παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
PLUTO OPPOSITE VENUS BY TRANSIT The Fine Line Between Pleasure & Pain- Venus Opposite Pluto

louboutin-pigalle111.jpg

Η λεπτή γραμμή μεταξύ ευχαρίστησης και πόνου -Αφροδίτη αντίθεση Πλούτωνας

 

Πριν από λίγους μήνες, δημοσίευσα ένα κομμάτι για την σύνοδο Αφροδίτης / Πλούτωνα (Μήπως κουνήθηκε η Γη για εσάς;) Σήμερα έχουμε το αντίθετο άκρο του φάσματος-Αφροδίτη αντίθεση Πλούτωνας. Δεδομένου ότι για την ώρα είμαι στη μέση μιας αλλαγής στη δουλειά και στο δικό μου μικρό κομμάτι προσωπικής κόλασης, σκέφτηκα ότι πρέπει να κάνουμε όλοι ένα μικρό ταξίδι στον Κάτω Κόσμο και να εξερευνήσουμε αυτή την όψη στο γενέθλιο χάρτη.

Με την αντίθεση, ισχύουν όλα τα δυσκολότερα σημεία μιας όψης Αφροδίτης-Πλούτωνα. Αυτά είναι η εμμονή, η κτητικότητα, το πάθος και η μακιαβελική χειραγώγηση στα καλύτερά της.

Εάν έχετε την Αφροδίτη αντίθεση, τετράγωνο ή ακόμα και χιαστί (150 μοίρες) με τον Πλούτωνα θα ξέρετε για όλα αυτά. Ομοίως, εάν έχετε την Αφροδίτη στο Σκορπιό ή, σε μικρότερο βαθμό, τον Πλούτωνα στον 7ο οίκο ή την Αφροδίτη στον 8ο. Για την ιστορία, έχω τον Πλούτωνα στον 7ο και Αφροδίτη –Πλούτωνα  σε ακριβή όψη χιαστί. Το παραδέχομαι-έχω θέματα ελέγχου και δυσκολία στην αποδέσμευση ή να εγκαταλείψω κάτι και έχω μια παράξενη έλξη για τα παιχνίδια εξουσίας ... Η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας παίζουν σίγουρα ρόλο στις σχέσεις μου.

Οι όψεις Αφροδίτης / Πλούτωνα έχουν πάθος και είναι έντονες. Μπορούν να είναι χειριστικές, κτητικές, εμμονικές και βασανιστικές λόγω ζήλειας. Μπορούν να χειριστούν το σύντροφό τους χρησιμοποιώντας την αγάπη και το σεξ. Μπορούν να μεταμορφώσουν και μπορούν να είναι πράγματι σκοτεινές. Επίσης, είναι βάναυσα ειλικρινείς.

Με τις πιο δύσκολες όψεις, μπορεί επίσης να υπάρχει μια δυσκολία στον έλεγχο των επιθυμιών. Θέλετε κάτι ή κάποιον τόσο άσχημα, τόσο έντονα, τόσο πολύ και τόσο απόλυτα ότι κάθε ορθολογική σκέψη μπορεί πάει περίπατο. Δεν έχει σημασία αν αυτός που θέλετε είναι ελεύθερος να έρθει σε σας ή αν ανήκει σε κάποιον άλλο ... δεν μπορείτε να σταματήσετε να το λαχταράτε. Μπορείτε να χειριστείτε και να παίξετε παιχνίδια μέχρι να πάρετε αυτό που θέλετε - αλλά το έχετε πραγματικά; Η αγάπη και η δύναμη συγχέονται σε τέτοιο βαθμό που ο μεγαλύτερος φόβος σας είναι να αφήσετε ελεύθερο τον εαυτό σας να γίνει ισότιμος με το άλλο - μόνο η αυτοπεποίθηση θα σας επιτρέψει να εμπιστευτείτε πλήρως ο ένας τον άλλο.

Όταν είστε σε μια σχέση, οι προσδοκίες σας μπορεί να είναι εξωφρενικά υψηλές-ιδιαίτερα σε ότι αφορά την ειλικρίνεια, την αφοσίωση και την πίστη τους ... η δική σας μπορεί να είναι λίγο πιο αμφισβητήσιμη. Αρκετά συχνά, η σκοτεινή πλευρά σας εμφανίζεται κάποια στιγμή στην σχέση (αν και η σχέση δεν είναι συχνά μια λέξη που σχετίζεται με την όψη Αφροδίτη / Πλούτωνας). Να είστε προσεκτικοί να μην αφήσετε τα παιχνίδια εξουσίας να καταστρέψουν  ό,τι εξακολουθεί να είναι πραγματικά καλό- τα μίζερα πράγματα που βλέπετε και να επιμένετε να προσκολλάστε είναι πιο πιθανό να προέρχονται από μέσα σας και όχι από τον άλλο.

