παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Νιώθω έντονα συγκρουσιακά!!! Χάνω τον έλεγχο των αντιδράσεων μου!!!

 
Γεια σας και πάλι!!! Έχω καιρό να γράψω στο φορουμ. Τα παρακολουθώ βέβαια όλα όσα γραφετε εσείς  οι υπόλοιποι που έχετε περισσόετρη γνώση επι των αστρων από εμένα.
 
 Δεν ξέρω αν φταίει η πανσέλινος των ημερών ή κάτι άλλο. Ειμαι Λεων με Ωροσκόπο Ζυγό και ο συντροφός μου Αιγόκερως με Ωροσκόπο Τοξότη (σας έχω ξανασυστηθεί). Μένουμε μαζί και μέχρι τώρα ήταν πολύ αρμονική η συμβίωση μας. Από την Κυρικαή-Δευτέρα και με αφορμή ένα γεγονός (ενα ταξίδι στο εξωτερικο που θα πάει ο Αιγόκερως χωρίς εμένα και χωρίς να το συζητήσει) έχω ξεσπάσματα απέναντί του τα οποία δεν ελέγχω.
 
Ήμουν πάντα ήπιος χαρακτήρας και ποτέ δεν με έχει δει ο συντροφός μου  τόσο εξαγριωμένη. Ειπα ενα σωρό πράγματα για το ταξίδι του. Εκείνος δεν απάντησε τιποτα. Προσπάθησε να με καλμάρει, αλλά δε μπορω να ηρεμήσω. Νιώθω οτι έχουμε απομακρυνθεί και εγώ είμαι μονίμως εν βρασμώ εδω και μέρες. Εκείνος σα να κλειστηκε στον εαυτό του και λίγο σα να σοκαρίστηκε που με είδε θυμωμένη. Τι να κάνω? Πως να το χειρστώ? Εκείνος πως είναι ψυχολογικά αυτή την περίοδο? Αντέχει την πίεση?
 
Ειναι πρόβλημα στη σχέση ή φταινε και τα αστρα και ειναι περισταικό όλο αυτό;
 
Σας παρακαλώ πείτε μου Τι πιστεύετε εσείς που ξέρετε; 
 
 
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...