα τομάρια, μαλ...ες” και μέρος του πλήθους
    κινήθηκε προς την πλευρά του. Κάποιοι εξ αυτών του έριξαν κλωτσιές και
    μπουνιές στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να του άνοίξουν τη μύτη.
    Έπεσαν να τον προστατέψουν οι άνδρες της προσωπικής του φρουράς, αλλά
    δέχτηκαν χτυπήματα διαδηλωτών. Εκείνη την ώρα, εμφανίστηκε άλλο ένα
    μέλος της προσωπικής του φρουράς με μηχανή, με την οποία φυγαδεύτηκε ο
    πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων. 

    Οι άλλοι άνδρες της προσωπικής του φρουράς έφυγαν με το αυτοκίνητο, στο
    οποίο νωρίτερα οι διαδηλωτές πετούσαν αντικείμενα με αποτέλεσμα να του
    σπάσουν το τζάμι. 
     
    Εκει ειναι Πειραιας...
    Εκει θα σε μαμανε και εσυ θα προσκυνας...
     
    http://www.youtube.com/watch?v=WJ3B47P8Wgg
  • agkou @ 18.09.2013 20:41
    εντάξει....σοβαρά τώρα, τί είναι όλο αυτό; 
    ο εχθρός της Ελλάδας είναι ο κακός εαυτός μας 
    και τίποτα παραπάνω. αν ο μέσος Έλληνας δεν 
    κοίταζε τον εαυτό του μόνο, θα ήταν διαφορετικά 
    τα πράγματα. αν υπήρχαν έντιμοι πολιτικοί, δε θα 
    έμπαιναν συμφέροντα ξένων εδώ και πείτε μου πού 
    οδηγεί η κατάσταση γενικά,αν όχι σε εμφύλιο. ξεκίνησε 
    σιγά σιγά με τους υπάλληλους του ιδιωτικού τομέα
    εναντίων των δημοσίων και απλά με τον καιρό προστέ-
    θηκαν και άλλα μέτωπα.
     
    παρ' όλα αυτά, Gem ποιος ακριβώς είναι ο λόγος που
    γκαρίζεις; αν θες να προκαλέσεις εντυπώσεις μπορείς
    να το κάνεις φορώντας speedo στην παραλία......εκτός
    αν αυτό το κάνεις ήδη και δε σου φτάνει δηλαδή. και
    μια τελευταία απορία: αν η νύχτα των μεγάλων μαχαιριών 
    ξεκινήσει έξω από το σπίτι σου, τί θα κάνεις ακριβώς;
  • Gemini86 @ 18.09.2013 23:07
    @AriesLeo: Ευχαριστω θερμα για το κομπλιμεντο,δεν ξερεις τι σημαινει για ενα Διδυμι να του λες πως εχει το ρεκορ στο να προκαλει το χαος
    Οσο για τη διεκδικηση:
    α)Τι σε κανει πς δεν συμμετεχω σε διαδηλωσεις; Πως δεν εχω κανει πολιτικες κουβεντες; Πως δεν εχω απειλησει κολλητους 2α ξαδερφια του Κασιδιαρη που η μανα τους ειναι στο γραφειο της Βουλης στη ΧΑ(true story!!!) πως αν ψηφισουν ΧΑ μην μου ξαναμιλησουν; Πως δεν εχω μαζεψει υπογραφες;
    β)Και κατα δευτερον,γιατι υποτιμας την αξια της πολιτικης κουβεντας μεσω διαδικτου ή στο stardome; Δλδ το stardome υπαρχει μονο για να κανουμε ωριαιες για χαμενες αγαπες; Εδω ανοιχθηκε ενα νημα,να μην εμβαθυνουμε;
    Να βαλουμε 5 αστερια και ενα RIP; ΑΥτο;
    Το πολιτικο post AriesLeo αναφερεται σε ολους.Ειναι περιοδος για την κοινωνια να ασκησει την ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ της.
    Δηλαδη ας το δουμε λιγο:

    ΕΠΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ Η ΧΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΖΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ,ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΞΥΛΟ ΜΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ,ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ,ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΚΟΚ.
    Και ξαφνικα η κοινωνια παθαινει σοκ επειδη σκοτωσανε ενα ατομο!!!
    Συγγνωμη αλλα αυτο ειναι γελοιο-η κοινωνια ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ,ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ,δεν μπηκανε ορια στην ολη κατασταση και ηρθε το αποτοκο με τον πλεον τραγικο αλλα δικαιοτατο τροπο.
    Δλδ οταν εχει προβει σε ενα καρο πλημελληματα και κακουργηματα ο χωρος αυτος, ειναι εκπληξη που σκοτωσανε καποιον;
    Και αληθεια,για να μην ξανασυμβει τι πρεπει να κανουμε;
    Να γραψουμε ενα RIP στο stardome; Η να προσπαθησουμε να βγαλουμε ακρη παντου,ειτε στο skype ειτε στο FB ειτε στους καφεδες με φιλους ειτε οπου μπορουμε;
     
    @IridaKappa:
    Ιριδα δεν καταλαβες-δεν θεωρω πως αξιζει να φερεις κατι νεο γιατι απλουστατα ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕΣ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΜΕΤΡΑ.Για την ακριβεια δεν εφαρμοσε η κοινωνια κανενα μετρο αυτοπροστασιας της απο την συμμορια.Και τωρα κλαιει και διαμαρτυρεται.
    Αντι να κλαιει,ας παρει μετρα.Αυτο φωναζω-πως εδω και εναν χρονο βλεπουμε τα σημαδια να ερχονται,σαν να βλεπεις ενα ατυχημα σε αργη κινηση,κανεις δεν παιρνει μετρα και ξαφνικα οταν γινει το αναμενομενο,ο κοσμος παθαινει σοκ!
    Επομενως δεν προτεινω νεες λυσεις-προτεινω για αρχη να εφαρμοστουν οι παλιες λυσεις που απλα ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΑΝ!!!
    Οσο για το αλλον που μισει,πραγματικα δεν με ενδιαφερει.Δεν με νοιαζει ο καθενας τι σταυρο κουβαλαει απο ενα σημειο και μετα,εχει ευθυνες.Δεν ειναι δικαιολογια να χανουμε τον ελεγχο η σημερινη κατασταση.Γιατι παντα θα υπαρχουν σταυροι να κουβαλησεις,το ζητημα ειναι πως τους αντιμετωπιζεις.
    Και μην εχεις αμφιβολια πως η ΧΑ στις επομενες εκλογες παλι ενα 6% δαπεδο θα το τσιμπησει.Μετα απο οοοολα αυτα τα σκηνικα.Και επειδη δεν θα εχουν δικαιολογιες "δεν ηξερα,δεν ρωταγα" και τις λοιπες πιπες που λενε,θελω να παρθουν ΜΕΤΡΑ ωστε να μην εξαρτωμαι απο τον καθε εγκεφαλικα παραλυτο που ψηφισε ΧΑ.Μετρα που θα με προστατευουν απο τη δραση του.
     
    Αλλα αντιθετως η κοινωνια επι εναν χρονο τωρα αντι να κανει το παραπανω ειτε κοιμαται ειτε δεχεται τους τραμπουκισμους ψελλιζοντας κατι διαμαρτυριες,διχως δυναμικες απαντησεις.Ετσι η κατασταση εκτροχιαστηκε (προφανως!!!) και ειχαμε το σημερινο.
    @agkou:
    Αν αρχιζε η νυχτα των μεγαλων μαχαιριων εξω απο το σπιτι μου,θα επαιρνα την αστυνομια,απαιτωντας να κανει τη δουλεια τηςΑν δεν ερχοταν,πολυ πιθανον να εβγαινα εξω αποφασισμενος να τη σταματησω οπως μπορεσω(με το οποιο κοστος).
    Για να μην ΕΡΘΕΙ ΟΜΩΣ η νυχτα των μεγαλων μαχαιριων,πρεπει η κοινωνια να σταματησει να δεχεται τους τραμπουκισμους ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΤΡΑ.
    Αλλιως η νυχτα θα ερθει και τοτε θα ειναι πλεον αργα.
     