Και πότε τελειώνει; Ανεξάρτητα από το αν ήταν ανεκπλήρωτος πόθος, μια νύχτα παράνομου πάθους ή μια μακροπρόθεσμη σχέση, το να την τερματίσετε δεν είναι εύκολο για εσάς-ακόμα και όταν νιώθετε πόνο. Σε ορισμένες περιπτώσεις, είναι ο πόνος που σας υπενθυμίζει ότι αισθάνεστε, και ο πόνος για τον οποίο επιστρέφετε  ξανά και ξανά.

Έχω Αφροδίτη στον Κριό χιαστί με Πλούτωνα στον 7ο οίκο μου και μπορώ να προσκολλούμαι και να κρέμομαι από την φαντασία για αρκετό  καιρό μετά από την ημερομηνία λήξης και ξαφνικά να ξυπνήσω ένα πρωί και να έχει  σβήσει. Εάν, ωστόσο, η Αφροδίτη σας είναι σε ένα σταθερό ζώδιο (και ιδιαίτερα Σκορπιός ή Ταύρος) μπορεί συνεχώς να κολλάτε σε κάτι που δεν είναι αληθινό πλέον ή να αναζητάτε ένα τέλος που απλά δεν έρχεται.

Μισείς με όσο πάθος όσο αγαπάς- οι φαντασιώσεις εκδίκησης της όψης Αφροδίτη / Πλούτωνα είναι τόσο πολύχρωμες, όπως μπορεί να είναι και οι σεξουαλικές φαντασιώσεις. Υπάρχει πράγματι μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στην ευχαρίστηση και τον πόνο. Στην πραγματικότητα, η ανάγκη για ένταση μπορεί να σας ωθήσει σε σχέσεις που ξέρετε πως δεν είναι καλές για σας. Ο πειρασμός μπορεί να είναι η αναζήτηση του πάθους με ένα μυστικό ή απαγορευμένο τρόπο, - ίσως με κάποιον που είναι έξω από τα όρια ή άλλως μη διαθέσιμο.

Το ανάποδο όλης αυτής της έντασης και του πάθος είναι το δυναμικό για δημιουργικότητα και μετασχηματιστικές εμπειρίες που προέρχονται από τις  προκλήσεις των Αφροδίτη / Πλούτωνα. Γνωρίζετε τόσο καλά πως είναι ο πόνος, και εκτιμάτε την πραγματική αγάπη και την ευχαρίστηση όλο και περισσότερο. Όταν είστε σε θέση να δώσετε ολοκληρωτικά τον εαυτό σας τότε είναι που μπορεί να ξεκινήσει η θεραπεία.

Όταν ο Πλούτωνας ανταμώνει με την Αφροδίτη (οι διελεύσεις της Αφροδίτης είναι συνήθως πιο γρήγορες και ως εκ τούτου είναι απίθανο να έχουν μακροπρόθεσμες επιπτώσεις) λόγω διέλευσης, ακόμα κι αν δεν είστε πλουτώνιος λόγω γενέθλιου χάρτη, θα γίνεται καθ’όλη τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας να  λαχταρά έναν παντρεμένο άντρα, να μπλεχτείτε σε κάτι με παιχνίδια εξουσίας ή να παραδοθείτε σε κάτι κρυφό. Μπορείτε επίσης να βρίσκετε ακόμη πιο δύσκολο το να ελέγξετε σκέψεις σας, με επιθυμίες για ένα πρόσωπο, σχέση ή οτιδήποτε άλλο περνά από το μυαλό σας. Αν έχετε ήδη όψη Πλούτωνα / Αφροδίτης, η επίδραση αυτής της διέλευσης θα τα μεγεθύνει όλα αυτά.

