παρακαλώ περιμένετε...

Αγαπημένα μου Λιονταράκια σας λατρεύω..αλλά έχω μια απορία..

  • Gemini86 @ 10.03.2013 12:42
    Α)Οχι.
    Β)Οχι.
    Γ)Χμμ,δυσκολα εκτος και αν ο τελευταιος ζητησει συγχωρεση που χαλασε με την υπαρξη του την τελειοτητα των γατιων.
     
     
  • FARSALAKIA @ 10.03.2013 13:15
    εγω που περιτριγυριζομαι ολη μου τη ζωη απο λιονταρια (θυριοδαμαστρια λεμε) και που θα΄παιρνα ορκο οτι δε ζητανε συγνωμη ποτε, υπηρξε λιονταρι λατρεμενο που ειχα σχεση και που μου ζητησε ταπεινα συγνωμη!!!! (ετσι επρεπε γιατι εφταιγε)
    οποτε εχει να κανει καθαρα με τον ανθρωπο. αν ειναι λιονταρι διασταυρωση με καρχαρια μην περιμενεις συγνωμες αν ειναι λιονταρι διασταυρωση με κουταβι μπορει να συμβει!
    σε φιλω παω να παρω το μαστιγιο μου τωρα...
  • airlove @ 10.03.2013 14:33
    FARSALAKIA χαχαχαχαχαχχαχ!!!!Gemini86 κάπως έτσι το είχα και εγώ στο μυαλό μου.. αν και δεν μου αρέσει επιβεβαιώνεις τις υποψίες μου..
  • newflame @ 10.03.2013 15:47
    Λέοντες http://wp.me/PP1Er-7w via @nagia_  
     
  • Gemini86 @ 10.03.2013 16:06
    Τι εγινε Σταυρουκο μου;
    Τελειωσαμε νωρις απο τα μαθηματα για το φροντιστηριο και ειπαμε να μπουμε στο stardome γιατι οι γονεις ειναι σπιτι και δεν μπορουμε να βγαλουμε φορα παρτιδα το penthouse?
  • tsixoulaki @ 10.03.2013 16:58
    Αν περάσει λιγος καιρός και σε ανύποπτη στιγμή μη χάσουμε και το θρόνο, θα ζητησουμε, ειδικά εάν αγαπάμε!!
     
    Εκτός και αν μας έχει κάνει κατι ο άλλος/ η άλλη που μας πλήγωσε πολυ και ακόμα το κρατάμε, όπου θα το δούμε σαν τιμωρία και όχι μονο δεν θα ζητήσουμε συγνώμη αλλα θα πούμε τα ήθελες και τα έπαθες!!! Εσύ φταις που φέρθηκα έτσι !! 
     
    Δεν μας αρέσει να έχουμε άδικο σίγουρα αλλά θέλουμε να είμαστε και δίκαιοι γενικώς...
     
     
     
  • Gemini86 @ 10.03.2013 17:06
    Σταυρουκο μου μην ανησυχειςδεν σε μπερδευω με κανενα ζυγο ή ο,τιδηποτε αλλο ζωδιο:
    Η κατηγορια σου ειναι αυτη του βουλκανιζατερ.Ξερεις,επειδη τον εχεις κανει λαστιχο
  • airlove @ 10.03.2013 20:05
    newflame κατατοπιστικότατο!!!  
    stauros m7 δεν σχολιάζω γιατί θα δεις την κακή πλευρά των Διδύμων που εκτός απο το να είναι "γλυφτρόνια" των Λεόντων όπως λες, μπορούνε άνετα να δανειστούνε και τα νυχάκια τους αν χρειαστεί! a και btw αν δεν γουστάρεις μην γράφεις.
    tsixoulaki λογικό μου φαίνεται κατα κάποιο τρόπο..
  • newflame @ 10.03.2013 20:19
    @airlove
     