     
     
  • libra24 @ 18.09.2013 23:33
    1 προβατάκι
     
    2 προβατάκια
     
    3 προβατάκια
     
    άρχισα και νυστάζω....
     
    (τα credits για την έκφραση πάνε στον infernal )
  • Infernal @ 19.09.2013 00:07
    Και συνεχιζω libra...
     
    4 προβατακια
     
    5 προβατακια
     
    6 προβατακια ......................................................!ζζζζζζζ..............!
  • AriesLeo @ 19.09.2013 00:38
    Φίλτατε δίδυμε - που να σε δω να τα βάζεις με μια ομάδα χρυσαυγίτες και τι στον κόσμο, εγώ λέω να ποντάρεις στην αστυνομία -, 
    Απαντώ με τη σειρά: Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω αν σε όλα τα διδύμια αρέσει να προκαλούν... τέτοιο "χάος" - θα έλεγα πλέον ότι η περίπτωσή σου είναι μοναδική, ίσως και ανίατη... και συνεχίζω:
     
    Βρε χριστιανέ μου, πόσο εκτός θέματος θα βγεις για να μας πεις ότι απείλησες τα 2α ξαδέρφια του Κασιδιάρη;; Τι σχέση έχει το συγκεκριμένο μου λες;; Μήπως να σου κάνουμε και μια προσωπογραφία - πόστερ σαν αυτό του Τσε Γκεβάρα;  
     
    Επίσης, όχι δεν υποτιμώ καθόλου την κουβέντα στο Στάρντομ. Εσύ την υποτιμάς και την υποβαθμίζεις ταυτόχρονα, όπως και τη νοημοσύνη όλων εδώ, με απαντήσεις τύπου "βάψτα ξανθά και βάλε ψηλοτάκουνα", κατά καιρούς... ένας κ από τους λόγους που οι ίδιοι κ οι ίδιοι μπαίνουμε εδώ μέσα, μη μπορώντας να κάνουμε κανένα πια να νιώσει ευπρόσδεκτος!
     
    Τέλος πάντων, τρεις φορές προσπάθησα να κάνω ένα point αλλά δεν μπορώ να επαναλαμβάνομαι - βλέπεις οι επαναλήψεις είναι κουραστικές και για μένα και για τους άλλους......
     
    Θα σας αφήσω τώρα γιατί κατανοώ ότι είμεθα εργαζόμενοι άνθρωποι... 
    εσύ δε, θες χρόνο για δουλειά, για διαδηλώσεις και πολιτικές ομιλίες - και κάπως καταφέρνεις και να είσαι συνεχώς online γράφοντας κατεβατά δοκίμια όλη μέρα.... οι δε σπουδές και δουλειές φουλ-τάιμ απορώ πώς χώρεσαν στο πρόγραμμα... ένα μπράβο θα σου πω γιατί φέρνεις τη διδυμίλα στο απόγειό της - προφανώς μπορείς να δια-χωριστείς, να είσαι σε δυο-τρία μέρη ταυτόχρονα, πιθανόν και να διακτινίζεσαι.
     
    ΥΓ: For all I know τα 2α ξαδέρφια του Κασιδιάρη μπορεί να είναι πιο νορμάλ άνθρωποι...
     
    ΥΓ2: Να υπογραμμίσω επίσης ότι άτομα που επιτελούν πολιτικό αγώνα είναι αυθεντικά παθιασμένοι κ αφιερωμένοι στο έργο τους και δεν έχουν χρόνο για τσατ και μλκίες εδώ...επίσης θέλουν να είναι στην πατρίδα για να προσφέρουν έμπρακτη βοήθεια - το τι τελικά καταφέρνουν είναι άσχετο.
     
    ΥΓ3: Στη δική μου φαντασίωση είμαι στο Μαϊάμι για διακοπές. Εκεί παίζει ένα αίσθημα, ένα gunfight και μια καταδίωξη σε αυτοκινητόδρομο... Τρώω κ εγώ Ποσειδώνα βλέπεις.
     
    7 προβατάκια και καήκαμεεεε...... χαχαχα

έχουν γενέθλια 250 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...