Για παράδειγμα, πριν από μερικά χρόνια, ο Πλούτωνας (στον Τοξότη) ήταν σε τρίγωνο με τη γενέθλια Αφροδίτη μου. Η γενέθλια όψη Αφροδίτης / Πλούτωνας ενεργοποιήθηκε, και το τρίγωνο από διέλευση έκανε αυτό που ήδη συνέβαινε, να συμβεί πιο εύκολα (και με το "εύκολο" δεν εννοούμε χωρίς "πόνο") ... όλα τα εμπόδια απομακρύνθηκαν.

Μην κοιτάζετε μόνο το δικό σας χάρτη εδώ. Σκεφτείτε για όλα αυτά που είστε στις σχέσεις σας. Μια όψη Αφροδίτης / Πλούτωνα μπορεί να συμβεί μέσω συναστρίας. Αυτό μπορεί να συμβεί εάν σχετίζεστε με κάποιον που έχει την υπογραφή Αφροδίτης / Πλούτωνα. Μπορεί να υπάρχει κάποιος στη ζωή σας που σας αναγκάζει να δείτε κάτι για τον εαυτό σας που θα θέλατε να κρατήσετε κρυφό. Μπορεί να υπάρχει κάποιος στη ζωή σας που σας μεταμορφώνει, σας φέρνει στη ζωή. Θα μπορούσε να είναι κάποιος που σας βοηθά να καταστρέψετε κάτι το οποίο δεν είναι πλέον καλό. Μπορεί να υπάρχει κάποιος που του επιτρέπετε να σας ελέγχει, ή να σας χειραγωγεί ή να σας κατέχει. Αν κοιτάξετε τους χάρτες των ανθρώπων αυτών, είναι πιθανό ότι θα βρείτε ένα  Σκορπιό ή μια όψη Αφροδίτης / Πλούτωνα εκεί ... ή ακόμα και μια όψη με τον 8ο οίκο μέσω συναστρίας. Για σκεφτείτε το λίγο.

Οι αντιθέσεις Αφροδίτης / Πλούτωνα στην συναστρία (πχ η Αφροδίτη σας είναι σε αντίθεση με τον Πλούτωνά του ή το αντίστροφο ... ) η έλξη μπορεί να αλλάζει από την αγάπη σε μίσος και ξανά από την αρχή πάρα πολύ γρήγορα . Η σχέση θα είναι σίγουρα ασταθής, ενδεχομένως ανεκπλήρωτη, αλλά, αν γίνει σεξουαλική, αναμφισβήτητα θα είναι εθιστικά  έντονη. Αυτό είναι το είδος του πάθους που ποτέ δεν θα ξεχαστεί, η σχέση με την οποία θα συγκρίνονται όλοι οι άλλοι.

Σε κάθε σχέση Αφροδίτης / Πλούτωνα, οι βαθύτεροι φόβοι, ανασφάλειες και φαντασιώσεις του κάθε συντρόφου ανασύρονται με κλοτσιές και ουρλιάζοντας έξω από το ντουλάπι. Σε υγιείς σχέσεις, αυτό σημαίνει αλλαγή  του τρόπου ζωής σας. Όταν τα κίνητρα του ενός ή του άλλου δεν είναι και τόσο "καθαρά", το πάθος μπορεί πολύ γρήγορα να μετατραπεί σε πόνο και διαμάχες για την εξουσία ... και το πρόσωπο του Πλούτωνα κρατά συνήθως την εξουσία, με το πρόσωπο της Αφροδίτης να είναι "ο υποταχτικός" σύντροφος. Αυτό από μόνο του μπορεί να προκαλέσει απογοήτευση, ζήλια και χειρισμούς – το να μένουν μαζί αποτελεί μια πρόκληση όσο και το να χωρίσουν.

Έτσι, όταν η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας συνδέονται με αντίθεση, είναι πολύ πιθανό πως η σχέση μιας βραδιάς (η αντίθεση συχνά συνεπάγεται σμίξιμο και χωρισμό) ή μια απίστευτα σύντομη σχέση σας άλλαξε με κάποιο τρόπο. Το σεξ μπορεί να είναι απίστευτα καλό ή απίστευτα κακό-δεν έχει σημασία. Αυτό που είναι σημαντικό είναι η μεταμορφωτική εμπειρία-αυτό που μάθατε από αυτό και πώς σας έχει αλλάξει ... διότι θα σας έχει, .. αλλάξει, αυτό είναι!

 

http://jotracey.com.au/?p=3189

 

 http://youtu.be/6FJ7F6trvBc

 

 


Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...