παρακαλώ περιμένετε...

~ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ ΕΦΗΒΗ ~

  • AriesLeo @ 21.07.2013 02:52
    Θα βοηθούσε να έδινες ημερομηνία κ ώρα γέννησης - το συγκεκριμένο σάιτ φαίνεται να σε βγάζει Παρθένο...!
     
    Τώρα το τι θα χρειαστείς εκτός των 4-5 χρόνων σε σχολή για να είσαι οικονομικά καλά στην Ελλάδα... άστο καλύτερα!
    Εγώ, όχι μόνο από αυτά που βλέπω, αλλά εκ πείρας θα σου πω να ΜΗΝ πας κ επιλέξεις κάτι που δε σε συγκινεί στο ελάχιστο... κ αν το μόνο που σε συγκινεί τυχαίνει να είναι η Τέχνη, τότε ο δρόμος δε θα είναι εύκολος ό,τι κ αν διαλέξεις να κάνεις -όσο να'ναι είναι δύσκολο κυρίως για τον καλλιτέχνη να στερείται αυτό που αγαπάει... Γλυκό το χρήμα αλλά...!
  • sgouromallousa @ 21.07.2013 12:02
    Χτες ειχα μια παρόμοια συζητηση με ενα πολυ καλο μου φίλο, αρκετα μεγαλύτερο με αξιοπροσεκτη ματια στα γεγονότα. Η μόνη λύση είναι να φύγεις στο εξωτερικό καλή μου. Κοιταξε για υποτροφίες που δίνουν στην Ελλάδα αλλα και στο εξωτερικό.
     
    Επίσης σχετικό επάγγελμα με την καλλιτεχνία ήταν ανέκαθεν η αρχιτεκτονική αλλα δυστυχως με μηδενική απορροφηση πλεον στην Ελλαδα. Στα λεω αυτα γιατι εχω 4 φιλες αρχιτεκτονες.Και όλες το σκεφτονται για εξωτερικό οπου υπάρχουν δυνατοτητες απορροφησης στο επαγγελμα αυτο. Η μία δε ειναι ηδη Γαλλια.
    Αλλο επαγγελμα σχετικό με την καλλιτεχνια ειναι η κατασκευή χειροποίητων ειδών. Απο κατασκευή κοσμήματος,μέχρι πατρόν-κοπτική-ραπτομηχανή. Υπάρχει πολύ μεγάλη στροφή πλεον στα χειροποίητα είδη και υπαρχει μια σχετική απορρόφηση(αν σε ενδιαφέρει το θεμα με τα χειροποιητα , μπορώ να σε βοηθησω με λεπτομερειες σε π.μ).
     Αποψή μου ειναι παντως να ασχοληθείς πραγματικά με αυτό που σου αρέσει και να το κυνηγήσεις εδω και αν δεν κατσει, τότε στο έξωτερικο.
     
    Ελπίζω να σε βοήθησα καπως. Καλη συνεχεια.
  • Llione23 @ 21.07.2013 14:11
    Ευχαριστώ πολύ για όλα!!!...Ελπίζω να κάνω μια σωστή επιλογή!

έχουν γενέθλια 225 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...