    @ Δίδυμοι...και όταν δεν πρέπει θα σε χώσουν χαστούκι να σου φύγει η μαγκιά. ...
  • newflame @ 10.03.2013 20:21
     nagia.... λινκ )
  • airlove @ 11.03.2013 09:24
    Πολύ ωραία και κατατοπιστικά μου τα λέτε, καλά δεν το συζητάω υποκλίνομαι στο άρθρο της @ nagia πραγματικά τα λιονταράκια είναι το μοναδικό ζώδιο που τα έχω βρει σκούρα και δεν ξέρω πως να φερθώ.στα πανέρια δεν χωράνε στα καλάθια περισσεύουν!!! αν έδωσα αγάπη η έρημη 1 χρόνο τώρα!!θεό τον έκανα.και σαν τα παιδάκια χαλαρά τρελαίνεται με τα γλυκόλογα που ακούει κανα μήνα και μετά άντε πάλι στον πάγο.τώρα είμαστε στη φάση που ακόμα και εγώ δεν έχω καταλάβει ποιος απο τους 2 μας τελικά επέλεξε να μείνουμε σε απόσταση.βέβαια το εργακι το έχω ξαναδει και η ¨'απόσταση" δεν κρατάει και πολύ,εννοείται βέβαια ότι εγώ κάνω πάντα το 1ο βήμα.λέω αυτή τη φορά να το διαχειριστώ κάπως διαφορετικά και να κρατήσω χαρακτήρα,αν και φοβάμαι ότι ο υπέρμετρος εγωισμός του (θεόρατος μιλάμε όμως!!) δεν θα τον αφήσει να κάνει πίσω αλλά κρατάω μία σκέψη ότι ίσως και να το τολμήσει και επεξεργάζομαι πως πρέπει να φερθώ αυτή τη φορά αν τελικά βρεθεί εντελώς "τυχαία" πάλι μπροστά μου. έχει πέσει πάντως πολύ ψυχανάλυση με τον εγώ μου για να αντέξω τις ιδιοτροπίες του "βασιλιά" και τα πήγαινε έλα.μιλάμε για απιστευτη υπομονή και ας μην φημιζόμαστε γι'αυτή εμείς τα διδυμάκια ακούω τη γνώμη σας απο όποιον έχει όρεξη
     
  • airlove @ 11.03.2013 12:19
    stauros m7 ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημά σου?απλά γουστάρεις να την λες σε άτομα που δεν γνωρίζεις και χωρίς να σου απευθύνουν το λόγο?
  • airlove @ 11.03.2013 12:22
    εμένα προσωπικά η άποψή σου δεν με ενδιαφέρει οπότε αν δεν έχεις κάτι ουσιαστικό να πεις θα σε παρακαλούσα να σταματήσεις να γράφεις σε αυτό το ποστ.άνοιξε ένα δικό σου να το καταστρέψεις όσο θέλεις.
  • Shark @ 11.03.2013 13:08
    Σταυρε....ο newflame ειναι και γαμω τα παληκαρια...καμια σχεση με λιονταρι....τραστ μι..
  • Gemini86 @ 11.03.2013 13:18
    Γιατι εγινε Σταυρουκο μου; Παλι κενο απο το σχολειο;
    Αααχ αυτοι οι καθηγητες,ολο κοπανες ειναι και εισαι ολη μερα εξω.Και μετα λεμε για το τις πταιει για τα χαλια της παιδειας.
  • airlove @ 11.03.2013 13:33
    stauros m7 αν το μήνυμα δεν ήταν για μένα επρεπε να είσαι επίσης σαφής για το ποιον ήταν γιατί αν δεν απατώμαι,στο post που άνοιξα εγώ σχολίασες.δεν σου έβαλε κανένας το μαχαίρι στο λαιμό να διαβάσεις αυτά που έγραψα ούτε να πεις την αποψή σου αν δεν θες.αν ενοχλούνε κάποιον ή είναι αντίθετα με την πολιτική του forum οι "προσωπικές" μου απόψεις ας μου το πει κάποιος διαχειριστής και ευχαρίστως να διαγραφούνε οι "απόψεις" μου.μέχρι να γίνει αυτό όπως είπες,είναι δικαίωμά μου να "γλύφω" όποιον θέλω.και δικαίωμά μου και πρόβλημά μου.δεν είναι όμως δικαίωμά σου να με κρίνεις, ούτε εμένα ούτε τους "όμοιούς" μου,ειδικά απο τη στιγμή που δεν με γνωρίζεις.οκ?το ότι βρίσκεσαι πίσω απο μια οθόνη δεν σου δίνει το δικαίωμα να προσβάλλεις όποιον σου καπνίσει.λυπάμαι που απο την αρχή δεν γούσταρες το ποστ που άνοιξα,αλλά αυτό είναι δικό σου πρόβλημα,όχι δικό μου.
  • Stardome* @ 11.03.2013 13:41
    Stavros M7, να ξαναρωτήσουμε γιατί πρέπει να περνάτε κάθε φορά αυτό το μαρτύριο του να "υφίστασθε" γνώμες που δεν σας αντιπροσωπεύουν;
     
