παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Σύνθετος

Σε αυτόν τον (κατά τα άλλα υπέροχο ! : Ρ) σύνθετο, η (βασική) απορία μου είναι τι συμβαίνει με το σχήμα πλούτωνα, κρόνου και ποσειδώνα. πλούτωνας σε σύνοδο με κρόνο και σε εξάγωνο με ποσειδώνα, χωρίς να έχουν όψη με κανέναν άλλο πλανήτη του σύνθετου. τώρα ο κρόνος πιάνει πλούτωνα -κρόνο, πώς θα εκδηλωθεί αυτό?? εννοώ είναι επιστροφή κρόνου, κάπως πρέπει να φανεί...το σχήμα αυτό λειτουργεί αναρχοαυτόνομα?? πώς εκδηλώνονται αυτοί οι κύριοι όταν ενεργοποιούνται από διελεύσεις? κοιτάζω τους κυβερνήτες τους? (το τράνζιτ του άρη από το ίδιο σημείο δεν έφερε κάτι).

αν ισχύει ότι κάθε μέλος ταυτίζεται με κάποιους πλανήτες και έστω το θηλυκό έχει τη σελήνη και την αφροδίτη, ενώ ο μεσιέ τον ήλιο και τον άρη, θα μπορούσε κανείς να πει ότι ο κρόνος εκφράζεται περισσότερο μέσω της αφροδίτης που κυβερνά το ζυγό? ...ή εν τέλει ο καθένας παίζει με τον νάταλ κρόνο/πλούτωνα του και δουλεύει η συναστρία?? δεν-κα-τα-λα-βαι-νω πώς λειτουργούν τέλος πάντων αυτοί οι τρεις εδώ μέσα...

και...θεωρείτε μπορεί να μακροημερεύσει ένας τόσο χρωματισμένος από δία χάρτης χωρίς χαλινάρι από κρόνο? ...ή χαλινάρι γενικότερα... εχμμμ...πφφφφφ.... μάλλον αυτά :) 

 composite panos.jpg

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 255 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιωσήφ, Ιωσηφίνα, Χρύσανθος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...