παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Ωριαία - Απορία

έχω μία ωριαία πολύ πολύ μπερδεμένη και με αφορμή αυτή αναρωτιώμουν αν υπάρχουν ενδείξεις μονιμότητας και σταθερότητας μιας κατάστασης. Όκει μπορεί να βλέπουμε γεγονός, αλλά αν οι δείκτες αλλάζουν σύντομα θέση ή ακόμα χειρότερα αν έχουμε 2 δείκτες για κάθε μέλος και οι πληροφορίες αντιφάσκουν, τότε προφανώς δεν μπορούμε να μιλήσουμε για κάτι δεδομένο /σταθερό /ξεκάθαρο. Πέρα λοιπόν από την μελέτη των δεικτών, υπάρχει κάτι άλλο που να δείχνει μονιμότητα μιας κατάστασης??

εντάξει το καταλαβαίνω, χαζή και ίσως ανούσια απορία, αλλά έχω βγάλει τα  μάτια μου στη συγκεκριμένη ωριαία επειδη ο χάρτης δεν έχει μεγάλη σχέση με την πραγματικότητα και πιστεύω πως κάτι χάνω, κάτι μου διαφεύγει. έχω ένα γεγονός και μια δεδομένη κατάσταση, αλλά οι δείκτες με τα βίας δείχνουν το γεγονός και σε καμία περίπτωση δεν περιγράφουν την κατάσταση ως έχει -μέχρι τώρα... δλδ αν κατι είναι τετελεσμένο και δρομολογημένο πώς η ωριαία το δείχνει αναποφάσιστο και να κάνει κύκλους?? \'εν γίνεται!! κάπου πρέπει να υπάρχει κάτι να λέει "σταθερό, οριστικό, μόνιμο, τελειωμένη δουλειά" ...δεν ξέρω, κάτι τέτοιο τέλος πάντων γιατί αλλιώς ή είναι λάθος ή θα πέσω στα ναρκωτικά!!

Το ότι ο Κρόνος είναι στον 1ο -13 μοίρες μετά από τον ωροσκόπο- την κάνει δυσανάγνωστη (που είναι) όχι όμως ανακριβή... so, υπάρχει κάτι -θέση, οίκος, όψη- που να δείχνει μονιμότητα /σταθερότητα στο γεγονός και ας χορεύουν σε άλλο ρυθμό οι δείκτες??? ουυυφφφ!!!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...