παρακαλώ περιμένετε...

all about τοξοτες!

  • AriesLeo @ 19.12.2012 23:31
    http://www.youtube.com/watch?v=4xQnL9jep7A εκ πείρας μάλλον έτσι πρέπει να τους φαίρεσαι...

     
    σαν ζώδιο το βρίσκω γαμάτο, ας μην παρεξηγούμαι... αλλά μάλλον ήμουν πολύ άτυχη με τους Τοξότες που γνώρισα. Ήταν λίγο στρίγγλοι όταν το δικό τους δε γινόταν (λέει η Κριός, φαντάσου δηλαδή πόσο).
  • toxovolos @ 20.12.2012 03:29
    Kοίτα τι γίνεται με την αφεντιά μας.. Μπορείς να μας κάνεις ό,τι θες. Πραγματικά. ΑΛΛΑ, όχι με τσαμπουκά κι ετσιθελισμό. Πείσε με, δώσε μου χρόνο -γιατί όλα γρήγορα τα κάνουμε εκτός από το να καταπιούμε την πιθανότητα ο άλλος να έχει δίκιο- και αυτό ήταν. 
     
    Όπως λέει και το αγαπητό κριάρι όταν δε γίνεται το δικό μας σκαλώνουμε. 
    Λίγη κοντρίτσα βέβαια ποτέ δεν έβλαψε ένα τοξότη, ίσα ίσα που το γουστάρουμε, αλλά όχι συνέχεια γιατί είναι πολύ κουραστικό και δε μας αρέσει να κουραζόμαστε όταν αντ' αυτού μπορούμε να περνάμε καλά.
     
    Οπότε κόντρα με μέτρο, χιούμορ, να έχεις γεμάτη ζωή και όχι να περιμένεις να στη γεμίσει εκείνος γιατί ή θα είναι εξαιρετικά απασχολημένος να γεμίζει τη δική του ή θα μπει ολικά στη δική σου και θα τον βαρεθείς, ιδέες για να κάνετε πράγματα που του αρέσουν, σινεμά, βιβλία, αθλητισμό κλπ. 
     
    Χμμ, και μας αρέσει να νιώθουμε και λίγο τα "μικρά" της παρέας. Λίγο ε.. Μας κανακεύεις αλλά δε μας υποτιμάς.
     
    Αυτά  
     
    Καλή τύχη!
  • chrysalalalala @ 21.12.2012 07:25
    τα τοξοτακια ειναι σαν μικρα παιδια, μες στην τρελη χαραπερνας τελεια μαζι τους και σε φιλικο και σε ερωτικο επιπεδο τα θεωρω ομως απ τα πιο απιστα!!! απλα θελει δουλεια το θεμα...βασικα θελουν μια καποια ελευθερια αλλα με μετρο γιατι παιρνουν αερα!δεν θελουν σε ολα ναι, πηγαινε του και λιγο κοντρα...επισης δινουν πολυ μεγαλη βαση στο σεξ, (οπουδηποτε αλλου εκτος απ το κρεβατι)γενικοτερα ο τοξοτης ριχνει βελη, μολις πετυχει το στοχο του, ξεκιναει για αλλου...οποτε φροντισε ποτε να μην πετυχαινει κεντρο 

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...