    Παρακαλούμε διαφωτίστε μας ένα ωραίο αποχαιρετιστήριο ποστ ποια είναι τα αστρολογικά site, περιοδικά και ποιες εκδόσεις θεωρείτε αξιόλογες και αξιόπιστες και στη συνέχεια αποχαιρετίστε αυτό το forum που τόσο πολύ προσβάλλει την αισθητική σας. Μπορείτε ακόμη σε αυτό το υπέροχο αποχαιρετιστήριο ποστ να μας προβάλλετε και την ρητορική σας και να επιχειρηματολογήσετε περί της υποκειμενικής στάσης και των στερεοτύπων που τόσο φαίνεται να σας ενοχλούν. Ίσως βρείτε και υποστηρικτές και να συνεχίσετε μαζί την πορεία προς εκείνους τους χώρους αστρολογίας που σας εκφράζουν.
     
    Δεν κρατάμε κανένα σας με το ζόρι εδώ. 
  • astropeleki @ 11.03.2013 14:37
    το λιονταρι ειναι ο βασιλιάς των ζώων!
    πότε επιτέλους θα το καταλάβετε?
     
  • astropeleki @ 11.03.2013 14:40
    Κι αν σας πληγωσε λιοντάρι,καιρός να αναλάβετε την ευθυνη του όλου θέματος.Εσείς το αναγκάσατε να κάνει πράγματα που δεν ήθελε.
     
  • Shark @ 11.03.2013 14:48
    Ετσι...δωσε πονο Πελέκη
  • sgouromallousa @ 11.03.2013 14:59
    Ένα αποχαιρετιστήριο ποστ απο τα troll του ντομ τί γαμάτο που θα τανε !!! Αχχχ ! 
     
    Όνειρο !
     
  • astropeleki @ 11.03.2013 14:59
    μη μιλάς ψάρακλα,εχεις μητρωο γατισιο!
     
  • Shark @ 11.03.2013 15:06
    Nαι Πελεκη....και μαλιστα ποινικο....το προτερος εντιμος βιος δεν πιανει σε μενα
  • Stardome* @ 11.03.2013 15:33
    Stavros M7 πολύ ενδιαφέρουσα η μετατόπιση του προβλήματος στη δημοκρατία... Γιατί ακριβώς αυτό κάνουμε. Συζητάμε πολύ δημοκρατικά την προοπτική της ελευθερίας επιλογής που έχετε να μην ασχολείστε με ένα χώρο που δε σας εκφράζει. Και το έχουμε συζητήσει διεξοδικότατα το ζήτημα αυτό.
     
