παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Αφροδίτη - Ουρανός όψεις: σε σύνοδο, εξάγωνο, τρίγωνο, αντίθεση, τετράγωνο. Μέρος III

venus-uranus-aspects.jpg

Αφροδίτη τετράγωνο ή αντίθεση με Ουρανό

Η ανάγκη για διέγερση και η ανάγκη να σπάσει τους κανόνες όσον αφορά την αγάπη και το ειδύλλιο είναι εμφανής όταν η Αφροδίτη κάνει τετράγωνο ή αντίθεση με τον Ουρανό στον γενέθλιο χάρτη. Αυτοί οι άνθρωποι μπορεί να προκαλέσουν σύγχυση στους συντρόφους τους εύκολα με την άναψε-σβήσε και άναψε-σβήσε ενέργειά τους, όταν πρόκειται για θέματα της καρδιάς.

Με την αντίθεση, αυτό είναι ιδιαίτερα έντονο - όταν τους δίνεται πολύς χώρος, αισθάνονται ότι δεν αγαπιούνται, αλλά όταν παίρνουν την αγάπη που φαίνεται να αποζητούν, μπορεί να αισθάνονται ότι ασφυκτιούν. Μπορούν να αποξενώσουν τους συντρόφους τους υιοθετώντας μια "Δεν με ενδιαφέρει αυτό που κάνεις" στάση, όταν αισθανθούν ότι απειλούνται. Η αλήθεια είναι, ότι φοβούνται την απόρριψη όπως και όλοι οι άλλοι, αλλά δεν θέλουν πάντοτε να το παραδεχθούν, και μπορεί να γίνουν αρκετά ψυχροί όταν υποψιαστούν ότι ο/η σύντροφός τους δεν νοιάζεται. 

Η ενέργεια της Αφροδίτης-Ουρανού στην σκληρή της όψη είναι ενσωματωμένη στην έκφραση, "Η απουσία κάνει την καρδιά να γίνεται πιο τρυφερή". Όταν είναι κοντά σε ένα αγαπημένο πρόσωπο, μπορεί τελικά να αισθάνονται πνιγμένοι ή μουδιασμένοι αν η σχέση γίνεται πάρα πολύ προβλέψιμη. Μπορούν να αποστασιοποιηθούν οι ίδιοι από το να ζήσουν τη στιγμή και να απολαμβάνουν την αγάπη που έχουν. Όταν είναι χωριστά από το σύντροφό τους, αισθάνονται πιο ελεύθεροι να αγαπήσουν.

Αυτή η όψη είναι κοινή στα διαγράμματα των ανθρώπων που διατηρούν σχέσεις εξʼ αποστάσεως ή άλλως εκκεντρικές σχέσεις. Μπορεί να υπάρξουν απότομα ξεκινήματα και τερματισμοί στις σχέσεις. Δεν είναι πολύ «καλοί» στα χωρίσματα - μπορούν να εμφανιστούν αρκετά αναίσθητοι, απόμακροι και απότομοι. Η στάση "ας είμαστε φίλοι" θα μπορούσε να πληγώσει έναν σύντροφο ο οποίος αισθάνθηκε ότι υπήρξε κάτι πολύ περισσότερο στη σχέση.

Αυτοί οι άνθρωποι έχουν μια περιφρόνηση για τα συμβατικές, παραδοσιακές, ή αλλιώς «κανονικές» σχέσεις. Πρέπει να εξισορροπούν την ανάγκη τους για εγγύτητα με την ανάγκη για ελευθερία. Απεχθάνονται πραγματικά τα κοινωνικά προσχήματα, και επιμένουν στην ύπαρξη ειλικρίνειας. Το να είναι καλά καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση μετά την ειλικρίνεια. Υπάρχει μια ισχυρή έλξη σε ότι είναι διαφορετικό και όλα αυτά που "δεν πρέπει" να γίνουν στην αγάπη και το σεξ. Το γούστο στο ντύσιμο και την τέχνη είναι ασυνήθιστο, πρωτότυπο και μοναδικό.

 

Υπάρχει μια τάση να αντιδρά αυθόρμητα και έντονα στους άλλους, και υπάρχει αξιοσημείωτη συναισθηματική παρορμητικότητα με αυτές τις όψεις.Στις πιο επιτυχημένες σχέσεις τους είναι αντισυμβατικοί. Είτε το κάνουν δημόσια είτε ιδιωτικά, απολαμβάνουν να αψηφούν τη σύμβαση. Τείνουν να προχωρούν παρακάτω και να ξεπερνούν τις φιλίες. Μερικοί διαθέτουν αξιοσημείωτη ρομαντική γοητεία και χιούμορ και μπορούν να γοητεύουν εύκολα όταν επιλέγουν να το κάνουν. Τα συναισθήματα αγάπης τους ξυπνούν εύκολα και οι ρομαντικές σχέσεις τους αρχίζουν αναπάντεχα. Υπάρχει μια έντονη εσωτερική επιθυμία για συναισθηματική διέγερση και μια ανάγκη να αισθάνονται αυθόρμητοι και ελεύθεροι.

 

Εναλλακτικές ερμηνείες:

Αφροδίτη τετράγωνο Ουρανός ή Αφροδίτη αντίθεση Ουρανός:

* Τα αισθήματα αγάπης ξυπνούν εύκολα και οι ρομαντικές σχέσεις σας αρχίζουν με μια ξαφνική ηλεκτρική έλξη, αλλά συχνά διακόπτονται απότομα, και μπορεί να είστε μέσα και έξω από την αγάπη συχνά - ειδικά σε νεότερες ηλικίες. Ποθείτε τον ενθουσιασμό και έχετε την ανάγκη να αισθάνεστε αυθόρμητοι και ελεύθεροι, τόσο ώστε να αποφεύγετε να δημιουργείτε στενές προσωπικές σχέσεις. Ασυνήθιστες ή μη παραδοσιακές μορφές έρωτα και σχέσεων απευθύνονται σε εσάς και έλκεστε από μοναδικούς, δημιουργικούς ή ασταθείς ανθρώπους. 

# Έχετε την τάση να ερωτεύεστε γρήγορα, και χρειάζεται να διαχωρίσετε τη σεξουαλική φαντασία από κάτι που μπορεί να διαρκέσει «για πάντα». Καθώς αναπτύσσεται η διαίσθησή σας, θα είστε σε θέση να προσδιορίσετε τη διαφορά με μεγαλύτερη σαφήνεια. Όταν "ερωτεύεστε", είναι μια καλή στιγμή για να συγκεντρώσετε όλο το σεβασμό για τον εαυτό σας και το σύντροφό σας και να παίρνεται τα πράγματα ένα βήμα τη φορά, μέχρι να σφυρηλατηθεί μια βαθιά σύνδεση ανάμεσά σας.

 http://cafeastrology.com/natal/venusuranusaspects.html 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...