παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Mars in Gemini--Silver-Tongued or the Gift of Gab?

330px-WLANL_-_Artshooter_-_Zeus,_Hera_en_Amor_observeren_de_geboorte_van_Helena_en_de_Dioskuren.jpg

 

 Για αυτό το άρθρο, έπρεπε να έχω διάθεση αφού ο Άρης μου είναι στους Διδύμους και στον 5ο οίκο μου. Εφόσον ο  Άρης αντιπροσωπεύει το παιδί, όπως επίσης και τους άνδρες, τους πολεμιστές, τον πόλεμο, τα όπλα, την επιθετικότητα, τον ανταγωνισμό, την ενέργεια, τα αθλήματα, και τη δράση και ο Δίδυμος εκδηλώνεται σαν παιδί αυτός ο  συνδυασμός μου θυμίζει τον Peter Pan. Όσους άνδρες γνώρισα και βγήκα ραντεβού με Άρη στους Διδύμους συμπεριφέρονται σαν τον Peter Pan επίσης, κάτι το οποίο γνωρίζω πως είναι απλά μια προβολή δικού μου αρχέτυπου Peter Pan.

 

Κάποτε έβγαινα με έναν άνθρωπο ο οποίος είχε ένα σύμπλεγμα προσωπικών πλανητών στους Διδύμους. Ερχόμενη αντιμέτωπη με έναν παθολογικό ψεύτη, εκ των υστέρων, μπορώ να δω ότι αυτός ο άνθρωπος απλά απολάμβανε να λέει ιστορίες. Βέβαια, ο ίδιος έβγαζε ένα είδος πνευματικής γοητείας, ή ίσως, στις κακές του μέρες, αυταρέσκειας, αλλά δεν μπορούσε να στεριώσει σε οποιαδήποτε δουλειά ή γυναίκα, τουλάχιστον αυτό νόμιζα. Οι Δίδυμοι αντιπροσωπεύουν τον τροβαδούρο στο ζωδιακό κύκλο, τον ποιητή με την χαρισματική γλώσσα(σκεφτείτε Bob Dylan), και χρησιμοποιούν τα χέρια τους εκφραστικά, όταν λένε μια καλή ιστορία, ή εμφανίζονται στο ραντεβού τρεις ώρες αργότερα, μόλις ακριβώς είστε έτοιμοι να συρθείτε  στο κρεβάτι, μόνη και αναστατωμένη. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να το σκάσουν από την πίσω πόρτα ή να συρθούν μέσα από ένα παράθυρο στις τρεις τα ξημερώματα. Αλλά θα ονειρεύονται μαζί σας για ένα απατηλό μέλλον μαζί ενώ σχεδιάζουν πώς θα συναντήσουν τη γυναίκα της διπλανής πόρτας. Και ευτυχώς, αυτή η γυναίκα ήταν μια Σκορπιός που θα δώσει σε αυτόν τον άντρα ένα ή δύο μαθήματα..

 

Για να σας δώσω μια ιδέα, εδώ είναι η Madeleine Peyroux τραγουδώντας Bob Dylan "You're Going to Make Me Lonesome When You Go." http://www.youtube.com/watch?v=VRR5YrpbBe4

 

Ο Άρης στους Διδύμους είναι κάτι περισσότερο από ραντεβού με κατεργάρηδες. Μπορείτε επίσης να βρείτε δημοσιογράφους, ρεπόρτερ, καθώς και ραδιοφωνικών παραγωγούς με τον Άρη στους Διδύμους. Αυτός ο Άρης βρίσκει την έκφραση και την ενέργειά του και σε φλυαρίες, συζητήσεις, ή μερικές φορές σε μονόπλευρους διαλόγους, ενώ το άλλο πρόσωπο πασχίζει να πει μια ή δυο λέξεις το πολύ. Οι άνθρωποι με  Άρη στους Διδύμους έχουν συνήθως γοητευτική φωνή που θα μπορούσατε εύκολα να ακούτε για ώρες και φίλε μου, αυτοί οι άντρες και γυναίκες, μπορούν όπως τα παιδιά, να αγηγηθούν μια ιστορία! Μπορούν επίσης να μάθουν ξένες γλώσσες εύκολα ή τουλάχιστον αισθάνονται έλξη για τις γλώσσες.

