παρακαλώ περιμένετε...

Λέαινα έπεσε πάνω σε Ζυγό.

  • mr_Mister @ 12.09.2013 03:34
    Ζυγός = η πλήρης αβεβαιότητα (για να μην πω ανικανότητα) στο να πάρει αποφάσεις. Σελήνη - Άρης στον Τοξότη = χαρακτήρας που τρέμει τις δεσμεύσεις μόλις πατήσουν στο κεφαλόσκαλο (για να μην πω μόλις τις ακούσει να έρχονται από τη γωνία).
     
    Αν θέλεις να τον εχεις πρέπει να νοιώσει πως του αφήνεις την εξώπορτα τελείως ανοιχτή, όμως δίόλου απίθανο κάποια στιγμή έτσι απλά να φύγει γιατί - έτσι. Η Αφρό σου όμως θα αντέξεις να μην τον "πνιξει"? 
     
     
  • HELENAKI @ 12.09.2013 10:34
    ΧΑΧΑ μια απο τα ιδια κοπελια !!!.... Εδω και 2 χρονια στο σε αγαπω/ σε μισω και ερχομαι φευγω Δεν νομιζω οτι ειμαι ικανη να σου δωσω συμβουλευες γαι την κατακτηση του αλλα επειδη τυχαινει να περικυκλωνομαι απο ζυγους ενα θα σου πω Ο ζυγος οταν παιζει ...ειναι γιατι δεν γουσταρει πολυ Οταν γουσταρει πολύ απλα τα δινει ολα Αρα εκει αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι θα σε κρατησει πορτα αλλα ποτε δεν θα σου δωσει αυτο που ζητας Εμεις ειμαστε σταθεροι ανθρωποι ,ξερουμε τι θελουμε και το δηλώνουμε Εκεινοι διπλωματες Δεν χαλανε την καρδια κανενος ...αποτελεσμα Αν δεν μπορεις να εισαι χαλαρη - μου μαλλον δεν μπορεις ...θα σε τρελλανει και ευτυχια δεν θα βρεις
  • Roxanaki @ 12.09.2013 16:08
    Μα που πήγα και εγώ και την πάτησα... καλά το σκέφτηκα εξ'αρχής ότι ήθελα να κάνουμε απλά παρέα. πως τα κατάφερε και με τούμπαρε; γενικά έχει κάνει και μεγάλες σχέσεις στην ζωή του απλά δεν βάζει τελείες συναισθηματικά από ότι βλέπω.. δεν ξέρει τι του γίνεται ώρες ώρες..
     
    mr_Mister: Η αφρο μου ως τώρα δεν έχει πνίξει κάποιον. Για κάποιον ηλίθιο λόγο πάντα δίνω παραπάνω ελευθερία από ότι πρέπει στους εκάστοτε συντρόφους μου και στο τέλος το πληρώνω.. 
    δηλαδή δεν υπάρχει σωτηρία;;;;; να τα γυρίσω τα κουμπάκια και να ξεχάσω το οτιδήποτε περαιτέρω;;;
    Το θέμα είναι ότι όταν βλέπω ότι υπάρχει κάτι με έναν άνθρωπο, μου την σπάει να μην μου δίνεται η ευκαιρία να το δοκιμάσω
    Μετά από μεγάλη σχέση με δίδυμο, περιστασιακή σχέση με Λέων, έπρεπε να πέσω πάνω σε Ζυγό... δηλαδή έλεος... 
     
    HELENAKI - σε νιώθω, και εγώ ξεκάθαρα αυτό είπα. Ότί εγώ ξέρω τι μου γίνεται και τι θέλω ενώ εκείνος όχι και ότι ίσως έχει δικιο στο να είμαστε μόνο φίλοι... χαλαρή είμαι όταν είμαστε μαζί μετά όμως τρώγομαι με τα ρούχα μου... ίσως είναι και νωρίς εκόμα και δεν έχω χωνέψει την χυλόπιτα...
    Ότι άλλες συμβουλές έχετε ευπρόσδεκτες...
    Δεν βλέπω να βλέπω φως, δυο χρόνια τώρα ότι να ναι είναι όλα... Σαν λιοντάρι βέβαια επιμένω μέχρι αηδίας και κρατάω όσο γίνεται την αισιοδοξία μου και το δυναμισμό μου!
     
