παρακαλώ περιμένετε...

Την βοήθειά σας, παρακαλώ =)

  • ice @ 11.07.2012 15:41
    ελπιζω αυτη τη φορα να καταχωρηθει το σχολιο...
    1. Διαβασε καταρχην τα αρθρα στη βιβλιοθηκη περι ωριαιας και αν τα εχεις διαβασει ξανακαντο γιατι προφανως δεν συγκρατησες ουτε τα βασικα...
    2. Δες και αυτο για ερωτηση που εκανα σχετικα με τον Κρονο στον 1ο και πηρα πολυ χρησιμες πληροφοριες  
    http://www.stardome.gr/tribes/aquarius/29946.html
    3. Ξανακοιτα την ωριαια σου
     
  • ELENI.P @ 12.07.2012 02:20
    να ρωτησω ?για να κανουμε μια ωριαια πρεπει να φτιαξουμε εναν γελεθλιο χατη για αυτη τη στιγμη?και μετα να πατησω ωριαια και να βαλω τον χαρτη (my horoscope)?????
    και οταν αναφερει σαν δεικτη τον ωροσκοπο εννοει τον δικο μου ή του νεου χαρτη που εφτιαξα?
  • ice @ 12.07.2012 13:37
    Ναι, η ωριαια ειναι ενας γεννεθλιος χαρτης του ερωτηματος. Ο ωροσκοπος αντιπροσωπευει αυτον που κανει την ερωτηση. Στο myhoroscope θα διαλεξεις το Horary helper. Προσοχη μονο με τις οψεις γιατι εχω παρατηρησει οτι εμφανιζει συγκλινουσες οψεις οι οποιες δεν μπορουν να συμβουν λογω ταχυτητας των πλανητων.
  • ELENI.P @ 12.07.2012 15:20
    σε ευχαριστω πολυ ice για την απαντηση εκανα μια ερωτηση αν θα κανω σχεση με τον ταδε..ο ωροσκοπος ειναι ταυρος..αρα ο δεικτης ειναι η αφροδιτη..σωστα? το ερωτημα επειδη αφορα τον 7ο οικο που ειναι ο τοξοτης αρα παιρνω τον δια σαν δεικτη...αυτα λοιπον αφροδιτη-διας κανουν συνοδο στον 1ο οικο..και η σεληνη που λεει οτι πρεπει να την λαβω υποψη κανει αντιθεση με τον κρονο ποιες αλλες οψεις πρεπει να δω και τι συμπερασμα βγαζω απο αυτα...και κατι αλλο ο ταδε που φαινεται στον χαρτη??σορυ αν σας κουρασα.......!!
  • ice @ 12.07.2012 17:13
    Εφοσον η ερωτηση σου δεν ειναι γενικη τυπου " αν θα κανω σχεση" ο δεικτης του 7ου ειναι ο ταδε ειναι ο ΔΙας. Επειδη δεν ξερω ποτε εκανες την ερωτηση και δεν θυμαμαι αν περασε ή αν ερχεται η συνοδος Δια Αφρο τσεκαρε αν ειναι συγκλινουσα ή αποκλινουσα η οψη. Η ερωτηση σου  ειναι συγκεκριμενη, οποτε ψαχνεις κατι συγκεκριμενο στην απαντηση. Μια οψη μεταξυ των δεικτων. Την εχεις. Η σεληνη αντιπροσωπευει την συναισθηματικη κατασταση του ερωτωντα οποτε μια αντιθεση με Κρονο εχει να κανει μ'αυτο. Καποιο εμποδιο, δυσκολια? Ισως και απο το παρελθον. Δεν γνωριζω για να σε βοηθησω περισσοτερο. Αλλα επιστρεφω σ'αυτο που ειπα πριν. Θες οψη και την εχεις. Leave it there and enjoy.

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...