 

Με τον Άρη μου στους Διδύμους μου, νιώθω σαν μια εκ γενετής αφηγήτρια, αλλά πίσω στην παιδική μου ηλικία και τα εφηβικά μου χρόνια, μου έλειπε μια υγιής διέξοδος για μυθοπλασία, και έτσι γύρισα τη πραγματική ζωή μου σε φαντασία. Κάποτε και ενώ είχα πιάσει δουλειά σε ένα εργοστάσιο λαμπτήρων βαρέθηκα και μία μέρα έφτιαξα μια φοβερή ιστορία που την είπα στη συνάδελφό μου, μια ηλικιωμένη κυρία. Το τραγούδι των Beatles "Long and Winding Road"  έπαιζε στο ραδιόφωνο, και είπα στην κυρία ότι μία φορά, ενώ άκουγα αυτό το λυπημένο τραγούδι κλειδώθηκα στο μπάνιο και απείλησα να αυτοκτονήσω. Φυσικά, είπα ένα μεγάλο ψέμα και ένιωσα απαίσια και εξίσου ευτυχής που η γυναίκα με πίστευε. Αυτό αγαπητέ μου, είναι Άρης στους Δίδυμους εν δράση.

 

Ευτυχώς, καθώς μεγάλωνα, και είμαι σίγουρη ότι αυτά τα  ψέματα χαρακτηρίζουν όλα τα άτομα με Άρη στους Διδύμους, με εξαίρεση τους ψυχοπαθείς, σταμάτησα να λέω ψέματα, και άρχισα να γράφω ιστορίες φαντασίας, όπου οι χαρακτήρες μου έλεγαν ψέματα. Πολλοί από τους χαρακτήρες μου έχουν επίσης χαρακτηριστικά Διδύμων και αναρωτιέμαι αν ο Άρης μου στους Διδύμους στο πέμπτο οίκο μου έχει να κάνει με αυτό. Αυτοί οι χαρακτήρες κυνηγούν τη διασκέδαση και την ελευθερία ή έχουν άσωτους γονείς.

 

Μια τελευταία παρατήρηση που θα μοιραστώ για τον Άρη στους Διδύμους, τα παιδιά αγαπούν αυτούς τους τύπους. Η πρώην κουνιάδα μου είπε κάποτε ότι είμαι καλά ανάμεσα σε παιδιά, γιατί είμαι παιδαριώδης. Δεν θα διαφωνήσω. Θα μπορούσατε να βρείτε ανθρώπους με Άρη στους Διδύμους να εργάζονται με παιδιά, όπως οι εκπαιδευτικοί, οι εργάτες ημερήσιας φροντίδας, οι μουσικοί, οι κλόουν, οι performers σε τσίρκο και οι ηθοποιοί. Το περασμένο καλοκαίρι γνώρισα έναν ηθοποιό σε ένα υπεραστικό λεωφορείο που ορκίζομαι πως είχε τον Άρη του στους Διδύμους, διότι ενήργησε παιδιάστικα καθώς διασκέδαζε με ένα 4-χρονών κορίτσι στο λεωφορείο. Βλέποντας αυτόν τον άνθρωπο να  αλληλεπιδρά με αυτό το κορίτσι διασκέδασε και  τους άλλους επιβάτες του λεωφορείου συμπεριλαμβανομένου και εμού.

 

Με τον Άρη στους Διδύμους θα πρέπει να παίρνετε το καλό μαζί με το κακό. Αν ο Άρης ή η Αφροδίτη πέφτει σε ένα ζώδιο της γης, ειδικά στον Ταύρο ή την ιδιότροπο Παρθένο, τότε ο Άρης στους Διδύμους θα σας τρελάνει. Αυτή η τοποθέτηση είναι για τρία πράγματα, τη διασκέδαση, την ελευθερία και την προσωπική έκφραση. Ο Άρης στους Διδύμους είναι πιο ευτυχισμένος όταν αυτός ή αυτή μπορούν να εξερευνήσουν τον κόσμο χωρίς περιορισμούς, να ανακατεύονται με τα πάντα, και στη συνέχεια να γράφουν ή να λένε ιστορίες. Αυτός/η έχει το χάρισμα του λέγειν, αλλά μην πιστεύετε κάθε λέξη που βγαίνει από το στόμα όποιου έχει Άρη στους Διδύμους. Μερικές φορές τα επινοούμε.

 

http://wholeastrology.blogspot.gr/2012/09/mars-in-gemini-silver-tongued-or-gift.html

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...