παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Pluto in 1st House

pluto-in-1st-house-astrology.jpg

Εκείνοι που έχουν τον Πλούτωνα στον 1ο οίκο συχνά έχουν ένα έντονο βλέμμα και ισχυρή προσωπικότητα, και αυτοί οι άνθρωποι έχουν βαθιά επίγνωση του εαυτού τους. Υπάρχει μια βαθιά ένταση της αυτο-έκφρασης, και τείνουν να δίνονται ολόψυχα και με πάθος σε ό, τι τους ενδιαφέρει.

Επιπλέον, το άτομο μπορεί να αλλάζει δραματικά τις κατευθύνσεις της ζωής, γεγονός που θα αντικατοπτρίζεται σε αλλαγές στο στυλ μαλλιών, στα ρούχα, ακόμη και στις σχέσεις. Υπάρχει μια ισχυρή αίσθηση για προσωπική επιβίωση, και ειδικότερα στην έκφραση της φυσικής τους εμφάνισης και της ταυτότητάς τους. Έχουν την τάση να φτάνουν στα άκρα, και να κάνουν τις πιο μετριοπαθείς τις ψυχές να νιώθουν άβολα.

Ο Πλούτωνας στον 1ο οίκο μπορεί να χρειαστεί να διαχειριστεί θέματα εξουσίας – με τον εαυτό τους και με τους άλλους. Το άτομο δεν ανέχεται να το ελέγχουν, και αυτό ίσως τους αναγκάσει να φτάσουν στα άκρα τη διεκδίκησή τους, γεγονός που συχνά τους οδηγεί σε αγώνες εξουσίας. Είναι βαθιά επηρεασμένοι από ισχυρές και χαρισματικές προσωπικότητες τις οποίες έχουν ως μοντέλο και οι ίδιοι στην πορεία. Για κάποιον ο  οποίος έχει αυτήν την τοποθέτηση, ο κόσμος δεν θεωρείται ως ένα ασφαλές μέρος, και ασκούν σφικτό έλεγχο στον εαυτό τους και στους άλλους, έτσι ώστε το να μάθουν να χρησιμοποιούν την προσωπική τους δύναμη κατάλληλα, αποτελεί ένα ζήτημα για αυτούς.

Το άτομο μπορεί επίσης να ένας ισχυρός ατομικιστής, αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να τον γνωρίσει κανείς εις βάθος. Όπου είναι τοποθετημένος ο Πλούτωνας απαιτεί να ζούμε μια ζωή που αλλάζει διαρκώς και δεν λαμβάνεται τίποτα ως δεδομένο. Θεωρείται ότι η πραγματική πορεία προς τη μεταμόρφωση συχνά περιλαμβάνει ένα ταξίδι στην κόλαση, μια κατάσταση απομόνωσης στο σκοτάδι και τελικά νέα ξεκινήματα. 

Οι πλουτώνιοι συχνά έχουν μια σειρά ενσαρκώσεων. Οι ζωές τους αποτελούνται από διακριτά κεφάλαια, καθένα από τα οποία έχει μια αναγνωρίσιμη αρχή και τέλος. Ακολουθούν μια ορισμένη κατεύθυνση για μερικά χρόνια, κάνοντας ένα συγκεκριμένο επάγγελμα, φορώντας ένα συγκεκριμένο είδος ρούχων, παρουσιάζοντας ένα ιδιαίτερο τύπο προσωπικότητας παντρεύοντας ένα συγκεκριμένο σύνολο αξιών. Στη συνέχεια κάτι συμβαίνει -δεν είναι πάντοτε ορατό- και γίνονται κάποιος εντελώς διαφορετικός. Χτίζουν μια νέα προσωπικότητα από τις στάχτες του παλιού. Η προηγούμενη ζωή έχει φύγει για πάντα, και κάτι νέο αρχίζει το οποίο μπορεί να συνεχιστεί για πέντε ή δέκα ή είκοσι χρόνια. Και το ίδιο συμβαίνει και πάλι.

Το άτομο θα έχει αρκετά συχνά μια ισχυρή επίδραση πάνω σε άλλους ανθρώπους - αλλά μπορεί επίσης και να τους αποξενώσει. Σε απάντηση αντλούν από τα αποθέματα αποφασιστικότητας και δέσμευσης που διαθέτουν. Ο Πλούτωνας απαιτεί να βρίσκουν νέους τρόπους να εκφραστούν. Ο Πλούτωνας στον 1ο οίκο αφορά την αυτοανακάλυψη, και το άτομο βιώνει μια αναγέννηση ακατέργαστου δυναμικού, θεληματικότητας και την αναδιάρθρωση της προσωπικότητας. Αυτοί οι τύποι έχουν απεριόριστη εσωτερική δύναμη και ενέργεια που πλημμυρίζει τα πάντα. Θετικά μπορούν να είναι μια ισχυρή για την αλλαγή, την ανάπτυξη και την επούλωση του κόσμου.

 

http://theastrologyplace.blogspot.com/2009/09/pluto-in-libra-in-1st-house.html

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 250 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...