    Αν το επίπεδο των αστρολογικών προβλέψεων ή των κειμένων μας ή των απαντήσεων μας δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας ή αν το επίπεδο των συζητήσεων εδώ μέσα προάγει κατά την άποψη σας μια εικόνα της αστρολογίας που δεν σας ικανοποιεί, μπορείτε, πάντα στα δημοκρατικά πλαίσια που με τόση θέρμη πιστεύετε, να ανεβάσετε ένα ποστ με τις απόψεις σας. Να εμπλακείτε σε μια άλλη πολύ δημοκρατική αρετή, αυτή του διαλόγου με τα άλλα μέλη. Να τους προτείνετε εναλλακτικές πηγές για να αναζητήσουν και φυσικά να επιλέξουν τη δική σας στάση, αν το επιθυμούν. Γενικώς, να δώσετε σάρκα και οστά στην δημοκρατική αρετή της πολυφωνίας και επίσης του σεβασμού στην άποψη του άλλου, όσο κι αν αυτή η άποψη σας βρίσκει να διαφωνείτε.
     
    Αντίθετα όμως προς τα δημοκρατικά σας πιστεύω που με τόση θέρμη προσθέσατε στη προηγούμενη απάντηση σας, φαίνεται από τη γενικότερη παρουσία σας και σε αυτό το ποστ, ότι προτιμάτε την επιχειρηματολογία της "ανέχειας". Το σκεπτικό σας είναι ότι επειδή μας ανέχεστε πρέπει να σας ανεχτούμε και επιπλέον, επειδή αυτό που είστε υποχρεωμένος να ανεχτείτε είναι δημόσια αναρτημένο, πρέπει και αυτός που το ανέρτησε να ανεχτεί την επίθεση σας στις απόψεις που εκθέτει. Εδώ νομίζουμε υπάρχει ένα λογικό σφάλμα. Πως υποχρεώνεται κάποιος σε ανέχεια των δικών σας σχολίων, επειδή εσείς επιλέγετε την ανέχεια ως στάση ζωής;
     
    Θα σας το δώσουμε και με μια αναλογία για να γίνει ακόμη πιο κατανοητό: Είναι σαν μπαίνει κάποιος σε ένα εστιατόριο, να βλέπει τον δίπλα του να τρώει ένα φαγητό που απεχθάνεται και να του λέει "Αυτό που τρως είναι κατά την άποψη μου μια αηδία. Όμως επειδή εγώ ανέχομαι το γεγονός ότι το τρως θα φτύσω στο πιάτο σου και εσύ θα πρέπει να το ανεχτείς επίσης." Και όχι μόνο αυτό, αλλά μετά πηγαίνει κάθε μέρα στο μαγαζί αυτό, και όποιος τρώει από το συγκεκριμένο φαγητό, πηγαίνει από πάνω του και κάνει ακριβώς τα ίδια πράγματα. Ποια πιστεύετε ότι θα έπρεπε να είναι η δημοκρατική στάση του μάγειρα που βλέπει ότι υπάρχουν κάθε μέρα 100 πελάτες που τους αρέσει η κουζίνα του και ένας που συνεχώς επανέρχεται στο μαγαζί, όχι για να παραγγείλει κάτι ή για να του προτείνει κάτι εναλλακτικό, αλλά μόνο και μόνο για δημιουργήσει αυτή τη κατάσταση; 'Η μήπως η δημοκρατία ισχύει μόνο για τον συγκεκριμένο πελάτη και όχι για τους άλλους πελάτες που ενοχλούνται ή για το μάγειρα; Ποιου η δημοκρατία είναι μόνοφθαλμη σε αυτή την περίπτωση;
     
    Και επανερχόμαστε πάλι στο ζήτημα που τέθηκε ήδη από την αρχή. Δεν χρειάζεται να επιβάλλετε στον εαυτό σας αυτό το δίπολο της "ανέχειας" και "μη ανέχειας". Έχετε πάντα την επιλογή - την ελεύθερη, δημοκρατική επιλογή - να μην παραμένετε σε ένα χώρο που δε σας ικανοποιεί. Και αυτός ο χώρος επίσης έχει τις δικές του επιλογές, στα πλαίσια των κανόνων που έχει (οι κανόνες είναι ακόμη μια δημοκρατική λέξη).
     