  • mr_Mister @ 12.09.2013 16:29
    Ροξ - μόνο σε ψάρι μην πέσεις. Η απόλυτη καταστροφή, ειδικά για αυτό. Κανόνας. Μου φαίνεται περίεργο όμως λιοντάρι και καρκινοαφρό να μην είσαι φανερά κτητική του τύπου εγώ (πρόσεξε - ΕΓΩ) είμαι τα πάντα για σένα και παραέξω δεν θα βρεις τίποτα καλύτερο. Μερικές φορές μπορεί να θέλουμε να κρύβουμε πράγματα οι άλλοι όμως τα καταλαβαίνουν. Δεν σε ξέρω όμως κιόλας.
     
    Το Ελενάκι έχει απόλυτο δίκιο για τους Ζυγούς. Δεν παίρνουν αποφάσεις εκτός και είναι σίγουροι σε ποσοστό που φλερτάρει επικίνδυνα με το 100%. Παράπλευρη απώλεια, για να φύγουν από κάπου πρέπει να αγγίζουν το ίδιο ποσοστό κοινώς γίνονται φορτώστρες. Όταν όμως και πάλι σιγουρευτούν δεν ξαναγυρίζουν. Γι αυτό όπως είχα διαβάσει σε μία έρευνα οι Ζυγοί είναι ψηλά στα ποσοστά απιστίας.
  • Roxanaki @ 12.09.2013 17:41
    ¨Εχεις δίκιο σε αυτό με το ΕΓΩ, το έχω όντως απλά εννοώ ότι δεν τους περιορίζω και δεν κάνω εύκολα σκηνές ζηλοτυπίας... Τους αφήνω να κάνουν τα γούστα τους και μόνο μεταξύ σοβαρού και αστείου αναφέρω κάτι... αλλά γενικά εκνευρίζομαι όταν με αγνοούν ή δεν με υπολογίζουν...
    Μακριά από ψάρια ε? οι καλύτεροι μου φίλοι είναι ψάρια, πέρα από φιλία δεν είχα τίποτε ποτέ με ψάρι.. αλλά θα το έχω υπ' όψιν μου...
    Δηλαδή καταλήγουμε στο ότι καλό είναι να μείνω μακριά και από το οτιδήποτε ερωτικό με ζυγούς;;; αν και πιστεύω ότι αν κάποια στιγμή αποφασίσει, μαλλον θα είναι πολύ αργά για να βρει ανταπόκριση, με τους ρυθμούς που κινούνται οι ζυγοί..
  • Roxanaki @ 12.09.2013 17:54
    Άντρας ζυγός να μας πει και αυτός την γνώμη του;;;;; μάλλον δεν ασχολούνται και πολύ με τα άστρα και τα ζώδια...ε;
  • CapAqi @ 13.09.2013 01:20
    Άντρας Ζυγός... Για το όποιο θέμα σου ψήνει το ψάρι (όχι τον Ιχθύ!) στα χείλη! Εδώ γνωστό μου εδώ και 15 χρόνια κοντεύω να τον παρακαλέσω για ένα καφέ Επειδή επηρεάζεται από πολλούς, κέρδισε την εύνοια εκείνων πρώτα! Β-) Θα σε συμπαθήσουν και θα γυρίσουν να του πουν: "Μα καλά, πόσο στουρναροκουκουνάρι είσαι; (μ*λ*κα θα τον πουν =Ρ) Τί περιμένεις;" Και θα 'ρθει να σε ζητήσει. Υπομονή κανά 2 χρόνια όμως. 
     
    Υ.Γ.: Η εγγύηση δεν καλύπτει τίποτα.
  • Roxanaki @ 13.09.2013 01:35
    ¨Έτυχε να γνωρίσω άτομα από τον περίγυρω του και από όσο μπορώ να πω με συμπαθήσαν αρκετά... μου στέλνουν χαιρετίσματα συνέχεια... αλλά τι να λέει και αυτό... σιγά μην περιμένω και καμιά δεκαετία... καλό το ψήσιμο, το παιχνίδι και το φλέρτ αλλά εώς ενός σημείου.. θέλω πιο δραστικές κινήσεις... χαχαχαα!
  • Roxanaki @ 13.09.2013 01:38
    CapAqi
     
    Y.Γ. εντάξει πεθαίνω με το "στουρναροκουκουνάρι" χαχαχαχαχαχα!

έχουν γενέθλια 233 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πανάρετος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...