παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΟΨΕΙΣ ΠΛΟΥΤΩΝΑ/MC

Pluto/MC Aspects

in Ascendant, Descendant, MC and IC

Optimized-black-wolf.jpg

Read more:

http://astrofix.net/2011/10/03/plutomc-aspects/#ixzz1mCZQ4hbI

 

Θέλοντας μια ισχυρή θέση στον κόσμο. Θέλοντας να δεσπόζετε στο επαγγελματικό περιβάλλον Θέλοντας να έχετε τον έλεγχο της επαγγελματικής σας σταδιοδρομίας. Θέλοντας εξουσία και έλεγχο πάνω σε άλλους. Έχοντας μια ισχυρή επιθυμία για δύναμη και έλεγχο. Παρουσιάζοντας ένα αδάμαστο πρόσωπο προς τα έξω. Εστιάζοντας με την ακρίβεια λέιζερ στη σταδιοδρομία σας. Εστιάζοντας με την ακρίβεια λέιζερ στην επίτευξη της εξωτερικής επιτυχίας. Ανάγκη δημόσιας αναγνώρισης για το πόσο ισχυροί, έντονοι ή εστιασμένοι είστε. Ανάγκη να έχετε μια καριέρα στην οποία να μπορείτε να είστε υπεύθυνος. Θέλοντας να είστε κάποιος που ασκεί μια έντονη επίδραση στον κόσμο γενικότερα. Έχοντας ένα έντονο κίνητρο για εξωτερική επίτευξη. Έχοντας ένα έντονο κίνητρο για εξωτερική επίτευξη. Θέλοντας να έχετε τον έλεγχο του πεπρωμένου σας. Εταιρικά στελέχη. Υψηλές επιδόσεις. Οι άνθρωποι που μεταμορφώνουν οποιοδήποτε επαγγελματικό μονοπάτι επιδιώκουν. Θέλοντας να μετατρέψουν τον εξωτερικό κόσμο.

 

Αισθάνεστε την πίεση του ονόματος και της φήμης της οικογένειας. Θα αισθάνεστε υποχρεωμένοι να διατηρήσετε μια συγκεκριμένη εικόνα. Έχοντας ένα γονέα που επιτύγχανε ή ήθελε να πετυχαίνει υψηλούς στόχους. Νιώθοντας την πίεση να ανταποκριθείτε στις προσδοκίες "κάποιου". Οι γονείς σας, σας ώθησαν να "κάνετε κάτι για τον εαυτό σας". Αισθανθήκατε μεγάλη πίεση από τους γονείς σας για να γίνετε "κάποιος". Ανέμεναν από εσάς να υπερέχετε. Εξωτερική επιτυχία σε βάρος της προσωπικής σας ζωής. Εξωερική επιτυχία εις βάρος του να έρθετε σε παφή με τη βαθύτερη επιθυμία της καρδιάς σας. Θυσιάζοντας μια ζωή στο σπίτι και την οικογένεια για μια καριέρα. Η εξωτερική ζωή σας επισκιάζει την προσωπική σας ζωή. Αφήνοντας ανθρώπους με εξουσία να ελέγχουν την πορεία σας.

Αφήνοντας τους γονείς σας να σας κατευθύνουν. Έχοντας έναν αυταρχικό γονέα. Αφήνοντας εξωτερικές πιέσεις να σας φυλακίζουν σε ένα μονοπάτι καριέρας Η καριέρα σας είναι μια φυλακή. Το συναίσθημα καθορίζεται από τη δημόσια εικόνα, τη φήμη σας και το επίπεδο επίτευξης.

 

Μια σεξουαλική δημόσια περσόνα. Μια πολύπλοκη, μυστηριώδη ή περιθωριακή περσόνα. Άνθρωποι διψασμένοι για εξουσία. Έντονη δημόσια περσόνα. Ακραία δημόσιο περσόνα. Η καριέρα σας περιλαμβάνει καταστάσεις ζωής ή θανάτου, ή καταστάσεις που μπορεί να έχουν ακραίες συνέπειες για το κοινό. Αμφιλεγόμενα δημόσια στοιχεία Έχετε μια σχέση αγάπης / μίσους με το κοινό. Προσελκύετε ισχυρούς ανθρώπους. Θα συνεργαστείτε με ισχυρούς ανθρώπους. Θα προσπαθήσετε να κρατήσετε την προσωπική σας ζωή κρυμμένη από το κοινό. Διατηρώντας αυστηρό έλεγχο όσον αφορά τη δημόσια εικόνα σας. Αρνείστε να αφήσετε οποιονδήποτε να σας εξουσιάσει. Παιχνίδια μυαλού στην εργασία. Διαμάχες εξουσίας με τις αρχές. Καριέρα γεμάτη ίντριγκα. Καριέρα γεμάτη με τεράστιες επιτυχίες και αποτυχίες.Δυσκολία να εγκαταλείψετε τον έλεγχο. Είστε σχεδόν πάντοτε στο «on». Όλα τα σκοτεινά μυστικά σας είναι έξω στο φως της ημέρας Δεν υπάρχει μέρος για να κρυφτείτε

 

Θεραπευτές. Σαμάνοι. Μαγνήτες για το δημόσιο μίσος και περιφρόνηση.

Εξοστρακίζετε ανθρώπους. Τα δίνετε όλα ή τίποτα στο μονοπάτι που θα επιλέξετε. Μπορείτε να κάνετε μια σταδιοδρομία στην εξερεύνηση των ταμπού σας. Οι άνθρωποι που έχουν την ικανότητα να αλλάξουν τον τρόπο που ο κόσμος βλέπει τον θάνατο, την καταστροφή και τον περιορισμό. Οι άνθρωποι που έχουν την ικανότητα να αλλάξουν τον τρόπο που ο κόσμος βλέπει την μεταμόρφωση, την κάθαρση και τη θεραπεία. Οι άνθρωποι που έχουν την ικανότητα να αλλάξουν τον τρόπο που ο κόσμος βλέπει το φύλο, τη δύναμη και τα ταμπού. 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...