    Επομένως, στα πλαίσια των επιλογών σας είναι: (1) να αρχίσετε να δίνετε εναλλακτικές θεωρήσεις και αστρολογικές τοποθετήσεις και να εκφράζετε τις απόψεις σας με ευγένεια, ειδικά σε ποστ άλλων μελών. Κι έτσι να ωφεληθούν και τα άλλα μέλη του Stardome*. (2) Να μην ασχοληθείτε πλέον με αυτό το χώρο και τα μέλη του που δεν σας εκφράζει καθόλου. Οπότε και δεν χρειάζεται να εμπλέκεστε σε αυτή τη δύσκολη καθημερινότητα της ανέχειας.
     
    Σας έχουμε δώσει πολλές φορές την επιλογή να απαλλαγείτε από εμάς. Δεν επιθυμούμε να μας ανέχεστε πλέον. Σας την υπενθυμίζουμε ακόμη μια. Αν θέλετε να συνομιλείτε στο Stardome* θα το κάνετε στα πλαίσια της συζήτησης και της πολυφωνίας και όχι της επίθεσης. Αν δεν θέλετε να συνομιλείτε στο Stardome σας ευχόμαστε καλή συνέχεια στην αναζήτηση χώρων επικοινωνίας που σας εκφράζουν. Έτσι είναι άλλωστε οι ανθρώπινες, δημοκρατικές σχέσεις. Όταν ένα μέλος της σχέσης αναζητά κάτι διαφορετικό από αυτό που το άλλο μέλος μπορεί να του προσφέρει, προχωράει παρακάτω.
  • airlove @ 11.03.2013 15:57
    όχι ρε παιδιά άλλο πόνο!!!έλεος!!!!μου φτάνει ο πόνος απο τα νυχια της γάτας!!!τίποτα θετικό έχουμε?πως να γουργουρίζει στα πόδια μου ας πούμε??
  • newflame @ 11.03.2013 22:18
    @ Stauros M7
     
    Πιστεύω ότι η περιγραφή των λεόντων που δίνεται στο λινκ που πρότεινα περιέχει αρκετή δόση αυτοσαρκασμού...αρκεί να διαθέτει κανείς καλή αίσθηση του χιούμορ,,,,
    Ίσως εάν εξαντλήσετε την οξυδέρκειά σας στην ανάγνωση αυτών που δεν γράφονται και όχι στον χλευασμό όσων σας βρίσκουν αντίθετο....να μας πείσετε για τα χαρίσματα των Σκορπιών!
     
    φιλικά,
    Η Newflame
  • airlove @ 12.03.2013 09:48
    @ newflame εμένα πάντως μου άρεσε πολύ το λίνκ.άσε που με συμφέρουν κιόλλας αυτά που γράφει κατα κάποιο τρόπο
  • airlove @ 20.03.2013 18:01
    μου φαίνεται άσπρη μέρα δεν θα δω τελικά με το λιοντάρι,χάνω τα λόγια μου μπας και καταλάβει και πως μου την δίνει που λίγες μέρες μετά τον καυγά/χωρισμό και ενώ έχεις κάνει στην άκρη και δεν τον "ενοχλείς" βρίσκει τρόπο να σε αναγκάσει να ασχοληθείς και μάλιστα με το ύφος του "όλα καλά μωρέ" και αφού πέσεις στην παγίδα και ασχοληθείς στο τέλος σου βγαίνει πάλι απο πάνω και για ακόμα μια φορά αναθεματίζεις που ασχολήθηκες γιατι και πάλι άκρη δεν έβγαλες και πάλι έκανε την καρδιά σου και την αυτοπεποίθησή σου χίλια κομμάτια...!!!αυτά, έτσι για να τα βγάλω απο μέσα μου..κάποιος πρόθυμος να μου κάνει αν θέλει και μπορεί ανάλυση χάρτη συναστρίας μπας και καταλάβω τίποτα απο εκει?..thanks που με ακούσατε stardomakia..για ακόμα μια φορά..

έχουν γενέθλια 250 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...